Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha úgy hozná az élet?🙂 A Népszabi esetében nem véletlenszerűen alakultak az események, hanem a Fidesz tudatos stratégiát alkalmazva, egy strómanon keresztül szerezte meg a hatalmat a lap felett. A kérdés az, hogy megszüntetés helyett a NER miért nem érte be a megszállással (ahogyan az Origónál, az Indexnél vagy a TV2-nél tette), erre nincs egzakt válaszom.Szerinted ilyen logika mentén offolták? A fontosság volt a szempont?Akkor elsőre pontatlanul fogalmaztál, így már értem. Csak nem értek egyet vele. Szerintem a hír + tényfeltárás, a riport, az interjú és az elemzés műfajában is rendszeresen jó írások jelentek meg benne. Nem véletlenül tartotta fontosnak a Fidesz, hogy kicsinálja.Hogy más értékelhető tartalom nem igazán volt benne. Esetleg, nagy jóindulattal pár Tóth Ákos írás. De a Népszabiban az utolsó éveiben Uj Péteren kívül nem sok általam kedvelt tartalom volt.Ezzel mit akartál mondani? A lap beszántásáig írt bele.Amíg Uj Péter irt bele publicisztikát.A módszer ugyanaz volt, csak a Népszabiban volt olyan tartalom, amiért megérte.Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
Ez meg, hogy? Pofátlan, tolvaj banda....
nagir
bobi0092
csebi
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Neked mik tetszettek még benne?
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Mondjuk ha most lenne egy Népszabi, akkor megremegne bele e NER?
Szerintem ez egy sima érzelmi döntés volt (ami persze hasznos is, hiszen fideszes döntés), ahogy ha lenne egy kollégám, aki állandóan engem szapul, basztat, és úgy hozná az élet, hogy a főnöke lennék, simán kibasznám én is. Ehhez lenne kedvem, meg is tehetném, hülye lennék hagyni, hogy nyüzsögjön nekem.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Szerinted ilyen logika mentén offolták? A fontosság volt a szempont?Akkor elsőre pontatlanul fogalmaztál, így már értem. Csak nem értek egyet vele. Szerintem a hír + tényfeltárás, a riport, az interjú és az elemzés műfajában is rendszeresen jó írások jelentek meg benne. Nem véletlenül tartotta fontosnak a Fidesz, hogy kicsinálja.Hogy más értékelhető tartalom nem igazán volt benne. Esetleg, nagy jóindulattal pár Tóth Ákos írás. De a Népszabiban az utolsó éveiben Uj Péteren kívül nem sok általam kedvelt tartalom volt.Ezzel mit akartál mondani? A lap beszántásáig írt bele.Amíg Uj Péter irt bele publicisztikát.A módszer ugyanaz volt, csak a Népszabiban volt olyan tartalom, amiért megérte.Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
bobi0092
csebi
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Mondjuk ha most lenne egy Népszabi, akkor megremegne bele e NER?
Szerintem ez egy sima érzelmi döntés volt (ami persze hasznos is, hiszen fideszes döntés), ahogy ha lenne egy kollégám, aki állandóan engem szapul, basztat, és úgy hozná az élet, hogy a főnöke lennék, simán kibasznám én is. Ehhez lenne kedvem, meg is tehetném, hülye lennék hagyni, hogy nyüzsögjön nekem.
