Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak engem idegesít rohadtul ez a gangnam style? nézem a kézi meccset, időkérés gangnam. átkapcsolok egy másik csatornára, gangnam...ha még jó lenne....de FOS!!!
több mint 13 éve
niiice. azt kihagytam, hogy ha elbukom, +1 évNagyon király: a szerdán megírt zh pótja hétfő reggel van, az eredmény meg már holnap estére meg is leszSzobi22Az semmi. A félév során megírt két zh eredménye is kb holnap estére lesz meg. A javító a héten volt... 😀dcsicsak
több mint 13 éve
Nagyon király: a szerdán megírt zh pótja hétfő reggel van, az eredmény meg már holnap estére meg is leszSzobi22Az semmi. A félév során megírt két zh eredménye is kb holnap estére lesz meg. A javító a héten volt... 😀
több mint 13 éve
Nagyon király: a szerdán megírt zh pótja hétfő reggel van, az eredmény meg már holnap estére meg is lesz
több mint 13 éve
de tipikus... hónapokig semmi munka/sehova nem vesznek fel, majd mikor egy végre sikerül, akkor rögtön lenne még másik kettő is..fetomyNe busújj a csajozással es mindig így van. Ha egyszer kigyúl a fény, a sok szúnyog özönlik a világítótorony felé. Gondold azt, ha nem vettek vóna fel, a többit se kaptad vóna meg.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
de tipikus... hónapokig semmi munka/sehova nem vesznek fel, majd mikor egy végre sikerül, akkor rögtön lenne még másik kettő is..
több mint 13 éve
Na basszus, ennyire hülye én sem lehetek... Nem értettem hogy miért gyűlölködsz a GoT-tal kapcsolatban, de lassan rájöttem hogy nem a sorozaton van a hangsúly 😀Sobri Jóska
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Utálom a telet.+1
Tükörjég a járdán, alig tudtam haza jutni, térdszalagom meg is húztam, alig tudok ráállni...Black_Adder
Hétvégen meg jön a kibaszott hó.
Egy igazi viharos széllel támogatott -20 fok kellene már csak...
több mint 13 éve
Utálom a telet. Tükörjég a járdán, alig tudtam haza jutni, térdszalagom meg is húztam, alig tudok ráállni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Izgalom nélkül nem vizsga a vizsga, milyen szar úgy bemenni ha az ember tud mindent 😀eaglesmcnabbjaja, még a végén elbízod magad, aztán jön egy supriiiise motherfucker kérdés, és hipphopp a 2esért küzdesz 😊
több mint 13 éve
nálam a nyári vizsgaidőszakban asszem másfél óra volt a rekord, ami a vizsga előtti leghosszabb alvásomat illeti, nyilvánvalóan az utolsó napon próbáltam bevágni az egész féléves anyagot. Meglett minden. Izgalom nélkül nem vizsga a vizsga, milyen szar úgy bemenni ha az ember tud mindent 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az a "legrosszabb" mikor tudok 1 hét "felkészülési" időt hagyni egy vizsgára. Szépen eltervezem, hogy majd szép nyugis tempóban megtanulom, aztán utolsó 3 napban kezdek el kapkodni 😀Asbeeazzal a 3 nappal még egész jó vagy, hidd el
több mint 13 éve
Nálam a vizsgára tanulás mindig olyan volt, mint a Törvénytisztelő polgár c. film, szépen mindent előre kiterveltem és mindig egész jól haladtam a megvalósítással, fogytak a tételek rendesen, ám a vége előtt mindig összeomlott valami miatt a rendszer... 😕jó de ő csak "majd holnap" kezd el tanulni 😉fetomyVan olyan aki nem? 😀Hanni
több mint 13 éve
Az a "legrosszabb" mikor tudok 1 hét "felkészülési" időt hagyni egy vizsgára. Szépen eltervezem, hogy majd szép nyugis tempóban megtanulom, aztán utolsó 3 napban kezdek el kapkodni 😀
több mint 13 éve
Van olyan aki nem? 😀jó de ő csak "majd holnap" kezd el tanulni 😉fetomyMásfél héttel a vizsga előtt dől el, hogy nem féléves anyagból kell vizsgázni, hanem egy éves anyagból, azaz minimum a duplájából. 😀 Úgy, hogy a mostani féléves anyag is elég brutál. 😀 És úgy, hogy év elején 2-szer is elmondták, hogy csak a mostani félév anyaga kell. 😀máásféél hééét?
