Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Bazzani, azért nem ilyen egyszerű ez. Te megtaláltad a párod, akivel boldog vagy. Sok ember nincs ilyen helyzetben. És még többnek az amit te élveztél régen (becserkészés, érzelmek, első randi) már csak nyűg. Nem érzelmeket akarnak, hanem baszni. Nem szeretkezni.

Nekem akadt már olyan kapcsolatom ami csak szexről szólt ( nem sok persze 😀 😀 ) és sajnos hiába gondolja az ember h előtte mindent letisztázott, gyakran kiderül h a másik fél mégis többet képzel bele mint ami volt.

Az meg hogy egy profihoz mész, vagy egy "helyi ribancot" szedsz fel a diszkóban, kb egyre megy. pénzben is ugyanott vagy, faszt is kb egyforma mennyiségben fogtak.

Plusz még egy teljesen más kérdés: tegyük fel gipsz jakab boldog házasságban él a szép feleségével, minden szuper gyerekek ház boldogság, csak az asszony nem ad meg neki az ágyban valamit amire vágyik. Méghozzá annyira nem, hogy pusztán az említésétől, annyira megharagszik v megundorodik, hogy 2 hétig semmi. Jakab meg tűr meg türelmes, de ő is ember, és a vágyak vágyak. Mit tegyen? mondjon le arról h teljes szexuális életet éljen?
vagy kezdjen egy viszonyba? Ahol érzelmileg megcsalja a feleségét? vagy menjen el egy kurvához ahol pont azt kapja szolgáltatásként amire mindig is vágyott, de otthon a feleségétől, akit amúgy nagyon szeret sosem fog megkapni? Te mit tennél?

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
No így van, van a vadászat meg a húsbolt. Vérbeli vadász a lelkét is kiköpi, a szívét is megszakasztja. Én megértem a húsboltozást is, de kvázi árucikkbe nézzük így a humán társakat. JC-t memgá ne rontsátok, találja meg legyen boldog. Meg Sobri is, meg Tomy is meg Bazza is. Az elméletek meg kúrják meg egymást.Mer hogy élhetne JC Sobri elméleteivel vagy fordítva?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Nekem nem okozna örömet a szex egy olyan nővel, aki valószinűleg undorodik tőlem. Nekem mindig is fontos volt a becserkészés, az érzelmek, az első randi meg az ilyen (ezek szerint sokak számára full érdektelen) dolgok.
Én nem akarok a szex után elmenekülni a dolgok elől. Ha volt olyan kapcsolatom ami csak a szexről szólt, akkor arról előre tudott a csaj is. Nálam ez a korrektség.
Fetomy nekem kicsit furcsa, hogy te lettél itt a kurvázás szószólója, miközben szerintem életedben nem voltál fizetős nőnél. Nem is gondoltalak ilyennek eddig.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sobri: Azt hittem írtam korábban a kurvázás védelme érdekében, de ezek szerint nem. Abszolút nem hangzik hülyén, sőt, mert én is úgy gondolom, hogy fairebb dolog elmenni egy kurvához és pénzt adni neki, mint felszedni lefektetni aztán otthagyni amolyan Barney Stinson módon. Filmen cool, de senki nem akarná ezt ugye a rokonával szemben a való életben 😊 Valóban így fair szerintem is.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
2 megjegyzés:
1. I've got 99 problems and a bitch ain't one.
2. Az érem másik oldala h a világ legdrágább extrém sportja a csajozás, szal kvázi abba is fektetsz pénzt, csak nem olyan direkt módon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 144 — #NoStress
Ez a meglátásod kb. annyira releváns, mintha én meg azt mondanám, hogy minden vallásos ember, örökké imákat mormol, keresztet vet, gyertyákat gyújt, és ájtatoskodik. Egy nagyon-nagyon alaptalan és buta általánosítás.
Azt meg egyszerűen fel se fogom, miért szalasztanék el olyan dolgokat, amelyek igazán boldoggá tesznek, csak azért, mert ezek mellett más dolgokat is élvezek.
Aki kurvázott valaha, az sosem volt szerelmes?
Aki szeret étterembe menni, az nem szereti az anyja, vagy a saját, vagy a barátnője főztjét?
Sobri Jóska
jogos, erről tényleg kár vitázni.
A pofám lesülne szégyenemben, ha egy csajnak azért kéne fizetnem hogy lefeküdjön velem, neked meg nem. Ilyen egyszerű. Én ezt elfogadom eaglesmcnabb
Rossz megközelítés.
Képzeld azt, hogy van egy nő, aki nagyon tetszik neked, de az égvilágon semmit nem akarsz tőle a szexen kívül.
És azt mondja, hogy ha fizetsz neki egy sört, vagy adsz neki készpénzben 200 forintot akkor szívesen lefekszik veled.
Ugyan, miért utasítanád vissza?

