Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hát bazdmeg lassan én is elszámolok a kedvenc számunkhoz.............de addig is szeretettel küldöm magamnak, ha már vok ien hülye fasz: http://www.youtube.com/watch?v=FaA9OOng2ig
de sebaj azért még futok pár kört, h aztán még jobb legyen............

|
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Örülj neki hogy a "azért barátok még lehetünk",vagy a "velem van a baj nem veled" sláger mondatokat nem vette elő 😛 Nekem azok a kedvenceim.Amugy jobbulást,majd jön másik 😊 😉

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
"Nem szeretnélek becsapni azzal, hogy érdeklődök utánad, de sajnos mostanában nem fér bele senki az életembe. Nagyon aranyos vagy, és ezért nem szeretném, hogy rám pazarold az energiád...feleslegesen!"

Mindezt közel 2 hét beszélgetés, nevetgélés, kedveskedés, stb. után. Ezeket a sablon szövegeket, smseket gyűjtik biztosan valahol. Igen, van toll a hátamon, de ettől még nem vagyok madár...

Tököm kivan, hogy mindig elb.sszák valamivel az ember kedvét, napját...

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 12 éve
catattack 3 520
Sobri!
Szépeket írtál!
De nekem nem ez volt a gondom, hanem az, hogy a null tudású nagyképűen
okoskodik.
Ebből a rétegből nehezen emelkedik ki valaki, mert többnyire jól érzi magát ebben a szerepben.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 367 — #NoStress
És körbe is értünk.
A≠ASobri Jóska
Sobri! Forogjál körbe-körbe!
Úgy látom nem olvasol a sorok között és a szádba kell rágni mindent. A két hozzászólásom nem azonos, ha kiragadsz két mondatot akkor sem.
1. Dühítő, ha valaki mögött nulla tudás van és veri a mellét, hogy mekkora szakértő. Elkerülhetetlen, hogy ez a sport is egyre népszerűbb és egyre több hülyét vonz be. Én ha valamihez nem értek, akkor nem okoskodok ész nélkül.
2. Annak viszont örülök, hogy ezen az oldalon többen kiemelkedően magas színvonalon foglalkoznak a focival. Hozzászólásaik mögött van tudás. Nekik hálás vagyok, mert tőlük tanulhat az ember.
Ez az egész dolog már nem annyira zavaró az értetlenkedő viselkedésed után.

Írj bátran, ha még mindig azonosságot vélsz felfedezni.catattack
Ne vedd magadra amit írni fogok, nem személyes.
A két hozzászólásod persze, hogy nem azonos, mondhatni tökéletesen ellentmondasz magadnak, de ez a személyes vonal nem fontos. Ami fontos:
1. Szerintem szerencsés, ha egyre több hülyét vonz be a sportág. Senki sem okosként kezdte. A hülyékből lesznek az okosok, rengetegen dolgoznak azon, hogy minél többen ismerjéék meg ezt a sportot.
Ha minden 99 hülyére jut 1 nemhülye, már megérte.
2. Ennek az oldalnak a fórumrészén nema tudás a kritérium. Valóban jobb, ha valakinek a hsz-e mögött nagyfokú tudás van, de ebben a témában ulpianus írta meg a lényeget, ami minden ilyen, és ehhez hasonló fórum mottója is lehetne egyben:
Miért kéne szakmailag bárhol lenni? Ez egy rajongói fórum. Véleménye mindenkinek lehet. Maximum nem tetszik.ulpianus
Biztos van olyan ember, aki jelen pillanatban semmit se tud erről a sportról, nem is érdekli, de az egyre növekvő népszerűség miatt nemsokára megtetszik neki, beleássa magát, és lehet 2-3 év múlva ennek az oldalnak az egyik legaktívabb, leghozzáértőbb tagjaként szórakoztat téged is az írásaival.
Nem megéri akkor, hogy népszerűsödik az NFL?

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 668 — StuG Life
biztosez?shawnka
nem tudok írni a gm game topikba, ergó nem vagyok már gm gamer.
a felelős lépjen előrebriareos
én voltam bocs, rájöttem hogy lehet az adminok státuszát is átállítani, de a gm gamer csoportot elfelejtettemJJ
np shawnka már elintézte

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 288 — no es importante
azért annyira nem erős a csapatom, h minden figyelmeztetés nélkül kirakjatok gm gamebőlbriareos
biztosez?shawnka
a felelős lépjen előrebriareos
én voltam bocs, rájöttem hogy lehet az adminok státuszát is átállítani, de a gm gamer csoportot elfelejtettem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
azért annyira nem erős a csapatom, h minden figyelmeztetés nélkül kirakjatok gm gamebőlbriareos
biztosez?shawnka
a felelős lépjen előre

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 288 — Tyrone Creek
biztosez?
több mint 12 éve
azért annyira nem erős a csapatom, h minden figyelmeztetés nélkül kirakjatok gm gameből

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 329 — capitaine du château de Vienne 1487

Életkép Vásárhelyről.Bazzani
"ebbe a bódéba lehet lézerjani szájába hugyáni?"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley

Életkép Vásárhelyről.

