Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 326 — Így remélem megfelelek nektek.....
idén is kettesben anyával; rokonok, ismerősök jó messze (hálisten), fenyőillat, nyugalom, csönd. Bőven elég.Amadeus91
hát a fater?JC6
Most nem érek rá... 😀 😛apeszos
Ehhez csak ennyit

www.youtube.com/watch?v=EMjrPCDVmKM

mondjuk a valóságát azért hála Istennek én nem éltem át teljesen, remélem a fiam sem él meg ilyet velem kapcsolatban.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
idén is kettesben anyával; rokonok, ismerősök jó messze (hálisten), fenyőillat, nyugalom, csönd. Bőven elég.Amadeus91
hát a fater?JC6
anya egyedül nevelt fel

hát a fater?JC6
Most nem érek rá... 😀 😛apeszos
10/10-s comment 😀
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
hát a fater?JC6
Most nem érek rá... 😀 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát a fater?
több mint 13 éve
idén is kettesben anyával; rokonok, ismerősök jó messze (hálisten), fenyőillat, nyugalom, csönd. Bőven elég.
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Borzasztó ez a nap. Dolgozom és így nem lehettem-lehetek a családommal.diverdoc
Én meg utálom, hogy ilyenkor sincs más témájuk, mint a halál, a cigányok, a politika -és hogy mit kéne másképp csinálni-, és minden olyan kisebb téma is, amely még belefér a "ma már szar minden, és tulajdonképpen nincs is már miért élni" címszó alá...

Ráadásul a tököm tele van már azzal, hogy 10 percenként (de komolyan) felválva kérdezi a vendéglátó, anyám, apám, +1 random fő felváltva, hogy nem eszek-e valamit. Ilyenkor jön még 4-5 étel felsorolása, majd miután nem kell egyik se (mert az előbb ettem), megkapom a "le vagy sajnálva", "akkor maradjál éhen", és egyéb szinonímákat. Hogyha pedig nem lenne elég, ugyanez játszódik le alkohollal is. Amúgy is mi a fasznak kell 3-4x annyit inni ilyenkor, mint egy szülinapkor ?

+ Meg lett beszélve, hogy idéntől már nincs ajándékozás. "Mert már nagyok vagyunk", és véletlenül se azért, mert belátták volna, hogy nem ez a karácsony lényege, és különben sincs semmi értelme tök használhatatlan cuccokat venni másoknak. Viszont lehet tippelni, hogy a tavalyi összeg hányszorosa ment el idén is ajándékokra... ^^

Ráadásul ha felmegy bennem a pumpa, és szóváteszem, hogy az lenne a lényeg, hogy a család együtt legyen, és teszem azt társasozna beszélgetésközbe (vagy akármi), még én vagyok lehurrogva...
Na, ezért utálom a karácsonyt.süti
Azt hiszem nem értetted meg nekem mi hiányzott

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nálunk csak mamám + öcsém kombó kicsit sok együtt...Nemsokára érkezik papám, akkor megint eluralkodik a káosz. Kedvencem mikor kipróbálnám az új fejhallgatót, valaki mindig akkor akart valamit magyarázni nekem. Nem egy új találmány már ez, 40 felett is megtanulhatná az ember, hogy olyankor nem hallom amit mondanak 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Borzasztó ez a nap. Dolgozom és így nem lehettem-lehetek a családommal.diverdoc
Én meg utálom, hogy ilyenkor sincs más témájuk, mint a halál, a cigányok, a politika -és hogy mit kéne másképp csinálni-, és minden olyan kisebb téma is, amely még belefér a "ma már szar minden, és tulajdonképpen nincs is már miért élni" címszó alá...

Ráadásul a tököm tele van már azzal, hogy 10 percenként (de komolyan) felválva kérdezi a vendéglátó, anyám, apám, +1 random fő felváltva, hogy nem eszek-e valamit. Ilyenkor jön még 4-5 étel felsorolása, majd miután nem kell egyik se (mert az előbb ettem), megkapom a "le vagy sajnálva", "akkor maradjál éhen", és egyéb szinonímákat. Hogyha pedig nem lenne elég, ugyanez játszódik le alkohollal is. Amúgy is mi a fasznak kell 3-4x annyit inni ilyenkor, mint egy szülinapkor ?

