Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Mártírságra jelölést megtiszteltetésnek veszem, és emelt fővel állok"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability"
a Szakhatósági Vizsgálat elé!
Éljen a Gondolat Szabadság!!!!yooker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
süti!bár az nagyon furcsa, hogy mint véleménytadó 'önkéntes párttag' és mint szakhatóság is részt veszel a kérdésben, de hát ugye a kétharmad az kétharmad
yooker mártírságának ítéletét hétfőre javaslom elhelyezni, majd akkor lefőnek mint a KV😛
tomi: és akkor is Fűrész, hidd el hogy erre gondoltál csak az agy-szem (érzékszerv)-izom koordinációd félrevitt a billentyű nyomkodásnál
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Azért van különbség 77 ember hidegvérű lemészárlása és 77 autó ellopása között. Ez nem mennyiségi kérdés...Ezek mind legyenek igazak egy adócsalóra, betörőre, autótolvajra... ne egy 77 szeres gyilkosra.HanniMert? A lényeg még mindig nem az, hogy szenvedjen, hanem hogy el legyen zárva. Mitől jobb aki ellop 77 autót? fetomy
A gyilkos rohadjon egy lyukban. Aki meg ellopott 77 autót felőlem TV-zhet egy börtönben.
több mint 13 éve
Mártírságra jelölést megtiszteltetésnek veszem, és emelt fővel álloka Szakhatósági Vizsgálat elé!
Éljen a Gondolat Szabadság!!!!
több mint 13 éve
T. PS!Mi az istenkegyelméből vett SZAKHatóság (SzentAntiochiaiKézigránátHivatalAdósság) figyelmen kívül vesszük ellenvéleményét mivel nem szentelvízbe mártott kölökkutyabőrön adta be, ahogy a szent eljárási jegyzék általános szerződési feltételeiben szerepel, lsd Mózes kőtábla kettő 13/b., az Ász. Kiffüggesztve a Menny Kapuján Balra. Tehát lesz szíves megadni az adószámát és a devizahitel kamatmennyiségét kettes számrendszerben. A Yokker Úrral szembeni eljárást természetesen, megnyugtatásul lefolytatjuk. F.ű.r.é.s.z.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
SzentAntiochiaiKézigránát HivatalTárgy: Ellenvélemény
T. Júdea Népe Front!
Mellékelten küldjük Hivatalunkhoz a Júdeai Nemzeti Front-tól kelt mint fent érkeztetett Ellenvéleményét, mint érintetthez.
T. SzentAntiochiaiKézigránát Hivatal!
A Júdea Népe Front folyó hó kelt feljegyzésében említett "matematikailag teljes azonosságot mutat a háromból kettő esetéhez" kitétellel szemben a Júdeai Nemzeti Front nevében
E L L E N V É L E M É N Y-t
fogalmazunk meg.
Háromból kettő - mely művelet jogosságát, mi több szükségességét felettébb fontosnak tartjuk ebben a kérdésben - természetesen 1 (egy). Sem nem 2/3 sem nem 1/3. A szavazás eredményébe a szükséges számtani és az ennek megfelelő emberekkel történő művelet elvégzése után így csak Frontunk tagjának, nevezett yooker-nek véleménye számít. (Akit minden esetre előjegyzésbe vettünk, mint ügyünk mártírját.) Ennek alapján (még csak) kérjük, hogy Júdea Népe Frontjának felesleges és a fennálló renddel szemben lázító matematikai és szavazatszámlálási módszereit elítéljék, továbbá és valamint őket e magatartásuktól eltiltani szíveskedjen a magas Hivatal.
Amennyiben szükségesnek látják kézigránátjaik bevetését, ebbéli jogszerű cselekedetükben a Júdeai Nemzeti Front minden erejével támogatja.
PS
Ez kapd ki Fikusz Kukisz!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
T. Uram! Felhívnám szíves figyelmét, hogy Ön gondolt, tehát az Ön becses feladata itt béfejeződött. A kitalálók pedig hárman voltunk, nem egy, nem kettő, semnem négy. Mindazonáltal az általunk egyébként nagyrabecsült Joker úr találata ugyanúgy egy, azaz egy darabot számít demokratice. De ezáltal, hogy úgymondjam kissebségben maradt egyedi véleményével. Mivel Sapek Úr volt szíves szerény nézetével megvilágítani az igazságot, mintahogy jómagam is tettem. Matematikailag ez teljes azonosságot mutat a hárombólkettő esetéhez. Tehát tételesen azt a konzekvenciát vagyok kénytelen levonni, hogy bármi is volt az eredeti, módosítók előtt megfogalmazott gondolata, most kénytelen lesz elfogadni a gyűlés által minősített többségben megválasztott eredeti fűrész- gondolatot. Mi azonnal hatályba is lépett. Ellenvéleményével megkeresheti a legközelebbi SzentAntiochiaiKézigránát Hivatalt. Tisztelettel vegyes szeretettel, az Ön többsége! Fidelj me mellényúlsz!Azt nem csodálom! Csak X>3 lépéses feladványokban kommunikál.bocs, nem vettem észre, hogy te is beírtad már😀Akkoris mivezetünk demokratikusan, mer Sapkával megvan a kétharmadunk, úgyhogy amire te gondótál! Miremiremire?! Az a fűrész! sutianapEz az, köszi!tomi-tomiMelyik filmben programozta a sorozatgyilkos a szabadulókat, hogy folytassák működését?tomi-tomitán ez?
CopyCat Killer
www.port.hu/tokeletes_masolat_copycat/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2497yooker
a 2/3 az meg 2/3sapka
Felhívom a T. Urak figyelmét, hogy ősi, szeretve tisztelt barátommal, a Giants szurkolóként (is) ismert yooker-rel együtt 1/2-1/2 arányban gondoltam a Tökéletes másolatra. S természetesen a Fűrészre.
A Gyűlést berekesztem.tomi-tomi

több mint 13 éve
Azt nem csodálom! Csak X>3 lépéses feladványokban kommunikál.bocs, nem vettem észre, hogy te is beírtad már😀Akkoris mivezetünk demokratikusan, mer Sapkával megvan a kétharmadunk, úgyhogy amire te gondótál! Miremiremire?! Az a fűrész! sutianapEz az, köszi!tomi-tomiMelyik filmben programozta a sorozatgyilkos a szabadulókat, hogy folytassák működését?tomi-tomitán ez?
CopyCat Killer
www.port.hu/tokeletes_masolat_copycat/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2497yooker
a 2/3 az meg 2/3sapka
Felhívom a T. Urak figyelmét, hogy ősi, szeretve tisztelt barátommal, a Giants szurkolóként (is) ismert yooker-rel együtt 1/2-1/2 arányban gondoltam a Tökéletes másolatra. S természetesen a Fűrészre.
A Gyűlést berekesztem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
bocs, nem vettem észre, hogy te is beírtad már😀Akkoris mivezetünk demokratikusan, mer Sapkával megvan a kétharmadunk, úgyhogy amire te gondótál! Miremiremire?! Az a fűrész! sutianapEz az, köszi!tomi-tomiMelyik filmben programozta a sorozatgyilkos a szabadulókat, hogy folytassák működését?tomi-tomitán ez?
CopyCat Killer
a 2/3 az meg 2/3
több mint 13 éve
Akkoris mivezetünk demokratikusan, mer Sapkával megvan a kétharmadunk, úgyhogy amire te gondótál! Miremiremire?! Az a fűrész!Ez az, köszi!tomi-tomiMelyik filmben programozta a sorozatgyilkos a szabadulókat, hogy folytassák működését?tomi-tomitán ez?
CopyCat Killer

több mint 13 éve
Ez az, köszi!Melyik filmben programozta a sorozatgyilkos a szabadulókat, hogy folytassák működését?tomi-tomitán ez?
CopyCat Killer
több mint 13 éve
Fűrész!Melyik filmben programozta a sorozatgyilkos a szabadulókat, hogy folytassák működését?tomi-tomitán ez?
CopyCat Killer
yooker
több mint 13 éve
Melyik filmben programozta a sorozatgyilkos a szabadulókat, hogy folytassák működését?tomi-tomitán ez?
