Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
én a kötelező fogorvosin kívül sosem voltam fogorvosnál, sosem volt vele gond. (szerencse)Amadeus91
Akkor mért ide írod ? 😀Toca
reagálta az azt megelőzőre 😀

edit: nem szerencse, fogkefe. (bunkó volt sry)Amadeus91
Hallottál már pl. savgőzről? Uránkoncentrátumról? Megb.szhatod a fogkefédet... 😀apeszos
Azért 22 évesen durva lenne ha lennének rossz fogak egy egyszeri halandónak. Mitől lenne? A ZH-tól vagy az izgalomtól amit a Bayern okoz?
Persze ha uránbányász vagy gyógyszergyári munkás lenne, az más.
Ez a rossz fog dolog 30 környékén kezd aktuálissá válni.
Sobri Jóska
Egyrészt nem volt kor megjelölve. Másrészt elég sok huszonévest ismertem rossz fogakkal a fenti okok miatt.apeszos
Egyes szám első személyben történő dicsekedést dekódoltam. 😊

Egy nő elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki farkát.
- De hölgyem, ön a tökömet fogja!
- Pontosan. És most mindketten nagyon óvatosak leszünk, hogy ne okozzunk fájdalmat a másiknak!

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
én a kötelező fogorvosin kívül sosem voltam fogorvosnál, sosem volt vele gond. (szerencse)Amadeus91

Hallottál már pl. savgőzről? Uránkoncentrátumról? Megb.szhatod a fogkefédet... 😀apeszos
Azért 22 évesen durva lenne ha lennének rossz fogak egy egyszeri halandónak. Mitől lenne? A ZH-tól vagy az izgalomtól amit a Bayern okoz?
Sobri Jóska
Afrikában ez biztos így van, de a nyugati kultúrákra jellemző korlátlan cukorfogyasztás és/vagy egyéb élvhajhászat bizony elég hamar képes leamortizálni a fogazatot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Sobri Jóska
ugyan miért ne lehetne mondjuk 22 évesen szuvas, rossza foga valakinek pl.? simán előfordulhat! 12 éves korban már
jócskán szokott lenni a gyerekeknek néhány rossz fog...
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Sobri Jóska
Egyrészt nem volt kor megjelölve. Másrészt elég sok huszonévest ismertem rossz fogakkal a fenti okok miatt.
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan
Basszátok meg a szememmel hál Istennek nincs kisiskolás korom óta gondom, de fogaimmal annál inkább. 35 évesen fogpótlásra lesz szükségem és a mumus helyett a fogorvossal lehet engem riogatni. Illetve csak lehetett, mert a mostani doktor néni eddig nem hazudós, ami nem kellett, azt nem fáj. 20 éve várok egy ilyen fogorvosra. Ja, nem olcsó!csi77
Fogpótlásról mesélhetnél,mert nekem hiányzi ka 4es vagy 5ös és azt mnodták 2 éve hogy pótolni kéne mert elfog mozogni a többi,de azóta se foglalkoztam veleToca
Még előtte vagyok, de jövőre aktuális lesz....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Hallottál már pl. savgőzről? Uránkoncentrátumról? Megb.szhatod a fogkefédet... 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520

edit: nem szerencse, fogkefe. (bunkó volt sry)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mert gyűlöli, hogy ennyire szerencsés.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 285 — Vikings fan
Akkor mért ide írod ? 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
én a kötelező fogorvosin kívül sosem voltam fogorvosnál, sosem volt vele gond. (szerencse)
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 285 — Vikings fan
Basszátok meg a szememmel hál Istennek nincs kisiskolás korom óta gondom, de fogaimmal annál inkább. 35 évesen fogpótlásra lesz szükségem és a mumus helyett a fogorvossal lehet engem riogatni. Illetve csak lehetett, mert a mostani doktor néni eddig nem hazudós, ami nem kellett, azt nem fáj. 20 éve várok egy ilyen fogorvosra. Ja, nem olcsó!csi77
Fogpótlásról mesélhetnél,mert nekem hiányzi ka 4es vagy 5ös és azt mnodták 2 éve hogy pótolni kéne mert elfog mozogni a többi,de azóta se foglalkoztam vele
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan
Basszátok meg a szememmel hál Istennek nincs kisiskolás korom óta gondom, de fogaimmal annál inkább. 35 évesen fogpótlásra lesz szükségem és a mumus helyett a fogorvossal lehet engem riogatni. Illetve csak lehetett, mert a mostani doktor néni eddig nem hazudós, ami nem kellett, azt nem fáj. 20 éve várok egy ilyen fogorvosra. Ja, nem olcsó!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
A