+ Meg lett beszélve, hogy idéntől már nincs ajándékozás. "Mert már nagyok vagyunk", és véletlenül se azért, mert belátták volna, hogy nem ez a karácsony lényege, és különben sincs semmi értelme tök használhatatlan cuccokat venni másoknak. Viszont lehet tippelni, hogy a tavalyi összeg hányszorosa ment el idén is ajándékokra... ^^

Ráadásul ha felmegy bennem a pumpa, és szóváteszem, hogy az lenne a lényeg, hogy a család együtt legyen, és teszem azt társasozna beszélgetésközbe (vagy akármi), még én vagyok lehurrogva...
Na, ezért utálom a karácsonyt.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Már fáj a gyomrom a sok tegnapi kajától és még két vendégség áll előttünk a következő két napban. Nehéz lesz.

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Borzasztó ez a nap. Dolgozom és így nem lehettem-lehetek a családommal.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Akor azért nem értettem. 😊
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Az átlag magyar a statisztikák szerint 10-12 éves opellal jár. Annak a fentartása tuti nem kerül havonta annyiba. Az üzemanyag meg nem feltétlen fenntartási költség. Ha azt nézed, hogy megyünk hárman felnőttek hosszabb távra, kb. fele annyi az üzemanyag, mintha vonatjegy bkv, busz stb díjat fizetnénk, Nem beszélva arról, hogy gyorsabb is. De akár messzire sem kell menni. Vác-Pest viszonylatban egy vonat/busz bérlet 24000Ft. Ha két ember jár kocsival, már akkor is egy ember bérletének árából megvan egy kisebb fogyasztású autó üzemanyagköltsége. Persze többnyire 1-1 ember jár 1 autóval. GRAFI
itt biztos tudtok reklamálni, hogy elszámolták:  www.uti.bme.hu/cgi-bin/html.cgi?fn=html/bemutatkozas.htmlSzobi22
Mit számoltak el? GRAFI
tiedet idéztem, de nem feltétlenül neked szólt, csak az általános egyet nem értésre írtam

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Az átlag magyar a statisztikák szerint 10-12 éves opellal jár. Annak a fentartása tuti nem kerül havonta annyiba. Az üzemanyag meg nem feltétlen fenntartási költség. Ha azt nézed, hogy megyünk hárman felnőttek hosszabb távra, kb. fele annyi az üzemanyag, mintha vonatjegy bkv, busz stb díjat fizetnénk, Nem beszélva arról, hogy gyorsabb is. De akár messzire sem kell menni. Vác-Pest viszonylatban egy vonat/busz bérlet 24000Ft. Ha két ember jár kocsival, már akkor is egy ember bérletének árából megvan egy kisebb fogyasztású autó üzemanyagköltsége. Persze többnyire 1-1 ember jár 1 autóval. GRAFI
itt biztos tudtok reklamálni, hogy elszámolták:  www.uti.bme.hu/cgi-bin/html.cgi?fn=html/bemutatkozas.htmlSzobi22
Mit számoltak el?
több mint 13 éve
Az egyik boltos ma nem nyitott ki , mert a családjával akarta tölteni az utolsó napot. Szánalom.Bazzani
ááááááááááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀
JC6
😂
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
itt biztos tudtok reklamálni, hogy elszámolták:  www.uti.bme.hu/cgi-bin/html.cgi?fn=html/bemutatkozas.html

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Én nem élek jobban mint 5éve.

Más! Faszom már ebbe a világvége baromságba.
Az egyik boltos ma nem nyitott ki , mert a családjával akarta tölteni az utolsó napot. Szánalom.Bazzani
jó hát figyelj, 1 napi bevételkiesés, de legalább ha tényleg világvége lesz, akkor együtt lesznek. Gondolj bele, hogy te leszarod, és úgy döglik meg mindenki, hogy nem vagy együtt a családoddal. Egész hátralevő életed mind a másfél percében bánnád!

