Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Nálunk bárhová el lehet jutni biciklivel max 20perc alatt.Mi is pont ezt beszélgettük haverommal hazafelé Pécsről, hogy rengetegen panaszkodnak arra, hogy mennyire nincs pénz aztán annyi új autó van, hogy lassan elfogynak a betűk. Persze aki valóban szarban van az nyilván joggal panaszkodik és azért jó, hogy ilyenkor sokan próbálunk nekik segíteni valahogy, bárhogy.
Van olyan ismerősöm akinél háromhavonta kikapcsolják a gázt, de kb szarni is kocsival jár. Meg semmi baj ha kocsival járnak az emberek, csak nem kell panaszkodni, hogy nincs pénz.Bazzani
több mint 13 éve
Nálunk bárhová el lehet jutni biciklivel max 20perc alatt.Van olyan ismerősöm akinél háromhavonta kikapcsolják a gázt, de kb szarni is kocsival jár. Meg semmi baj ha kocsival járnak az emberek, csak nem kell panaszkodni, hogy nincs pénz.
több mint 13 éve
Amíg ilyen "remek" a tömegközlekedés itt Keszthelyen és környékén (más tapasztalatom nem nagyon van) addig bizony aki teheti autóval fog járni. Én is így teszek.Mindenki sír-rí, hogy nincs az embereknek pénze. 400Ft feletti üzemanyagárnál is kocsival jár mindenki, haladni sem lehet a városban.1. Akinek van kocsija nem akar mással járni
Nem mellesleg minden drága faszságot megvesznek ajándék gyanánt, hogy helyettesítsék vele a szeretetet amit év közben felejtenek el egymásnak adni.Bazzani
2. Nem talál más közlekedési módot, amely megfelel az igényeinek.
Sajna ez van...Asbee
több mint 13 éve
Mindenki sír-rí, hogy nincs az embereknek pénze. 400Ft feletti üzemanyagárnál is kocsival jár mindenki, haladni sem lehet a városban.1. Akinek van kocsija nem akar mással járni
Nem mellesleg minden drága faszságot megvesznek ajándék gyanánt, hogy helyettesítsék vele a szeretetet amit év közben felejtenek el egymásnak adni.Bazzani
2. Nem talál más közlekedési módot, amely megfelel az igényeinek.
Sajna ez van...
több mint 13 éve
A fasz kivan, hogy fél év után minden szobatársam el akar költözni 😀 Lassan gyanús, hogy velem van a baj 😀Szolidaritásból távjelentkezek távtársnak
Szegedi bajtársaim, megint lehet jelentkezni hozzám, nagyon jófej vagyok!Höri
több mint 13 éve
Mindenki sír-rí, hogy nincs az embereknek pénze. 400Ft feletti üzemanyagárnál is kocsival jár mindenki, haladni sem lehet a városban.nálunk gyerekeknek ajándék, a többi családtag (kb 12-en ünnepelünk együtt) húz 1-1 nevet és annak készít valamit, vagy használt , de a másik számára értékes dolgot ad.....
nem mi találtuk ezt ki, de amikor pár éve már
20+ ajándéknál jártunk ( magunk + nagyi nevében mindenkinek) akkor elegünk lett a rohangálásból!
nem költünk el egy vagyont, nem amortizálódunk a tömegben stb.
+ így sokkal érdekesebb az egész!
több mint 13 éve
Mindenki sír-rí, hogy nincs az embereknek pénze. 400Ft feletti üzemanyagárnál is kocsival jár mindenki, haladni sem lehet a városban.Nem mellesleg minden drága faszságot megvesznek ajándék gyanánt, hogy helyettesítsék vele a szeretetet amit év közben felejtenek el egymásnak adni.
több mint 13 éve
már 1 napja nem gyűlölködött senki??!!Utálom a karácsonyt. 😛
látszik hogy közeleg a Karácsony!
😊yooker
több mint 13 éve
már 1 napja nem gyűlölködött senki??!!látszik hogy közeleg a Karácsony!
