Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nyomorult takonykór. Kedd délután semmi bajom, beszélgettem úgy két órát egy haverral, aki már kifelé lábalt, éjjel egykor már arra ébredtem, hogy megfulladok. Ma már legalább nincs lázam, de akkorákat tüsszentek, hogy a fejem leesik. Holnap meg meló, egyszerűen nem maradhatok még egy napot táppénzen.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Rohadt, tetves tróger posta. Mivel a sima csomagokra nem tudnak vigyázni, ezért csak törékenyként, értékbiztosított verzióban postázok már homokfútt cuccokat. Mindezért elkérnek 2050Ft-ot, ami valljuk be nem kevés. De a dolgot tovább űberelendő a frankón pufifóliába is duplán csomagolt ( a postás hölgy szerint elég ha dobozban van, és újságba be van tekerve), bedobozolt 2 pohárból az egyik így is törötten ért oda a címzetthez.
Nem tudom ilyenkor mi az eljárás. Elvileg 20000Ft-ig van biztosítva. A címzett nem vette át a csomagot, felvettek egy jegyzőkönyvet a dologról. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 626 — Invisible man
Kösz szépen de nem kell, pénteken megint megyek arra, majd lefigyelem. Van ott pár lakóház az út egyik oldalán, azért gondolom hogy valami tábla is lehet... de ha mégsem, akkor annál jobb!

De ettől függetlenül sunyi helyre álltak be mérni. Máskor ott már rendesen szoktam tolni, hogy a belső sávban tudjak felmenni. Meg szerintem mindenki.Jan
Régebben az egy nagyon kedvelt hely volt, de mivel mindenki számított rá aki "csorgott" lefelé a dombról ezért elfelejtették. Ezek szerint újra próbálkoznak.

szerk.: azért érdekelne majd, hogy mi van ott.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Tudom, friendzonelás vérciki, de szarom le, ez van. 😀 😀 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nah, friendzone. De inkább előbb, mint utóbb. Most kell innen kihátrálnom, amíg még tudok. :/Vrijbloed
http://www.youtube.com/watch?v=etl9kkIGaHo

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nah, friendzone. De inkább előbb, mint utóbb. Most kell innen kihátrálnom, amíg még tudok. :/
több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
A komplett Bayern (Vezetőség, menedzser, edzők, játékosok) szarér hugyér eladó :o :o :o :o :o :o
több mint 12 éve
lájkollak 😀Double B
baszki, akkor nyomd már azt a rohadt +1-et 😀Newman
Jézusistentenorx
😂
(apró örömök az életben (Y) )

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 372 — Wrath of Khan
9999999999999999999999999999999999999999999999 az n-ediken
(n>1)Newman
lájkollak 😀Double B
baszki, akkor nyomd már azt a rohadt +1-et 😀Newman
Jézusisten
több mint 12 éve
(n>1)Newman
lájkollak 😀Double B
baszki, akkor nyomd már azt a rohadt +1-et 😀

több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
(n>1)Newman
lájkollak 😀
több mint 12 éve
(n>1)

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 098 — Steelers fan
És te már a Kakasd táblánál rányomtad a nitrot?Matthew99
Nem, sima 90-el mentem, de úgy rémlik mintha lenne ott valami tábla, vagy rosszul emlékszem?Jan
Én nem emlékszem ott semmilyen korlátozásra. De jövő héten megyek arra ha gondolod megnézem vagy megkérdezem a kakasdi ismerősöm.Matthew99
Kösz szépen de nem kell, pénteken megint megyek arra, majd lefigyelem. Van ott pár lakóház az út egyik oldalán, azért gondolom hogy valami tábla is lehet... de ha mégsem, akkor annál jobb!