Egyébként nekem is hasonló gondom lehet a szememmel mint nektek Mikey, mert nekem se durva csak valami 0,7 és 1,3 vagy mi, de állandóan kell viselnem és a fejfájásos cucc is volt. Mármint mondta az orvos, hogy el fog múlni a fejfájásom, és valóban úgy is lett. Előtte szinte minden nap fájt mint a k.vaélet, kajaként ettem már kb. a fájdalomcsillapítót, de mióta szemüveget hordok meg már nem is emlékszem mikor fájt utoljára, pedig frontérzékeny is vagyok.fetomy
Ha rossz a szem, akkor erőlködik az agy, mint az állat, hogy értelmes képet alkosson a bejövő fénysugarakból, szóval nem véletlen a sok fejfájás.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 131
Szvsz nem röhejes, de ezen nem veszünk össze.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Az első szemüvegem nekem is fényre sötétedő volt, és amellett, hogy tényleg eléggé gagyin néz ki, nekem kurva zavaró is volt 😀

Egyébként nekem is hasonló gondom lehet a szememmel mint nektek Mikey, mert nekem se durva csak valami 0,7 és 1,3 vagy mi, de állandóan kell viselnem és a fejfájásos cucc is volt. Mármint mondta az orvos, hogy el fog múlni a fejfájásom, és valóban úgy is lett. Előtte szinte minden nap fájt mint a k.vaélet, kajaként ettem már kb. a fájdalomcsillapítót, de mióta szemüveget hordok meg már nem is emlékszem mikor fájt utoljára, pedig frontérzékeny is vagyok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja, és lesz rajta fényre sötétedő réteg is a többi mellett, tehát full extrás szemcsi lesz. 😊Mikey
mondjuk azzal nehéz csajozni, szvsz röhejes néz ki 😀
több mint 13 éve
@Haszi,
nem aggódtam eddig sem, hogy most akkor tuti megvakulok 5 év múlva. 😊
A doki is elmondta hogy szemüveggel tartható az állapot, és szerinte a fejfájásaim, fejgörcseim is helyből elfognak múlni, ahogy megszokom a szemüvegem. (Imho ha valóban ez a kiváltója, akkor ez evidens.)
Nekem 1,5-es egyébként.
Igaz, azt kvázi utasította, hogy kötelezően hordanom kell mindig, mert ez már az a szint.
Megj.: az utasítása ellenére is hordanám mindig, ha már 60 ezret kicsengetek érte. Meg tényleg kurvajól látok vele, tehát azért is.
Emellett remélhetőleg tényleg jól fog állni, és a csajoknak is tetszeni fog. 😀
Ja, és lesz rajta fényre sötétedő réteg is a többi mellett, tehát full extrás szemcsi lesz. 😊

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
asztigmia, az. akkor tudod mirol beszelek.Mikey
Akkor a híreim: nyugi, nem egy hűde dolog ez, lehet szemüge nélkül élni vele, de nekem bejött a vezetéshez. IGazából le se veszem, mert komfortot ad mindig.
Mennyi az annyi?
Nekem 2,5-es, arra már nagyon kell egyébként, tesómnak ugyanez van, neki viszont csak 0,5-ös. Arra elvileg nem is kell szemüveg ilyen esetben, alig hordja.-
Másik jó hír: gyakorlatilag nem fog romlani az idő előrehaladtával, csak max 0,5-et, ha öregszik asszem, de az beáll. Tehát nekem is 3-ason meg fog ez maradni majd később. 2005 óta írtak fel először hemügét,és azóta is 2,5-es kell!

--

ígül: nekem is 37 volt most csak a lencse: karcmentes, reflexiómentes réteg, UV-szűrős

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 121 — je suis poloska
Tudtommal a szemműtét nem garantál 100%-osan fasza látást, sőt sokaknál előfordul, hogy visszaromlik.

