Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Ennek semmi, sztem csak az antibiotikum.durva, nekem hálisten 1 max 2 nap alatt elmúlik ha vmi van, éspedig semmi orvosságot nem szedek, only tea+hp... (kop-kop)
Éppen itt vagyok a körzetiorvosnál, kb ezren vannak 99százaléka nyugdíjas. Legalább 2 óra várakozás és merül a telóm. Imádom.Bazzani
sztem ez a szép ződ vérem miatt lesz!! 2-3 FRADI 😀
|
több mint 13 éve
Ez tuti nem. 😊De ha sokáig csinálja, akkor leverek neki egy komolyabbat.
Nem mellesleg most magyarázta el egy papának, hogy előttem jött, pedig nagyon nem. Óvatosan szóltam neki, hogy nem ő osztja a sorszámot.
több mint 13 éve
Imádom, hogy a rendelő várójában mindig van egy/több ember aki minden betegséghez ért ráadásul úgy érzi mindenki kíváncsi a kór és élettörténetére.BazzaniVagy betegjogi képviselő, vagy áentéeszes, egy szót se monggy neki!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Imádom, hogy a rendelő várójában mindig van egy/több ember aki minden betegséghez ért ráadásul úgy érzi mindenki kíváncsi a kór és élettörténetére.
több mint 13 éve
Ennek semmi, sztem csak az antibiotikum.Én ha 2-3 nap után nem jövök helyre, akkor mindig dokihoz megyek. Szerencsére mindig jó cuccot ad, amitől 4-5 nap alatt helyrejövök. Persze egyszer olyat adott, aminél beszedéskor derült ki hogy allergiás vagyok 😀
Éppen itt vagyok a körzetiorvosnál, kb ezren vannak 99százaléka nyugdíjas. Legalább 2 óra várakozás és merül a telóm. Imádom.Bazzani
több mint 13 éve
Ennek semmi, sztem csak az antibiotikum.Éppen itt vagyok a körzetiorvosnál, kb ezren vannak 99százaléka nyugdíjas. Legalább 2 óra várakozás és merül a telóm. Imádom.
több mint 13 éve
Nem iszok alkoholt, sőt gargarizálni sem fogok vele. 😊méz, fokhagyma semmi? sztem ennek köze van a lájönsz,dózsa kombóhoz!! 😊
Tantum verde és Negro szart sem ér nálam.
Kipróbáltam minden praktikát, ennek örömére ma el is megyek orvoshoz mert nem javul. Az se biztos, hogy segít de legalább drága lesz a gyógyszer.
Köszi az ötleteket.Bazzani
|
több mint 13 éve
Nem iszok alkoholt, sőt gargarizálni sem fogok vele. 😊Tantum verde és Negro szart sem ér nálam.
Kipróbáltam minden praktikát, ennek örömére ma el is megyek orvoshoz mert nem javul. Az se biztos, hogy segít de legalább drága lesz a gyógyszer.
Köszi az ötleteket.
több mint 13 éve
Dögöljön meg az indavideó. minden gagyiságot be bír tölteni, de se a twd-t se a bárkát nem.. . 😡
több mint 13 éve
Az az új zöldtündérálma?Azér nehàny gargarizálás után mögnézném a képeteket. Szájnyálkahártyáról felszívódva kikerüli a májat 😊 szóval lehetsvédkeserűvel meg korzodillal is, de a lényeg ugyanaz, a fertőtlenítés. Az alkohol megÖLi a bacillusokat, elBUTÍTja vírusokat és NYOMORBA DÖNTi a gombatelepeket.sutianapEllenben a Tantum Verde?Sobri Jóska

több mint 13 éve
Azér nehàny gargarizálás után mögnézném a képeteket. Szájnyálkahártyáról felszívódva kikerüli a májat 😊 szóval lehetsvédkeserűvel meg korzodillal is, de a lényeg ugyanaz, a fertőtlenítés. Az alkohol megÖLi a bacillusokat, elBUTÍTja vírusokat és NYOMORBA DÖNTi a gombatelepeket.sutianapEllenben a Tantum Verde?
több mint 13 éve
Azér nehàny gargarizálás után mögnézném a képeteket. Szájnyálkahártyáról felszívódva kikerüli a májat 😊 szóval lehetsvédkeserűvel meg korzodillal is, de a lényeg ugyanaz, a fertőtlenítés. Az alkohol megÖLi a bacillusokat, elBUTÍTja vírusokat és NYOMORBA DÖNTi a gombatelepeket.

