Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 750 — Bears & Illinois fan
Én a behavazott utakat gyűlölöm, főleg a 2 számjegyű főútnak csúfolt 52-est. Hóban nem kicsit gáz rajta közlekedni....... :mad:csi77
Ha ez megnyugtat, azon szárazon is mocskos rossz közlekedni.Matthew99
tudom, sajnos sokat járok rajta....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 626 — Invisible man
Én a behavazott utakat gyűlölöm, főleg a 2 számjegyű főútnak csúfolt 52-est. Hóban nem kicsit gáz rajta közlekedni....... :mad:csi77
Ha ez megnyugtat, azon szárazon is mocskos rossz közlekedni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
killkenny 118 — Stream felelős
Jajjdejujjde szeretem az ilyet. Megnyitom a videó konverterrel az mkv-t, át is konvertálom avira. Fél órával később újra meg akarom tenni, de ekkor már nem tudja beolvasni ugyanazt az mkv-t, mert nem tudja kinyerni belőle az információt. Zseniális komolyan!

Valaki tud olyan videó konvertert, ami ingyenes, lehet vele bármilyen hosszúságú mkv-t avira alakítani?fetomy
format factory?

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 750 — Bears & Illinois fan
Én a behavazott utakat gyűlölöm, főleg a 2 számjegyű főútnak csúfolt 52-est. Hóban nem kicsit gáz rajta közlekedni....... :mad:

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jajjdejujjde szeretem az ilyet. Megnyitom a videó konverterrel az mkv-t, át is konvertálom avira. Fél órával később újra meg akarom tenni, de ekkor már nem tudja beolvasni ugyanazt az mkv-t, mert nem tudja kinyerni belőle az információt. Zseniális komolyan!

Valaki tud olyan videó konvertert, ami ingyenes, lehet vele bármilyen hosszúságú mkv-t avira alakítani?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vettem egy üveg Amstelt (kedvenc söröm), belekortyoltam, hát valami nem stimmel. Ránézek, kishazánkban gyártották. Gondolom megvették a licenszet. Hát most vagyok olyan rosszul, hogy az valami hihetetlen.füligjimmy
Átéltem már én is hasonlót csak a Heineken-el 😊 Nem valami jó érzés
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Vettem egy üveg Amstelt (kedvenc söröm), belekortyoltam, hát valami nem stimmel. Ránézek, kishazánkban gyártották. Gondolom megvették a licenszet. Hát most vagyok olyan rosszul, hogy az valami hihetetlen.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 482 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nálunk egy "kicst" elborultabb a helyzet, tesóm bejött, mert visszaakarta venni azt a pénzt, amit édesanyám adott nekem (koli díj+névnapi pénz), azért mert én meg segíteni akartam tesómnak (a múlt idő nagyon fontos, amilyen bunkó volt, a franc se fog segíteni rajta) az apám által adott gyerektartásból (amit én kezelek, nem kicsit járok jobban így)....Így úgy gondolta, hogy ezt ő megsürgeti. Egy jó adag balhézás után egy müanyag vödröt húzott a fejemre, én meg kilöktem a szobámból (kb fél méterre van a laptoptól a kijárat), ő meg eltanyált. Na most ebből persze egyből az jött le, hogy én mekkora egy idegbeteg állat vagyok, pedig aztán tényleg nem löktem erősen (vagy ennyit számít a kondi? 😛 ), az persze le van szarva, hogy az egész akciózást ő kezdte.
Na ezt űbereljétek! 😂Newman
az enyém lenyúlt tőlem 15 ezer forintot, majd majdnem szétverte a lakást, hogy én ezt mégis hogyan merem számon kérni rajta, amire én az összes pankrációs tudásommal lefogtam, ez pedig úgy lett előadva, hogy én megvertem őt 😀 😀 mondjuk ez már sok-sok hónapja történt, azóta már megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ez egy másik történet 😀shawnka
na menjetek a faszomba ez mi? 😂
óriási szerencsémre ikertesóm van, azzal meg általában jó az ember kapcsolata 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az alkohol rossz 😕

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
"Bejött a szobába, bejött a szobába az őrjárat,
Láttam a hátukon, a hátukon láttam a vödröket."

http://www.youtube.com/watch?v=_lmNy9x002A

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vazzeg, én még azt hittem, hogy nekem szar a viszonyom a tesómmal. De ezekhez képest egy álom. 😀

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
MŰANYAG VÖDÖR??? 😂 😂 😂 😂

szakadok, a tesód nagyon eredeti 😀shawnka
De valahogy nem bírom elképzelni hogy tesóm berushol egy műanyag vödörrel és ráhúzza a fejemre 😂 😂

shawnka: Felsikítottam a csárlis aládon 😀😀Hanni
de egyébként valóban zseniális jelenet lehetett 😀
a lökés meg érthető, ha nem látnék egy vödörtől az arcomban, akkor én is biztosan kalimpálnék a félelemtől. az, hogy a tesód rosszkor volt rossz helyen, nem a te hibád 😀shawnka
Így van, ez csak fatális véletlenek sorozata lehetett... 😂
Az eredetiségét mondjuk annyira nem értékeltem.... 😛

