Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
több mint 13 éve
bowl.hu/user/8551utolsó hozzászólások. Az adminok nem szerették volna, ha a Broncos topic napokig arról szólt volna már megint, hogy Manning szar és a Tibó az ász.
több mint 13 éve
köszönjük JC-nek, hogy benézett.
több mint 13 éve
tíbózni akartHá má hogyne. Egy kéró, egy laptop, egy wc (bazzz)...mint a Diktárorban: menj be Osama után a retyóra..Csak úgy okulásként mivel szolgáltál rá a száműzetésre?diverdoc
😀II.JC6
több mint 13 éve
Há má hogyne. Egy kéró, egy laptop, egy wc (bazzz)...mint a Diktárorban: menj be Osama után a retyóra..Csak úgy okulásként mivel szolgáltál rá a száműzetésre?
😀II.JC6

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Há má hogyne. Egy kéró, egy laptop, egy wc (bazzz)...mint a Diktárorban: menj be Osama után a retyóra..😀
FREEDOM FOR I.JC6!
több mint 13 éve
legalább van humorérzéke JC-nek. Mikor megláttam, hogy "Amadeus kérója", na ott végem volt már. 😀És te ilyen emberrel jöttél össze... 😀TocaEzt nem hiszem el b+! Még el sem kezdem a személyeskedést, ellenben másokkal, erre határozatlan időre (ez a 3. hét), bannolnak. Még csúnyát sem írtam. Mekkora rohadék szabály már ez?! Diktatúra. Aki meg anyázik, az meg sem feddik...szemetek! Vajon meddig bűnhődik I. JC6?😂
Mi a helyzet, hiányoztam? Látom a vicc topik szintje nagyon lesüllyedt, becsszó, nem én vagyok lacó.
II.JC6
kész.Amadeus91
Esküszöm, hogy nem volt közöm ehhez....
több mint 13 éve
És te ilyen emberrel jöttél össze... 😀Ezt nem hiszem el b+! Még el sem kezdem a személyeskedést, ellenben másokkal, erre határozatlan időre (ez a 3. hét), bannolnak. Még csúnyát sem írtam. Mekkora rohadék szabály már ez?! Diktatúra. Aki meg anyázik, az meg sem feddik...szemetek! Vajon meddig bűnhődik I. JC6?😂
Mi a helyzet, hiányoztam? Látom a vicc topik szintje nagyon lesüllyedt, becsszó, nem én vagyok lacó.
II.JC6
kész.Amadeus91
több mint 13 éve
Ezt nem hiszem el b+! Még el sem kezdem a személyeskedést, ellenben másokkal, erre határozatlan időre (ez a 3. hét), bannolnak. Még csúnyát sem írtam. Mekkora rohadék szabály már ez?! Diktatúra. Aki meg anyázik, az meg sem feddik...szemetek! Vajon meddig bűnhődik I. JC6?😂
II.JC6
kész.
több mint 13 éve
www.boon.hu/bejaros-gyerekkoldusok-keregetnek/2179723az örs vezér térnél dolgozom, és nap mint nap látom ugyanezt a szitut... elképesztő
Van erről saját tapasztalatom is.Néhány napja jöttem ki egy szupermarketből, a bejáratnál állt egy roma nő, karján kb 2 éves gyerekével.Könyörgött egy kis aprópénzért, hogy a gyereknek tejet tudjon venni.Pénzt nem adtam neki, viszont a szatyromból kivettem egy doboz frissen vásárolt tejet, és a kezébe adtam.Pár lépés után visszanéztem, na a tej akkor landolt a kukában.Akkor jöttem rá, hogy hülye voltam.Lehet itt jönni mindengyereklakjonjóllal, meg mindennel, csak nincs értelme.laccoo74
több mint 13 éve
igen de ő keresztény, náluk még mindig így megy 😊II.JC6Egyébként csak egy személyes megjegyzés, szerintem a JC6.2 frappánsabb - hogy úgy mondjam 21. századibb névválasztás lett volna. 😀dcsicsak
több mint 13 éve
Ezt nem hiszem el b+! Még el sem kezdem a személyeskedést, ellenben másokkal, erre határozatlan időre (ez a 3. hét), bannolnak. Még csúnyát sem írtam. Mekkora rohadék szabály már ez?! Diktatúra. Aki meg anyázik, az meg sem feddik...szemetek! Vajon meddig bűnhődik I. JC6?várj egy pillanatot, mindjárt kiütjük ezt is.
II.JC6
több mint 13 éve
II.JC6Egyébként csak egy személyes megjegyzés, szerintem a JC6.2 frappánsabb - hogy úgy mondjam 21. századibb névválasztás lett volna. 😀
több mint 13 éve
Az adminok előrelátóak voltak, és szerették volna csírájában elfojtani a Tebow>>>>PM flamewart 😊 Mert jól írtad, MÉG el sem kezdted 😊Én azt mondanám, hogy bűnhődjön addig, míg Tebow meg nem nyer egy meccset 😊
több mint 13 éve
Ezt nem hiszem el b+! Még el sem kezdem a személyeskedést, ellenben másokkal, erre határozatlan időre (ez a 3. hét), bannolnak. Még csúnyát sem írtam. Mekkora rohadék szabály már ez?! Diktatúra. Aki meg anyázik, az meg sem feddik...szemetek! Vajon meddig bűnhődik I. JC6?Én sírtam is.
