Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
hagyjál az alapértékekkel, sokszor írtam már és tényleg igaz, hogy liberálisnak lenni az igazán pragmatikus és konformista dolog, nincs vita, amelyet ezen érvek mentén ne lehetne "megnyerni", elméletben pedig mindig tökéletesen működik- brutálisan megölték az anyádat
- jajj, a rendőrség majd elkapja a tettest, az igazságszolgáltatás pedig kellően megbünteti, nem keverhetem ebbe bele a személyes érzelmeimet
Irány Norvégia, vár a tömeggyilkosság!Sobri Jóskaez még nem ütközik a btk 166. paragrafusába, mint gyilkosságra való felbujtás, ugye?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ami az igazán illogikus és racionalitást nélkülöző viselkedés, az az, hogy mindig mindenen megy a sírás-rívás, elégedetlenkedés.Számomra, nagyjából megfelel ez a világ.
Megtalálom benne a lehetőségeimet, igyekszem jól szórakozni, jól érezni magam, tartalmasan, élvezetesen eltölteni a 70 évemet.
Nade aki számára nem megfelelő, mi a gyíkért nem tesz ellene ténylegesen?
Miért csak sír, rí, okoskodik, "mondja a tutit", de közben mégis marad minden ugyanúgy, benne meg csak a frusztráció nő a tehetetlensége miatt?
Vagy ha rájön, hogy lófaszt se tud tenni, akkor ezt miért nem látja be, és próbálja élvezni, szórakozni, jól érezni magát, és olyan dolgokkal törődni, amire van néminemű ráhatása?
Ecce homo!
több mint 13 éve
Ha a saját kezeddel kéne megölnöd az illetőt, mindjárt más lenne a kép. Ez különbözteti meg a civilizációt egy elvetemült sorozatgyilkostól. Hogy te képtelen lennél rá. Az pedig társadalmi képmutatás, hogy nyugodt a lelkiismeretünk, amikor a hóhér csinálja. Nekem nem lenne nyugodt akkor sem.A halálbüntetésnél súlyosabb büntetés a tényleges életfogytiglan. Tudod, hogy a büdös életben nem leszel többé szabad. Láttam valahol egy statot, hogy adott közösségeken belül az öngyilkossági arányszámok messze a legsúlyosabb börtönösök között vannak. Szóval a dolgok a helyére kerülnek.Dzsokijuingsőt én ezt is olvastam, azóta nem akarok erről vitatkozni:
articles.latimes.com/2011/jun/20/local/la-me-adv-death-penalty-costs-20110620
tízmillió dollárokkal többe kerül a halálbüntetés, mint az elítélt életfogytig tartó etetése... hihetetlen az emberiségjjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
igen, mert mint bebizonyosodott, rendszer most tökéletesen működik, ecce homo!Tehát az alapértékeinknek megfelelő tökéletlen rendszert cseréljünk le egy tökéletesen működő, de az alapértékeinket megb@szó rendszerre?
az áldozatok száma annyiban befolyásol, hogy aki egy embert megöl, az gyilkos, aki pedig többet, az tömeggyilkos
milyen társadalom és világ az, mely hagyja szegény állampolgárait éhen halni, a gyilkosait pedig eteti?
jjncaa
fetomy már kérdezte, 77-szer hogyan ölöd meg ítélet gyanánt?
Öljük meg a gyilkost és nem hal éhen a szegény.
Ecce homo!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Rataxes: kitalálhatsz bármilyen kötelező munkát, nem tudnád végrehajtatni. Sőt, bármire kötelezhetnéd a fogvatartottad, ha ő nem teszi meg, hogy szankcionálod? Kap egy második életfogytiglant? Mert ugye enni, inni, ágyat, orvosi ellátást kötelességed lenne biztosítani számára.Szóval egy elítéltet nem tudsz semmire kötelezni. Lehet ez neked szar érzés, de ez van. Persze nem kell foglalkozz a realitásokkal, csak gondoltam hátha érdekelnek.
jjncaa: a tömgegyilkos megkapta a "méltó" büntetését. Ez jelenleg Norvégiában az, amit kapott. Nem kényszermunkatábor, se nem kaloda, vagy deres, vagy egyéb ósdi kínzóeszköz, hanem 20 év elzárás adott körülmények között.
