Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Engem multkor a sparban talalt meg egy neni 16:00kor mikor epp orara igyekeztem, hogy engedjem mar elore mert lemarad a sorozata elejerol, en meg ugyis raerek. Es mikor nemet mondtam jott a szar szemet szemtelen fiatalok nem tisztelik a sieto nyugdijast szoveg.Ha igazán geci akarsz lenni kérj áfás számlát.
KPval akartam fizetni , de kartya lett belole es meg visszarohamtam egy ragoert is csak hogy tenyleg geci is legyek.Toca
Termékenként külön, egyesével.
több mint 13 éve
Ha vesznek tolem DVD lejatszot is van az a penz...😀
több mint 13 éve
Na látod. Már meg van az előnye is. De mellé a szolgáltatást is: megtanítani őket a DVD kezelésére.. 😀Azota azon gondlkodom mekkora piaci res hogy senki nem arulja olcson DVDn a nyugdijasoknak az Isaurat.Engem multkor a sparban talalt meg egy neni 16:00kor mikor epp orara igyekeztem, hogy engedjem mar elore mert lemarad a sorozata elejerol, en meg ugyis raerek. Es mikor nemet mondtam jott a szar szemet szemtelen fiatalok nem tisztelik a sieto nyugdijast szoveg.De geci vagy.. 😀 És akkor most mi lett Isaurával??? 😀 😀apeszos
KPval akartam fizetni , de kartya lett belole es meg visszarohamtam egy ragoert is csak hogy tenyleg geci is legyek.Toca
Kirakok majd egy hirdetest aztan milliomos leszek 😊Toca
több mint 13 éve
Azota azon gondlkodom mekkora piaci res hogy senki nem arulja olcson DVDn a nyugdijasoknak az Isaurat.Engem multkor a sparban talalt meg egy neni 16:00kor mikor epp orara igyekeztem, hogy engedjem mar elore mert lemarad a sorozata elejerol, en meg ugyis raerek. Es mikor nemet mondtam jott a szar szemet szemtelen fiatalok nem tisztelik a sieto nyugdijast szoveg.De geci vagy.. 😀 És akkor most mi lett Isaurával??? 😀 😀apeszos
Kirakok majd egy hirdetest aztan milliomos leszek 😊
több mint 13 éve
A fehérvári Interspar a legjobb. A pénztárosok felvételekol alapfeltételként szabják meg, hogy értelmi fogyatékosnak kell lenni, és minimum lónyugtatóval kell dolgozni, mert ha 1 termék / 1,5 perc sebességnél gyorsabban dolgoznak akkor valószínű rontják a bizniszt. Van 8 kassza, mindben ülnek, mégis garantált, hogy 15 percet minimum állsz a kasszánál.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Alap, baromi vicces amikor az üres önkiszolgálótól 2 méterre ott a 10 emberes sor a kasszánál 😀Én elvből állok be a pénztárhoz!
kaszo
Egyszer beinvitált egy hölgy az önkiszolgálóba....
-Nem köszönöm. Nem akarom, hogy egyszer ezért valaki munka nélkül maradjon. Nem fél attól, hogy kevesebb pénztárosra lesz így szükség?
-Jaj, fiatalember... Ettől nem kerül senki munkahelye veszélybe...
-Oké. Biztos az önök munkáját akarják megkönnyíteni...
😂
több mint 13 éve
Engem multkor a sparban talalt meg egy neni 16:00kor mikor epp orara igyekeztem, hogy engedjem mar elore mert lemarad a sorozata elejerol, en meg ugyis raerek. Es mikor nemet mondtam jott a szar szemet szemtelen fiatalok nem tisztelik a sieto nyugdijast szoveg.De geci vagy.. 😀 És akkor most mi lett Isaurával??? 😀 😀
több mint 13 éve
Amióta vannak ezek az önkiszolgáló fizetőpultok én még nem álltam 3 percnél tovább sorban a tescobanRataxesAlap, baromi vicces amikor az üres önkiszolgálótól 2 méterre ott a 10 emberes sor a kasszánál 😀
Engem multkor a sparban talalt meg egy neni 16:00kor mikor epp orara igyekeztem, hogy engedjem mar elore mert lemarad a sorozata elejerol, en meg ugyis raerek. Es mikor nemet mondtam jott a szar szemet szemtelen fiatalok nem tisztelik a sieto nyugdijast szoveg.úgy 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Jah, valóban magyar szokás: www.youtube.com/watch?v=F5qRs2dBoK0 😉Igen. dec. 9-ig lehet beváltani. Én tegnap voltam, szerintem megéri. Vettem 2 Bburago autót meg 2 Welly mocit.Magyar szokás szerint mindenki, mindenkinek farkasa volt.Ölték a népek egymást, mint egy Afrikai menekülttáborban ebédidőben.Miért nem tud a fajtánk kulturáltan vásárolni?laccoo74
Indításra szerintem nem érdemes menni, mert nyomor. Viszont nálunk 6 után már normálisan lehetett válogatni.
catattack
több mint 13 éve
Engem multkor a sparban talalt meg egy neni 16:00kor mikor epp orara igyekeztem, hogy engedjem mar elore mert lemarad a sorozata elejerol, en meg ugyis raerek. Es mikor nemet mondtam jott a szar szemet szemtelen fiatalok nem tisztelik a sieto nyugdijast szoveg.KPval akartam fizetni , de kartya lett belole es meg visszarohamtam egy ragoert is csak hogy tenyleg geci is legyek.