CopyCat Killer
www.port.hu/tokeletes_masolat_copycat/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2497
több mint 13 éve
Ő is a jogos sérelmeit torolta meg a társadalmon, te is azt tennéd egy rokonod gyilkosán.😂
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Miért érv az, hogy ha az én anyámat...? Leírtam már, hogy ha velem kapcsolatosan történik ilyen, akkor szeretném hogy vele minimum ugyanaz történjen. Csak az nem igazságszolgáltatás. Nem tudom többször visszaidézni.Szemet szemért. A 77szer megölés 1 dolog, de akkor mondjuk gyilkossági kísérlet? Büntetés, hogy őt is megpróbáljuk megölni, de vigyázunk hogy ne haljon meg? Cserbenhagyásos gázolásnál ahol nem hal meg az ember, őt is elgázoljuk és ott hagyjuk, de aztán odasietünk nehogy meghaljon? Millió olyan eset van, ahol nem lehet alkalmazni. És akkor jöjjön a jól ismert mondás: "An eye for an eye will make us all blind" ;P
Nem arról van szó, hogy szegény csávó kaphasson szekrényt, hanem hogy kit érdekel, hogy kap-e? Kért, kapott ennyi. Senkinek nem lesz jobb, ha nem kap. A 77 áldozat rokonának pl. szerintem olyan mindegy, hogy van-e hova raknia a lacoste-ot, a rokonuk halott marad. Akkor is, ha az illetőt megölik. (Bár ha rendes volt emberünk, akkor a 77 áldozat úgy lett ennyi, hogy 1-et akart megölni, csak gondolta senki ne szenvedjen, akkor már megölte minden rokonát 😀)
Az emberek igazságérzetét kell kielégítenie az igazságszolgáltatásnak? Ugyan dehogyis. Igazságot kell szolgáltatnia. Meg egyébként is, rengeteg ember van, rengeteg féle igazságérzettel, hogy elégíted ki mindet? Vagy hogy választod ki kiét? A többségét? Csinálnak kérdőívet, hogy ki szerint mi lenne igazságos? Nem. Megvan állapítva, hogy milyen bűntett mit ér és ott vannak rá az objektív emberek akik eldöntik.
Igen az államnak kevesebb pénzébe kerülne ha dolgozhatnának. Csak akkor az messze nem olyan büntetés, mintha egy szobába van ítélve 20 évig. Mondom ezt nem akarja megérteni senki, hogy itt mindenki nagy büntetést akar meg satöbbi de közben "aranyéletet" adnátok neki. Az elzárás, büntetés, hogy be van zárva egy szobába, max kimehet a többi gyilkos, szadista, stb... közé játszani az udvarra néha. Persze kinek mi, nekem pl. hatalmas büntetés lenne, hogy semmi célja a napjaimnak, ülhetek és nézhetem a falat, igaz kapok enni meg inni. Viszont ha reggel felkelek, elmegyek dolgozni, azért kapok enni-inni, sőt ha jól dolgozok, akkor már nem baj ha 77 embert megöltem, nézhetek TV-t, vagy rakhatok el pénzt, amit nem tudok hülyeségre elkölteni, ha kiszabadulok megkapom, vagy netezhetek, mittudomén, akkor az bizony már sokkal kevésbé rossz. Jó, szabad nem vagyok, de nem kell aggódnom, hogy holnap is lesz-e mit enni, miből fizetem a számlákat, beesik-e egy nem várt kiadás (büntetés, lopás, műszaki hibák, betegségek, balesetek, hitel, ruha tönkremegy, szemüveg kell, blablabla) és mint írtam kapok szórakozási lehetőségeket is. Szerintem ez már sokkal-sokkal jobb buli, és abszolút nem nagy büntetés...
A börtönnek ja célja lenne megjavítani az embereket, de ez szerintem csak álomkép. Van akit elrettent, vagy ilyesmi de könyörgöm, aki embert ölt, vagy azonnal megbánja, és tönkre is megy bele kb, és soha többet nem tenné, annak ilyenformán nem is kéne börtön aki viszont nem, azt ugyanúgy nem fogja elrettenteni, ha kijön. Főleg ha ennyi lehetősége van a börtönben is. Vagy valaki szerint ha én megölök 77 embert, és 20 év után szabadulok, majd már nem akarok embert ölni ha úgy van?