"Szemet szemért, fogat fogért", szép, egyszerű, nem túl differenciált igazságszolgáltatási alapelv, csak kurvára együgyü.
A civilizáció nem azért dolgozott évezredeket, hogy ezügyben ne fejlődjön semmit.
Vannak olyan országok, ahol ma is van halálbüntetés, megkövezés, stb.
(É-Korea, Irán, stb.)
Ki akar ott élni? És mi akadályozza meg benne?
És ha valaki annyira irigyli a bezártságot napi háromszori étkezéssel, fűtéssel, komóddal, mindenféle szórakozás, társaság, meccsnézés, csajok, kurvák, bulik, haverok, sport, beszélgetések, netezés, filmnézés, színház, koncert, lan-party, kirándulás, utazás, mindenféle intimitás nélkül, akkor mi tartja vissza? Irány Norvégia, vár a tömgegyilkosság!
több mint 13 éve
Egyébkéntugye tudomásom szerint azért kapott 21 évet, mert az a max amit ott lehet adni, de ha lejár akkor kapja automatikusan az újat, vagy kijöhet?Hanninem Oroszország.
oroszorszag.blog.hu/2011/01/10/hodorkovszkij_a_szabadsag_szimboluma
oroszorszag.blog.hu/2009/03/04/repeta_1
több mint 13 éve
igen, mert mint bebizonyosodott, rendszer most tökéletesen működik, ecce homo!ez mind szép és jó, és a súlyos testi sértésért meg hasonló dolgokért ülő elítélteknél még lehet vele is érvelni, na de az igazságszolgáltatásnak szerintem nem csak az a dolga, hogy "humánusan" szankcionáljon, hanem a tisztességes emberek igazságérzetét is kielégítse...Pont nem dolga az igazságszolgáltatásnak, hogy kielégítse az emberek igazságérzetét. Az az intézményesített önbíráskodás lenne. Mellesleg hogyan lehet meghatározni az emberek igazságérzetét, ami ugye a mérce lenne? Elég figyelmeztető jelnek kéne lennie, hogy a két legutóbbi hírhedt gyilkosságnál éppen az áldozatok hozzátartozói kérték, hogy emiatt ne kezdjen senki vitába a halálbüntetéssel kapcsolatban. Eltorzult volna az igazságérzetük? Vagy éppenséggel semmit nem tudunk arról az átélt, megélt érzésről, amikor valóban áldozattá válunk és csak az elképzelt érzéseink alapján várjuk el az igazságérzetünknek megfelelő ítéletet?
mert jelen pillanatban én - és szerintem még nagyon sokan - nem érzem biztonságban magam egy olyan világban, ahol egy tömeggyilkos nem kapja meg "méltó" büntetését, tehát hogy joga van az élethez még 77 ártatlan lemészárlása után is... szerintem joggal érezheti bárki ezek után, hogy az emberi élet tényleg semmit nem ér, szóval a nagy eszmék hangoztatása közben a társadalom ugyanúgy elkorcsosulhatjjncaa
A mi zsidó-görög-római kultúránk egyik alapja a Ne ölj! A hívők számára Jézus tette egyértelművé, hogy ezt nem lehet megkerülni (Az vesse rá az első követ, aki maga is bűntelen), a világiak számára a polgári forradalmak nyilatkozatai. Mindenkinek joga van az élethez, még a gyilkosnak is. (Azért az érdekes gondolat, hogy az áldozatok száma Téged befolyásol egy gyilkos megítélésében!) Pont azzal bizonyítjuk az emberi élet mindenek feletti értékét (még az emberek igazságérzete felett is!), ha egy gyilkosét is megkíméljük. Több ezer éve úgy tartjuk, hogy akkor korcsosulunk el, ha az élethez való jogot bárkitől elvitatjuk. Mit ne mondjak, bebizonyította az emberiség jó néhányszor és szinte folyamatosan, hogy nem véletlen van kőtáblába vésve.tomi-tomi
az áldozatok száma annyiban befolyásol, hogy aki egy embert megöl, az gyilkos, aki pedig többet, az tömeggyilkos
milyen társadalom és világ az, mely hagyja szegény állampolgárait éhen halni, a gyilkosait pedig eteti?
