Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 545 — Steelers fan
 www.miskolcihirek.com/newshirek/kegyelemdofes-miskolcon-lesz-az-europai-romakultura-kozpontja/

ajóbüdöskurvaanyátokat!!!
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Hihetetlen, hogy a világ összes betegségét összegyűjtöm két hónap alatt.
Most épp egy hányás, fosás, láz kombinációt nyeltem be.Bazzani
Családdal vigyázz, mert átterjedhet!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Hihetetlen, hogy a világ összes betegségét összegyűjtöm két hónap alatt.
Most épp egy hányás, fosás, láz kombinációt nyeltem be.

több mint 13 éve
Mekkora lehúzás ez a kutyacsipeltetés.Maga a beültetés 3500 forint, plusz állatorvos vizsgálat nélkül nem nyúl kutyához, tehát még 1500 forint amit ki kell pengetni.Gondolom, maga a csip beszerzési ára eléri az 50 forintot is.Szerintem jelentősen nőni fog a kidobott kutyák száma.Aki ment már hajnalban haza, vagy esetleg dolgozni, suliba stb, az tudja, hogy milyen üdítő dolog egy kutyafalkával találkozni.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Fantasztikus, hogy egynémely emberke nem ismeri az iróniát...apeszos

| csak szlovén sub-bal találtam, de azt lehet ignorálni 😊 | Black_Adder
😀 😀
Baldrick, tudod te, mi az az irónia?
Persze. Olyan ország, mint Dánia, csak ott irónok élnek.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Fantasztikus, hogy egynémely emberke nem ismeri az iróniát...apeszos

| csak szlovén sub-bal találtam, de azt lehet ignorálni 😊 |

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Fantasztikus, hogy egynémely emberke nem ismeri az iróniát...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
 index.hu/gazdasag/2012/12/12/dragulni_fog_a_sor/empty taxi
erre írta egy volt iskolatársam, hogy "eddig és ne tovább, ezt már nem hagyjuk"
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
 index.hu/gazdasag/2012/12/12/dragulni_fog_a_sor/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
hogy ti már a viccek topikban is egymást szekáljátok, az valami frenetikus 😀
több mint 13 éve
Tud valaki eredményeket a nagysikerű Minden gyerek lakjon jól akcióról?Pl mennyi kiosztott állat élte meg legalább a következő vasárnapot?
Jól tojnak-e a tyúkok stb.Mert én úgy érzem, hogy ez a kezdeményezés, bár maga az alapötlet jó volt,hamvában holt.
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Elmennek a picsába az itthoni estiemes szervezők. Megyünk ugye esettanulmányi verseny elődöntőre Karlsruhéba, amit ők fizetnek. Mondták, találjunk olcsó utazási lehetőséget. Össze is szedtünk vonatot, minden fasza. Erre közölték, hogy mivel most már nem elérhető a lehetőség (másfél hete küldtük el nekik), busszal megyünk. Pont.
És volt pofájuk leírni, hogy: mert amúgy sem vettük fel egyiküket a szakkoliba, amikor jelentkezett.Szobi22
és a verseny szervezői nem támogatnak anyagilag? (fura, mert ha felvételire mész Németországba, azt is sokszor kifizeti az intézmény ahova mész)Amadeus91
Egy európai szervezet csinálja az egészet, és azoknak a magyar része ezek a seggfejek. És a buszt fizetik, csak az jóval nagyobb szopás (arról nem is szólva, hogy vonattal lett volna hazafelé 8 óránk Münchenben..)Szobi22
Hozhattál volna akkor sört nekem 😕
több mint 13 éve
Elmennek a picsába az itthoni estiemes szervezők. Megyünk ugye esettanulmányi verseny elődöntőre Karlsruhéba, amit ők fizetnek. Mondták, találjunk olcsó utazási lehetőséget. Össze is szedtünk vonatot, minden fasza. Erre közölték, hogy mivel most már nem elérhető a lehetőség (másfél hete küldtük el nekik), busszal megyünk. Pont.
És volt pofájuk leírni, hogy: mert amúgy sem vettük fel egyiküket a szakkoliba, amikor jelentkezett.Szobi22
és a verseny szervezői nem támogatnak anyagilag? (fura, mert ha felvételire mész Németországba, azt is sokszor kifizeti az intézmény ahova mész)Amadeus91
Egy európai szervezet csinálja az egészet, és azoknak a magyar része ezek a seggfejek. És a buszt fizetik, csak az jóval nagyobb szopás (arról nem is szólva, hogy vonattal lett volna hazafelé 8 óránk Münchenben..)Szobi22
írjatok az anyaszervezetnek, azok majd szépen seggbe rugdossák ezeket a vigéceket.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Egy európai szervezet csinálja az egészet, és azoknak a magyar része ezek a seggfejek. És a buszt fizetik, csak az jóval nagyobb szopás (arról nem is szólva, hogy vonattal lett volna hazafelé 8 óránk Münchenben..)

