Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx 14 106 — fő libsi
Jól elbasztam ezt a félévet eddig, sikerült eddig egy azaz egy ZHt megírnom a 6 bukás mellé. Eredmény, 3 hétig még 2-3 ZH hetente, és még 2 grafika házi leadás is....
A legrosszabb, hogy igazából én vagyok a hülye, mert kurva sok időt elbasztam minden hülyeségre... De legalább a szakirány meglesz egyenesben.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
74. próbálkozásra most hajnalban sikerült végre emberrel is beszélni, mert a gépi szöveget már fejből tudom. Megígérték, hogy most igazán jönni fog a szerelő. Majd hívom őket két hét múlva újra...

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Digi telefonos ügyfélszolgálat áááá.
5perc mire eljutsz odáig, hogy lehetőséged van beszélni egy ügyintézővel, nyomja meg ezt a gombot írja be azt a kódot nyomja meg meg ezt a gombot, aztán meg benyögik, hogy minden vonal foglalt és legalább 5 percet kell várni. Komolyan felrobbanok.
Anyámhoz nem képesek egy hónapja kimenni bekötni a tányéros TV-t.Bazzani
Én annó így lettem UPC-s. Hetekig csak igérgették (pontosan majd 2 hónapig), hogy majd jönnek. Most a beltéri fogyott el, most a tányér, most terhes a szerelő kanárija...stb. Meguntam, bementem a UPC-hez, és másnap már néztem is.
több mint 13 éve
Köszi, de telórol nem igazán megy.
Főleg ilyen lassú nettel...

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
5perc mire eljutsz odáig, hogy lehetőséged van beszélni egy ügyintézővel, nyomja meg ezt a gombot írja be azt a kódot nyomja meg meg ezt a gombot, aztán meg benyögik, hogy minden vonal foglalt és legalább 5 percet kell várni. Komolyan felrobbanok.
Anyámhoz nem képesek egy hónapja kimenni bekötni a tányéros TV-t.Bazzani
Írj nekik FB-n, ott is működik ügyfélszolgálatuk és az amennyire én tudom gyors és korrekt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Anyámhoz nem képesek egy hónapja kimenni bekötni a tányéros TV-t.

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
- Nagyszerű. Tehát mindenki zsidó. Tehát mindenki kiválasztott. Az arabok is. Nincs miről vitázni.fetomy
Vita lezárva 😊 😀 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én egyszer totyogós koromban nagyapám után kúsztam a kocsmába, szóval szerintem Bacchus ivadéka vagyokfüligjimmy
Nem Backusé? 😊

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Én egyszer totyogós koromban nagyapám után kúsztam a kocsmába, szóval szerintem Bacchus ivadéka vagyok

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 121 — je suis poloska
Sokan itt ekézik a zsidókat, arra viszont nem gondolnak, hogy itt MINDENKIBEN folyik zsidó vér? Hiszen a nagy özönvíz után 7 ember maradt a Földön, és...JC6
Tévedés, én Ré, az egyiptomi napisten könnyeiből származom...
Rataxes
azén őseim 3000-en voltak és anno Csige mezején telepedtek le 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Sokan itt ekézik a zsidókat, arra viszont nem gondolnak, hogy itt MINDENKIBEN folyik zsidó vér? Hiszen a nagy özönvíz után 7 ember maradt a Földön, és...JC6
Tévedés, én Ré, az egyiptomi napisten könnyeiből származom...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Öleléssel, őszinte híve.sutianap
ez már inkább a love topicba tartozik😛😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Muszály vagyok válaszolni, Júdea oroszlánnya te, szerinted népvándorolni csak úgy hoppáréból, puszta jókedvükben indulnak el? A besenyőkről, kunokról, kazárokról, tatárokról még csak véletlenül se sikerült hallanod? Magyarok pedig azóta vannak mióta a héttörzs egyesült. Az államalapítás óta a nyakunkban vannak a németek, úgyhogy Júdeának összesen nem volt annyi háborúja mintamennyit egy százév alatt lecsetepatéztunk. Persze bennem nincs zsidó vér egyrészt a szalonnafogyasztástól, másrészt mivel néger vagyok, gyalog jöttem Afrikából mióta leestem egy fáról. Én úgy akartam zsidó lenni, de itthon bárhova jelentkeztem nem fogadták az akkreditációmat. Így se tanult, se ügyes, se isten népe nem lehetek, szóval más szakma után kell néznem. A magyarokról azt hallottam, hogyha egy oroszt meg egy sánta németet összeeresztesz, azok magja egyből magyar lesz, de ha fordítva csinálod akkor lengyel. Ha van még amit el akartál hallgatni ne tedd, mer esküszöm hülyén halok meg. Öleléssel, őszinte híve.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
...JC6
- Mitől vagyok én most nagy magyar?
- Nagyszerű. Tehát mindenki zsidó. Tehát mindenki kiválasztott. Az arabok is. Nincs miről vitázni.
- Huhúúú igen, az araboknak, az iszlámnak az ég világon semmit nem köszönhetünk. Soha semmit nem értek el. Ha nem számítjuk az orvostudományt (főleg gyógyszerészet, sebészet), vegyészetet, alkímiát, matematikát, csillagászatot, desztillációt, akkor tényleg semmit nem köszönhetünk nekik...
Ja, de azért ha esetleg kórházba mész, vagy egyetemre, vagy megiszol egy felest, akkor gondolj rájuk.. 😉
- Miért ne lenne joga bárkinek ellenségként tekinteni rájuk? Én mondjuk nem tekintek, számomra közömbösek, de attól még bárki megteheti, bárkinek bármi oka lehet rá.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Látjátok ezért jó fórumozni: megtudtam, hogy zsidó vagyok 😀Asbee
Fake visszatért vagy mi?
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
én már évek óta az vagyok mert egy bizonyos csapatnak drukkolok 😀eaglesmcnabb
Ja, meg mellette még Eagles is... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
100%-ban nem, de van benned 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 121 — je suis poloska
én már évek óta az vagyok mert egy bizonyos csapatnak drukkolok 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Látjátok ezért jó fórumozni: megtudtam, hogy zsidó vagyok 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fetomy, te nagyon nagy magyar vagy, esküszöm 😀