Egyébkéntugye tudomásom szerint azért kapott 21 évet, mert az a max amit ott lehet adni, de ha lejár akkor kapja automatikusan az újat, vagy kijöhet?Hanni5 évente újratárgyalják az ügyét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Egyébkéntugye tudomásom szerint azért kapott 21 évet, mert az a max amit ott lehet adni, de ha lejár akkor kapja automatikusan az újat, vagy kijöhet?
több mint 13 éve
Szerintem így kéne működnie egy börtönnek. Legalábbis vsz. nem normális hogy a bűnözőket az adófizetők pénzéből tartjuk el.RataxesS velük íratnád ki a kapu fölé, hogy A munka szabaddá tesz, vagy ezt a költséget még bevállalnád?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
ez mind szép és jó, és a súlyos testi sértésért meg hasonló dolgokért ülő elítélteknél még lehet vele is érvelni, na de az igazságszolgáltatásnak szerintem nem csak az a dolga, hogy "humánusan" szankcionáljon, hanem a tisztességes emberek igazságérzetét is kielégítse...Pont nem dolga az igazságszolgáltatásnak, hogy kielégítse az emberek igazságérzetét. Az az intézményesített önbíráskodás lenne. Mellesleg hogyan lehet meghatározni az emberek igazságérzetét, ami ugye a mérce lenne? Elég figyelmeztető jelnek kéne lennie, hogy a két legutóbbi hírhedt gyilkosságnál éppen az áldozatok hozzátartozói kérték, hogy emiatt ne kezdjen senki vitába a halálbüntetéssel kapcsolatban. Eltorzult volna az igazságérzetük? Vagy éppenséggel semmit nem tudunk arról az átélt, megélt érzésről, amikor valóban áldozattá válunk és csak az elképzelt érzéseink alapján várjuk el az igazságérzetünknek megfelelő ítéletet?
mert jelen pillanatban én - és szerintem még nagyon sokan - nem érzem biztonságban magam egy olyan világban, ahol egy tömeggyilkos nem kapja meg "méltó" büntetését, tehát hogy joga van az élethez még 77 ártatlan lemészárlása után is... szerintem joggal érezheti bárki ezek után, hogy az emberi élet tényleg semmit nem ér, szóval a nagy eszmék hangoztatása közben a társadalom ugyanúgy elkorcsosulhatjjncaa
A mi zsidó-görög-római kultúránk egyik alapja a Ne ölj! A hívők számára Jézus tette egyértelművé, hogy ezt nem lehet megkerülni (Az vesse rá az első követ, aki maga is bűntelen), a világiak számára a polgári forradalmak nyilatkozatai. Mindenkinek joga van az élethez, még a gyilkosnak is. (Azért az érdekes gondolat, hogy az áldozatok száma Téged befolyásol egy gyilkos megítélésében!) Pont azzal bizonyítjuk az emberi élet mindenek feletti értékét (még az emberek igazságérzete felett is!), ha egy gyilkosét is megkíméljük. Több ezer éve úgy tartjuk, hogy akkor korcsosulunk el, ha az élethez való jogot bárkitől elvitatjuk. Mit ne mondjak, bebizonyította az emberiség jó néhányszor és szinte folyamatosan, hogy nem véletlen van kőtáblába vésve.