II.JC6
több mint 13 éve
Ezt nem hiszem el b+! Még el sem kezdem a személyeskedést, ellenben másokkal, erre határozatlan időre (ez a 3. hét), bannolnak. Még csúnyát sem írtam. Mekkora rohadék szabály már ez?! Diktatúra. Aki meg anyázik, az meg sem feddik...szemetek! Vajon meddig bűnhődik I. JC6?Mi a helyzet, hiányoztam? Látom a vicc topik szintje nagyon lesüllyedt, becsszó, nem én vagyok lacó.
FREEDOM FOR I.JC6!
több mint 13 éve
Ne általánosítsunk kérem.. 😀 😛 én csak a cigányokba vagyok szerelmes. A többi kisebbséggel semmi bajom. Akár nemzetiségi, akár etnikai.mennyiért? 😀DivatToca szerint nagyon gáz ezért pénzt adni, tehát gondolom kérni is, így nyilván ingyen 😀 Vagy max sobri befizet mindenkit.
apeszos: nem az volt a lényeg, csak rád emlékeztem konkrétan, aki szereti a kisebbséget 😀fetomy
több mint 13 éve
mennyiért? 😀DivatToca szerint nagyon gáz ezért pénzt adni, tehát gondolom kérni is, így nyilván ingyen 😀 Vagy max sobri befizet mindenkit.
apeszos: nem az volt a lényeg, csak rád emlékeztem konkrétan, aki szereti a kisebbséget 😀
több mint 13 éve
Átesünk a ló túloldalára uraim!!! 😀HanniLegalább előjönnek a rejtett vágyak, perverziók, eddig a tudatalattiba fojtott huncutságok.
Elindultunk egy megnyílós irányba, én ezt támogatom, csak így tovább.Sobri Jóska
😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
www.boon.hu/bejaros-gyerekkoldusok-keregetnek/2179723Van erről saját tapasztalatom is.Néhány napja jöttem ki egy szupermarketből, a bejáratnál állt egy roma nő, karján kb 2 éves gyerekével.Könyörgött egy kis aprópénzért, hogy a gyereknek tejet tudjon venni.Pénzt nem adtam neki, viszont a szatyromból kivettem egy doboz frissen vásárolt tejet, és a kezébe adtam.Pár lépés után visszanéztem, na a tej akkor landolt a kukában.Akkor jöttem rá, hogy hülye voltam.Lehet itt jönni mindengyereklakjonjóllal, meg mindennel, csak nincs értelme.
több mint 13 éve
Várjál, mert a következő szint, hogy apeszos bevallja, hogy ő bizony lefeküdne kurvával, viszont cigánykurvával semmiképpen, majd sobri felveti, hogy vajon akkor se, ha a cigánykuváról nem tudja, hogy cigány vagy nem kell neki annyit fizetnie, vagy ő maga fizeti be sőt fizet apeszosnak is, hogy a zsidó cigánykurvával lefeküdjön, de apeszos akkor sem lesz hajlandó, ha különben i love israel tetkót kell magára varratnia, végül a vitát eldönti, mikor megtaláljuk Tocát a beszamolok.com-on, alatta apeszos elégedetlen beszámolójával.fetomyPillanat, én nem mondtam olyat, hogy nem tenném. 😛 Mindössze a reklámmal volt bajom, mert nem itt a helye. Ha redvás picsákat akarok látni, akkor felkeresek egy olyan oldalt ahol olyanok vannak. Nem hiszem, hogy nehézségekbe ütközne önállóan ilyet találni. A zsidókat megint nem értem, sosem volt bajom velük. Nőkkel pláne. A cigányokat meg könnyen felismered, mert szopás közben kilopják a letolt gatyádból a bukszát. Aztán ha akarnál se tudnál fizetni... 😛
több mint 13 éve
Átesünk a ló túloldalára uraim!!! 😀HanniLegalább előjönnek a rejtett vágyak, perverziók, eddig a tudatalattiba fojtott huncutságok.
Elindultunk egy megnyílós irányba, én ezt támogatom, csak így tovább.
több mint 13 éve
Átesünk a ló túloldalára uraim!!! 😀
több mint 13 éve
mennyiért? 😀Akkor nyilvánosan leszopom magam 😀Tocaés ha a csajod már ilyen Sobri által beszervezett menyecske? 😀JSanyoKár hogy foglalt vagyok 😀TocaHa akarod te udvarolhatsz elötte kicsit, hozhatsz virágot, vagy kis kedves ajándékot, a pénzes részt intézem én.Sobri JóskaAz lenne az igazi, ha fizetnél egy csajnak duplán, hogy nyomuljon Tocára, aki lefekszik vele, majd elmondod Tocának, hogy mi volt a háttérben 😀fetomy
|
több mint 13 éve
Akkor nyilvánosan leszopom magam 😀és ha a csajod már ilyen Sobri által beszervezett menyecske? 😀JSanyoKár hogy foglalt vagyok 😀TocaHa akarod te udvarolhatsz elötte kicsit, hozhatsz virágot, vagy kis kedves ajándékot, a pénzes részt intézem én.Sobri JóskaAz lenne az igazi, ha fizetnél egy csajnak duplán, hogy nyomuljon Tocára, aki lefekszik vele, majd elmondod Tocának, hogy mi volt a háttérben 😀fetomy
több mint 13 éve
és ha a csajod már ilyen Sobri által beszervezett menyecske? 😀Kár hogy foglalt vagyok 😀TocaHa akarod te udvarolhatsz elötte kicsit, hozhatsz virágot, vagy kis kedves ajándékot, a pénzes részt intézem én.Sobri JóskaAz lenne az igazi, ha fizetnél egy csajnak duplán, hogy nyomuljon Tocára, aki lefekszik vele, majd elmondod Tocának, hogy mi volt a háttérben 😀fetomy