Sokan itt ekézik a zsidókat, arra viszont nem gondolnak, hogy itt MINDENKIBEN folyik zsidó vér? Hiszen a nagy özönvíz után 7 ember maradt a Földön, és az mind zsidó volt... Aztán ott van Ábrahám, a népek atyja és a többi...

A magyarságra visszatérve.
Tudtommal a magyarokat nem kergették keresztül - kasul a fél világon, nem akarták őket elpusztítani, kiirtani, eltörölni minden egyes embert a föld színéről, akiben "magyar" vér folyik. A magyarok ősei idestova 1000 éve ugyan úgy erőszakkal hatoltak be a Kárpát medencébe és szereztek maguknak földet. Álszentség a zsidó hódításra összpontosítani és őket ekézni a kialakult helyzet miatt...

Egyáltalán mi az a magyar? Ki mitől magyar? Honnan származik a magyar vér, miből áll? Orosz, finn, szláv?

Kezdetben teremté Isten a magyart...

Jut eszembe: zsidó emberek mennyit adtak ennek az országnak? Magyarországnak? Mit adtak a világnak? Több, mint 120 Nobel díjasuk van, felfedezések, találmányok, építmények és a többi. És mit adtak az arabok?

Lehet nem egyetérteni velük, lehet nem szeretni őket, de semmi jogotok ellenségekként kezelni őket, mivel ontották a vérüket már 1848-ban!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem, a vallási téma gyenge pont, s épp ezért nyúl ilyen eszközökhöz. Persze ez saját konteó.