több mint 13 éve
Szerintem így kéne működnie egy börtönnek. Legalábbis vsz. nem normális hogy a bűnözőket az adófizetők pénzéből tartjuk el.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
A halálbüntetésnél súlyosabb büntetés a tényleges életfogytiglan. Tudod, hogy a büdös életben nem leszel többé szabad. Láttam valahol egy statot, hogy adott közösségeken belül az öngyilkossági arányszámok messze a legsúlyosabb börtönösök között vannak. Szóval a dolgok a helyére kerülnek.Dzsokijuingsőt én ezt is olvastam, azóta nem akarok erről vitatkozni:
articles.latimes.com/2011/jun/20/local/la-me-adv-death-penalty-costs-20110620
tízmillió dollárokkal többe kerül a halálbüntetés, mint az elítélt életfogytig tartó etetése... hihetetlen az emberiség

---
több mint 13 éve
mondom, te KZ-t építenél, nem börtönt.Azért nyilván jó kis éhbérért kéne Őket dolgoztatni, hogy kemény munkával se jöjjön össze sok pénz. Teszem azt 600 forintból kijön a koszt, azon felül még ugyanannyit lehessen megkeresni 😊Hol írtam a napi nyolc órát? Mondom szigorúan teljesítményarányú bérezés... Valami jó kis betanított melót bevinni neki, ha megcsinál X menyiséget 4 óra alatt már megvan az ebédre való... Ha 2X mennyiséget megcsinál 8 óra alatt akkor meg gyűjthet is még némi pénzmagot a sitt utáni életre.RataxesAz speciel nekem sokkal jobban tetszene, minthogy semmit nem csinálhatok 20 évig. 20 év alatt csak napi 2.000 FT-al számolva amit megkeresek, mire kijutok lesz 14,5 milla a számlámon. Sőt, hát másképp úgyis csak unatkozok, dolgozok még többet, hogy mire kijutok arany életem lehessen. Ennyi pénzt a szabadon töltött élettel sose szedek össze. 😊fetomy
Rataxes
több mint 13 éve
A halálbüntetésnél súlyosabb büntetés a tényleges életfogytiglan. Tudod, hogy a büdös életben nem leszel többé szabad. Láttam valahol egy statot, hogy adott közösségeken belül az öngyilkossági arányszámok messze a legsúlyosabb börtönösök között vannak. Szóval a dolgok a helyére kerülnek.ez mind szép és jó, és a súlyos testi sértésért meg hasonló dolgokért ülő elítélteknél még lehet vele is érvelni, na de az igazságszolgáltatásnak szerintem nem csak az a dolga, hogy "humánusan" szankcionáljon, hanem a tisztességes emberek igazságérzetét is kielégítse...Azért megnézném, hogy melyiknél lennél dühösebb. Ha egy ilyen barom ellopja az autódat vagy ha megöli a gyerekedet..."Persze szubjektív szempontok alapján érthető, hogy szenvedjen a geci, de objektív szempontok alapján a lényeg, hogy ne gyilkolhasson többet."
Bazzani
Ha valaki nekem okoz bármilyen kárt, azt akarnám, hogy ő is átérezze, vagy büntessék jól meg legalább. Csak ezt nem igazságszolgáltatásnak hívják, és épp ezért olyan emberek dolgoznak ott, akik képesek objektíven megítélni ezeket a dolgokat.
Mert ha már itt tartunk, te mit szólnál, ha lecsuknának valamiért, amiben ártatlan vagy, és bedobnak ilyen nomád életkörülmények közé, ahol ráadásul a rabtársaid is megvernek minden nap? Vagy mondjuk ha visszahozzák a halálbüntetést és így megölnek ártatlanul, mit szólnál? Ja akkor már semmit 😀 És mindegy, hogy a halálra ítéltek 99%-a tényleg bűnös, akár csak 1% ártatlan halott megéri?
És mit szólnál ha a te fiadat csukják le valamiért, és szenvedtetik? Szólsz nekik, hogy legyenek keményebbek, vagy inkább akasszák is fel, mert megérdemli?
Komódot kért a lacoste pulcsiknak. És? Kinek jobb, ha nincs neki komódja? Ennyi erővel akkor már szaggassuk szét a pulcsijait, faszér lehet neki ha nekem nem, pedig ő még gyilkolt is. Minden alkalommal mikor hallunk valamiről, hogy XY mit csinált, rögtön mindenki önbíráskodni kezd. Voltak ilyenek régen is. Tárgyalások se kellettek, ha meghallották hogy valaki valami rosszat csinált, gyorsan megbüntették mielőtt még kiderült volna hogy nem igaz.
Másrészt fogalmatok sincsen milyen lehet börtönben lenni. Mennyire lehet az büntetés már önmagában, hogy nem mehet sehova, nem tud semmi mást csinálni csak olvasni meg gyúrni. Gondolom nincs internet meg TV sem. Jó az olvasás még jó cucc, na de 20 éven át minden nap, egész nap? Tudjátok mit érnénk el vele, ha minden nap dolgozniuk kellene? Nem unnák halottra magukat, értelmet kapna hogy felkelnek reggel és hasznosnak érezhetnék magukat.
