Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Az jó nekem is ilyen lesz 2 fekvő, 1 meg álló csak az állkapocscsotbanövő...Fekvő bölcsességfogát is műtette már ki valaki ? Ínyből nincs ki belőle semmi, fogorvos meg azt mondta, jobban járok ha kiszedetem, mert kurva kellemetlen lesz ha belenő a másik gyökerébe...Nekem volt, magánklinikán csináltattam, frankón sikerült érzésteleníteni, csak azt éreztem h turkálnak a számban, fájdalmat abszolút nem.empty taxi
Szóval, hogy műtik, mennyit érezni belőle, utána meddig fáj, érdemes-e elmenni valami magán orvos ?süti
több mint 13 éve
Fekvő bölcsességfogát is műtette már ki valaki ? Ínyből nincs ki belőle semmi, fogorvos meg azt mondta, jobban járok ha kiszedetem, mert kurva kellemetlen lesz ha belenő a másik gyökerébe...Nekem volt, magánklinikán csináltattam, frankón sikerült érzésteleníteni, csak azt éreztem h turkálnak a számban, fájdalmat abszolút nem.
Szóval, hogy műtik, mennyit érezni belőle, utána meddig fáj, érdemes-e elmenni valami magán orvos ?süti

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Fekvő bölcsességfogát is műtette már ki valaki ? Ínyből nincs ki belőle semmi, fogorvos meg azt mondta, jobban járok ha kiszedetem, mert kurva kellemetlen lesz ha belenő a másik gyökerébe...Szóval, hogy műtik, mennyit érezni belőle, utána meddig fáj, érdemes-e elmenni valami magán orvos ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kösz 😀
több mint 13 éve
Hát nekem szar volt a fogkőleszedés. Nyílván függ a zománc állapotától. Legyen úgy és Toca meg se érezze.BazzaniHát én tuti nem fogom azt megérezni mert azt se tudom mi az a fogkő szerencsére 😀
De JC6nak kívánjunk hasonlókat 😀
Abból meg hogy egy egyszerű tejfogamat fél óráig operáltak aminek negyed akkor gyökere volt nem sok jóra számítok a műtétnél. Mondjuk én attól rosszul vagyok már hogy akármilyen dolgot a számba raknak...
Ui.:Várom az utolsó sorra a poénosnál poénosabb reflektálásokat 😀
több mint 13 éve
Hát nekem szar volt a fogkőleszedés. Nyílván függ a zománc állapotától. Legyen úgy és Toca meg se érezze.
több mint 13 éve
Bölcsességfogból nekem kettőt kioperáltak 127 darabban (gondoltam elkérem úgyis rég kaptam puzzlet 😀), a másik kettőt meg szimplán kihúzták. Mondjuk a műtét miatt legalább nem fájt a húzás sem, és nekem 1-2 nap volt mindkét alkalommal mire már semmi bajom nem volt 😊JC6: fogkövet valóban fogorvos szed le. Nem nagy pénzért és nem is fáj egyáltalán szerintem, ahogy dcsicsak mondja kb. az érezhető 😊
több mint 13 éve
Nekem nem régen. Nem különösebben érzel semmit. Olyan mintha radíroznák a fogad 😀
több mint 13 éve
Fogorvos leszedi. Kurva kellemetlen eljárással.Bazzani10 évesen nekem leszedték, akkor nem éreztem belőle semmit 😀
több mint 13 éve
fogkő ellen mit ajánlotok fórum doktorok? 😀JC6fogorvos
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fogkő ellen mit ajánlotok fórum doktorok? 😀
több mint 13 éve
Nekem kirántottak két bölcsességfogat. Nem volt annyira gáz mint vártam.Két hét alatt normalizálódik a helyzet. A műtét neccesebb.
Mondjuk a bölcsességfog semmire nem jó, nem baj ha időben kiszedik.
több mint 13 éve
Tök jó 3 bölcsesség fogamból csak 3-at kéne kiműteni... Jah meg pótolni ami nincs.
Végülis az alapkészletből csak 2 fogat hagytak ki, mondjuk az egyik 1 bölcsesség ,de hogy az alsó 6-os mért nem került bele...