több mint 1 éve
Akkor elsőre pontatlanul fogalmaztál, így már értem. Csak nem értek egyet vele. Szerintem a hír + tényfeltárás, a riport, az interjú és az elemzés műfajában is rendszeresen jó írások jelentek meg benne. Nem véletlenül tartotta fontosnak a Fidesz, hogy kicsinálja.Hogy más értékelhető tartalom nem igazán volt benne. Esetleg, nagy jóindulattal pár Tóth Ákos írás. De a Népszabiban az utolsó éveiben Uj Péteren kívül nem sok általam kedvelt tartalom volt.Ezzel mit akartál mondani? A lap beszántásáig írt bele.Amíg Uj Péter irt bele publicisztikát.A módszer ugyanaz volt, csak a Népszabiban volt olyan tartalom, amiért megérte.Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
bobi0092
csebi
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Hogy más értékelhető tartalom nem igazán volt benne. Esetleg, nagy jóindulattal pár Tóth Ákos írás. De a Népszabiban az utolsó éveiben Uj Péteren kívül nem sok általam kedvelt tartalom volt.Ezzel mit akartál mondani? A lap beszántásáig írt bele.Amíg Uj Péter irt bele publicisztikát.A módszer ugyanaz volt, csak a Népszabiban volt olyan tartalom, amiért megérte.Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
bobi0092
csebi
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ezzel mit akartál mondani? A lap beszántásáig írt bele.Amíg Uj Péter irt bele publicisztikát.A módszer ugyanaz volt, csak a Népszabiban volt olyan tartalom, amiért megérte.Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
bobi0092
csebi
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
... illetve a társadalom, a gazdasági és a kultúrrovat is napilapelső volt.Amíg Uj Péter irt bele publicisztikát.A módszer ugyanaz volt, csak a Népszabiban volt olyan tartalom, amiért megérte.Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
bobi0092
csebi
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Amíg Uj Péter irt bele publicisztikát.A módszer ugyanaz volt, csak a Népszabiban volt olyan tartalom, amiért megérte.Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
bobi0092
csebi
Dzsokijuing
több mint 1 éve
JustoVillar
626
Egyetemen mi is szoktuk venni a tanároknak, hogy ne minket figyeljen a vizsgán hanem ezt olvassa 😀én sztem 10 éve vettem mer egyetemre mikor mentem be akkor megálltam hogy legyen mit olvasni 1-2 unalmasabb órántelex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesDe a tanárok fizetèsère EUs pènz kell ès tudom demagóg vagyok 😡😡
nagir
Kb nagyjából 15- 20 ève vettem utoljára újságosnál...
dande2
Negritis, a vajda
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Lehet, hogy ki volt adva az intézményeknek, hogy kötelező rendelni Népszabit (hozzáteszem, hogy a Magyar Nemzettel együtt), de hogy költségvetési törvényben nem kapott külön sort, az tuti.A módszer ugyanaz volt, csak a Népszabiban volt olyan tartalom, amiért megérte.Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
bobi0092
csebi
Dzsokijuing
több mint 1 éve
A módszer ugyanaz volt, csak a Népszabiban volt olyan tartalom, amiért megérte.Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
bobi0092
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ez amúgy nem újdonság. Anno emlékeim szerint 2010 előtt is a Népszabadságot így tartottak fenn.telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
bobi0092
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
bobi0092
4 354
telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesHamár a BL-ért nem kell egy ideig adófizetői pénzeket beszolgáltatni, a felszabaduló összeget valamibe bele kellett tenni...
nagir
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizeteswww.youtube.com/watch?v=KaUPuuZ_w1Q
nagir
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesFizethetnék a Netflixemet is
nagir
több mint 1 éve
én sztem 10 éve vettem mer egyetemre mikor mentem be akkor megálltam hogy legyen mit olvasni 1-2 unalmasabb órántelex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesDe a tanárok fizetèsère EUs pènz kell ès tudom demagóg vagyok 😡😡
nagir
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesDe a tanárok fizetèsère EUs pènz kell ès tudom demagóg vagyok 😡😡
nagir
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/06/12/10-ezer-darab-nemzeti-sport-kormany-elofizetesEz meg, hogy? Pofátlan, tolvaj banda....
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
10 eve is az volt, legalabbis nekunk gazdinfosoknak.vannak buktatók az egyetemen, de azt gondolom, hogy ha évente többszáz hallgató el tudja végezni, akkor tényleg hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki ne tudjon letenni bármilyen vizsgát.444.hu/2023/06/09/tenyleg-kiveteleztek-egy-hallgatoval-a-corvinuson-az-egyetem-vezetese-megis-folmentette-az-erintetteketPar hete volt ugye, hogy vizsga helyett Orban Rahel tartott eloadast, a vizsgat meg atraktak masnapra, ha valaki nem tudta megoldani az meg nyugodtan felveheti kovetkezo tavasszal is a targyat.
amugy tokeletesen leirja mai MAgyarorszagot. nem csak maga a kivetelezes hanem az is, hogy a vezetot, aki utasitast adott a kivetelezesre, enyhebben buntetik, mint a beosztottat, aki ezt teljesiti.
csebi
Ahhoz kepest, hogy amikor 6-10 eve meg oda jartam, az egyik legnivosabb egyetem volt itthon...