Végül is a vizsganapon is kiderülhetett volna... 😀
Ennyi barmot komolyan mondom... 😀Vrijbloed
az rengeteg idő!!!sapka
több mint 13 éve
jó de ő csak "majd holnap" kezd el tanulni 😉Másfél héttel a vizsga előtt dől el, hogy nem féléves anyagból kell vizsgázni, hanem egy éves anyagból, azaz minimum a duplájából. 😀 Úgy, hogy a mostani féléves anyag is elég brutál. 😀 És úgy, hogy év elején 2-szer is elmondták, hogy csak a mostani félév anyaga kell. 😀máásféél hééét?
az rengeteg idő!!!sapka
több mint 13 éve
ÁllamvizsgányiMásfél héttel a vizsga előtt dől el, hogy nem féléves anyagból kell vizsgázni, hanem egy éves anyagból, azaz minimum a duplájából. 😀 Úgy, hogy a mostani féléves anyag is elég brutál. 😀 És úgy, hogy év elején 2-szer is elmondták, hogy csak a mostani félév anyaga kell. 😀máásféél hééét?
az rengeteg idő!!!sapka

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
😀 Sejtettem. 😀 Rengeteg lenne, ha csak erre kéne készülni... 😀Másfél héttel a vizsga előtt dől el, hogy nem féléves anyagból kell vizsgázni, hanem egy éves anyagból, azaz minimum a duplájából. 😀 Úgy, hogy a mostani féléves anyag is elég brutál. 😀 És úgy, hogy év elején 2-szer is elmondták, hogy csak a mostani félév anyaga kell. 😀máásféél hééét?
az rengeteg idő!!!sapka
több mint 13 éve
Másfél héttel a vizsga előtt dől el, hogy nem féléves anyagból kell vizsgázni, hanem egy éves anyagból, azaz minimum a duplájából. 😀 Úgy, hogy a mostani féléves anyag is elég brutál. 😀 És úgy, hogy év elején 2-szer is elmondták, hogy csak a mostani félév anyaga kell. 😀máásféél hééét?
az rengeteg idő!!!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Másfél héttel a vizsga előtt dől el, hogy nem féléves anyagból kell vizsgázni, hanem egy éves anyagból, azaz minimum a duplájából. 😀 Úgy, hogy a mostani féléves anyag is elég brutál. 😀 És úgy, hogy év elején 2-szer is elmondták, hogy csak a mostani félév anyaga kell. 😀Végül is a vizsganapon is kiderülhetett volna... 😀
Ennyi barmot komolyan mondom... 😀
több mint 13 éve
Divat gondolom nem vagy még 30éves. Addig nekem sem volt soha semmi bajom. Azóta minden szar rámtalál. A legvége mindegyiknek, hogy begyullad tőle a fülem. Bazzanibizony-bizony, 30 év felett minden perc ajándék
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
tényleg fradistaként h tudsz egy lila csapatnak szurkolni? 😛Ennek semmi, sztem csak az antibiotikum.durva, nekem hálisten 1 max 2 nap alatt elmúlik ha vmi van, éspedig semmi orvosságot nem szedek, only tea+hp... (kop-kop)
Éppen itt vagyok a körzetiorvosnál, kb ezren vannak 99százaléka nyugdíjas. Legalább 2 óra várakozás és merül a telóm. Imádom.Bazzani
sztem ez a szép ződ vérem miatt lesz!! 2-3 FRADI 😀Divat
több mint 13 éve
Divat gondolom nem vagy még 30éves. Addig nekem sem volt soha semmi bajom. Azóta minden szar rámtalál. A legvége mindegyiknek, hogy begyullad tőle a fülem. Bazzanijól gondolod, de már szépen közelitek hozzá...remélem nem járok így, mint Te! jobbulást 😕
|
több mint 13 éve
Divat gondolom nem vagy még 30éves. Addig nekem sem volt soha semmi bajom. Azóta minden szar rámtalál. A legvége mindegyiknek, hogy begyullad tőle a fülem.
Sobri Jóska