több mint 13 éve
figyelj Sobri, ismersz. ezt a témát az én lelkivilágom nem veszi be.
csak ezt magyarázd meg nekem:
"... hogy utána nyugodtan hazamehessünk"
Ez mit jelent?
JC6
Pedig -számomra- egyértelmű. Neki a kapcsolat árnyoldalai mellé nem párosul elég fény hogy úgy mondjam. De hogy érdekes megvilágításba helyezzem számodra: Neki nem fontos annyira a szex, hogy feláldozza a szabadságát, vagy bármit amit egy kapcsolatban kell, de annyit számít, hogy párezer forintot beáldozzon érte 😊fetomy
Ez csak az egyik fele.
A másik, hogy számodra biztos hülyén hangzik, de így korrekt a nővel.
Biztos mindenkinek volt olyan, hogy felszedett egy lányt, tetszett neki, felmentek hozzá, megvolt a szex, és ezzel kb. az érdeklődés is elszállt.
Nem akartál beszélgetni, nem akartál lelkizni, romantikázni, nem akartad megérteni, nem akartál vele összebújni, stb. hisz amiért jöttél megkaptad (jobb esetben a lány is megkapta).
Na ha ilyenkor azt mondod: ez fasza volt, lépek haza, még elcsípem az MNF kickoffját, akkor ez, hogy úgy mondjam nem szép dolog. Megbántod vele a lányt, belegázolsz a lelkébe.
Én ezt megtettem régebben párszor -fiatal voltam, zágson- de korrektebbnek érzem, hogyha valóban csak élvezkedni akarok, akkor ebbe nem vonok bele a kelleténél jobban egy másik embert. Pláne, hogy vannak rá szép számban szakemberek.
Persze vannak nők (én is járok Dobozba, Instantba, Morrisonsba), akik szintén ugyanezt akarják, csakhát ez nincs mindig rájuk írva, és ha az embernek kedd du.4-kor, vagy szerda este 2-kor támad kedve, nehéz lenne a biztos siker tudatával támadást indítani.

Én így érzem korrektnek az egészet, és a kurvának nem a szexért fizetek (hisz azt ugye normális módszerrel is megkaphatja az ember), hanem azért, hogy miután az megvolt, lelkiismeretfurdalás nélkül, a partner megbántása nélkül nyugiodtan hazamehessek.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 121 — je suis poloska
Ez a meglátásod kb. annyira releváns, mintha én meg azt mondanám, hogy minden vallásos ember, örökké imákat mormol, keresztet vet, gyertyákat gyújt, és ájtatoskodik. Egy nagyon-nagyon alaptalan és buta általánosítás.
Azt meg egyszerűen fel se fogom, miért szalasztanék el olyan dolgokat, amelyek igazán boldoggá tesznek, csak azért, mert ezek mellett más dolgokat is élvezek.
Aki szeret étterembe menni, az nem szereti az anyja, vagy a saját, vagy a barátnője főztjét?
Sobri Jóska
jogos, erről tényleg kár vitázni.
A pofám lesülne szégyenemben, ha egy csajnak azért kéne fizetnem hogy lefeküdjön velem, neked meg nem. Ilyen egyszerű. Én ezt elfogadom

