Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Azt most nekiállok keresgélni? 😀 Annyit nem ér. Inkább nem szóltam... 😀 😛apeszosha tényleg az utolsó mondatomra vonatkozott, akkor jobb is ha nem mutatsz róla képet 😀
több mint 13 éve
Azt most nekiállok keresgélni? 😀 Annyit nem ér. Inkább nem szóltam... 😀 😛screenshot or never happened 😀fetomyNekem már sikerült... 😛apeszosJó de nem az a helyzet, hogy minden könyvemet kiolvastam és kéne pár napos olvasnivaló, hanem hogy kijöjjön a sodrából és gyűlölködjön. Ilyet nem tudom elő lehet-e idézni valamivel, de erősen kétlem 😀 Legalábbis itt a fórumon, aztán a való életben lehet egy agresszív vadállat és azért kurvázik, mert nem talált még olyan nőt, aki élvezte volna vele együtt a szadista szexet 😀fetomyIgaz ez ironikus így kaszo, de mondjuk így belegondolva, látta már valaki ténylegesen gyűlölködni Sobrit? 😊fetomyEmlítsd meg neki a jobbikot.. 😀apeszos
több mint 13 éve
screenshot or never happened 😀Nekem már sikerült... 😛apeszosJó de nem az a helyzet, hogy minden könyvemet kiolvastam és kéne pár napos olvasnivaló, hanem hogy kijöjjön a sodrából és gyűlölködjön. Ilyet nem tudom elő lehet-e idézni valamivel, de erősen kétlem 😀 Legalábbis itt a fórumon, aztán a való életben lehet egy agresszív vadállat és azért kurvázik, mert nem talált még olyan nőt, aki élvezte volna vele együtt a szadista szexet 😀fetomyIgaz ez ironikus így kaszo, de mondjuk így belegondolva, látta már valaki ténylegesen gyűlölködni Sobrit? 😊fetomyEmlítsd meg neki a jobbikot.. 😀apeszos
húha, most olvasom vissza a hszt...
"mert nem talált még olyan nőt, aki élvezte volna vele együtt a szadista szexet"
"nekem már sikerült"
több mint 13 éve
Nekem már sikerült... 😛Jó de nem az a helyzet, hogy minden könyvemet kiolvastam és kéne pár napos olvasnivaló, hanem hogy kijöjjön a sodrából és gyűlölködjön. Ilyet nem tudom elő lehet-e idézni valamivel, de erősen kétlem 😀 Legalábbis itt a fórumon, aztán a való életben lehet egy agresszív vadállat és azért kurvázik, mert nem talált még olyan nőt, aki élvezte volna vele együtt a szadista szexet 😀fetomyIgaz ez ironikus így kaszo, de mondjuk így belegondolva, látta már valaki ténylegesen gyűlölködni Sobrit? 😊fetomyEmlítsd meg neki a jobbikot.. 😀apeszos
több mint 13 éve
Jó de nem az a helyzet, hogy minden könyvemet kiolvastam és kéne pár napos olvasnivaló, hanem hogy kijöjjön a sodrából és gyűlölködjön. Ilyet nem tudom elő lehet-e idézni valamivel, de erősen kétlem 😀 Legalábbis itt a fórumon, aztán a való életben lehet egy agresszív vadállat és azért kurvázik, mert nem talált még olyan nőt, aki élvezte volna vele együtt a szadista szexet 😀Igaz ez ironikus így kaszo, de mondjuk így belegondolva, látta már valaki ténylegesen gyűlölködni Sobrit? 😊fetomyEmlítsd meg neki a jobbikot.. 😀apeszos
több mint 13 éve
Igaz ez ironikus így kaszo, de mondjuk így belegondolva, látta már valaki ténylegesen gyűlölködni Sobrit? 😊fetomypersze hogy csúsztatás, én is tudom, csak viccesnek találtam 😊
több mint 13 éve
Igaz ez ironikus így kaszo, de mondjuk így belegondolva, látta már valaki ténylegesen gyűlölködni Sobrit? 😊fetomyEmlítsd meg neki a jobbikot.. 😀
több mint 13 éve
Igaz ez ironikus így kaszo, de mondjuk így belegondolva, látta már valaki ténylegesen gyűlölködni Sobrit? 😊
több mint 13 éve
jó ez néha félrevezető, az én top5-öm pl. még mindig ez 😀Meggondolatlan családalapítás, olcsó prosti, élhető Magyarország.Kemény szavak, bele se merek gondolni mi lesz ha így teszel.