Egyébként hülye volt. Vennie kellett volna pár kiló szőlőcukrot, és egyesével becsomagolni és árulni mint lélekkapszulát.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ááááááááááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Én nem élek jobban mint 5éve.

Más! Faszom már ebbe a világvége baromságba.
Az egyik boltos ma nem nyitott ki , mert a családjával akarta tölteni az utolsó napot. Szánalom.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Nekem jogosítványom sincs, de az amerikai családi modeltől agyfaszt tudok kapni mikor a 16 éves gyerek összefossa magát ha nincs saját kocsija. Persze van neki, akkor is ha ezren laknak a faluban.

No nem mintha túl sokszor szembesülnék ezzel a problémával természetes környezetemben, de túl sok tinédzser sorozatot nézek ahol rendre emlékeztetnek rá, hogy mitől fogy olyan nagy mértékben a kőolaj.Höri
Nézz Barátok köztöt 😀
Azért egy amerikai kisvárosban, mely 100 km2-en terül el alap a kocsi, ráadásul ott az üzemanyagár is jelképes az itthonihoz képest.Sobri Jóska
Szerintem nem is azzal van a baj, hogy nem férne el annyi szgk az utakon, hanem az elvvel, hogy ne kapjon már minden hülye középiskolás autót.Asbee
Aszondom próbálj meg közlekedni kinn gyalog vagy buszon, mingyá vesző hirtelen a kölöknek egy Caddyt.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nekem jogosítványom sincs, de az amerikai családi modeltől agyfaszt tudok kapni mikor a 16 éves gyerek összefossa magát ha nincs saját kocsija. Persze van neki, akkor is ha ezren laknak a faluban.

No nem mintha túl sokszor szembesülnék ezzel a problémával természetes környezetemben, de túl sok tinédzser sorozatot nézek ahol rendre emlékeztetnek rá, hogy mitől fogy olyan nagy mértékben a kőolaj.Höri
Nézz Barátok köztöt 😀
Azért egy amerikai kisvárosban, mely 100 km2-en terül el alap a kocsi, ráadásul ott az üzemanyagár is jelképes az itthonihoz képest.Sobri Jóska
Szerintem nem is azzal van a baj, hogy nem férne el annyi szgk az utakon, hanem az elvvel, hogy ne kapjon már minden hülye középiskolás autót.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egyébként meg költözzön minden kocsibuzi Venezuelába, ha a kb. 2 Ft/literes benzinár ennyire csábító. 😀Schleck
minden csatornán szappan, minden utcában egy-két miss world helyezett, occsó benzin, ideje utazási irodát szervezni, minden érdeklődőnek jó feltételeink vannak.

több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Haverom kint él Kanadában, és most panaszkodott FB-n, hogy már valami 2 dollár körül van a benya gallonja.Valahogy nem tudtam sajnálni szegényt.laccoo74
Kb. kétszer ennyi ott a benzin átlagban elvileg, szóval a haverod valami nagyon olcsó helyen lakhat. 😉
Egyébként meg költözzön minden kocsibuzi Venezuelába, ha a kb. 2 Ft/literes benzinár ennyire csábító. 😀Schleck
Szerintem, csak sajnáltatni akarta magát a piszok kapitalista, bár, ha belegondolunk az az ár sem földhözvágó.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Haverom kint él Kanadában, és most panaszkodott FB-n, hogy már valami 2 dollár körül van a benya gallonja.Valahogy nem tudtam sajnálni szegényt.laccoo74
Kb. kétszer ennyi ott a benzin átlagban elvileg, szóval a haverod valami nagyon olcsó helyen lakhat. 😉
Egyébként meg költözzön minden kocsibuzi Venezuelába, ha a kb. 2 Ft/literes benzinár ennyire csábító. 😀

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Borzalom lehet neki a minimum $10,7-os órabérrel. 😀

több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Haverom kint él Kanadában, és most panaszkodott FB-n, hogy már valami 2 dollár körül van a benya gallonja.Valahogy nem tudtam sajnálni szegényt.