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ez mit jelent?
JC6
Pedig -számomra- egyértelmű. Neki a kapcsolat árnyoldalai mellé nem párosul elég fény hogy úgy mondjam. De hogy érdekes megvilágításba helyezzem számodra: Neki nem fontos annyira a szex, hogy feláldozza a szabadságát, vagy bármit amit egy kapcsolatban kell, de annyit számít, hogy párezer forintot beáldozzon érte 😊
több mint 13 éve
Mutass innen egy csajt, amelyiket megkaphatod ingyen is
Sobri Jóska
Ezeket nem, de ilyeneket akárki kaphat.
Gondolom nem prostiként vették el a szüzességüket, tehát őket is megkapta valaki ingyen.
Nem gáz ez, ha nem tudsz normális módszerrel nőket felszedni, akkor elmész kurvázni. Semmi baj nincs ezzel. Én például nem tudok halat fogni, ezért megveszem boltban.Bazzani
Ha egy nővel csak az élvezetre vágyom, és nem igazán a lelkiségre, akkor szerinted nem korrektebb egy "profitól" szolgáltatást vásárolni, mint normális módszerrel felszedni egy nőt, majd az élvezkedés végén taxit hívni neki, elhajtani, vagy eljönni tőle?
Hidd el, régebben erre is volt példa, de úgy ítéltem meg, sokkal korrektebb pont a nőkkel szemben ez a fajta ügymenet.
Persze ez nem jelenti azt, hogy óhatatlanul nem történik ilyen, csak a kurvázás lélektanát gondoltam megosztom.
Valamint rengeteg lánnyal beszélgettem, és hidd el, nem a szerencsétlen, lúzer pöcsök teszik ki az ügyfélkörük döntő részét, hanem pont a hatékony üzletemberek (most gondolj bele, ha pl. tanácsadóként 30ezer forintos óradíjjal melózom, és ki akarok kapcsolódni, mennyire kevéssé hatékony egy egész délutánt, estét egy csaj normális módszerrel történő felszedésére fordítanom, pláne külföldön, ahol rendesen a nyelvet se beszélem, mint mondjuk 10ezer forintért instant megoldani), a családos emberek, akik egy kis újdonságért, szórakozásért nem kezdenek a házasságukat veszélyeztető románcba, hanem teljesen veszélytelen módját választják a kikapcsolódásnak.
Persze aki képes simán egy kalap alá venni 500ezer cigányt, annak 50ezer kurvapecér általános ismerete se fog gondot okozni.

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 852 — no es importante

Ez mit jelent?
JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Ez mit jelent?
több mint 13 éve
Ma Black Sabbath van 😀
Miért kellene követendő példának lenni bárminek is? Annak kell az életébe követendő példa (bár te erősen vallásos vagy, szóval érthető a párhuzam.. 😊) aki nem elég erős öntudatos személyiség, hogy kitalálja a sajátját 😊 Nem kell követni senkit, nem kell meghatározni, hogy mi a jó út és mi nem. Méghozzá azért nem, mert az kiközösítést, elítélést, általánosítást (pontosabban diszkriminációt) szül, ami teljesen igazságtalan alapon születik meg. És mert nincs jó út és rossz út. Mindenkinek más a jó út, és ezt el kell tudni fogadni. és nem csak olyan szintű dolgokban, hogy én utálom a csokifagyit, más meg imádja.

úúú ez a Bazza-Rataxes hszpár nagyon ütött 😊
több mint 13 éve
fetomy: ezért írtam, hogy magamból indulok ki. számomra boldogságot ad az, hogy káros szenvedélyektől mentes életet élek, egy nővel képzelem leélni a földi életem, ez mellett családot szeretnék alapítani, gyerkőcökkel, házat építeni, sikeres, boldog, kiegyensúlyozott életet élni, és boldoggá tenni másokat. lehet, hogy a fele sem jön össze és tudom, lesznek buktatók, lesz sírás - rívás, de számomra ez a helyes. egy szóval sem mondtam, hogy elítélem azt, aki úgy él, mint Sobri, egyszerűen csak arra akartam rávilágítani, hogy ne az az életstílus legyen már a követendő példa.
egyébként meg bekaphatod, mert Sabbat van 😀 (te rohadék fideszotonos! 😀)