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Lassan el fogok gondolkodni rajta, hogy a focis topikokon kívül van e értelme máshová is beleolvasnom.
Bazzani
Bocsi, ha nem mindenkinek az elszaporodás, a felelőtlen gyerekvállalás, a kesergés, a siránkozás, vagy besértődés, és örökös elégedetlenkedés, gyűlölködés az elsődleges.
Én csípek itt élni, és ahogy írtam, rengeteg dolog esetén rendkívül jó az ár/érték arány. Példákat is írtam.
Az meg, hogy a jó magyar csajok még olcsók is, csak hab a tortán.
De nem kell mindenkinek tortát választani, elismerem.
Mindenki azt eszik, amihez gusztusa van. Jóétvágyat!Sobri Jóska
Sobri Jóska
Legaktívabb topikok
Egyéb témák / TV, rádió (985 post)
Egyéb témák / Gyűlölködjünk (715 post)
😀kaszo
NFL - Általános témák / Draft 2012 (811 post)
Manager játék / GM játék csevegő (754 post)
NCAA - Általános témák / NCAA csevegő (541 post)
Egyéb témák / Soccer (517 post)
Egyéb témák / OFF topik (460 post)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Meggondolatlan családalapítás, olcsó prosti, élhető Magyarország.Kemény szavak, bele se merek gondolni mi lesz ha így teszel.
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Lassan el fogok gondolkodni rajta, hogy a focis topikokon kívül van e értelme máshová is beleolvasnom.
Bazzani
Bocsi, ha nem mindenkinek az elszaporodás, a felelőtlen gyerekvállalás, a kesergés, a siránkozás, vagy besértődés, és örökös elégedetlenkedés, gyűlölködés az elsődleges.
Én csípek itt élni, és ahogy írtam, rengeteg dolog esetén rendkívül jó az ár/érték arány. Példákat is írtam.
Az meg, hogy a jó magyar csajok még olcsók is, csak hab a tortán.
De nem kell mindenkinek tortát választani, elismerem.
Mindenki azt eszik, amihez gusztusa van. Jóétvágyat!Sobri Jóska
Sobri Jóska
Legaktívabb topikok
Egyéb témák / TV, rádió (985 post)
Egyéb témák / Gyűlölködjünk (715 post)
😀
több mint 13 éve
na tináról nem sok jót hallottamA prostitúció általánosan a személyi szabadság kiszolgáltatása fizetségért vagy befolyásért - kénytelen idézek 😊 sutianapÉs egy bármilyen kötött munkaidős munkahely akkor mi?
Nem a személyi szabadság durva korlátozása?
Olvasgasd ezt a blogot: munkahelyiterror.blog.hu/
Aztán képzelj el egy nőt, aki napi 3-4-szer 1 órát melózik a saját időbeosztása szerint, nem túl megeröltető módon, havi 7-800ezerért.
Szerk: Annyit beszéltünk erről a témáról, hogy kedvet is kaptam hozzá, és őt választom most:
rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&id=5724&member=Tina+36304993550
Itt van pár utcányira, de a kedvedért meg fogom kérdezni tőle, hogy úgy érzi e, hogy a személyi szabadságát kiszolgáltatja fizettségért?
És hogy elégedett e a munkájával, vagy szeretne e a végzettségének megfelelő munkakörben elhelyezkedni havi 100-150ért.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
A prostitúció általánosan a személyi szabadság kiszolgáltatása fizetségért vagy befolyásért - kénytelen idézek 😊 sutianapSaki önálló döntésként teszi?
Spec kulperájpárti vagyok.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A prostitúció általánosan a személyi szabadság kiszolgáltatása fizetségért vagy befolyásért - kénytelen idézek 😊 sutianapÉs egy bármilyen kötött munkaidős munkahely akkor mi?
Nem a személyi szabadság durva korlátozása?
Olvasgasd ezt a blogot: munkahelyiterror.blog.hu/
Aztán képzelj el egy nőt, aki napi 3-4-szer 1 órát melózik a saját időbeosztása szerint, nem túl megeröltető módon, havi 7-800ezerért.
