Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
De qrva nehéz betartani az újévi fogadalmakat..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
máris elegem van 2013-ból, jó szarul indult ez az évem is... 😕Black_Adderha szar is az életed, ott van neked a Broncos 😀 😀 😀
több mint 13 éve
máris elegem van 2013-ból, jó szarul indult ez az évem is... 😕
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Ez a szigethalmi késelés megint elképesztő, hát még a rendőrmunka, média "beszámolása".... jobb ha otthon marad az ember..
több mint 13 éve
Saját tapasztalat, azoktól a napoktól búcsút vehetsz.Éééés ma megvolt az i-re a pont.Nem. Kiírják mintha kivettem volna és jön a "majd kiveszed" duma.Főnököm kitalálta, hogy rohangáljak még neki holnap délben. Teljesen lényegtelen ügyekben.Nem is fizetik ki ilyenkor a megmaradt szabadnapokat?kaszo
Így is bennmaradt 10+ nap szabim. Persze azért is én vagyok a hibás, hogy nem vettem ki.
Bazzani
Persze soha nem tudom kivenni.Bazzani
Lebaszás, hogy nem vettük ki a szabit.
Természetesen ki lesz írva és majd kivesszük.Bazzani
több mint 13 éve
Éééés ma megvolt az i-re a pont.Nem. Kiírják mintha kivettem volna és jön a "majd kiveszed" duma.Főnököm kitalálta, hogy rohangáljak még neki holnap délben. Teljesen lényegtelen ügyekben.Nem is fizetik ki ilyenkor a megmaradt szabadnapokat?kaszo
Így is bennmaradt 10+ nap szabim. Persze azért is én vagyok a hibás, hogy nem vettem ki.
Bazzani
Persze soha nem tudom kivenni.Bazzani
Lebaszás, hogy nem vettük ki a szabit.
Természetesen ki lesz írva és majd kivesszük.
több mint 13 éve
nekem még derekam, fejem is durván fájt, ja és megfázással kezdődött szal lázas is voltam közbe...nagyon durván legyengítettKöszi, már csak egy kis hasfájás van.Sikerült egy hányás fosás kombóval kezdenem az évet.karácsony előtt engem is ledöntött egy ilyen vírus pár napra...jobbulást!Divat
Az éjfél is a budi előtt térdelve ért.
Elegem van már, hogy minden nyavalya elér.Bazzani
Élmény volt kipakolni a komplett szilveszteri menüt.Bazzani
|
több mint 13 éve
Köszi, már csak egy kis hasfájás van.Sikerült egy hányás fosás kombóval kezdenem az évet.karácsony előtt engem is ledöntött egy ilyen vírus pár napra...jobbulást!Divat
Élmény volt kipakolni a komplett szilveszteri menüt.
több mint 13 éve
Sikerült egy hányás fosás kombóval kezdenem az évet.karácsony előtt engem is ledöntött egy ilyen vírus pár napra...jobbulást!
|
több mint 13 éve
Sikerült egy hányás fosás kombóval kezdenem az évet.Te pechesebb vagy mint a Lions
több mint 13 éve
Fú a családon tavaly ment át egy ilyen. Nem sok rosszabbat tudok mint vödörrel a kezedben trónolni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Sikerült egy hányás fosás kombóval kezdenem az évet.Az éjfél is a budi előtt térdelve ért.
Elegem van már, hogy minden nyavalya elér.
több mint 13 éve
Szegény Peterson. Hátán viszi playoffba a csapatot és 9 yardon megy el egy ilyen rekord...Kurva bírók tuti visszajutak 9 yardnyit Holding miatt 😀
Mellesleg duplán buzi csapat a vikings :mad:fetomy
több mint 13 éve
Szegény Peterson. Hátán viszi playoffba a csapatot és 9 yardon megy el egy ilyen rekord...Mellesleg duplán buzi csapat a vikings :mad:
több mint 13 éve
Nem. Kiírják mintha kivettem volna és jön a "majd kiveszed" duma.Főnököm kitalálta, hogy rohangáljak még neki holnap délben. Teljesen lényegtelen ügyekben.Nem is fizetik ki ilyenkor a megmaradt szabadnapokat?kaszo
Bazzani
Persze soha nem tudom kivenni.
több mint 13 éve
Főnököm kitalálta, hogy rohangáljak még neki holnap délben. Teljesen lényegtelen ügyekben.Nem is fizetik ki ilyenkor a megmaradt szabadnapokat?