Sobri: ne viccelj velem. ha van az embernek barátnője, felesége, akkor az a férfi fizet a szexért? nem éppen arra gondoltam, hogy ingyen lenne bármelyik kedvelt utcát takarító kisasszonyod szolgáltatása....
JC6
Na de nekem ezekhez a kisasszonyokhoz van kedvem, nem az ember barátnőjéhez vagy feleségéhez. Volt olyan időszak is, annak is megvoltak a kalandjai, szépségei, dehát én mindig az újat keresem.
És abból, hogy más feleségének, barátnőjének direktbe nem fizetek a szexért (egyébként ha ismernéd a kurvázni járó pasik lellkivilágát, vagy annak egy szegmentumát, akkor tudnád, hogy nem a szexért fizetünk, hanem azért, hogy utána nyugodtan hazamehessünk), még nem következik az, hogy az ember nem költ nőkre.
De számomra ez az egész anyagi megközelítés teljesen abnormális.
Gondolj bele, ha nem 6-8-10 ezer forint lenne egy félóra-óra egy fizetős lánnyal, hanem mondjuk 35 forint, akkor mennyivel kevesebb önjelölt erkölcscsősz lenne?
Sőt, ha lenne a lányoknál termékbemutató, kóstoltatás, akkor azért lássuk be, elég kevesen hagynák ki.
Hidd el, én se költök erőmön felül se a kisasszonyokra, se más feleségére, barátnőjére, ha beülök velük koktélozni, vacsizni, ha elmegyünk wellnessbe.
Egyszerúen ilyen jellegű élményszolgáltatásnál a pénz nem szempont, próbáld megérteni.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Gondolom nem prostiként vették el a szüzességüket, tehát őket is megkapta valaki ingyen.
Nem gáz ez, ha nem tudsz normális módszerrel nőket felszedni, akkor elmész kurvázni. Semmi baj nincs ezzel. Én például nem tudok halat fogni, ezért megveszem boltban.Bazzani
Te is tudnál pecázni csak nem vállalod a hal elfogásával járó fáradtságot, a rá fordított időt... + lehet hogy mire kifogod a halat sokkal többet költöttél felszerelésre/csalira mintha a boltban megvetted volna.
Sobri is így van a nőkkel 😊 Kényelmesebb neki odamenni, kifizetni az X órát, mint ugyanazt a pénzt mozira/virágra/ajándékra költeni és mellette elviselni a társas lét árnyoldalait 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri Jóska
😂
több mint 13 éve
Sobri Jóska
Nem gáz ez, ha nem tudsz normális módszerrel nőket felszedni, akkor elmész kurvázni. Semmi baj nincs ezzel. Én például nem tudok halat fogni, ezért megveszem boltban.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fetomy: ezért írtam, hogy magamból indulok ki. számomra boldogságot ad az, hogy káros szenvedélyektől mentes életet élek, egy nővel képzelem leélni a földi életem, ez mellett családot szeretnék alapítani, gyerkőcökkel, házat építeni, sikeres, boldog, kiegyensúlyozott életet élni, és boldoggá tenni másokat. lehet, hogy a fele sem jön össze és tudom, lesznek buktatók, lesz sírás - rívás, de számomra ez a helyes. egy szóval sem mondtam, hogy elítélem azt, aki úgy él, mint Sobri, egyszerűen csak arra akartam rávilágítani, hogy ne az az életstílus legyen már a követendő példa.
egyébként meg bekaphatod, mert Sabbat van 😀 (te rohadék fideszotonos! 😀)