több mint 13 éve
legalább több HP marad nekünk!!! 😀Azt a f.szt. Kár beléje. Akkor inkább szopogasson Negrót. 😛apeszosnem kell ahhoz alkesznek lenni, h reggelente/esténként kiöblítse vele a torkát, ha nagyon rossz íze lenne, akkor még le se kell nyelnie, hanem gargarizálás után kiköpi a nedűt... 😀DivatBazza nem iszik....HP! (házipálesz)DivatDe annál sincs sok jobb dolog amikor arra ébredsz, hogy iszonyatosan fáj a torkod. Na nyelni azt nem tudok, de legalább le is vagyok gyengülve. Jók ezek a betegségek amit a kicsi hoz haza a bölcsiből. Nagyjából három hétig szoktam vele elszórakozni...NEGROeaglesmcnabb
Bevált praktikák?Bazzani
csi77
|
több mint 13 éve
nem kell ahhoz alkesznek lenni, h reggelente/esténként kiöblítse vele a torkát, ha nagyon rossz íze lenne, akkor még le se kell nyelnie, hanem gargarizálás után kiköpi a nedűt... 😀DivatSemmilyen formában nem jó megoldás, ha nem nyeli le. 😀
btw szenzációs: híradó. "Csiripel a pápa" - A pápának twitter csatornája lett.
több mint 13 éve
Azt a f.szt. Kár beléje. Akkor inkább szopogasson Negrót. 😛nem kell ahhoz alkesznek lenni, h reggelente/esténként kiöblítse vele a torkát, ha nagyon rossz íze lenne, akkor még le se kell nyelnie, hanem gargarizálás után kiköpi a nedűt... 😀DivatBazza nem iszik....HP! (házipálesz)DivatDe annál sincs sok jobb dolog amikor arra ébredsz, hogy iszonyatosan fáj a torkod. Na nyelni azt nem tudok, de legalább le is vagyok gyengülve. Jók ezek a betegségek amit a kicsi hoz haza a bölcsiből. Nagyjából három hétig szoktam vele elszórakozni...NEGROeaglesmcnabb
Bevált praktikák?Bazzani
csi77
több mint 13 éve
nem kell ahhoz alkesznek lenni, h reggelente/esténként kiöblítse vele a torkát, ha nagyon rossz íze lenne, akkor még le se kell nyelnie, hanem gargarizálás után kiköpi a nedűt... 😀Bazza nem iszik....HP! (házipálesz)DivatDe annál sincs sok jobb dolog amikor arra ébredsz, hogy iszonyatosan fáj a torkod. Na nyelni azt nem tudok, de legalább le is vagyok gyengülve. Jók ezek a betegségek amit a kicsi hoz haza a bölcsiből. Nagyjából három hétig szoktam vele elszórakozni...NEGROeaglesmcnabb
Bevált praktikák?Bazzani
csi77
|
több mint 13 éve
Na, az olyan lehet, mint ablakon át mézet nyalni......Alkoholmentes HP!sutianapBazza nem iszik....HP! (házipálesz)DivatDe annál sincs sok jobb dolog amikor arra ébredsz, hogy iszonyatosan fáj a torkod. Na nyelni azt nem tudok, de legalább le is vagyok gyengülve. Jók ezek a betegségek amit a kicsi hoz haza a bölcsiből. Nagyjából három hétig szoktam vele elszórakozni...NEGROeaglesmcnabb
Bevált praktikák?Bazzani
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Annyira qwára imádom az egyetemeket, hogy egy napra teszik az összes kar kedvezményes vizsgafelvételi lehetőségét, hogy még véletlenül se bírja ki a Neptun a terhelést... BlaiseAz ETR is behalt, szóval ez sem jobb.
több mint 13 éve
Alkoholmentes HP!Bazza nem iszik....HP! (házipálesz)DivatDe annál sincs sok jobb dolog amikor arra ébredsz, hogy iszonyatosan fáj a torkod. Na nyelni azt nem tudok, de legalább le is vagyok gyengülve. Jók ezek a betegségek amit a kicsi hoz haza a bölcsiből. Nagyjából három hétig szoktam vele elszórakozni...NEGROeaglesmcnabb
Bevált praktikák?Bazzani
csi77

több mint 13 éve
Bazza nem iszik....HP! (házipálesz)DivatDe annál sincs sok jobb dolog amikor arra ébredsz, hogy iszonyatosan fáj a torkod. Na nyelni azt nem tudok, de legalább le is vagyok gyengülve. Jók ezek a betegségek amit a kicsi hoz haza a bölcsiből. Nagyjából három hétig szoktam vele elszórakozni...NEGROeaglesmcnabb
Bevált praktikák?Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Napunk iden olyan flottul ment a vizsgajelentkezes hogy nem hittem a szememnek 😊
több mint 13 éve
Annyira qwára imádom az egyetemeket, hogy egy napra teszik az összes kar kedvezményes vizsgafelvételi lehetőségét, hogy még véletlenül se bírja ki a Neptun a terhelést...
több mint 13 éve
azért akaratlanul is elröhögtem magam, valahogy nem tudom sajnálniwww.blikk.hu/blikk_sztarvilag/uzsorasoknak-fizetett-500-milliot-ruttner-gyorgy-2122743Amadeus91Borok temploma és körszínház. 😊Sobri Jóska