Most komolyan, lehunyva kicsit a vérben forgó szemeket, melyik lehet a jobb?
- 20 éven át vagyok egyedül egy szobában, olvasok, tornázok és hajtogatom a lacoste pólóimat, és agyvérzést kapok az unalomtól
- kapok célokat, dolgoznom kell, hogy ehessek és pluszokat vehessek, minél jobban dolgozok, annál több pluszom lehet, 20 év alatt ki tudja mit össze nem szedek magamnak, 20 évig garantáltan nem unatkozok.fetomy
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
ez mind szép és jó, és a súlyos testi sértésért meg hasonló dolgokért ülő elítélteknél még lehet vele is érvelni, na de az igazságszolgáltatásnak szerintem nem csak az a dolga, hogy "humánusan" szankcionáljon, hanem a tisztességes emberek igazságérzetét is kielégítse...Azért megnézném, hogy melyiknél lennél dühösebb. Ha egy ilyen barom ellopja az autódat vagy ha megöli a gyerekedet..."Persze szubjektív szempontok alapján érthető, hogy szenvedjen a geci, de objektív szempontok alapján a lényeg, hogy ne gyilkolhasson többet."
Bazzani
Ha valaki nekem okoz bármilyen kárt, azt akarnám, hogy ő is átérezze, vagy büntessék jól meg legalább. Csak ezt nem igazságszolgáltatásnak hívják, és épp ezért olyan emberek dolgoznak ott, akik képesek objektíven megítélni ezeket a dolgokat.
Mert ha már itt tartunk, te mit szólnál, ha lecsuknának valamiért, amiben ártatlan vagy, és bedobnak ilyen nomád életkörülmények közé, ahol ráadásul a rabtársaid is megvernek minden nap? Vagy mondjuk ha visszahozzák a halálbüntetést és így megölnek ártatlanul, mit szólnál? Ja akkor már semmit 😀 És mindegy, hogy a halálra ítéltek 99%-a tényleg bűnös, akár csak 1% ártatlan halott megéri?
És mit szólnál ha a te fiadat csukják le valamiért, és szenvedtetik? Szólsz nekik, hogy legyenek keményebbek, vagy inkább akasszák is fel, mert megérdemli?
Komódot kért a lacoste pulcsiknak. És? Kinek jobb, ha nincs neki komódja? Ennyi erővel akkor már szaggassuk szét a pulcsijait, faszér lehet neki ha nekem nem, pedig ő még gyilkolt is. Minden alkalommal mikor hallunk valamiről, hogy XY mit csinált, rögtön mindenki önbíráskodni kezd. Voltak ilyenek régen is. Tárgyalások se kellettek, ha meghallották hogy valaki valami rosszat csinált, gyorsan megbüntették mielőtt még kiderült volna hogy nem igaz.
Másrészt fogalmatok sincsen milyen lehet börtönben lenni. Mennyire lehet az büntetés már önmagában, hogy nem mehet sehova, nem tud semmi mást csinálni csak olvasni meg gyúrni. Gondolom nincs internet meg TV sem. Jó az olvasás még jó cucc, na de 20 éven át minden nap, egész nap? Tudjátok mit érnénk el vele, ha minden nap dolgozniuk kellene? Nem unnák halottra magukat, értelmet kapna hogy felkelnek reggel és hasznosnak érezhetnék magukat.