Szerk: Annyit beszéltünk erről a témáról, hogy kedvet is kaptam hozzá, és őt választom most:
rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&id=5724&member=Tina+36304993550
Itt van pár utcányira, de a kedvedért meg fogom kérdezni tőle, hogy úgy érzi e, hogy a személyi szabadságát kiszolgáltatja fizettségért?
És hogy elégedett e a munkájával, vagy szeretne e a végzettségének megfelelő munkakörben elhelyezkedni havi 100-150ért.
több mint 13 éve
A prostitúció általánosan a személyi szabadság kiszolgáltatása fizetségért vagy befolyásért - kénytelen idézek 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Pedig én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki kényszer hatására tette volna. Te igen?Azt üzenem az embereknek, ne dugjanak, ha nem szeretnek. - Én ehhez tartom magam. Egyrészt aki nem ér rá, vagy nem akarja beletenni a kis lelkét , na igen az vállalja fel legalább az erkölcsi kockázatát. Ilyen szempontból, mint az egyenlőség barátja aszondom az iszlámnak van igaza. Ha üzletszerű kéjelgés büntetőjogi kategória, akkor mind a két felet büntetni kell. S itt jön a másrészt, a nő, mint egyrenrangú, ezért küzdöttek a femininisták, hogy most a tizenéves korosztályok ribancok lehessenek? Ez a kultúrkör akarja bárkinek is megmagyarázni, hogy hogyan kell a nőkkel bánni? Mikor a nőidelál egy rögtön faszugrásra kész kurva? S tényleg hova megyünk, ha majd nem lesz időd, lelked a pasikra se -jön a lekisegélytelefon, pszichomókus vagy csak fizecc valakinek, hogy beszélgessen veled. Ahogy te viselkedsz, úgy viselkednek veled is, csak nehogy valaki eladja a seggjukadat. S akkkor se tennéd a szívedre a kezed, hogy ezek a lányok mindengyike önakaratából, jószántából csinálja ....sutianapBadarság.Valóban nem kurváztam még, és nem is áll szándékomban, csak alapvetően szeretem -és tudom is- megérteni a másik oldalt is, így értem a kurvázás lényegét is, itt többekkel ellentétben. Nem célom kurvázásra buzdítani senkit, csak mikor látom, hogy valaki nem tudja/akarja megérteni és főleg ennek ellenére masszívan elítéli az adott dolgot, akkor kénytelen vagyok felszólalni 😊 Szeretném, ha mások is képesek lennének megérteni a velük ellentétes oldalt, mert sokkal faszább úgy 😊igen de te meg azt értsd meg, hogy ha már igazán igazán liberálisok vagyunk, akkor kvázi árucikként kezeljük embertársaink egy csoportjátsutianap
Neked fontosak az érzelmek, nekem is azok. Te élvezed a romantikus részét a dolgoknak, én is élvezem. Te nem érted meg, hogy van akinek ezek nem fontosak, élvezetesek én igen. És nem akarlak kurvázásra buzdítani, csak arra, hogy nem kell elítélni, lenézni, leabnormálisozni azt akinek az okoz örömet. És nem kérem, hogy nem nézed le, meg stb... mert de.fetomy
Sokszor jól summázod a dolgokat, jó nézőpontod van, de ezt most nem tudom honnan következtetted ki, senki sem kezeli árucikként a másik embert.
Ez egy szolgáltatás.
Amit igénybe lehet venni.
Ahogy a masszázs, a hajnyírás, pedikűr, manikűr, szakápolás, vacsorakisérő, stb.
Nem megveszek egy másik embert, még csak ki se bérlem egy időre, hanem egy pontosan körülhatárolt szolgáltatást veszek igénybe általa. Az esetek nagy részében a testét használja ehhez, ahogy a hordár, vagy a pótsofőr mondjuk, és minden fizikai munkás, de vannak olyan extrémebb szolgáltatások, ahol még csak testi kontaktus sincs. Az nem az én világom, de az is része ennek a témakörnek.
Szóval nem az embertársunkat kezeljük árucikként, hanem az idejét, szaktudását vesszük igénybe, de ez pont a munka definíciója, hiszen te is, én is, az időnket, szaktudásunkat értékesítjük, váltjuk forintokra.