De ettől függetlenül sunyi helyre álltak be mérni. Máskor ott már rendesen szoktam tolni, hogy a belső sávban tudjak felmenni. Meg szerintem mindenki.
több mint 12 éve
Nem, sima 90-el mentem, de úgy rémlik mintha lenne ott valami tábla, vagy rosszul emlékszem?Jan
Én nem emlékszem ott semmilyen korlátozásra. De jövő héten megyek arra ha gondolod megnézem vagy megkérdezem a kakasdi ismerősöm.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Nem, sima 90-el mentem, de úgy rémlik mintha lenne ott valami tábla, vagy rosszul emlékszem?
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
igazából annyira nem húzott fel, mert előfordult már többször is, de miért csinálják azt a tanárok, hogy 1 órával később kezdik a gyakot, majd amikor megérkeznek közlik, hogy írtak neptunon. megnéztem, a fél5-kor kezdődő óra csúszásával kapcsolatban 16:10-kor írt 😀 túléltem, meg semmi dolgom nem volt, de a tanszéken sem tudták megmondani, hogy mikor érkezik, így nem tudunk kocsmába se beülni...
több mint 12 éve
Simán csak leszállt a rózsaszín köd. Majd ha már jó pár hónapja együtt vannak és még mindig nem keres, akkor kezdj aggódni.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
2-3 év huzavona után végre összejött két osztálytársam. a srác évek óta odavan a csajért, a csaj viszont egyszer igen, egyszer nem, de ez lényegtelen, ki érti őket ugyebár. most éppen igen szakaszban volt, a srác meg pont most vallott neki színt, így örömboldogság van. igenám, de a nagy döntés előtt a leányzó elbizonytalanodott, és mivel mi amúgy kurvajóban vagyunk, és kb. mindennap beszélünk, ezért hozzám fordult tanácsért (biztos nézi az Ask the Heel-t). szépen visszatereltem a helyes útra - jóleszez, csináljátok, neválogass - majd megköszönte, hogy milyen jót beszéltünk és hogy mennyit segítettem neki.
ez másfél hete történt, nagyságrendileg ennyi ideje vannak együtt. azóta egy betűt nem beszélt velem, aminek az okát nem tudom felfogni. így legyen jófej az ember a másikkal, nagyon korrekt.shawnka
lehet arra várt, h te vallj neki színt, és hát csalódnia kellett, így inkább hanyagol... 😊

|
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
2-3 év huzavona után végre összejött két osztálytársam. a srác évek óta odavan a csajért, a csaj viszont egyszer igen, egyszer nem, de ez lényegtelen, ki érti őket ugyebár. most éppen igen szakaszban volt, a srác meg pont most vallott neki színt, így örömboldogság van. igenám, de a nagy döntés előtt a leányzó elbizonytalanodott, és mivel mi amúgy kurvajóban vagyunk, és kb. mindennap beszélünk, ezért hozzám fordult tanácsért (biztos nézi az Ask the Heel-t). szépen visszatereltem a helyes útra - jóleszez, csináljátok, neválogass - majd megköszönte, hogy milyen jót beszéltünk és hogy mennyit segítettem neki.
ez másfél hete történt, nagyságrendileg ennyi ideje vannak együtt. azóta egy betűt nem beszélt velem, aminek az okát nem tudom felfogni. így legyen jófej az ember a másikkal, nagyon korrekt.shawnka
elleste a heelség fortélyait, van ez így

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 288 — Tyrone Creek
ez másfél hete történt, nagyságrendileg ennyi ideje vannak együtt. azóta egy betűt nem beszélt velem, aminek az okát nem tudom felfogni. így legyen jófej az ember a másikkal, nagyon korrekt.
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 514
Száradjon le a keze annak aki kitalálta a kettősen csatlakozó, kettősen tájékozott sokszögvonal számítást...
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 283 — no es importante
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...

Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?fetomy
ja. Nekem tavaly - mikor Lengyelországban viziteltem - volt ilyenem, hogy nem fogadta el a jelszavam. Kértem 1 újat, megjött a link, megerősítettem, erre azóta újra elfogadja a régit, amit addig nem. 😀 😀 😀 😀 😀Amadeus91
az nem roadblock volt a szokatlan IP-cím miatt?JSanyo
nekem nem roadblock volt, hanem a saját fotóimon kellett tesztszerűen felismernem az embereket 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...

Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?fetomy
ja. Nekem tavaly - mikor Lengyelországban viziteltem - volt ilyenem, hogy nem fogadta el a jelszavam. Kértem 1 újat, megjött a link, megerősítettem, erre azóta újra elfogadja a régit, amit addig nem. 😀 😀 😀 😀 😀Amadeus91
az nem roadblock volt a szokatlan IP-cím miatt?

több mint 12 éve
És te már a Kakasd táblánál rányomtad a nitrot?

több mint 12 éve
Asszem ma bemértek a 6-os úton. 😕

Szokásos módon korrektek voltak, beálltak a széptölgyesi emelkedő aljához, ahol általában mindenki rúg egy nagy gázt, hogy lendületből tudjon felmenni az emelkedőn.