Bazzani
több mint 13 éve
Főnököm kitalálta, hogy rohangáljak még neki holnap délben. Teljesen lényegtelen ügyekben.Így is bennmaradt 10+ nap szabim. Persze azért is én vagyok a hibás, hogy nem vettem ki.
több mint 13 éve
NFC Southban lehet szétküldeném 😀Te most kire gondolsz konkrétan valld be 😉 😛?dandemegölne 1 embert?Amadeus91Egyébként én elgondolkodnék azon, hogy egyszer altatásban megcsinálnák az összes fogam. Tömés, húzás, gyökérkezelés minden.nálunk nemrég még volt a patikában kb. 1 gramm gyógyszerkönyvi tisztaságú kokain.. az utcai kb. ennek 10x-os hígítása lehet... 😊yooker
Időben és fájdalomban is jobb lenne. Pénzben nem biztos.Bazzani
(csak vicc volt természetesen)
több mint 13 éve
Te most kire gondolsz konkrétan valld be 😉 😛?megölne 1 embert?Amadeus91Egyébként én elgondolkodnék azon, hogy egyszer altatásban megcsinálnák az összes fogam. Tömés, húzás, gyökérkezelés minden.nálunk nemrég még volt a patikában kb. 1 gramm gyógyszerkönyvi tisztaságú kokain.. az utcai kb. ennek 10x-os hígítása lehet... 😊yooker
több mint 13 éve
megölne 1 embert?Egyébként én elgondolkodnék azon, hogy egyszer altatásban megcsinálnák az összes fogam. Tömés, húzás, gyökérkezelés minden.nálunk nemrég még volt a patikában kb. 1 gramm gyógyszerkönyvi tisztaságú kokain.. az utcai kb. ennek 10x-os hígítása lehet... 😊yooker
több mint 13 éve
Egyébként én elgondolkodnék azon, hogy egyszer altatásban megcsinálnák az összes fogam. Tömés, húzás, gyökérkezelés minden.akkor már alsó-felső kivehetős egyből! azzal még kevesebb gond van! 😊
mellesleg a múltkor cirka másfél órát fúrtak egy betét miatt, közben folyamatosan ment a hideg vizes hűtés ,másnapra kaptam olyan torokgyulladást, majd náthát hogy csak na!
kokainnal meg orrsövény műtétnél szoktak tamponálni régebben...
nálunk nemrég még volt a patikában kb. 1 gramm gyógyszerkönyvi tisztaságú kokain.. az utcai kb. ennek 10x-os hígítása lehet... 😊
több mint 13 éve
Egyébként én elgondolkodnék azon, hogy egyszer altatásban megcsinálnák az összes fogam. Tömés, húzás, gyökérkezelés minden.Időben és fájdalomban is jobb lenne. Pénzben nem biztos.
több mint 13 éve
Fejbebaszom magam aztán amíg nem ébredek fel kiszedik a fogam,spóroltam 30k-t
több mint 13 éve
www.davincimaganklinika.hu/akciok/Egeszsegnapok_2012-_44.htm
több mint 13 éve
Nekem azt mondták, hogy fölösleges macera, elérzéstelenítenek úgy, hogy nem érzek semmit 😀Én úgy tudom, az ilyesmit jobb helyeken megcsinálják altatásban is. Bár gondolom anyagilag az biztos húzós, de elkerülhető vele a szenvedés. Lekopogom nekem hál Istennek eddig ilyen problémám nem volt, remélem nem is lesz.DubÚgy tudom szájsebészeti dolgokat nem szeretnek altatásban csinálni, ne mtudom már pontosan miért.Toca
Hozzáteszem én magándokinál voltam, ahol egyébként is ügyelnek arra, hogy semmi ne fájjon. 😊 Az altatás így szerintem teljesen felesleges, arra viszont -ha megteheti valaki- mindenképp érdemes költeni, hogy normális helyre menjen. Nekem is beletelt 1-2 órába is biztos, de mivel tényleg jól bekábítottak, leszartam 😀