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 288 — Tyrone Creek
MŰANYAG VÖDÖR??? 😂 😂 😂 😂

De valahogy nem bírom elképzelni hogy tesóm berushol egy műanyag vödörrel és ráhúzza a fejemre 😂 😂

shawnka: Felsikítottam a csárlis aládon 😀😀Hanni
de egyébként valóban zseniális jelenet lehetett 😀
a lökés meg érthető, ha nem látnék egy vödörtől az arcomban, akkor én is biztosan kalimpálnék a félelemtől. az, hogy a tesód rosszkor volt rossz helyen, nem a te hibád 😀
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 295 — Je suis kobranadrág
MŰANYAG VÖDÖR??? 😂 😂 😂 😂

shawnka: Felsikítottam a csárlis aládon 😀😀
több mint 12 éve
Nálunk egy "kicst" elborultabb a helyzet, tesóm bejött, mert visszaakarta venni azt a pénzt, amit édesanyám adott nekem (koli díj+névnapi pénz), azért mert én meg segíteni akartam tesómnak (a múlt idő nagyon fontos, amilyen bunkó volt, a franc se fog segíteni rajta) az apám által adott gyerektartásból (amit én kezelek, nem kicsit járok jobban így)....Így úgy gondolta, hogy ezt ő megsürgeti. Egy jó adag balhézás után egy müanyag vödröt húzott a fejemre, én meg kilöktem a szobámból (kb fél méterre van a laptoptól a kijárat), ő meg eltanyált. Na most ebből persze egyből az jött le, hogy én mekkora egy idegbeteg állat vagyok, pedig aztán tényleg nem löktem erősen (vagy ennyit számít a kondi? 😛 ), az persze le van szarva, hogy az egész akciózást ő kezdte.
Na ezt űbereljétek! 😂Newman
MŰANYAG VÖDÖR??? 😂 😂 😂 😂

szakadok, a tesód nagyon eredeti 😀
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Sokszor még 1el isJoeyPorter
Sokszor érzem azt, hogy én vagyok a bunkó, lehet most is az voltam, de egész egyszerűen, amit művelnek (kiváltképp tesóm), azt egyszerűen nem tudom elviselni.Newman
az enyém lenyúlt tőlem 15 ezer forintot, majd majdnem szétverte a lakást, hogy én ezt mégis hogyan merem számon kérni rajta, amire én az összes pankrációs tudásommal lefogtam, ez pedig úgy lett előadva, hogy én megvertem őt 😀 😀 mondjuk ez már sok-sok hónapja történt, azóta már megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ez egy másik történet 😀shawnka
Amióta a bátyám Tarragona-ban dolgozik nyolc heteket és csak egyet van itthon, tökre megszerettem 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Na ezt űbereljétek! 😂

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Még jó, hogy te nem profi bokszot nézel... 😂

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Elviselhetetlen az élet 2 nővel, elviselhetetlen....Newman
Sokszor érzem azt, hogy én vagyok a bunkó, lehet most is az voltam, de egész egyszerűen, amit művelnek (kiváltképp tesóm), azt egyszerűen nem tudom elviselni.Newman
az enyém lenyúlt tőlem 15 ezer forintot, majd majdnem szétverte a lakást, hogy én ezt mégis hogyan merem számon kérni rajta, amire én az összes pankrációs tudásommal lefogtam, ez pedig úgy lett előadva, hogy én megvertem őt 😀 😀 mondjuk ez már sok-sok hónapja történt, azóta már megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ez egy másik történet 😀
több mint 12 éve
Sokszor érzem azt, hogy én vagyok a bunkó, lehet most is az voltam, de egész egyszerűen, amit művelnek (kiváltképp tesóm), azt egyszerűen nem tudom elviselni.

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Sokszor még 1el is

több mint 12 éve
Elviselhetetlen az élet 2 nővel, elviselhetetlen....

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
puncs
több mint 12 éve
sajnos igen, bár nálunk 10nél megállt a számlálóJSanyo
ez érdekes. nálunk benne van a házirendben, hogy egy diáknak nem lehet egy tanítási napon hétnél több.shawnka
faktHöri
az beleszámít a 7-be.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez legális középiskolában?shawnka
sajnos igen, bár nálunk 10nél megállt a számlálóJSanyo
ez érdekes. nálunk benne van a házirendben, hogy egy diáknak nem lehet egy tanítási napon hétnél több.shawnka
fakt