Sobri: ne viccelj velem. ha van az embernek barátnője, felesége, akkor az a férfi fizet a szexért? nem éppen arra gondoltam, hogy ingyen lenne bármelyik kedvelt utcát takarító kisasszonyod szolgáltatása....
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
ami számomra nem egyeztethető össze azzal, hogy fizetek olyanért, amit ingyen is megkaphatokJC6
igen, tudjuk, hogy zsidó vagy. 😀 (bocs, nem lehetett kihagyni 😛)

fetomy
legalább szombaton ne szekáld. 😀
több mint 13 éve
Hát Sobri, ritkán van ilyen, de egyetértek, respectbriareos
Remek!

több mint 13 éve
Fetamás barátom, ez mind szép és jó, amit írsz. Én csak nem értek azzal egyet, hogy valakinek az a vágya, az álma, az életcélja, hogy egy 1279 ember által kifacsart nő megtegye azt, amit szeretne, pénzért. Mindenkinek van erkölcsi értékrendje, ami számomra nem egyeztethető össze azzal, hogy fizetek olyanért, amit ingyen is megkaphatok, illetve vallási "neveltetésemből" fakadóan, mélyen elítélem az örömszerzés ilyen formáját. Ez az énközpontúság, hogy jónak látom csakis magamat előtérbe helyezni és csakis kizárólag az élvezeteket, a tortát előnyben részesíteni, nem kóser. Számomra.

...

Érezheted magad gazdagnak, ha nincs gyereked, mert akkor csak magadra kell figyelned. Megkapod a fizetést, nincs asszony, aki lehúzzon, nincs gyerek, aki követelőzzön. Elmész egy jó étterembe, moziba, mert igen, MO-n sok helyen jó az ár/érték arány. Aztán meglátogatsz egy prostit és minden igényed ki van elégítve. De te folyamatosan ezt hajtod...csak a test, a test, a test...

Közben pedig elszalasztasz olyan dolgokat, amik igazán boldoggá tehetnének...

JC6
Én járok étterembe és kurvázni, nem fetomy.
Ő csak képes megérteni a sajtájától különböző gondolatmeneteket is.
Tisztelendő képesség.
Az meg badarság, hogy ingyen is megkaphatod, amiért én fizetek.
Mutass innen egy csajt, amelyiket megkaphatod ingyen is:  www.beszamolok.com/lap/szexpartner_cimlap/index.php
Valamint ha akár csak eggyel is lettél, vagy legalább beszéltél volna közülük, akkor nem írnál ilyen butaságot, hogy pl. kifacsart. Ez a meglátásod kb. annyira releváns, mintha én meg azt mondanám, hogy minden vallásos ember, örökké imákat mormol, keresztet vet, gyertyákat gyújt, és ájtatoskodik. Egy nagyon-nagyon alaptalan és buta általánosítás.

Akinek nincs vér szerinti gyereke, az nem nevelhette élettársa gyerekét?
Ezek kb. annyira badarságok, mintha azt mondanád, aki nem amerikai focista, az nem tud élvezni a tévében egy meccset, vagy aki nem színész, annak nem tetszhet egy film.
Hidd el, sokszor a világ összetettebb, bonyolultabb, színesebb, tartalmasabb, mint ahogy egy könyvbe össze lehet foglalni.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Ezt a kisgyerekek is látogatják az oldalt meg hagyjuk már. Ember a gyűlölködjünk topicban vagyunk, ahol a kurva szó, vagy egy oda mutató link a legfinomabb hozzászólások közé tartozik. Akkor is ha te Isten gyermeke vagy, Sobri pedig Lucifer bal szarváról szakajtott rügy.

fetomy
Ez a mondat ütött 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
ami számomra nem egyeztethető össze azzal, hogy fizetek olyanért, amit ingyen is megkaphatokJC6
igen, tudjuk, hogy zsidó vagy. 😀 (bocs, nem lehetett kihagyni 😛)

Közben pedig elszalasztasz olyan dolgokat, amik igazán boldoggá tehetnének...JC6
Téged. Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy nem mindenkit az tesz boldoggá, mint téged? Nem szalaszt el semmit sem az, aki jobban élvezi azt az életmódot és nem azt amit te, mert ő nem arra vágyik amire te. És igen, értem hogy te erre vágysz, de attól még nem lesz a másik abnormális. Sem boldogtalan. Én sem értek egyet a kurvázással, de attól még nem gondolom, hogy nem normális aki kurvázik.