Vallási szempontból nézve meg aztán hót mindegy, hogy 1 vagy 77 embert ölt meg, egyikre se vár jobb sors.
több mint 13 éve
www.cegfurkesz.hu/cegek/furesz-oszkar-bt--119457.aspxNem Te vagy a célcsoport."Az ítélethirdetéskor elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a Norvégiában kiszabható legsúlyosabb büntetést kapta, bár szánalmasnak nevezte az ítéletet, szerinte ugyanis a halálbüntetés vagy a felmentés lett volna a "logikus"."MTINem.
Szóval akkor most Anders csavargatja a gombokat?sutianap
Ő csak gyakorló pszichopatához méltóan ezt hiszi.
Valójában a norvég jóléti rendszer működik, a norvégok nagyrésze boldogan, elégedetten él, egy hülye pöcsnek meg az a legnagyobb gondja, hogy a pulcsijai miként gyűrődnek.
Ami vitaindítónak, szórakoztató beszélgetések lefolytatásához jó alap, de ő ott gubbaszthat a garbóit rendezgetve, én meg (és a normális norvégok, magyarok, mindenféle emberek) megyek, találkozom egy barátommal, jól beebédelek, elszívok egy szivart, majd vásárolgatok karácsonyra, este meg kefélek egy jót.
Ő meg még mindig a pólóin problémázik.
Igazi hülye.
Sobri Jóska
Túrót problémázik ő a pólóin, helyette mások küzdenek az elkorcsosulás, a társadalom betegségei ellen.
Melyik filmben programozta a sorozatgyilkos a szabadulókat, hogy folytassák működését?tomi-tomi

több mint 13 éve
Nem Te vagy a célcsoport."Az ítélethirdetéskor elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a Norvégiában kiszabható legsúlyosabb büntetést kapta, bár szánalmasnak nevezte az ítéletet, szerinte ugyanis a halálbüntetés vagy a felmentés lett volna a "logikus"."MTINem.
Valójában a norvég jóléti rendszer működik, a norvégok nagyrésze boldogan, elégedetten él, egy hülye pöcsnek meg az a legnagyobb gondja, hogy a pulcsijai miként gyűrődnek.
Ami vitaindítónak, szórakoztató beszélgetések lefolytatásához jó alap, de ő ott gubbaszthat a garbóit rendezgetve, én meg (és a normális norvégok, magyarok, mindenféle emberek) megyek, találkozom egy barátommal, jól beebédelek, elszívok egy szivart, majd vásárolgatok karácsonyra, este meg kefélek egy jót.
Igazi hülye.
Sobri Jóska
Túrót problémázik ő a pólóin, helyette mások küzdenek az elkorcsosulás, a társadalom betegségei ellen.
Melyik filmben programozta a sorozatgyilkos a szabadulókat, hogy folytassák működését?
több mint 13 éve
B@ssza meg, régen láttam! 😀az fej vagy gyomor te... 😀"Az ítélethirdetéskor elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a Norvégiában kiszabható legsúlyosabb büntetést kapta, bár szánalmasnak nevezte az ítéletet, szerinte ugyanis a halálbüntetés vagy a felmentés lett volna a "logikus"."MTITegnap megírtam, hogy provokáció. Anders nagyon jól tudja, hogy a gyomorból jövő érzés gyakran legyőzi a fejből jövő gondolatot.
Gyomor vagy fej?tomi-tomi
www.youtube.com/watch?v=W4RWdr7fUe4davemayer
több mint 13 éve
az fej vagy gyomor te... 😀"Az ítélethirdetéskor elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a Norvégiában kiszabható legsúlyosabb büntetést kapta, bár szánalmasnak nevezte az ítéletet, szerinte ugyanis a halálbüntetés vagy a felmentés lett volna a "logikus"."MTITegnap megírtam, hogy provokáció. Anders nagyon jól tudja, hogy a gyomorból jövő érzés gyakran legyőzi a fejből jövő gondolatot.
Gyomor vagy fej?tomi-tomi
www.youtube.com/watch?v=W4RWdr7fUe4
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nem feltételezem, hogy elmebeteg. A Norvég bíróság sem ítélte annak. Tudatos, szeretne valami megosztani a világgal, ezért akarta a nyílt tárgyalást is, ezért kommunikál a börtönből is. Legyen vita, ő tud egy jó megoldást."Az ítélethirdetéskor elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a Norvégiában kiszabható legsúlyosabb büntetést kapta, bár szánalmasnak nevezte az ítéletet, szerinte ugyanis a halálbüntetés vagy a felmentés lett volna a "logikus"."MTINem.
Igazi hülye.
Sobri Jóska

több mint 13 éve
Nem minősíteni. Megvédeni. 😛 Én érzek egy kis különbséget aközött, hogy nekem meggyilkolták a hozzátartozómat, ő pedig nem kapott rokkant nyugdíjat, vagy segélyt. De egyébként sem kell hogy érdekeljen.Tudod mi a különbség közted és Breivik között ezek alapján?Mondom, magasról leszarom akkor a törvényt, és hogy minek tartanak. A gyilkosokat sem érdekli különösebben. Egyébként is, ha lecsuknak utána, majd jöttök ti, és jól megvéditek a jogaimat.apeszosMiért van az, hogy a jogvédők az esetek nagy többségében azok jogait védik, akik ártanak embertársaiknak? Ha az én családtagjaimmal tennének ilyet, az elkövető nem sokkal élné túl. És akkor szarok a törvényre. Ha ő megteheti, akkor én is.apeszosEnnek talaján fejlődött ki a maffia Szicíliában. Nem engedjük át az igazságszolgáltatást az államnak. Majd komplett falvak néptelenedtek el. Kérdezz meg egy lombardot, hogy kik élnek szerinte délen.tomi-tomi
Ő is a jogos sérelmeit torolta meg a társadalmon, te is azt tennéd egy rokonod gyilkosán.
A különbség mindössze annyi, hogy Breivik nagyobb léptékben gondolkodott, neki egész Norvégia a családja volt, és a saját logikája mentén hatékonyan, és jogosan! bosszút állt mindazért, amit a szerinte bűnösök (szerintünk áldozatok) elkövettek ellene.
Vagyis a különbség mindössze annyi, hogy Breivik szociálisan érzékenyebb nálad, és sokkal bátrabb, ha az elvei gyakorlatba való átültetéséről van szó.Sobri Jóska
több mint 13 éve
"Az ítélethirdetéskor elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a Norvégiában kiszabható legsúlyosabb büntetést kapta, bár szánalmasnak nevezte az ítéletet, szerinte ugyanis a halálbüntetés vagy a felmentés lett volna a "logikus"."MTINem.
Igazi hülye.
több mint 13 éve
E szerint Norvégiában még 12 olyan státuszú elítélt van, mint Breivik. Feltételezem, hogy hasonló körülmények között tartják őket is. Miért? Mert megtehetik. Szerintem túlzás-e? Igen. Van rá helyük és megfelelő börtöneik? Igen. Csak 94 százalékos a kihasználtságuk. Ez Magyarországon 140%.www.prisonstudies.org/info/worldbrief/wpb_country.php?country=158
több mint 13 éve
"Az ítélethirdetéskor elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a Norvégiában kiszabható legsúlyosabb büntetést kapta, bár szánalmasnak nevezte az ítéletet, szerinte ugyanis a halálbüntetés vagy a felmentés lett volna a "logikus"."MTITegnap megírtam, hogy provokáció. Anders nagyon jól tudja, hogy a gyomorból jövő érzés gyakran legyőzi a fejből jövő gondolatot.
Gyomor vagy fej?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fú ez nagyon csúnya volt...szerintem...Mondom, magasról leszarom akkor a törvényt, és hogy minek tartanak. A gyilkosokat sem érdekli különösebben. Egyébként is, ha lecsuknak utána, majd jöttök ti, és jól megvéditek a jogaimat.apeszosTudod mi a különbség közted és Breivik között ezek alapján?
Ő is a jogos sérelmeit torolta meg a társadalmon, te is azt tennéd egy rokonod gyilkosán.
A különbség mindössze annyi, hogy Breivik nagyobb léptékben gondolkodott, neki egész Norvégia a családja volt, és a saját logikája mentén hatékonyan, és jogosan! bosszút állt mindazért, amit a szerinte bűnösök (szerintünk áldozatok) elkövettek ellene.
Vagyis a különbség mindössze annyi, hogy Breivik szociálisan érzékenyebb nálad, és sokkal bátrabb, ha az elvei gyakorlatba való átültetéséről van szó.Sobri Jóska