Sobri Jóska
(Tudom, hogy vannak ilyenek, de nem Bp-en, lakásokban, igényes klubokban, stb.)
Mivel a nő egyenrangú, maga dönti el mivel keresi meg a betevőt.
Ha betevővel, az az ő dolga.
Írtam, minden sztori egyedi, van akinek gyorsan kell sok pénz - hát bevállalja.
Van akinek semmiből sem áll - hát bevállalja.
Van aki máshoz nem ért, és ez az egyetlen lehetősége, embertelenség lenne elvenni tőle - hát bevállalja.
Van aki megválogatja a partnereit (vagy csak 1 állandója van) a luxusért - hát bevállalja.
Ez is egy lehetőség.
A személyes részhez meg annyit, hogy ha férfiúi szolgáltatásomra (és nem az ánuszomra, mert én azt alapvetően egyirányusítva használom) valódi igény mutatkozna, és úgy ítélném meg, olyan helyzetbe kerülnék, ahhoz lenne kedvem, ugyan miért ne?
Ismerek egy srácot, aki 30-40-es nők "kisérőjeként" keresi a kenyerét, semmi elítélendő, megszólnivaló nincs benne. Se a nőkben, akik igénybe veszik szolgáltatásait.
(Egyetlen nehézsége ennek a női szolgáltatók ellenében, hogy a merevedés művi előidézése sokkal költségesebb, mint a behatolás biztosításáé.)
több mint 13 éve
Azt üzenem az embereknek, ne dugjanak, ha nem szeretnek. - Én ehhez tartom magam. Egyrészt aki nem ér rá, vagy nem akarja beletenni a kis lelkét , na igen az vállalja fel legalább az erkölcsi kockázatát. Ilyen szempontból, mint az egyenlőség barátja aszondom az iszlámnak van igaza. Ha üzletszerű kéjelgés büntetőjogi kategória, akkor mind a két felet büntetni kell. S itt jön a másrészt, a nő, mint egyrenrangú, ezért küzdöttek a femininisták, hogy most a tizenéves korosztályok ribancok lehessenek? Ez a kultúrkör akarja bárkinek is megmagyarázni, hogy hogyan kell a nőkkel bánni? Mikor a nőidelál egy rögtön faszugrásra kész kurva? S tényleg hova megyünk, ha majd nem lesz időd, lelked a pasikra se -jön a lekisegélytelefon, pszichomókus vagy csak fizecc valakinek, hogy beszélgessen veled. Ahogy te viselkedsz, úgy viselkednek veled is, csak nehogy valaki eladja a seggjukadat. S akkkor se tennéd a szívedre a kezed, hogy ezek a lányok mindengyike önakaratából, jószántából csinálja ....Badarság.Valóban nem kurváztam még, és nem is áll szándékomban, csak alapvetően szeretem -és tudom is- megérteni a másik oldalt is, így értem a kurvázás lényegét is, itt többekkel ellentétben. Nem célom kurvázásra buzdítani senkit, csak mikor látom, hogy valaki nem tudja/akarja megérteni és főleg ennek ellenére masszívan elítéli az adott dolgot, akkor kénytelen vagyok felszólalni 😊 Szeretném, ha mások is képesek lennének megérteni a velük ellentétes oldalt, mert sokkal faszább úgy 😊igen de te meg azt értsd meg, hogy ha már igazán igazán liberálisok vagyunk, akkor kvázi árucikként kezeljük embertársaink egy csoportjátsutianap
Neked fontosak az érzelmek, nekem is azok. Te élvezed a romantikus részét a dolgoknak, én is élvezem. Te nem érted meg, hogy van akinek ezek nem fontosak, élvezetesek én igen. És nem akarlak kurvázásra buzdítani, csak arra, hogy nem kell elítélni, lenézni, leabnormálisozni azt akinek az okoz örömet. És nem kérem, hogy nem nézed le, meg stb... mert de.fetomy
Sokszor jól summázod a dolgokat, jó nézőpontod van, de ezt most nem tudom honnan következtetted ki, senki sem kezeli árucikként a másik embert.
Ez egy szolgáltatás.