- 20 éven át vagyok egyedül egy szobában, olvasok, tornázok és hajtogatom a lacoste pólóimat, és agyvérzést kapok az unalomtól
- kapok célokat, dolgoznom kell, hogy ehessek és pluszokat vehessek, minél jobban dolgozok, annál több pluszom lehet, 20 év alatt ki tudja mit össze nem szedek magamnak, 20 évig garantáltan nem unatkozok.fetomy
mert jelen pillanatban én - és szerintem még nagyon sokan - nem érzem biztonságban magam egy olyan világban, ahol egy tömeggyilkos nem kapja meg "méltó" büntetését, tehát hogy joga van az élethez még 77 ártatlan lemészárlása után is... szerintem joggal érezheti bárki ezek után, hogy az emberi élet tényleg semmit nem ér, szóval a nagy eszmék hangoztatása közben a társadalom ugyanúgy elkorcsosulhat

---
több mint 13 éve
Azért nyilván jó kis éhbérért kéne Őket dolgoztatni, hogy kemény munkával se jöjjön össze sok pénz. Teszem azt 600 forintból kijön a koszt, azon felül még ugyanannyit lehessen megkeresni 😊Hol írtam a napi nyolc órát? Mondom szigorúan teljesítményarányú bérezés... Valami jó kis betanított melót bevinni neki, ha megcsinál X menyiséget 4 óra alatt már megvan az ebédre való... Ha 2X mennyiséget megcsinál 8 óra alatt akkor meg gyűjthet is még némi pénzmagot a sitt utáni életre.RataxesAz speciel nekem sokkal jobban tetszene, minthogy semmit nem csinálhatok 20 évig. 20 év alatt csak napi 2.000 FT-al számolva amit megkeresek, mire kijutok lesz 14,5 milla a számlámon. Sőt, hát másképp úgyis csak unatkozok, dolgozok még többet, hogy mire kijutok arany életem lehessen. Ennyi pénzt a szabadon töltött élettel sose szedek össze. 😊fetomy
.png)
több mint 13 éve
lehet hogy ezzel motiválni is lehetne az embereket akik odajutottak (persze nem mindet, de ha látja a példát maga előtt akkor rájöhet hogy neki is ez kell) + lehet hogy esetleg könnyebben visszailleszkedne a társadalomba ha lenne egy alapja honnan elindulhat, nem kellene egyből a régi "forráshoz" nyúlnia? érdekes. De persze ez rabszolgaság, ilyet nem szabad, meg különben is, dolgozna az aki üldögél, miazmár na?!davemayerTehát szeretnél sokkal jobb életet biztosítani a raboknak. Így már értelek, eddig azt hittem fordítva gondolod 😊
több mint 13 éve
lehet hogy ezzel motiválni is lehetne az embereket akik odajutottak (persze nem mindet, de ha látja a példát maga előtt akkor rájöhet hogy neki is ez kell) + lehet hogy esetleg könnyebben visszailleszkedne a társadalomba ha lenne egy alapja honnan elindulhat, nem kellene egyből a régi "forráshoz" nyúlnia? érdekes. De persze ez rabszolgaság, ilyet nem szabad, meg különben is, dolgozna az aki üldögél, miazmár na?!Hol írtam a napi nyolc órát? Mondom szigorúan teljesítményarányú bérezés... Valami jó kis betanított melót bevinni neki, ha megcsinál X menyiséget 4 óra alatt már megvan az ebédre való... Ha 2X mennyiséget megcsinál 8 óra alatt akkor meg gyűjthet is még némi pénzmagot a sitt utáni életre.RataxesAz speciel nekem sokkal jobban tetszene, minthogy semmit nem csinálhatok 20 évig. 20 év alatt csak napi 2.000 FT-al számolva amit megkeresek, mire kijutok lesz 14,5 milla a számlámon. Sőt, hát másképp úgyis csak unatkozok, dolgozok még többet, hogy mire kijutok arany életem lehessen. Ennyi pénzt a szabadon töltött élettel sose szedek össze. 😊fetomy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hol írtam a napi nyolc órát? Mondom szigorúan teljesítményarányú bérezés... Valami jó kis betanított melót bevinni neki, ha megcsinál X menyiséget 4 óra alatt már megvan az ebédre való... Ha 2X mennyiséget megcsinál 8 óra alatt akkor meg gyűjthet is még némi pénzmagot a sitt utáni életre.RataxesAz speciel nekem sokkal jobban tetszene, minthogy semmit nem csinálhatok 20 évig. 20 év alatt csak napi 2.000 FT-al számolva amit megkeresek, mire kijutok lesz 14,5 milla a számlámon. Sőt, hát másképp úgyis csak unatkozok, dolgozok még többet, hogy mire kijutok arany életem lehessen. Ennyi pénzt a szabadon töltött élettel sose szedek össze. 😊
