Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 283 — Vikings fan
Fekvő bölcsességfogát is műtette már ki valaki ? Ínyből nincs ki belőle semmi, fogorvos meg azt mondta, jobban járok ha kiszedetem, mert kurva kellemetlen lesz ha belenő a másik gyökerébe...

Szóval, hogy műtik, mennyit érezni belőle, utána meddig fáj, érdemes-e elmenni valami magán orvos ?süti
Nekem volt, magánklinikán csináltattam, frankón sikerült érzésteleníteni, csak azt éreztem h turkálnak a számban, fájdalmat abszolút nem.empty taxi
Az jó nekem is ilyen lesz 2 fekvő, 1 meg álló csak az állkapocscsotbanövő...
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Fekvő bölcsességfogát is műtette már ki valaki ? Ínyből nincs ki belőle semmi, fogorvos meg azt mondta, jobban járok ha kiszedetem, mert kurva kellemetlen lesz ha belenő a másik gyökerébe...

Szóval, hogy műtik, mennyit érezni belőle, utána meddig fáj, érdemes-e elmenni valami magán orvos ?süti
Nekem volt, magánklinikán csináltattam, frankón sikerült érzésteleníteni, csak azt éreztem h turkálnak a számban, fájdalmat abszolút nem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Szóval, hogy műtik, mennyit érezni belőle, utána meddig fáj, érdemes-e elmenni valami magán orvos ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kösz 😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Uhh tényleg, JC6 ne érezze meg. 😊

több mint 13 éve
Hát nekem szar volt a fogkőleszedés. Nyílván függ a zománc állapotától. Legyen úgy és Toca meg se érezze.Bazzani
Hát én tuti nem fogom azt megérezni mert azt se tudom mi az a fogkő szerencsére 😀
De JC6nak kívánjunk hasonlókat 😀
Abból meg hogy egy egyszerű tejfogamat fél óráig operáltak aminek negyed akkor gyökere volt nem sok jóra számítok a műtétnél. Mondjuk én attól rosszul vagyok már hogy akármilyen dolgot a számba raknak...

Ui.:Várom az utolsó sorra a poénosnál poénosabb reflektálásokat 😀
több mint 13 éve
Hát nekem szar volt a fogkőleszedés. Nyílván függ a zománc állapotától. Legyen úgy és Toca meg se érezze.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bölcsességfogból nekem kettőt kioperáltak 127 darabban (gondoltam elkérem úgyis rég kaptam puzzlet 😀), a másik kettőt meg szimplán kihúzták. Mondjuk a műtét miatt legalább nem fájt a húzás sem, és nekem 1-2 nap volt mindkét alkalommal mire már semmi bajom nem volt 😊

JC6: fogkövet valóban fogorvos szed le. Nem nagy pénzért és nem is fáj egyáltalán szerintem, ahogy dcsicsak mondja kb. az érezhető 😊
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nekem nem régen. Nem különösebben érzel semmit. Olyan mintha radíroznák a fogad 😀
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Fogorvos leszedi. Kurva kellemetlen eljárással.Bazzani
10 évesen nekem leszedték, akkor nem éreztem belőle semmit 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Fogorvos leszedi. Kurva kellemetlen eljárással.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
fogkő ellen mit ajánlotok fórum doktorok? 😀JC6
fogorvos

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fogkő ellen mit ajánlotok fórum doktorok? 😀
több mint 13 éve
Nekem kirántottak két bölcsességfogat. Nem volt annyira gáz mint vártam.
Két hét alatt normalizálódik a helyzet. A műtét neccesebb.
Mondjuk a bölcsességfog semmire nem jó, nem baj ha időben kiszedik.