több mint 13 éve
én sosem értem hogy lehet idegeskedni ezen... sok gyökér vásárol, miért nem szarjátok le? Engem kicsit sem izgat, ha 10-en vagy 1000-en vagyunk a pl. Tescoban. Azért mert mind idióta barom nekem még nem kell annak lennem, meg felvenni a stílusukat, sőt, nevethetek a sok prolin 😊pc_xMost a sorban állási idő nőtt meg 5-6 szorosára, amúgy jogos.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Gyűlölöm ezt a sok hangulatkeltő, nyomorék, ingyenélő jogvédőt: index.hu/belfold/2012/11/24/rendorseg_valotlanul_hiresztelt_a_tasz/
Do your job
több mint 13 éve
Nekem sajnos hetente jelenésem van a teszkóban, így segítek be muternak... Sőt, mivel mániája hogy átnézi mindig az aktuális reklámújságokat, ezért péntekenként többórás Tesco/Penny/Spar/Lidl túrát kell tartanom. Egy ilyen végén azért eléggé fel tudnak baszni a pont előttem tötymörgő vénasszonyok 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
én sosem értem hogy lehet idegeskedni ezen... sok gyökér vásárol, miért nem szarjátok le? Engem kicsit sem izgat, ha 10-en vagy 1000-en vagyunk a pl. Tescoban. Azért mert mind idióta barom nekem még nem kell annak lennem, meg felvenni a stílusukat, sőt, nevethetek a sok prolin 😊

több mint 13 éve
Amióta vannak ezek az önkiszolgáló fizetőpultok én még nem álltam 3 percnél tovább sorban a tescoban (leszámítva a mostanihoz hasonló játékleértékelős akciókat/karácsonyt, ilyenkor tényleg brutál tömeg van).
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Én háromszor voltam tecsóban, még pár éve, Először, utoljára, és soha többé.Annál a 100Ft-nál amit spórolok sokkal többet ér az a 1,5 óra, amivel gyorsabban végzek egy kisebb boltban, meg attól a mérhetetlen stressztől és idegtől való megszabadulás, amit kedves embertársaim okoznak nagy tömegben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
az nem számít általában 😀Nem vitaindítónak szántam, csak a dühömet írtam le.laccoo74Miért nem tud a fajtánk kulturáltan vásárolni?laccoo74remek, újabb 3 oldalas faji- és jellemi vita várható... 😀Divat
több mint 13 éve
Nem vitaindítónak szántam, csak a dühömet írtam le.Miért nem tud a fajtánk kulturáltan vásárolni?laccoo74remek, újabb 3 oldalas faji- és jellemi vita várható... 😀Divat
több mint 13 éve
Miért nem tud a fajtánk kulturáltan vásárolni?laccoo74remek, újabb 3 oldalas faji- és jellemi vita várható... 😀
|
több mint 13 éve
Igen. dec. 9-ig lehet beváltani. Én tegnap voltam, szerintem megéri. Vettem 2 Bburago autót meg 2 Welly mocit.Magyar szokás szerint mindenki, mindenkinek farkasa volt.Ölték a népek egymást, mint egy Afrikai menekülttáborban ebédidőben.Miért nem tud a fajtánk kulturáltan vásárolni?
Indításra szerintem nem érdemes menni, mert nyomor. Viszont nálunk 6 után már normálisan lehetett válogatni.
catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Igen. dec. 9-ig lehet beváltani. Én tegnap voltam, szerintem megéri. Vettem 2 Bburago autót meg 2 Welly mocit.Indításra szerintem nem érdemes menni, mert nyomor. Viszont nálunk 6 után már normálisan lehetett válogatni.
több mint 13 éve
Gondolkoztam rajta, hogy elmegyek de nem ér meg két óra sorbanállást. Inkább elmegyek valami 100Ftos boltba és veszek olcsóbban ugyanolyan játékot.A kupon milyen amit kapsz?Én csak néztem, és bosszankodtam,egyik cimborám vásárolt, és 100 forintos kiszerelésben adták, vásárlási limit nélkül.Úgy emlékszem dec 9-ig lehet beváltani.Én csak egy helyen néztem a tömeget, de a látvány alapján ma már csak üres polcot tudnál venni.laccoo74
500ftos amit 3000 Ft vásárlás fölött tudsz beváltani?Bazzani
Egy kétéves kislánynak még símán elég az is.
Köszi a választ.
több mint 13 éve
A kupon milyen amit kapsz?Én csak néztem, és bosszankodtam,egyik cimborám vásárolt, és 100 forintos kiszerelésben adták, vásárlási limit nélkül.Úgy emlékszem dec 9-ig lehet beváltani.Én csak egy helyen néztem a tömeget, de a látvány alapján ma már csak üres polcot tudnál venni.
500ftos amit 3000 Ft vásárlás fölött tudsz beváltani?Bazzani
több mint 13 éve
A kupon milyen amit kapsz?500ftos amit 3000 Ft vásárlás fölött tudsz beváltani?
több mint 13 éve
catattack
3 520
Gyűlölöm a Tecsót!Péntekre, a csúcsforgalomra időzítik a kuponért játékvásáukat.Komolyan mondom, amikor tegnap beléptem az ajtón, azt hittem, hogy egy hónappal előbb jár le a maja-naptár.Üvöltöző pánikbeteg emberek, a pénztárakban hentes, pék,takarító, mindenji ütött mindent.Vagy főpróbát tartottak december 20-ra?Amúgy az akció is sánta, mert nem 50% kedvezményt adnak, hanem Tecsó kupont,amit szintén ekkora tömegben fognak levásárolni a birkák, mert csak egy hétig érvényes.laccoo74Vidéken is ez volt. A játékosztályra be se lehetett menni... 😀
Egy nő sírva is fakadt, mert a férje értetlenkedett:
-Nem érted? Ezt kapja a mamától, ezt a másik mamáról. Most 50%-os minden!
Boldog Karácsonyt!