😊
több mint 13 éve
Bolti Mór...?van akinek ez a vonzó-lakótárs😛sapka3.bp.blogspot.com/-htnIrLFJEU0/Ta5lBUwF3KI/AAAAAAAABFk/6xBpGclMQho/s1600/A_New_American_Psycho_Poster_by_MGProductions9.jpgszóval Höri hogy nyírod ki az embereket? -láncfűrész, konyhai kés, fogpiszkáló, arzén, balta, lőfegyver, stb.-sapkaindokolatlan mennyiségű Jets meccs, kivetítve HD-ben.Höri
Höri, személyesen. 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
szóval Höri hogy nyírod ki az embereket? -láncfűrész, konyhai kés, fogpiszkáló, arzén, balta, lőfegyver, stb.-sapkaindokolatlan mennyiségű Jets meccs, kivetítve HD-ben.Höri

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
van akinek ez a vonzó-lakótárs😛3.bp.blogspot.com/-htnIrLFJEU0/Ta5lBUwF3KI/AAAAAAAABFk/6xBpGclMQho/s1600/A_New_American_Psycho_Poster_by_MGProductions9.jpgszóval Höri hogy nyírod ki az embereket? -láncfűrész, konyhai kés, fogpiszkáló, arzén, balta, lőfegyver, stb.-sapkaindokolatlan mennyiségű Jets meccs, kivetítve HD-ben.Höri
Höri, személyesen. 😀Vrijbloed
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
szóval Höri hogy nyírod ki az embereket? -láncfűrész, konyhai kés, fogpiszkáló, arzén, balta, lőfegyver, stb.-sapkaindokolatlan mennyiségű Jets meccs, kivetítve HD-ben.Höri
Höri, személyesen. 😀
több mint 13 éve
szóval Höri hogy nyírod ki az embereket? -láncfűrész, konyhai kés, fogpiszkáló, arzén, balta, lőfegyver, stb.-sapkaindokolatlan mennyiségű Jets meccs, kivetítve HD-ben.
több mint 13 éve
a cikk alján a nonplus+A fasz kivan, hogy fél év után minden szobatársam el akar költözni 😀 Lassan gyanús, hogy velem van a baj 😀itt egy leírás, hogy kikkel ne
cotcot.hu/cikk/2008/09/30/szemetlada-lakotarsaksutianap
"Te kikkel élsz együtt és hogyan írtod őket?"
szóval Höri hogy nyírod ki az embereket? -láncfűrész, konyhai kés, fogpiszkáló, arzén, balta, lőfegyver, stb.-
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
A fasz kivan, hogy fél év után minden szobatársam el akar költözni 😀 Lassan gyanús, hogy velem van a baj 😀itt egy leírás, hogy kikkel ne
cotcot.hu/cikk/2008/09/30/szemetlada-lakotarsak

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
A fasz kivan, hogy fél év után minden szobatársam el akar költözni 😀 Lassan gyanús, hogy velem van a baj 😀
Szegedi bajtársaim, megint lehet jelentkezni hozzám, nagyon jófej vagyok!
több mint 13 éve
Ma vettem utoljára Rooibos-vanilla kombó teát, borzalmasan pocsék az íze, pedig a Teekanne nem szokott mellényúlni, hát most sikerült nekik.
több mint 13 éve
A mai több mázsa szar szakadna a fejükre nyertesei:süti egy hajóban evezünk....
Az összes faszorrú, köcsög munkatársam, akik inkább kimennek dohányozni, minthogy besegítenének.
Második helyezett pedig a hozzáértő műszakvezető, aki mindezt szó nélkül hagyja, és még a velem dolgozó embert is "átcsoportosítja" a faszveregető részlegbe beszélgetni, hülyéskedni és egyéb értelmes dologgal foglalkozókhoz (munka helyett).
Különdíjas pedig a volt legjobb barátom, aki, miután szereztem neki munkát, magasról szarik a fejemre, és miután ezt szóvá tettem még nem is értette, hogy miért mondom neki.
Beki: Örülj neki, hogy még tanulsz.
Valaki még jó régen írta is anno, hogy ha tehetitek minél tovább tanuljatok, mert ami utána jön...süti
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Ha elkerül egy rossz dolog, ne örülj, mert úgyis jön a következő.
több mint 13 éve
Volános keresztapa? 😀Szólj bármikor!hehe, nemes felajánlás köszi, de majd készülök az internetbő'Höriotthon hagytam a jegyzeteimet. kiválóHöriElküldessük busszal?catattack
Kunszenten feladják, a csatlakoztatást Szegedre meg megoldjuk...
A kollégáim örülnek, ha segíthetnek nekem... 😊catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Szólj bármikor!hehe, nemes felajánlás köszi, de majd készülök az internetbő'Höriotthon hagytam a jegyzeteimet. kiválóHöriElküldessük busszal?catattack
Kunszenten feladják, a csatlakoztatást Szegedre meg megoldjuk...
A kollégáim örülnek, ha segíthetnek nekem... 😊
több mint 13 éve
hehe, nemes felajánlás köszi, de majd készülök az internetbő'otthon hagytam a jegyzeteimet. kiválóHöriElküldessük busszal?catattack