több mint 13 éve
és a verseny szervezői nem támogatnak anyagilag? (fura, mert ha felvételire mész Németországba, azt is sokszor kifizeti az intézmény ahova mész)
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
És volt pofájuk leírni, hogy: mert amúgy sem vettük fel egyiküket a szakkoliba, amikor jelentkezett.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 886
A kedves közterületesek megajándékoztak egy kerékbilinccsel mert nem 5 hanem kb 3 és fél méterre parkoltam egy egyébként embernemjárarra keresztúttól... Zsbbe 5 ezerért leszedte a kedves munkájátvégző de így is rohadjanak meg, ez pénzgyűjtés semmi más!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
milyen kés az, amivel nem lehet konzervet nyitni? 😀fetomy
Jaja😊

Áron bácsi: Fiam, neked még jó volt ez a borotva? Kukába való ez mán...
Nem lehet az idesapám: a konzervet simándiba kinyitottam vele egy fél órája...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Cowboys idei sérülés hullám...nevetség már komolyan...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Miért is lenne hétfőn tanulmányi osztály. Miért is pont akkor van nyitva szerdán mikor vizsgázok...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Amadeuz, most makkerónit csinyálsz konzervparadicsommal?
Külömbe konzervet fogóval meg csavarhúzóval es lehet nyitni 😊sutianap
olyasmi lett belőle 😀

de nem vagyok eleresztve konyhai eszközökben, improvizálok mint az ősember.Amadeus91
Kb. Te is ugyanannyi idő alatt hozod össze, mint amennyi idő alatt az ősember makarónit improvizált. Én inkább az övét kóstolnám meg. 😀tomi-tomi
a vicc, h ezeket a "leszakítós" konzerveket még egy kanállal is ki lehet nyitna, ha úgy adódik. lehet írok urban survival könyvetbriareos
A fentiek alapján egy olvasód biztos lesz. Hacsak nem befóliázva fogják árulni. 😀

szerk. Most már az alábbi alapján is. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
olyasmi lett belőle 😀

de nem vagyok eleresztve konyhai eszközökben, improvizálok mint az ősember.Amadeus91
Kb. Te is ugyanannyi idő alatt hozod össze, mint amennyi idő alatt az ősember makarónit improvizált. Én inkább az övét kóstolnám meg. 😀tomi-tomi
a vicc, h ezeket a "leszakítós" konzerveket még egy kanállal is ki lehet nyitna, ha úgy adódik. lehet írok urban survival könyvetbriareos
nekem feltétlen jól jönne.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
olyasmi lett belőle 😀

a vicc, h ezeket a "leszakítós" konzerveket még egy kanállal is ki lehet nyitni, ha úgy adódik. lehet írok urban survival könyvet

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
olyasmi lett belőle 😀

Kb. Te is ugyanannyi idő alatt hozod össze, mint amennyi idő alatt az ősember makarónit improvizált. Én inkább az övét kóstolnám meg. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
olyasmi lett belőle 😀

de nem vagyok eleresztve konyhai eszközökben, improvizálok mint az ősember.