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Persze a Tóra, bocsesz, de akkor sem a Biblia, tehát ettűl nem lett igazad.sutianap
Eddig is igazam volt, tehát nem egy hibád kijavításától reméltem az igazamat valóban.
És az, hogy Izrael örök, nem csak a Tórában szerepel.
Bár a Tóra (Mózes első öt könyve) is szerepel a Bibliában.Sobri Jóska
Persze a sobrijóska univerzumban igazad lehet. Illetve hoppá most saját magad csaptad agyon az eddig felárazott toleranciahiányt. Várom az elkövetkezőkben a bújtatott determinált etnikai sors valamint populációs speciális skillek hozzászólásának garmadát norvégmintában és homokviharban. Igen sikerült, gratulálok.sutianap
Tévedés.
Logikailag is, és valójában is.
Hogy csak egy példát mondjak, ha hiszünk istenben, a Bibliában, és a zsidók kiválasztottságában, máris nincsenek se determinált, se populációs skillek, egyszerűen csak isteni gondviselés, és ez csak egy opció a sok közül.
Én nem tehetek róla, hogy elfogadtad, hogy csak két lehetséges kimenetel vagyon.
Azt próbálod rámhúzni, hogy attól, hogy egy konkrét témában leszűkítettem a lehetőségeket fehérre és feketére, mondjuk azt mondom sakkban ez a két fél mérkőzik, attól még ez nem jelenti azt, hogy globálisan is az a véleményem, hogy mindig a fehér mérkőzik a feketével.
Tessék kicsit átfogóbban, nyitotabban szemlélődni.Sobri Jóska
Determinált etnikai sors egyenlő kiválasztott nép, az egyenletben. A két végkimenetet magad adtad meg. S valójában azokkak az érvekkel éltél, mint amit napi vitákban felhánytorgatsz másoknak. A diszkrimináció az diszkrimináció. Tehát érveket csupán nihilizmusból alkalmazol, miszerint mindent és azok szerves ellentétét is lehet bizonyítani. sutianap
Ez bizony elő szokott fordulni Sobri barátunkkal. Gyengébb pillanataiban el is szokta ismerni.
Az az absztrakció viszont Nálad létezik, hogy diszkriminatív lenne Sobri attól, hogy diszkriminatív érveket használ. Szerintem Sobri úgy gondolhatja, hogy ezek tudatos használata az ő toleranciáját és empatikus képességeit csak még jobban bizonyítja. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Persze a Tóra, bocsesz, de akkor sem a Biblia, tehát ettűl nem lett igazad.sutianap
Eddig is igazam volt, tehát nem egy hibád kijavításától reméltem az igazamat valóban.
És az, hogy Izrael örök, nem csak a Tórában szerepel.
Bár a Tóra (Mózes első öt könyve) is szerepel a Bibliában.Sobri Jóska
Persze a sobrijóska univerzumban igazad lehet. Illetve hoppá most saját magad csaptad agyon az eddig felárazott toleranciahiányt. Várom az elkövetkezőkben a bújtatott determinált etnikai sors valamint populációs speciális skillek hozzászólásának garmadát norvégmintában és homokviharban. Igen sikerült, gratulálok.sutianap
Tévedés.
Logikailag is, és valójában is.
Hogy csak egy példát mondjak, ha hiszünk istenben, a Bibliában, és a zsidók kiválasztottságában, máris nincsenek se determinált, se populációs skillek, egyszerűen csak isteni gondviselés, és ez csak egy opció a sok közül.
Én nem tehetek róla, hogy elfogadtad, hogy csak két lehetséges kimenetel vagyon.
Azt próbálod rámhúzni, hogy attól, hogy egy konkrét témában leszűkítettem a lehetőségeket fehérre és feketére, mondjuk azt mondom sakkban ez a két fél mérkőzik, attól még ez nem jelenti azt, hogy globálisan is az a véleményem, hogy mindig a fehér mérkőzik a feketével.
Tessék kicsit átfogóbban, nyitotabban szemlélődni.Sobri Jóska
Determinált etnikai sors egyenlő kiválasztott nép, az egyenletben. A két végkimenetet magad adtad meg. S valójában azokkak az érvekkel éltél, mint amit napi vitákban felhánytorgatsz másoknak. A diszkrimináció az diszkrimináció. Tehát érveket csupán nihilizmusból alkalmazol, miszerint mindent és azok szerves ellentétét is lehet bizonyítani.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Legyen mindenki buddhista azt garantált a világbéke...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
És én nem ismerem jól a Bibliát, hogy idézgetni tudjak az Újszövetségből, de azért csak benne van:
"Ennek a népnek, Izráelnek Istene kiválasztotta a mi atyáinkat, és e népet fölemelte" ApCsel 13:17Sobri Jóska
Azt tudtad, hogy az iszlám rendkívül toleráns és agresszivitás-ellenes vallás? Mert ilyenek vannak a Koránban:

"Nincs kényszer a vallásban. A helyes út egyértelműen elkülönült a helytelentől." (Korán, 2:256)

"Nem kényszerítheted őket." (Korán, 88:21-22)

"...ha valaki megöl egy embert - és nem megtorlásul gyilkosságért, vagy azért, mert gonoszságot terjesztett a földön - az olyan, mintha az egész emberiséget elpusztítaná, és ha valaki megment egy életet, az olyan, mintha az egész emberiséget mentené meg. És bizony, Küldötteink nyilvánvaló bizonyítékokkal és jelekkel jöttek el hozzájuk, és még ezután is sokan túllépték a határokat a rossztettekben a földön." (Korán, 5:32)

" ...akik hittek, és az állhatatosságot és türelmet tanácsolják egymásnak, és a jámborságot és irgalmasságot tanácsolják egymásnak. Ők azok, akik a jobb oldalon lesznek." (Korán, 90:17-18)

"Keressétek a túlvilági hajlékot, amit Allah adott nektek, anélkül, hogy elfeledkeznétek a törvényes örömökből járó részeteket ezen a világon, és tegyetek jót, ahogy Allah is jó volt hozzátok. És ne akarjatok gonoszságot okozni a földön. Bizony, Allah nem szereti azokat, akik gonoszságot követnek el." (Korán, 28:77)

És azt tudtad, hogy a dzsihádot csak a szélsőségesek értelmezik fegyverrel vívandó háborúként, eredetileg pusztán morális jelentést akart közvetíteni?fetomy
Persze tudom.
És írtam is, hogy az iszlám nem egyenlő az iszlamistákkal.