több mint 13 éve
Hol írtam a napi nyolc órát? Mondom szigorúan teljesítményarányú bérezés... Valami jó kis betanított melót bevinni neki, ha megcsinál X menyiséget 4 óra alatt már megvan az ebédre való... Ha 2X mennyiséget megcsinál 8 óra alatt akkor meg gyűjthet is még némi pénzmagot a sitt utáni életre.Hát nem tudom... Nekem ki biztosít bármiféle szociális minimumot? Dolgozzon csak meg az összes rab a kajáért és egyéb igényekért, egyébként meg száraz kenyér + víz 😊megnézem én, hogy egy párnapos szárazkenyér+víz diéta után hogy fogsz munkába állni 8 órában.Amadeus91
Ez a szemet szemért elvet a vagyon elleni bűncselekményekre is rá lehetne húzni, teszem azt egy egymillió forint értékű csalás/lopás esetén addig tartanám a sitten az egyént amíg le nem dolgozza az 1 milliót. Természetesen szigorúan teljesítményalapú bérbeszámítással, és a kaja / kényelmi cuccok arány levonásra kerülnének. Persze lenne valami minimum letöltendő hogy a 20.000 forintot lopó visszaeső se szabaduljon 10 nap után .)Rataxes
Egyébként meg jó kis "norvég" hozzáállás amit írtál, kb. így lesznek a csövesek. Az élet úgy működik hogy dolgoznod kell hogy ehess, nem ad Neked senki kaját hogy dolgozhass.
.png)
több mint 13 éve
Azért megnézném, hogy melyiknél lennél dühösebb. Ha egy ilyen barom ellopja az autódat vagy ha megöli a gyerekedet..."Persze szubjektív szempontok alapján érthető, hogy szenvedjen a geci, de objektív szempontok alapján a lényeg, hogy ne gyilkolhasson többet."
Bazzani
- kapok célokat, dolgoznom kell, hogy ehessek és pluszokat vehessek, minél jobban dolgozok, annál több pluszom lehet, 20 év alatt ki tudja mit össze nem szedek magamnak, 20 évig garantáltan nem unatkozok.
több mint 13 éve
Hát nem tudom... Nekem ki biztosít bármiféle szociális minimumot? Dolgozzon csak meg az összes rab a kajáért és egyéb igényekért, egyébként meg száraz kenyér + víz 😊megnézem én, hogy egy párnapos szárazkenyér+víz diéta után hogy fogsz munkába állni 8 órában.
Ez a szemet szemért elvet a vagyon elleni bűncselekményekre is rá lehetne húzni, teszem azt egy egymillió forint értékű csalás/lopás esetén addig tartanám a sitten az egyént amíg le nem dolgozza az 1 milliót. Természetesen szigorúan teljesítményalapú bérbeszámítással, és a kaja / kényelmi cuccok arány levonásra kerülnének. Persze lenne valami minimum letöltendő hogy a 20.000 forintot lopó visszaeső se szabaduljon 10 nap után .)Rataxes
több mint 13 éve
Pedig mennyivel egyszerűbb lenne egy szép, vastag 3 méteres kenderkötél.somoskovigerről a hszről az első középiskolai tornaórám jutott eszembe. Emlékszem mindenki félt mint az állat, hogy kemény tesi tanárt kaptunk, nekünk végünk, fakereszt stb... bemegyünk a terembe, leültet minket majd leül velünk szembe. Beszél erről, beszél arról, eljutunk a tananyagig, még mondja is viccesen, hogy senki nem halt bele még eddig. Prezentálásképp utána is kap a röplabdahálót tartó kötélnek, amelynek a végére valami szellemi rokkant egy fasza hóhércsomót kötött 😀 Na az egy korrekt lelkesítés volt a 15 éves lelkünknek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdvözlégy körünkben szent JC6!Csak annyit szeretnék ezzel a témával kapcsolatban írni, hogy ha létezik menny és pokol, örök élet és örök kárhozat (én hiszem), akkor ennek a csávónak a helyében akkor sem lennék, ha az egész börtön az övé lenne, minden luxuscikkével és szolgáltatásával együtt. Egy embert megölni is hatalmas bűn, na de 77-et? Tömeggyilkos, aki majd egy szintre kerül hitlerrel meg sztálinnal.
...s lesz ott sírás és fogcsikorgatás...örökké.
Békesség néktek!
😛