Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
A fentiek alapján egy olvasód biztos lesz. Hacsak nem befóliázva fogják árulni. 😀a vicc, h ezeket a "leszakítós" konzerveket még egy kanállal is ki lehet nyitna, ha úgy adódik. lehet írok urban survival könyvetbriareosKb. Te is ugyanannyi idő alatt hozod össze, mint amennyi idő alatt az ősember makarónit improvizált. Én inkább az övét kóstolnám meg. 😀tomi-tomiAmadeuz, most makkerónit csinyálsz konzervparadicsommal?olyasmi lett belőle 😀
Külömbe konzervet fogóval meg csavarhúzóval es lehet nyitni 😊sutianap
de nem vagyok eleresztve konyhai eszközökben, improvizálok mint az ősember.Amadeus91
szerk. Most már az alábbi alapján is. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
nekem feltétlen jól jönne.a vicc, h ezeket a "leszakítós" konzerveket még egy kanállal is ki lehet nyitna, ha úgy adódik. lehet írok urban survival könyvetbriareosKb. Te is ugyanannyi idő alatt hozod össze, mint amennyi idő alatt az ősember makarónit improvizált. Én inkább az övét kóstolnám meg. 😀tomi-tomiAmadeuz, most makkerónit csinyálsz konzervparadicsommal?olyasmi lett belőle 😀
de nem vagyok eleresztve konyhai eszközökben, improvizálok mint az ősember.Amadeus91
több mint 13 éve
a vicc, h ezeket a "leszakítós" konzerveket még egy kanállal is ki lehet nyitni, ha úgy adódik. lehet írok urban survival könyvetKb. Te is ugyanannyi idő alatt hozod össze, mint amennyi idő alatt az ősember makarónit improvizált. Én inkább az övét kóstolnám meg. 😀tomi-tomiAmadeuz, most makkerónit csinyálsz konzervparadicsommal?olyasmi lett belőle 😀
több mint 13 éve
Kb. Te is ugyanannyi idő alatt hozod össze, mint amennyi idő alatt az ősember makarónit improvizált. Én inkább az övét kóstolnám meg. 😀Amadeuz, most makkerónit csinyálsz konzervparadicsommal?olyasmi lett belőle 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Amadeuz, most makkerónit csinyálsz konzervparadicsommal?olyasmi lett belőle 😀
de nem vagyok eleresztve konyhai eszközökben, improvizálok mint az ősember.
több mint 13 éve
milyen kés az, amivel nem lehet konzervet nyitni? 😀fetomyszleng.blog.hu/2010/02/07/niggerkes
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Amadeuz, most makkerónit csinyálsz konzervparadicsommal?Külömbe konzervet fogóval meg csavarhúzóval es lehet nyitni 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
milyen kés az, amivel nem lehet konzervet nyitni? 😀
több mint 13 éve
lakótársnak van Amwayes 15ezres kése, faszán vágja a kenyeret....nincs megfelelő késed? ez is mehetne így gyűlölködőbe 😀briareosnincs megfelelő, de szomszéd volt.Amadeus91hát bazd meg, kezemben marad a konzerv nyitófüle, ebben a rektes geci albérletben meg nincs normális konzervnyitó. A város meg már Prypjat style, minden zárva.Amadeus91késed van-ebriareos
több mint 13 éve
nincs megfelelő késed? ez is mehetne így gyűlölködőbe 😀nincs megfelelő, de szomszéd volt.Amadeus91hát bazd meg, kezemben marad a konzerv nyitófüle, ebben a rektes geci albérletben meg nincs normális konzervnyitó. A város meg már Prypjat style, minden zárva.Amadeus91késed van-ebriareos
több mint 13 éve
nincs megfelelő, de szomszéd volt.hát bazd meg, kezemben marad a konzerv nyitófüle, ebben a rektes geci albérletben meg nincs normális konzervnyitó. A város meg már Prypjat style, minden zárva.Amadeus91késed van-ebriareos
több mint 13 éve
Világjáró a lelkem, Európát már beutazta + Japánt. Nem szorul rám, csak hát mégis...Jól éreztem én, hogy csak úgy nem engednéd el bele a vakvilágba. 😊Sobri JóskaGyanítom, mivel férjhez megy... 😊apeszosElbúcsúztam a lányomtól, repülőre ültettem. Most jó darabig nem fogom látni. 😕apeszosBiztos talál majd valakit, aki helyetted is vigyáz rá. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
hát bazd meg, kezemben marad a konzerv nyitófüle, ebben a rektes geci albérletben meg nincs normális konzervnyitó. A város meg már Prypjat style, minden zárva.Amadeus91késed van-e
több mint 13 éve
hát bazd meg, kezemben marad a konzerv nyitófüle, ebben a rektes geci albérletben meg nincs normális konzervnyitó. A város meg már Prypjat style, minden zárva.
több mint 13 éve
Jól éreztem én, hogy csak úgy nem engednéd el bele a vakvilágba. 😊Gyanítom, mivel férjhez megy... 😊apeszosElbúcsúztam a lányomtól, repülőre ültettem. Most jó darabig nem fogom látni. 😕apeszosBiztos talál majd valakit, aki helyetted is vigyáz rá. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Gyanítom, mivel férjhez megy... 😊Elbúcsúztam a lányomtól, repülőre ültettem. Most jó darabig nem fogom látni. 😕apeszosBiztos talál majd valakit, aki helyetted is vigyáz rá. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Elbúcsúztam a lányomtól, repülőre ültettem. Most jó darabig nem fogom látni. 😕apeszosBiztos talál majd valakit, aki helyetted is vigyáz rá. 😊
több mint 13 éve
Elbúcsúztam a lányomtól, repülőre ültettem. Most jó darabig nem fogom látni. 😕
több mint 13 éve
amúgy a cikket olvastátok? csak mert ugyan azt sajnos nem találtam meg, de egy másik jobboldali blog megfogalmazása szerinte kicsit más a helyzet (persze ki gondolta volna, hogy bayerzsolti dramatizálja túl a dolgokat)magyarhirlap.hu/velemeny/listazasSemmi. A keresztényeket nem üldözte Hitler, és ugye nem is kiválasztott nép, így nincs is miről beszélni. Ráadásul ez csak védekezés a múltkori miatt.fetomy
kérdem én ez mi a nem "Antikereszténység"? csak ettől nyilván nem zeng a sajtó.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
magyarhirlap.hu/velemeny/listazasSemmi. A keresztényeket nem üldözte Hitler, és ugye nem is kiválasztott nép, így nincs is miről beszélni. Ráadásul ez csak védekezés a múltkori miatt.
kérdem én ez mi a nem "Antikereszténység"? csak ettől nyilván nem zeng a sajtó.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
magyarhirlap.hu/velemeny/listazasmég mindig kunbélázunk
több mint 13 éve
magyarhirlap.hu/velemeny/listazaskérdem én ez mi a nem "Antikereszténység"? csak ettől nyilván nem zeng a sajtó.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kezdem úgy érezni magam itt a fórumon, hogy bármit írok, az magas labda (Asbee szokása mostanság lecsapni majd' minden hsz-emre, nem tudom mit véthettem ellene).Én mindenkivel ezt csinálom a való életben is 😀
😀JC6
több mint 13 éve
Semmi szemêlyes, de mint montamvót sportszakmailag a magasan reppenőket le kell csapni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak