Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak engem idegesít rohadtul ez a gangnam style? nézem a kézi meccset, időkérés gangnam. átkapcsolok egy másik csatornára, gangnam...ha még jó lenne....de FOS!!!
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nagyon király: a szerdán megírt zh pótja hétfő reggel van, az eredmény meg már holnap estére meg is leszSzobi22
Az semmi. A félév során megírt két zh eredménye is kb holnap estére lesz meg. A javító a héten volt... 😀dcsicsak
niiice. azt kihagytam, hogy ha elbukom, +1 év

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nagyon király: a szerdán megírt zh pótja hétfő reggel van, az eredmény meg már holnap estére meg is leszSzobi22
Az semmi. A félév során megírt két zh eredménye is kb holnap estére lesz meg. A javító a héten volt... 😀
több mint 13 éve
Nagyon király: a szerdán megírt zh pótja hétfő reggel van, az eredmény meg már holnap estére meg is lesz

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
de tipikus... hónapokig semmi munka/sehova nem vesznek fel, majd mikor egy végre sikerül, akkor rögtön lenne még másik kettő is..fetomy
Ne busújj a csajozással es mindig így van. Ha egyszer kigyúl a fény, a sok szúnyog özönlik a világítótorony felé. Gondold azt, ha nem vettek vóna fel, a többit se kaptad vóna meg.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
de tipikus... hónapokig semmi munka/sehova nem vesznek fel, majd mikor egy végre sikerül, akkor rögtön lenne még másik kettő is..
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Sobri Jóska
Na basszus, ennyire hülye én sem lehetek... Nem értettem hogy miért gyűlölködsz a GoT-tal kapcsolatban, de lassan rájöttem hogy nem a sorozaton van a hangsúly 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 144 — #NoStress

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Utálom a telet.
Tükörjég a járdán, alig tudtam haza jutni, térdszalagom meg is húztam, alig tudok ráállni...Black_Adder
+1
Hétvégen meg jön a kibaszott hó.
Egy igazi viharos széllel támogatott -20 fok kellene már csak...

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Utálom a telet.
Tükörjég a járdán, alig tudtam haza jutni, térdszalagom meg is húztam, alig tudok ráállni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Izgalom nélkül nem vizsga a vizsga, milyen szar úgy bemenni ha az ember tud mindent 😀eaglesmcnabb
jaja, még a végén elbízod magad, aztán jön egy supriiiise motherfucker kérdés, és hipphopp a 2esért küzdesz 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 118 — je suis poloska
nálam a nyári vizsgaidőszakban asszem másfél óra volt a rekord, ami a vizsga előtti leghosszabb alvásomat illeti, nyilvánvalóan az utolsó napon próbáltam bevágni az egész féléves anyagot. Meglett minden.
Izgalom nélkül nem vizsga a vizsga, milyen szar úgy bemenni ha az ember tud mindent 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az a "legrosszabb" mikor tudok 1 hét "felkészülési" időt hagyni egy vizsgára. Szépen eltervezem, hogy majd szép nyugis tempóban megtanulom, aztán utolsó 3 napban kezdek el kapkodni 😀Asbee
azzal a 3 nappal még egész jó vagy, hidd el

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
jó de ő csak "majd holnap" kezd el tanulni 😉fetomy
Van olyan aki nem? 😀Hanni
Nálam a vizsgára tanulás mindig olyan volt, mint a Törvénytisztelő polgár c. film, szépen mindent előre kiterveltem és mindig egész jól haladtam a megvalósítással, fogytak a tételek rendesen, ám a vége előtt mindig összeomlott valami miatt a rendszer... 😕

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az a "legrosszabb" mikor tudok 1 hét "felkészülési" időt hagyni egy vizsgára. Szépen eltervezem, hogy majd szép nyugis tempóban megtanulom, aztán utolsó 3 napban kezdek el kapkodni 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
Másfél héttel a vizsga előtt dől el, hogy nem féléves anyagból kell vizsgázni, hanem egy éves anyagból, azaz minimum a duplájából. 😀 Úgy, hogy a mostani féléves anyag is elég brutál. 😀 És úgy, hogy év elején 2-szer is elmondták, hogy csak a mostani félév anyaga kell. 😀

Végül is a vizsganapon is kiderülhetett volna... 😀

Ennyi barmot komolyan mondom... 😀Vrijbloed
máásféél hééét?
az rengeteg idő!!!sapka
jó de ő csak "majd holnap" kezd el tanulni 😉fetomy
Van olyan aki nem? 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Másfél héttel a vizsga előtt dől el, hogy nem féléves anyagból kell vizsgázni, hanem egy éves anyagból, azaz minimum a duplájából. 😀 Úgy, hogy a mostani féléves anyag is elég brutál. 😀 És úgy, hogy év elején 2-szer is elmondták, hogy csak a mostani félév anyaga kell. 😀

máásféél hééét?
az rengeteg idő!!!sapka
jó de ő csak "majd holnap" kezd el tanulni 😉
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

máásféél hééét?
az rengeteg idő!!!sapka
Államvizsgányi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

máásféél hééét?
az rengeteg idő!!!sapka
😀 Sejtettem. 😀 Rengeteg lenne, ha csak erre kéne készülni... 😀
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka

máásféél hééét?
az rengeteg idő!!!

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Ennyi barmot komolyan mondom... 😀
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan
Divat gondolom nem vagy még 30éves. Addig nekem sem volt soha semmi bajom. Azóta minden szar rámtalál. A legvége mindegyiknek, hogy begyullad tőle a fülem. Bazzani
bizony-bizony, 30 év felett minden perc ajándék

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 154 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ennek semmi, sztem csak az antibiotikum.

Éppen itt vagyok a körzetiorvosnál, kb ezren vannak 99százaléka nyugdíjas. Legalább 2 óra várakozás és merül a telóm. Imádom.Bazzani
durva, nekem hálisten 1 max 2 nap alatt elmúlik ha vmi van, éspedig semmi orvosságot nem szedek, only tea+hp... (kop-kop)
sztem ez a szép ződ vérem miatt lesz!! 2-3 FRADI 😀Divat
tényleg fradistaként h tudsz egy lila csapatnak szurkolni? 😛
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Divat gondolom nem vagy még 30éves. Addig nekem sem volt soha semmi bajom. Azóta minden szar rámtalál. A legvége mindegyiknek, hogy begyullad tőle a fülem. Bazzani
jól gondolod, de már szépen közelitek hozzá...remélem nem járok így, mint Te! jobbulást 😕

|
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Divat gondolom nem vagy még 30éves. Addig nekem sem volt soha semmi bajom. Azóta minden szar rámtalál. A legvége mindegyiknek, hogy begyullad tőle a fülem.