NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 271 — no es importante
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...

Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?fetomy
neki írj: http://www.facebook.com/zuck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...

Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianap
Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?Schleck
3X2, ha elhaladtad a nyolcvanat nyugodtan szedj kettőt, màrmint testsújban 😉sutianap
Okés, nagyon köszi a segítséget. Sajna 96 éves vagyok, szóval kettő lesz ebből. 😀

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 329 — capitaine du château de Vienne 1487
Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!Schleck
A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianap
Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?Schleck
3X2, ha elhaladtad a nyolcvanat nyugodtan szedj kettőt, màrmint testsújban 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
valami tömény csak van otthon?sutianap
Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!Schleck
Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 329 — capitaine du château de Vienne 1487
Az a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.Schleck
A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.

több mint 12 éve
Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianap
Az a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.Schleck
Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!

több mint 12 éve
Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.Schleck
Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianap
valami tömény csak van otthon?

több mint 12 éve
Már minden praktikámat bevetettem.
Hideg víz a fogra, fogmosás ínyvérzésig, Flector por, vatta a fülbe.
Most jó,de éjszaka visszatér.Bazzani
Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.Schleck
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.

több mint 12 éve
Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.

több mint 12 éve
A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.
Nem sokat aludtam. :mad:Bazzani
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Fogfájás veszélyes dolog: http://velvet.hu/sztori/2012/02/19/fogfajasa_miatt_lett_ongyilkos_az_egykori_modell/Deny
Inkább kihúzattam volna az összes fogam,minthogy öngyilkos legyek miatta.

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Fogfájás veszélyes dolog: http://velvet.hu/sztori/2012/02/19/fogfajasa_miatt_lett_ongyilkos_az_egykori_modell/
több mint 12 éve
nekem múltkor begyulladt a tömött a fogam
az fáj rendesen, de este nem törődve semmivel, istenesen berúgtam és tökéletesen jót aludtam. Remek fájdalomcsillapító a pálinka 😀 Másnap reggel pedig tudtam menni fogorvoshoz 😀Habi
Jól néztem volna ki ha éjfél körül elkezdek otthon "istenesen berúgni" 😀

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nekem múltkor begyulladt a tömött a fogam
az fáj rendesen, de este nem törődve semmivel, istenesen berúgtam és tökéletesen jót aludtam. Remek fájdalomcsillapító a pálinka 😀 Másnap reggel pedig tudtam menni fogorvoshoz 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Most jó,de éjszaka visszatér.

több mint 12 éve
Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:

több mint 12 éve
Alattunk lakik egy rohadék cigány család. Egy k.rva a két fattyával és ribanc tisztelt élettársa bebaszta a lépcsőház ablakát!
Tehetetlen vagyok, mert több kárt tud okozni nekem, mint én neki! A javíttatás gondolom természetesen közös költségből fog menni!
Szétkúr az ideg!catattack
Te most azt állítod,hogy azért verte be az ablakot mert cigány?
😀

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Az alkohol a barátod!catattack
Az alkohol egy ribanc!Cowboykarcsi
nem tudom mi, de tegnap/ma nem volt kegyelmes.Hall Of Green
lesz ez még így se... 😀

|
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
rasszista vagy...Divat
Igen.
Amúgy nem.catattack
lokálrasszista 😊 nem vagy rasszista, csak ha konfrontálódsz 😊

több mint 12 éve
Nem sokat aludtam. :mad:

több mint 12 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
az a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/Hall Of Green
Az alkohol egy ribanc!Cowboykarcsi
nem tudom mi, de tegnap/ma nem volt kegyelmes.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Az alkohol egy ribanc!

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
catattack 3 520
Az alkohol a barátod!
több mint 12 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
az a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/