Ahogy a masszázs, a hajnyírás, pedikűr, manikűr, szakápolás, vacsorakisérő, stb.
Nem megveszek egy másik embert, még csak ki se bérlem egy időre, hanem egy pontosan körülhatárolt szolgáltatást veszek igénybe általa. Az esetek nagy részében a testét használja ehhez, ahogy a hordár, vagy a pótsofőr mondjuk, és minden fizikai munkás, de vannak olyan extrémebb szolgáltatások, ahol még csak testi kontaktus sincs. Az nem az én világom, de az is része ennek a témakörnek.
Szóval nem az embertársunkat kezeljük árucikként, hanem az idejét, szaktudását vesszük igénybe, de ez pont a munka definíciója, hiszen te is, én is, az időnket, szaktudásunkat értékesítjük, váltjuk forintokra.
Sobri Jóska

több mint 13 éve
Valamint a szexuális vágynak semmi köze nincs az érzelmekhez.Biztos sokakban vágyat ébreszt egy távolkeleti, vagy csokibarna lány, esetleg egy náluk egy fejjel magasabb modelcsaj, vagy akinek 650 köbcentis szilikonmellei vannak.
Arról nem is beszélve, hogy aki volt már 2 lánnyal egyszerre az tudja, hogy kellemes tud lenni a dolog. (A 3-ról nem is beszélve.)
Namost aki a szexualitáshoz érzelmeket kever az ha egy japán lányra ráizgul, az próbál keresni egy japán lányt, és beleszeretni, levadászni, csak azért mert japán? Ez elég bántó és sértő lehet arra a lányra nézve.
Ez sokkal inkább erkölcstelen, mint keresni egy japán szolgáltatót.
Arról nem is beszélve ha valakire csak a nagy mellei, vagy szép szeme miatt hajtasz rá.
Az meg külön érdekelne, miként lehet egyszerre két lánnyal érzelmi kapcsolatba kerülni, ráadásul viszonzással együtt. (Három esetén pláne érdekelne.)
Szóval a fő hiba ott van, hogy érzelmeket, erkölcsöt, lelki dolgokat kevernek páran olyan vegytiszta dologhoz, mint a nemi vágy.
több mint 13 éve
nekem a 10ezres számról az jut eszembe, hogy nyilván nem lenne ennyi, ha nem lenne rájuk ekkora kereslet.Amadeus91Egyébként a kereslet megléte még önmagában nem érv se pro, se kontra.
McDonaldsra is van, elég nagy, de ez a tény nem érv egy egészséges táplálkozásról, vagy éttermi kultúráról szóló vitában.
több mint 13 éve
Badarság.Valóban nem kurváztam még, és nem is áll szándékomban, csak alapvetően szeretem -és tudom is- megérteni a másik oldalt is, így értem a kurvázás lényegét is, itt többekkel ellentétben. Nem célom kurvázásra buzdítani senkit, csak mikor látom, hogy valaki nem tudja/akarja megérteni és főleg ennek ellenére masszívan elítéli az adott dolgot, akkor kénytelen vagyok felszólalni 😊 Szeretném, ha mások is képesek lennének megérteni a velük ellentétes oldalt, mert sokkal faszább úgy 😊igen de te meg azt értsd meg, hogy ha már igazán igazán liberálisok vagyunk, akkor kvázi árucikként kezeljük embertársaink egy csoportjátsutianap
Ez egy szolgáltatás.
több mint 13 éve
nekem a 10ezres számról az jut eszembe, hogy nyilván nem lenne ennyi, ha nem lenne rájuk ekkora kereslet.
több mint 13 éve
Valóban nem kurváztam még, és nem is áll szándékomban, csak alapvetően szeretem -és tudom is- megérteni a másik oldalt is, így értem a kurvázás lényegét is, itt többekkel ellentétben. Nem célom kurvázásra buzdítani senkit, csak mikor látom, hogy valaki nem tudja/akarja megérteni és főleg ennek ellenére masszívan elítéli az adott dolgot, akkor kénytelen vagyok felszólalni 😊 Szeretném, ha mások is képesek lennének megérteni a velük ellentétes oldalt, mert sokkal faszább úgy 😊igen de te meg azt értsd meg, hogy ha már igazán igazán liberálisok vagyunk, akkor kvázi árucikként kezeljük embertársaink egy csoportját

több mint 13 éve
Az meg hogy egy profihoz mész, vagy egy "helyi ribancot" szedsz fel a diszkóban, kb egyre megy. pénzben is ugyanott vagy, faszt is kb egyforma mennyiségben fogtak.briareositt a pont 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Valóban nem kurváztam még, és nem is áll szándékomban, csak alapvetően szeretem -és tudom is- megérteni a másik oldalt is, így értem a kurvázás lényegét is, itt többekkel ellentétben. Nem célom kurvázásra buzdítani senkit, csak mikor látom, hogy valaki nem tudja/akarja megérteni és főleg ennek ellenére masszívan elítéli az adott dolgot, akkor kénytelen vagyok felszólalni 😊 Szeretném, ha mások is képesek lennének megérteni a velük ellentétes oldalt, mert sokkal faszább úgy 😊Neked fontosak az érzelmek, nekem is azok. Te élvezed a romantikus részét a dolgoknak, én is élvezem. Te nem érted meg, hogy van akinek ezek nem fontosak, élvezetesek én igen. És nem akarlak kurvázásra buzdítani, csak arra, hogy nem kell elítélni, lenézni, leabnormálisozni azt akinek az okoz örömet. És nem kérem, hogy nem nézed le, meg stb... mert de.
több mint 13 éve
Egyébként ezzel is (kurvázás) az a gond, hogy egy teljesen racionális gyakorlati problémát erkölcsi/lelki/önérzeti/büszkeségi/stb. oldalról próbálnak páran megközelíteni, amitől kap az egész egy gellert.Aztán jönnek a buta általánosítások.
Becslések szerint pl. 10ezer körüli prostituáltként is tevékenykedő lány van Budapesten, és mindnek a története teljesen egyedi, vannak köztük 3 gyerekes családanyák, csak hétvégén "nyitvatartó" egyetemisták, alkalmilag kisérletező köztisztviselők, akik némi pluszpénzhez jutnak ezáltal ugyanúgy, ahogy olyanok is, akik a számukra szükséges luxust hajtják, és olyanok is, akik számára nagy felismerés volt, hogy "nahát, ezért lehet pénzt is kapni?!" pedig már ezt csinálták "jókedvükben", ingyen évek óta. Olyan nőt is ismertem, aki vidéken végzett fogorvos volt, de nulla családi háttérrel soha nem lett volna 12 milliója saját praxist indítani, ezzel meg összeszedte másfél év alatt, majd ment vissza, és ez egy ilyen része volt az életének. Sőt, olyat is, aki szintén vidékről jött fel Pestre, ahol elötte OTP fiókvezető volt, csak a férje életmentő műtétjére gyorsan kellett pár millió, és nem volt más opciója. (Legalábbis szerinte.) Meg persze olyan is rengeteg van, akik iskolázottságuk, végzettségük, szellemi képességeik gyérsége okán ezt az egy melót tudják megfelelően abszolválni. És még rengeteg egyedi történet.
És folytatódnak az általánosítások, hogy aki kurvázik, az biztos nem tudna felszedni nőt soha, vagy erkölcstelen, vagy szégyenteljes, holott rengeteg kurvapecér pont teljesen logikus, racionális, erkölcsös elvek alapján választja ezt a fajta szórakozást, szintén van rengeteg sztori.
Arról nem is beszélve, hogy egy kurva elhasznált, egészségre veszélyes, kifacsart stb.
Biztos vannak kivételek (10ezer fő csak szolíd becslés), de a legtöbb (és minden profi) lány egészségesebb, mint egy random discocica, mivel nekik ha csak 1-2 hét kiesik a munkából, az már töbszázezres veszteség, így nem vállalhatnak üzletileg kockázatot.
Persze megvannak a veszélyek, árnyoldalak is, de azoknak megintcsak semmi közük az erkölcshöz és társaihoz.
És ami még érdekes, hogy a neten sok fórum, blog foglalkozik ezzel a témával, tehát még azt se lehet mondani, hogy aki véleményt akar alkotni, annak ahhoz, hogy hiteles legyen el kéne mennie többszáz lányhoz.
Bőven elég lenne ha utánaolvasna, utánanézne.