Gyűlölködjünk

38 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Lehet Sobri igazából csaj és csak magát hirdeti

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Sobri, fizetsz te a reklámért? Vagy te futtatod őket?apeszos
Egyikse. Csak valós megoldásokat ajánlok valós problémákra. 😉
Sobri Jóska
A biztosítási ügynök pont ugyanígy fogalmazott. 😉
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 652 — #NoStress
Hát engem kurvára nem zavar kéthetente egy ilyen kép, ha meg zavarna átgörgetném szó nélkül... Meg egyébként is, nem a Keresztény Magyarország Portálon vagyunk 😛Rataxes
Meg aztán ha ott is lennénk, keresztény lányok is vannak, úgy is lehet szűkíteni a keresést, tessék:

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 254 — Eagles fan
Hát engem kurvára nem zavar kéthetente egy ilyen kép, ha meg zavarna átgörgetném szó nélkül... Meg egyébként is, nem a Keresztény Magyarország Portálon vagyunk 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Egyébként én vagyok az egyetlen aki unja már ezeket a kurvázós linkeket? A legtöbb ember rendes barátnőt akar és fel is tud csípni egyet kettőt...Asbee
Namost a kettő nem zárja ki egymást. Sőt.

Sobri, fizetsz te a reklámért? Vagy te futtatod őket?apeszos
Egyikse. Csak valós megoldásokat ajánlok valós problémákra. 😉

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyébként én vagyok az egyetlen aki unja már ezeket a kurvázós linkeket? A legtöbb ember rendes barátnőt akar és fel is tud csípni egyet kettőt...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
futnak azok maguktól is, sobri csak kiszortírozza az általa kipróbáltakat, hogy jó minőséget ajánljon mindig 😊
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Sobri, fizetsz te a reklámért? Vagy te futtatod őket?
több mint 13 éve
√9801...Divat

És mind ferencvárosi!

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 489
√9801...Divat

több mint 13 éve
Jólvanna', hát le is írta Laccoo74 hogy Ő bolti-wc fetisiszta, most nem értem miért kell kötözködni 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 519 — je suis poloska
dolgoztál ott?
Szerencsére nem, csak vásárlóként jártam ott, és más multiknál is.Ha összesíteni kellene a tapasztalataimat az összképről, tehát kinézet, tisztaság, választék, stb, akkor nálam magasan vezet a madaras márka/ósön/.Mondjuk nekik kb országosan van annyi üzletük, mint a Tesconak egy megyében.Nekem fontos pl, hogy a wc mennyire tiszta, van-e folyékony szappan, működik-e a kézszárító stb.Nos, a Tescoban rá kellett szoknom a mozgáskorlátozott wc-re, mert ott mindig vannak ezek a dolgok, a mezeiben pedig sosem.Tudom, hogy ez nagy gyökérség a részemről, de a higiénia számomra fontosabb, mint a jellem.Amúgy ez a saját tapasztalatom/Kazincbarcika/, de a legretkesebb bolt a Penny Market.Elnézést mindenkitől, aki mást tapasztalt, mondjuk én nagyon keveset járok oda, legutóbb a Jégkorszakos 3D kártyagyűjtéskor költöttem ott a pénzem/kisfiamnak kellett, ilyenkor egy apa megvadul/.laccoo74
úgy látszik én elég igénytelen vásárló vagyok, mert nem azt nézem hogy hol lehet jobbat hugyozni vagy szarni, hanem hogy hol mit és mennyiért tudok megvásárolni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
√9801...

|
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ez a melyik áruház a normálisabb dolog egyébként abszolút személyzet- és igazgató-függő, ...somoskovig
Ezt bennfentesként is csak alátámasztani tudom. Nálunk T'bányán két Penny van, saját (és vásárlói) tapasztalatok alapján a tökéletes ellentéte a kettő egymásnak. Szóval ha valahol nem szabad általánosítani, akkor az a boltok összehasonlítása.Mikey
Egy percig sem vitatom a dolgot, én is jártam már tiszta, rendezett Pennyben, meg abban is, ami nálunk van.
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 852
Ez a melyik áruház a normálisabb dolog egyébként abszolút személyzet- és igazgató-függő, ...somoskovig
Ezt bennfentesként is csak alátámasztani tudom. Nálunk T'bányán két Penny van, saját (és vásárlói) tapasztalatok alapján a tökéletes ellentéte a kettő egymásnak. Szóval ha valahol nem szabad általánosítani, akkor az a boltok összehasonlítása.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
catattack 3 520
Viszont a Pennyben van a legszebb zöldség-gyümölcs! Legalább is felénk...
több mint 13 éve
Ez a melyik áruház a normálisabb dolog egyébként abszolút személyzet- és igazgató-függő, pl. a budaörsi madaras borzasztó, ellenben vele szemben a tecsó egy nagyon szép üzlet, míg pl. a kaposvári tecsó egy hulladék.somoskovig
Mint írtam is a saját tapasztalataimat összegeztem.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 579 — Chiefs GM
Ez a melyik áruház a normálisabb dolog egyébként abszolút személyzet- és igazgató-függő, pl. a budaörsi madaras borzasztó, ellenben vele szemben a tecsó egy nagyon szép üzlet, míg pl. a kaposvári tecsó egy hulladék.

több mint 13 éve
Oh-schön témában egyetértek, minden szempontból az a legjobb itt fehérváron is. És Penny témában is, azon látszik, hogy minimalizálják a stábot, rendszeresen csak össze-vissza be van baszva minden, csomó cucc ki sincs pakolva, és teljesen össze-vissza is pakolnak. Ehhez pedig egyáltalán nem a legolcsóbb.

