Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 12 éve
De nagyon fasza, mikor az alapból sem rendesen artikuláló angol nyelvben valaki hadar. És én meg találjam ki, hogy mi az a 74 szó, amit fél másodpercben elmondott. Lelassítom öcsém 75, 50%-os sebességre a videót és teljesen kivehetetlenül egybefolynak a szavak.. 😒
több mint 12 éve
http://www.haon.hu/karambol-a-megyehataron/1908272 fater volt a vétlen szereplő,hálistennek senkinek nem lett komolyabb baja,de azért a kurva anyját már ennek a geci időjárásnak hogy ilyen szar geci taknyosak az utak,olyan jó lezs a tudat hogy apám holnap is elindul dolgozni ugyan ezeken az utakon....
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
magamnak, mert igénylem...................................... http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M
|
több mint 12 éve
rohadt hólapátolás..
több mint 12 éve
Már kedd 😛 😊Az első vasárnap NFL nélkül :mad:Hétfő van 😀pc_x
Hol van még legalább a draft... :/Joco
több mint 12 éve
Az első vasárnap NFL nélkül :mad:Hétfő van 😀
Hol van még legalább a draft... :/Joco
több mint 12 éve
Az első vasárnap NFL nélkül :mad: Hol van még legalább a draft... :/
több mint 12 éve
Fórumunk kultuszmuzsikája kicsit másképp: http://www.dailymotion.com/video/xold8h_99problemsinfilm-em_music
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
hu rohadt köcsög BKV, hogy basznák meg magukatMilyen végkielégítés? Most kaptak félmilliárdos jutalmat a remek munkájukért. A melósnak meg nem adtak bérkompenzációt, mert nem jutott.
ma megint mindenféle fűtés nélkül szoptam a brét, ezért fizessek bérletért mi?
mit kapok cserébe? bűz van, csövesek, a seggem meg odafagy a villamosra
de a kibaszott férgeknek azért kell a sokmilliós végkielégítés és társai
golyót az összes fejébeStez
több mint 12 éve
hu rohadt köcsög BKV, hogy basznák meg magukatma megint mindenféle fűtés nélkül szoptam a brét, ezért fizessek bérletért mi?
mit kapok cserébe? bűz van, csövesek, a seggem meg odafagy a villamosra
de a kibaszott férgeknek azért kell a sokmilliós végkielégítés és társai
golyót az összes fejébe
több mint 12 éve
Most csak annyi volt, hogy 8-9 órán keresztül nem futott a szerver.Amilyen barom vagyok felkeltem tankozni, hogy kihasználjak egy xp többszörözős lehetőséget, erre nem megy a WoT.vadibandiLátom ez mindenkinél agygörcsöt okoz, egyik haverom múltkor majdnem kivágta a gépet az ablakon mert a 30. másodpercben lefagyott és komoly 18 xp-t szedett a duplázáson 😀Hanni
több mint 12 éve
Amilyen barom vagyok felkeltem tankozni, hogy kihasználjak egy xp többszörözős lehetőséget, erre nem megy a WoT.vadibandiLátom ez mindenkinél agygörcsöt okoz, egyik haverom múltkor majdnem kivágta a gépet az ablakon mert a 30. másodpercben lefagyott és komoly 18 xp-t szedett a duplázáson 😀
több mint 12 éve
Amilyen barom vagyok felkeltem tankozni, hogy kihasználjak egy xp többszörözős lehetőséget, erre nem megy a WoT.
több mint 12 éve
Persze, mert mire feleszméltél, vége is volt! 😊Én a behavazott utakat gyűlölöm, főleg a 2 számjegyű főútnak csúfolt 52-est. Hóban nem kicsit gáz rajta közlekedni....... :mad:csi77Az 52-es haláli! Egyszer 200 fölött mentem végig rajta, de úgy is unalmas volt!catattack
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
catattack
3 520
És bírta az utat? Mondjuk ennek faja a felfüggesztése, de akkor is meglep.szabaKellett bírnia! Az út közepe nem olyan rossz! Vagy legalábbis akkor nem volt az. Kb. 5-6 éve lehetett.
Viszont van egy út ami Nagykőröst és Lajosmizsét köti össze, na az olyan, mintha a Man szigeteki TT-n lennék! 😂
Ráz, pattog, mint az istenverése!
Persze motoron és autón másképp el meg egy utat az ember!
több mint 12 éve
szaba
10 523
És bírta az utat? Mondjuk ennek faja a felfüggesztése, de akkor is meglep.Megkérdezhetem, hogy mivel?szabacatattack
több mint 12 éve
szaba
10 523
Megkérdezhetem, hogy mivel?Én a behavazott utakat gyűlölöm, főleg a 2 számjegyű főútnak csúfolt 52-est. Hóban nem kicsit gáz rajta közlekedni....... :mad:csi77Az 52-es haláli! Egyszer 200 fölött mentem végig rajta, de úgy is unalmas volt!catattack
több mint 12 éve
Én is relatíve sűrűn járok az 52-esen, az az út a viccek topikba is elférne...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
catattack
3 520
Én a behavazott utakat gyűlölöm, főleg a 2 számjegyű főútnak csúfolt 52-est. Hóban nem kicsit gáz rajta közlekedni....... :mad:csi77Az 52-es haláli! Egyszer 200 fölött mentem végig rajta, de úgy is unalmas volt!
több mint 12 éve
Nem műsor a lényeg, hanem hogy kb. 10 percig tudom nézni, aztán lefagy-upgradel-kikapcsol ami maga egy 10 perces művelet, és már kurvára idegesít, hogy 5-ször kapcsolom vissza utána, akkor 5ször megy végig a folyamat...fetomyismerős, elég nagy szopás, amikor ezt csinálja. szerencsére nekem csak akkor szokta, amikor kivételesen valamit tényleg nézni akarok 😛
több mint 12 éve
Nem műsor a lényeg, hanem hogy kb. 10 percig tudom nézni, aztán lefagy-upgradel-kikapcsol ami maga egy 10 perces művelet, és már kurvára idegesít, hogy 5-ször kapcsolom vissza utána, akkor 5ször megy végig a folyamat...
több mint 12 éve
Ezúton köszönném meg a UPC-nek a részvételt a mai TVzésemhez.fetomyvv vagy megasztár? 😛
de hogy ne legyek off: ismét megasztár
több mint 12 éve
Ezúton köszönném meg a UPC-nek a részvételt a mai TVzésemhez.
több mint 12 éve
format factory?killkennyIszonyat lassú, de legalább csinálja, úgyhogy köszi!