Önzetlen jócselekedet meg nincsBazzani
Nagyszerű, akkor veled eljutottunk a lényeghez. Ilyenformán tehát a gyerekvállalás sem egy önzetlen jócselekedet 😊
több mint 13 éve
Hát Sobri sajnos megint tévedsz, ráadásul nagyot.
A cigányok nem sipákolnak? Gyere be bármelyik boltunkba (élelmiszer) ők sipákolnak legjobban. De igen megtalálták rá a megoldást valóban, ami kell azt ellopják. De ez más téma megint.
Önzetlen jócselekedet meg nincs, maximum amikor kimentesz valakit a tűzből és te megégsz, de akkor is örömet okoz neked, hogy segítettél.

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Fetomy!
Ha azt mondod, hogy a gyereknemzés és nevelés nem önzetlenség akkor nem jól gondolod. Persze rengeteg örömmel jár, de sokszor ez arányában sincs a lemondásokkal. Főleg amikor kicsi még a gyerek. Nem alszol, nem bulizol, nem mész focizni, az anyagiakról nem is beszélve.
Én nem ítélem el aki nem akar gyereket, vagy prostihoz jár. Csak fordítva se legyen ez támadási pont.Bazzani
Nem a gyerekvállalás a támadási pont. A felelőtlen gyerekvállalás.
És nem is név szerint neked lett címezve, pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy ez az ország korántsem anyira élhetetlen, mint sokan sulykolják, akarják éreztetni. (És nem az általad bármilyen témához könnyen hozzápasszított cigányok, hisz ők nem sipákolnak, hogy drága a mackónadrág, vagy a sportcipő - legalábbis én még nem találkoztam ezzel.)
Persze mindig egyszerűbb kitizálni, nyavajogni, mint a megoldást keresni.

Az önzetlenségről annyit, hogy Teréz anya önzetlen?
Cselekedeteiben segített rengeteg emberen, de ez számára nem volt rossz, hanem kimondottan élvezte, hogy segíthet. Vagyis a saját önző szempontjai alapján jól érezte magát. Neki nem a gyerekvállalás vagy az utazgatás, netalántán a szobrászkodás okozott örömet, hanem a segítségnyújtás. Ergo Teréz anya is önző módon élte az életét, de ez az önzés sokak számára hasznosnak bizonyult.
Én még nem találkoztam önzetlen szülővel, mindegyik azt mondja: kincsem, gyerekem, szememfénye, kifejezve a birtoklási vágyat, és amikor az "önzetlenség csodája" vissza akarja venni saját magát (azzal akar kefélni, aki neki tetszik, oda akar menni, azt akar csinálni, ott akar tanulni, azzal akar foglalkozni, ami számára fontos, stb.) akkor az esetek nagyrészében nem azt kapja, hogy "persze, tégy belátásod szerint", hanem "az én fiam/lányom vagy", "azt teszed amit mondok, a te érdekedben", "majd én tudom mi a jó neked", stb., nem is beszélve arról, hogy rengeteg szülő egyenesen sértve érzi magát, ha a gyereke nem azt az életet éli, amit eltervez számára.
Valamint lehet rossz körökben mozgok, de eddig akárhány lánnyal/nővel beszélgettem, akinek nem volt gyereke, mind azt mondta, hogy akarok gyereket, akarom babusgatni, imádni, felnevelni, mert ehhez van kedvem, mert nagyon élvezném, stb. Azt sose hallottam, hogy létrehoznék egy teremtményt, felnevelnék egy ebert, aki a saját magáé, de én lennék aki bevezeti az életbe, hogy aztán boldogan úgy élhessen, ahogy számára jó.
Ennyit az önzetlenségről.
Persze tisztelet a kivételnek.

Sobri Jóska
Hát Sobri, ritkán van ilyen, de egyetértek, respect