Egyébként teszkóban 1-2 hete nagyon nagy örömmel láttam, hogy itthon is bevezették ezt a Hot Deli-s zacskós grillcsirke megoldást. Az itthoni verzió nekem mindig k.vaszáraz volt, angliában viszont így nagyon finom volt, hogy -gondolom- állt kicsit a levében. Az öröm viszont nem tartott sokáig, mert hiába rakják itt is ilyen zacsiba, hasonlóan száraz marad :/
több mint 13 éve
Multi témában igen szórakoztató olvasmány a Tesco titok című könyv!
Lehet hogy kamu is akad bőven, de sokmindent jól ábrázol erről a világról!Nerm most íródott,bizonyára sokminden változott azóta, könnyed kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel!yooker
Anno olvastam a könyvet, és szerintem azóta csak romlott a helyzet.És, nem csak a Tescoban.laccoo74
dolgoztál ott?jjncaa
Szerencsére nem, csak vásárlóként jártam ott, és más multiknál is.Ha összesíteni kellene a tapasztalataimat az összképről, tehát kinézet, tisztaság, választék, stb, akkor nálam magasan vezet a madaras márka/ósön/.Mondjuk nekik kb országosan van annyi üzletük, mint a Tesconak egy megyében.Nekem fontos pl, hogy a wc mennyire tiszta, van-e folyékony szappan, működik-e a kézszárító stb.Nos, a Tescoban rá kellett szoknom a mozgáskorlátozott wc-re, mert ott mindig vannak ezek a dolgok, a mezeiben pedig sosem.Tudom, hogy ez nagy gyökérség a részemről, de a higiénia számomra fontosabb, mint a jellem.Amúgy ez a saját tapasztalatom/Kazincbarcika/, de a legretkesebb bolt a Penny Market.Elnézést mindenkitől, aki mást tapasztalt, mondjuk én nagyon keveset járok oda, legutóbb a Jégkorszakos 3D kártyagyűjtéskor költöttem ott a pénzem/kisfiamnak kellett, ilyenkor egy apa megvadul/.
több mint 13 éve
...és ha szólok (finoman), akkor jön anyuka, hogy mit szólok bele a gyereknevelésbe...berger90
"ha már maga nem neveli, valakinek muszáj"kaszo
olyan szép lenne... 😕 nem lehet. panaszkönyv, anyázás, kirúgás.berger90
Szerintem az ilyen gyerekkel az a baj, hogy nem törődnek vele, magára hagyják, és csak egy kis szeretetre vágyik, hogy valaki foglalkozzon vele.
Igazán rászánhatnál pár percet aranyosan, és megtaníthatnád neki a következő kis kedves dalocskát:

"Nem eszik a pina lencsét,
sárgarépát sem cseresznyét,
hússal él az mint a vércse,
hogy a fogát meg ne sértse

Nem eszik a pina lencsét,
sárgarépát sem cseresznyét,
hússal él az mint a kánya,
hol megeszi hol kihányja."

Itt van dallammal, nem nehéz:

És akkor a könyvesboltból nem csak kultúrát, hanem tanulságot is visz haza a család. 😉

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 203 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Utálom a netes trollokat. A 'wiseass' alfajukat meg különösen.
több mint 13 éve
Én jártam egy kisboltba, ahol meg a pénztáros baszott visszaköszönni, pedig van vagy 20 nm a helység, tehát az akusztikával nincs gond. Szóval van példa bőven mindenre:
"magyarországon az egy főre eső bunkók száma, kettő" ahogy Hofi mondta.dcsicsak
persze, nem is arra akartam utalni, hogy a boltosok rendesek - vásárlók nem, hanem hogy általában véve az emberek ilyenek, állástól függetlenül.
több mint 13 éve
Mivel témánál vagyunk ide teszem, pedig a viccekbe kéne 😀
 www.urbanlegends.hu/2008/01/az-ozdi-tesco-es-a-marshall/
A szkennelt doksikat is nézzétek meg mindenképp!

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
dolgoztál ott?jjncaa
Ez nem feltétel a -magyar- embernek, hogy pontosan tudja, mi történik ott 😊

Egyébként nálunk a gyárban alapból elmondták, hogy mindenki köszön mindenkinek, és mindig helóval, mindenkit tegezünk. Ma konkrétan 8 emberre köszöntem rá, akiket nap mint nap sokszor látok, egy se köszönt vissza. Hagyján, hogy ez kb. szabály, de azért szerintem alapvető dolog is minimum visszaköszönni, ha már előre nem is.

Egyébként boltban is ugyanez volt. Az emberek java része baszik köszönni, de még csak visszaköszönni is.fetomy
Én jártam egy kisboltba, ahol meg a pénztáros baszott visszaköszönni, pedig van vagy 20 nm a helység, tehát az akusztikával nincs gond. Szóval van példa bőven mindenre:
"magyarországon az egy főre eső bunkók száma, kettő" ahogy Hofi mondta.