Egyébként ismerősöm úgy spórolt sokat a szemüvegen, hogy teszkóban megvett egy random szemüveget szimpatikus kerettel, kivette a semmilyen lencsét, és odaadta a keretet, hogy abba szarják bele a jó lencsét. Jó nem lett egy überállat keret, de elég szép summát spórolt rajta, mivel a keretek kurvadrágák és hozzáteszem semmiféle minőséget nem garantálnak vele, mert nekem eddig 2 volt, de 1-2 hónap után mindegyik össze-vissza lötyög(ött).
fetomy
hát nekem pont a lencse kurvadrága mivel elég gyenge a szemem. -5-ös a szemem, ha nem akarok szódásszifonnal a szemüvegkeretben járkálni+ karcmentes üveg hogy 1 hónapra rá ne legyen full karc stb, akkor biza ki kell csengetni érte 30+at. és ez csak a lencse.

a műtét meg úgy tudom 8-10 év múltán visszaromlik

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
tök boldog voltam, hogy megtaláltam a neten a survivor 2. évadot, sajna 2001-ben még nem pakoltak fel azonnal mindent a netre. Az első négy rész jó is volt aztán a többi már cseh alámondással megy 😀 hát a kurva anyátokat. Még jó, hogy a 6. résztől már láttam kölökkoromban

több mint 13 éve
Tudtommal a szemműtét nem garantál 100%-osan fasza látást, sőt sokaknál előfordul, hogy visszaromlik.

Egyébként ismerősöm úgy spórolt sokat a szemüvegen, hogy teszkóban megvett egy random szemüveget szimpatikus kerettel, kivette a semmilyen lencsét, és odaadta a keretet, hogy abba szarják bele a jó lencsét. Jó nem lett egy überállat keret, de elég szép summát spórolt rajta, mivel a keretek kurvadrágák és hozzáteszem semmiféle minőséget nem garantálnak vele, mert nekem eddig 2 volt, de 1-2 hónap után mindegyik össze-vissza lötyög(ött).

Egyébként ezért jó Fehérvár, itt én legutóbb valami 21-22ezerből oldottam meg vizsgálattal, kerettel mindennel együtt, pedig a szemeim vannak olyan rendesek, hogy nem ugyanúgy romlik a kettő 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 121 — je suis poloska
nekem az ikertestvérem műtette meg a szemét, -5,5-ös volt a szeme, 3 éve műtötték azóta nem kell, 258K volt neki. Igaz akciósan, bizonyos időintervallumokban minden évben van amikor akciós. Én nem műtetem meg, már megszoktam a szemüveget, semmi bajom vele, illetve faszomnak sincs kedve napszemüvegezni fél évig. Plusz így legalább nem tévesztenek össze minket 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
@haszi

valami feluleti egyenetlensegekrol es az ezekbol fakado rossz kepfeldolgozasrol magyarazott elegge szakmai nyelven meg hogy a feny nem pont oda erkezik a szememben ahova kene es az agyam illetekes reszet ez tulterheli es emiatt gorcsol sokat, azaz folyamatosan.

szoval semmi halalos csak nem mostanaban kialakult hiba ez es mar regen kapnom kellett volna szemuveget.

en az egeszbol annyit ertettem hogy a szemuvegen keresztul amit kapok majd olyan elesen es szinesen lattam mindent hogy konkretan csodalkoztam.

nekem ezutobbi is megteszi...Mikey
hhmm,, ez egyelőre ugyanúgy hangzik, mint az én asztigmiám, amihez kell a cilinderes lencse. Elvileg ez is szemlencse felületi egyenetlenségből ered, máshol fókuszál a szem és nem egy pontban, hanem szórtan, így homály minden és szarabbak a színek.
Ez szemüveg nélkül is vállalható, csak vezetésnél szar, meg sportnál mondjuk nagyon, de nem élsportolók vagyunk😀, no meg azért ilyen esetben pl. a rutin sokat dob a hiányosságon.kishaszi
asztigmia, az. akkor tudod mirol beszelek.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Amúgy 250ért már van lézeres szemműtét, az első 5 hóna elég macera, szinte mindenhova napszemüveget kell hordani. Utána viszont garantált teljes látás. eaglesmcnabb
Szomszédom megműtette és 2 hónapja újra szemüveget hord...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...