Borbinho
mondjuk húsz éve az analízis volt a Közgáz római joga/anatómiája, ha azt túlélted, akkor lényegében csak eltrógerkedni tudtad a dolgokat.
slowmotion
A jo kis Fleiner Balazs aki a BME-n is oktatott, elvarta analizisnel + szamtudnal (v mi a tokom volt a neve), hogy az elmeletet is tudjuk.
Ami 160-200 tetel bemagolasat jelentette, mert ha nem beturol beture mondtad/irtad, nem fogadta el 😀
Hiaba tudtad a gyakorlatot....
A valszam is faszsag volt, 80as evekbeli Dosos alkalmazast hasznaltunk, de az setagalopp volt. Analizisen jo paran elbuktak viszont sajnos....
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 1 éve
vannak buktatók az egyetemen, de azt gondolom, hogy ha évente többszáz hallgató el tudja végezni, akkor tényleg hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki ne tudjon letenni bármilyen vizsgát.444.hu/2023/06/09/tenyleg-kiveteleztek-egy-hallgatoval-a-corvinuson-az-egyetem-vezetese-megis-folmentette-az-erintetteketPar hete volt ugye, hogy vizsga helyett Orban Rahel tartott eloadast, a vizsgat meg atraktak masnapra, ha valaki nem tudta megoldani az meg nyugodtan felveheti kovetkezo tavasszal is a targyat.
amugy tokeletesen leirja mai MAgyarorszagot. nem csak maga a kivetelezes hanem az is, hogy a vezetot, aki utasitast adott a kivetelezesre, enyhebben buntetik, mint a beosztottat, aki ezt teljesiti.
csebi
Ahhoz kepest, hogy amikor 6-10 eve meg oda jartam, az egyik legnivosabb egyetem volt itthon...
Borbinho
mondjuk húsz éve az analízis volt a Közgáz római joga/anatómiája, ha azt túlélted, akkor lényegében csak eltrógerkedni tudtad a dolgokat.
több mint 1 éve
444.hu/2023/06/09/tenyleg-kiveteleztek-egy-hallgatoval-a-corvinuson-az-egyetem-vezetese-megis-folmentette-az-erintetteketPar hete volt ugye, hogy vizsga helyett Orban Rahel tartott eloadast, a vizsgat meg atraktak masnapra, ha valaki nem tudta megoldani az meg nyugodtan felveheti kovetkezo tavasszal is a targyat.
csebi
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 1 éve
444.hu/2023/06/09/tenyleg-kiveteleztek-egy-hallgatoval-a-corvinuson-az-egyetem-vezetese-megis-folmentette-az-erintetteketamugy tokeletesen leirja mai MAgyarorszagot. nem csak maga a kivetelezes hanem az is, hogy a vezetot, aki utasitast adott a kivetelezesre, enyhebben buntetik, mint a beosztottat, aki ezt teljesiti.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Milyen ember az aki vallasi orulettol vezerelve egy befogado orszagban megkesel 3 eves gyerekeket?Ha az Európába érkező orvosok és mérnökök közül való, akkor lehet gyereksebész.
undisputedly
több mint 1 éve
budapestkornyeke.hu/reszegen-fulladt-a-dunaba-az-amerikai-fiatal-akinek-a-szulei-most-perre-keszulnek/Hát hát. Ugyebár nem túl okos dolog tökrészegen sötétben egy hajóról a Dunába ugrani.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Csak erős idegzetűeknek, ez a vadállat a babkocsiba lévő kisgyereket támadta késsel, atyaég. Nem tárgyalást, hanem golyót érdemel a kiérkező rendőröktől. twitter.com/nexta_tv/status/1666815243291598849
több mint 1 éve
Milyen ember az aki vallasi orulettol vezerelve egy befogado orszagban megkesel 3 eves gyerekeket?Beteg.
undisputedly
Alkohol, drog, mentális problémák, traumák, szorongás, feldolgozatlan feszültségek, vallási téboly - bármi lehetett, bármi kiválthat módosult tudatállapotot, ami irracionális, illogikus, ártalmas, haszontalan, szarházinak minősíthető viselkedést, undorító, káros tetteket eredményez.
Ami nem lehet, az a származás vagy a bőrszín.
De jó alap egy újabb rasszista megközelítéshez, politikai identitásvitához vezethet, hiszen egy általánosító, egyszerűsítő attitűd mennyivel egyszerűbb, mint a konkrét esetet, ember vizsgálni, értelmezni.