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
magadnak köszönheted, ne fogd ránk! 😀Divat
Épp ezt akartam mondani. Nem tudja kivel kezdett. Vagy ha tudja, akkor magára vessen... Mi eleve kicsik vagyunk ahhoz, hogy egy Sobrit cukkoljunk... 😛 😀apeszos
Főleg, hogy Sobri tulajdonképp cukkolódik magától is automatikusan 😀
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
magadnak köszönheted, ne fogd ránk! 😀Divat
Épp ezt akartam mondani. Nem tudja kivel kezdett. Vagy ha tudja, akkor magára vessen... Mi eleve kicsik vagyunk ahhoz, hogy egy Sobrit cukkoljunk... 😛 😀
több mint 12 éve
magadnak köszönheted, ne fogd ránk! 😀

|
több mint 12 éve
catattack 3 520
Ezt nem kellett volna..... 😀apeszos
mintha nem lenne mind1... 😀Divat
Jól van, cukkoljátok csak! Annál velősebb választ fogok kapni!
Könnyű más f.szával verni a csalánt! 😂
több mint 12 éve
És körbe is értünk.
A≠ASobri Jóska
Úgy látom nem olvasol a sorok között és a szádba kell rágni mindent. A két hozzászólásom nem azonos, ha kiragadsz két mondatot akkor sem.
1. Dühítő, ha valaki mögött nulla tudás van és veri a mellét, hogy mekkora szakértő. Elkerülhetetlen, hogy ez a sport is egyre népszerűbb és egyre több hülyét vonz be. Én ha valamihez nem értek, akkor nem okoskodok ész nélkül.
2. Annak viszont örülök, hogy ezen az oldalon többen kiemelkedően magas színvonalon foglalkoznak a focival. Hozzászólásaik mögött van tudás. Nekik hálás vagyok, mert tőlük tanulhat az ember.

Ezt nem kellett volna..... 😀apeszos
mintha nem lenne mind1... 😀

|
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
És körbe is értünk.
A≠ASobri Jóska

Ezt nem kellett volna..... 😀
több mint 12 éve
pedig trollkodni manapság menő... 😛

|
több mint 12 éve
catattack 3 520
És körbe is értünk.
A≠ASobri Jóska

Írj bátran, ha még mindig azonosságot vélsz felfedezni.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 381 — Lájkold a zsűrit!
Szabadjon megjegyeznem h a 2 mondat értelemben nem fedi le teljesen egymást (pl. jó h van egy ilyen fórum ahol lehet erről a sportról beszélni, de azt én se szeretném h eljussunk néhány elsősorban soccerrel foglalkozó oldal szintjére h a hsz-ek többsége egyrészt paraszt hangvételű, másrészt nyilvánvaló hülyeségeket tartalmaz).
Bár ahogy kiragadtad a 2 mondatot az kétség kívül sugall vmi paradoxont. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 367 — #NoStress
mert zavar az, hogy mindenki más is elkezd csinál valami olyat, ami miatt eddig különleges voltálSzobi22
Nem vagyok különleges, sosem voltam az. Ha zavarna, hogy mást is érdekel a foci, akkor nem keresném az itteniek társaságát.catattack
Nem akarom, hogy divat legyen az NFL Magyarországon!!!!!catattack
És körbe is értünk.
A≠A

több mint 12 éve
catattack 3 520
mert zavar az, hogy mindenki más is elkezd csinál valami olyat, ami miatt eddig különleges voltálSzobi22
Nem vagyok különleges, sosem voltam az. Ha zavarna, hogy mást is érdekel a foci, akkor nem keresném az itteniek társaságát.
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Egyszerű aggyal meg ne legyél elitista. 😛Sobri Jóska
Miért lennék az?catattack
mert zavar az, hogy mindenki más is elkezd csinál valami olyat, ami miatt eddig különleges voltál

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
tegnap óta ez az új kedvenc magyar szavamJSanyo
Miért? Le akartak abálni? 😂catattack
a mellettem csöndben szívrohamot kapó eaglesmcnabb kb minden 3. szava ez volt az SB 4. negyede alatt 😀