több mint 13 éve
Tök jó 3 bölcsesség fogamból csak 3-at kéne kiműteni...
Jah meg pótolni ami nincs.
Végülis az alapkészletből csak 2 fogat hagytak ki, mondjuk az egyik 1 bölcsesség ,de hogy az alsó 6-os mért nem került bele...
Jó kör leszek a fogorvosnak...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
erre most csak azert nem mondok semmi igazan karcosat, mert tisztelettel vagyok a karacsonyodra 😊 egyebkent pedig te meg annal is egyszerubb gyerek vagy mint gondoltam, ha frankon azt hiszed h a te szaros like-gombnyomogatasod barmiben is befolyasol a vilagon barmit is, nemhogy en mikor huzom be az xet es mikor nem. pedig tenyleg az a kemeny, h nem voltak tulzottan magas elgondolasaim veled kapcsolatban, de ha ezt gondolod vagy csak ilyen szarul tudsz provokalni, akkor duplan is a mintapeldanya vagy annak a szolasnak miszerint "mindig van lejjebb." es tenyleg.
aruld mar el hol zsidoztam vagy buziztam ? ezt mar akkor is elohoztatok, amikor telelett a hocipom. idezz, vagy ha az sem megy, csak mondd el h kb mikor milyen vitaban kezdtem el zsidozni, ciganyozni, homokosozni eletmodszeruen. tenyleg erdekel, foleg h egyuttal kideruljon sokadjara, hogy micsoda kis majom vagy, mert ezt tenyekkel alatamasztva az eletben nem fogod tudni alatamasztani, mert csak te akarod belemmagyarazni.MMMS
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nem értem ez hogy kapcsolódik a stílus kérdéshez😕sapka
mert egy köcsög zsidó vagy :/
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
igazából csak tippeltem,
legalábbis ismerős volt a stílus, részemről nem volt semmiféle mögöttes tartalmasapka
hát össze lehet bármi mással is téveszteni?! 😀Amadeus91
ha már beidézted😊
nekem semmi bajom azzal ha valaki lényegre törően-nyersebben fogalmaz, sokkal inkább a felesleges okoskodástól-belemagyarázástól mászok falra😉sapka
persze, megértem én. Még egy kis köcsögözés, zsidózás (csak mértékkel, ugyebár) és helyben leszünk megint. Amadeus91
nem értem ez hogy kapcsolódik a stílus kérdéshez😕

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
igazából csak tippeltem,
legalábbis ismerős volt a stílus, részemről nem volt semmiféle mögöttes tartalmasapka
ha már beidézted😊
nekem semmi bajom azzal ha valaki lényegre törően-nyersebben fogalmaz, sokkal inkább a felesleges okoskodástól-belemagyarázástól mászok falra😉sapka
persze, megértem én. Még egy kis köcsögözés, zsidózás (csak mértékkel, ugyebár) és helyben leszünk megint.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
igazából csak tippeltem,
ha már beidézted😊
nekem semmi bajom azzal ha valaki lényegre törően-nyersebben fogalmaz, sokkal inkább a felesleges okoskodástól-belemagyarázástól mászok falra😉

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
igazából csak tippeltem,
hát össze lehet bármi mással is téveszteni?! 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 326 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ehhez csak ennyit

www.youtube.com/watch?v=EMjrPCDVmKM

mondjuk a valóságát azért hála Istennek én nem éltem át teljesen, remélem a fiam sem él meg ilyet velem kapcsolatban.dande
Másfél éves fiam van...
Megkönnyeztem. 😕catattack
Egy párszor már én is.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ehhez csak ennyit

www.youtube.com/watch?v=EMjrPCDVmKM

mondjuk a valóságát azért hála Istennek én nem éltem át teljesen, remélem a fiam sem él meg ilyet velem kapcsolatban.dande
Másfél éves fiam van...
Megkönnyeztem. 😕
több mint 13 éve
azt tudtam, hogy apeszos elhagyta mozartot, de hogy itt "jelentse be"... áá JC6
Nem kell ennyire vedeni a parod eleg nagy mar hogy megvedje magat.
Bar mivel orul hogy nem vagy ott lehet szakitottatok?😮
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt tudtam, hogy apeszos elhagyta mozartot, de hogy itt "jelentse be"... áá