Jó kör leszek a fogorvosnak...
több mint 13 éve
erre most csak azert nem mondok semmi igazan karcosat, mert tisztelettel vagyok a karacsonyodra 😊 egyebkent pedig te meg annal is egyszerubb gyerek vagy mint gondoltam, ha frankon azt hiszed h a te szaros like-gombnyomogatasod barmiben is befolyasol a vilagon barmit is, nemhogy en mikor huzom be az xet es mikor nem. pedig tenyleg az a kemeny, h nem voltak tulzottan magas elgondolasaim veled kapcsolatban, de ha ezt gondolod vagy csak ilyen szarul tudsz provokalni, akkor duplan is a mintapeldanya vagy annak a szolasnak miszerint "mindig van lejjebb." es tenyleg.
aruld mar el hol zsidoztam vagy buziztam ? ezt mar akkor is elohoztatok, amikor telelett a hocipom. idezz, vagy ha az sem megy, csak mondd el h kb mikor milyen vitaban kezdtem el zsidozni, ciganyozni, homokosozni eletmodszeruen. tenyleg erdekel, foleg h egyuttal kideruljon sokadjara, hogy micsoda kis majom vagy, mert ezt tenyekkel alatamasztva az eletben nem fogod tudni alatamasztani, mert csak te akarod belemmagyarazni.MMMS
több mint 13 éve
nem értem ez hogy kapcsolódik a stílus kérdéshez😕sapkamert egy köcsög zsidó vagy :/
több mint 13 éve
nem értem ez hogy kapcsolódik a stílus kérdéshez😕persze, megértem én. Még egy kis köcsögözés, zsidózás (csak mértékkel, ugyebár) és helyben leszünk megint. Amadeus91ha már beidézted😊igazából csak tippeltem,hát össze lehet bármi mással is téveszteni?! 😀Amadeus91
legalábbis ismerős volt a stílus, részemről nem volt semmiféle mögöttes tartalmasapka
nekem semmi bajom azzal ha valaki lényegre törően-nyersebben fogalmaz, sokkal inkább a felesleges okoskodástól-belemagyarázástól mászok falra😉sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
persze, megértem én. Még egy kis köcsögözés, zsidózás (csak mértékkel, ugyebár) és helyben leszünk megint.ha már beidézted😊igazából csak tippeltem,hát össze lehet bármi mással is téveszteni?! 😀Amadeus91
legalábbis ismerős volt a stílus, részemről nem volt semmiféle mögöttes tartalmasapka
nekem semmi bajom azzal ha valaki lényegre törően-nyersebben fogalmaz, sokkal inkább a felesleges okoskodástól-belemagyarázástól mászok falra😉sapka
több mint 13 éve
ha már beidézted😊igazából csak tippeltem,hát össze lehet bármi mással is téveszteni?! 😀Amadeus91
nekem semmi bajom azzal ha valaki lényegre törően-nyersebben fogalmaz, sokkal inkább a felesleges okoskodástól-belemagyarázástól mászok falra😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
igazából csak tippeltem,hát össze lehet bármi mással is téveszteni?! 😀
több mint 13 éve
Egy párszor már én is.Ehhez csak ennyitMásfél éves fiam van...
www.youtube.com/watch?v=EMjrPCDVmKM
mondjuk a valóságát azért hála Istennek én nem éltem át teljesen, remélem a fiam sem él meg ilyet velem kapcsolatban.dande
Megkönnyeztem. 😕catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ehhez csak ennyitMásfél éves fiam van...
www.youtube.com/watch?v=EMjrPCDVmKM
mondjuk a valóságát azért hála Istennek én nem éltem át teljesen, remélem a fiam sem él meg ilyet velem kapcsolatban.dande
Megkönnyeztem. 😕
több mint 13 éve
azt tudtam, hogy apeszos elhagyta mozartot, de hogy itt "jelentse be"... áá JC6Nem kell ennyire vedeni a parod eleg nagy mar hogy megvedje magat.
Bar mivel orul hogy nem vagy ott lehet szakitottatok?😮
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt tudtam, hogy apeszos elhagyta mozartot, de hogy itt "jelentse be"... áá