NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Chicago Bears - New England Patriots
89
12
19:00
Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
66
16
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
26
12
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
24
8
19:00, NET4+
Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
21
7
NFL Redzone - week 10
21
7
19 órától, NET4+
Indianapolis Colts - Buffalo Bills
19
10
Tampa Bay Buccaneers - San Francisco 49ers
11
7
19:00, DAZN
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 12 éve
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...neki írj: http://www.facebook.com/zuck
Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Istenem mekkora szar ez a fészbuk... Szeretnék jelszót változtatni, de nem küldik az újat, rámegyek a help centerre, ott elmondja, hogy vagy az a probléma, hogy nincs probléma, vagy az a probléma hogy van probléma, és amit tehetek, hogy megválaszolom, hogy ez helpful informésön volt-e vagy nem... Persze egy buzi e-mail nincsen ám náluk ahova írhatnék, ennyivel le van rendezve bazdmeg...Van itt olyan, akinek sikerült már ott elfelejtett jelszó helyett újat kérni?
több mint 12 éve
Okés, nagyon köszi a segítséget. Sajna 96 éves vagyok, szóval kettő lesz ebből. 😀3X2, ha elhaladtad a nyolcvanat nyugodtan szedj kettőt, màrmint testsújban 😉sutianapA fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianapJó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?Schleck
több mint 12 éve
3X2, ha elhaladtad a nyolcvanat nyugodtan szedj kettőt, màrmint testsújban 😉Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?SchleckGin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!SchleckA fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jó balfasz vagoyk, mert algozone-om van. Abból mennyi lehet, ahogy nézem más a hatóanyaga?A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.sutianapvalami tömény csak van otthon?sutianapGin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!Schleck
több mint 12 éve
A fájósrész alatti ínyt dörzsöld, ha nagyon hàtul akkor vatta- áztat- ráharap. Algoflex folytatólagos, lehet az napi 2400mg is.Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!SchleckAz a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉valami tömény csak van otthon?sutianap
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.Schleck
több mint 12 éve
Gin és valami kétes eredetű házi pálesz van. Mindjárt kipróbálom őket. Köszi a segítséget!valami tömény csak van otthon?sutianapPhlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianapAz a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.Schleck
több mint 12 éve
valami tömény csak van otthon?Az a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianap
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.Schleck
több mint 12 éve
Az a gáz, hogy egyik sincs itthon, de legközelebbi alkalomra beszerzem ezeket. 😉Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.sutianapMár minden praktikámat bevetettem.Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!
Hideg víz a fogra, fogmosás ínyvérzésig, Flector por, vatta a fülbe.
Most jó,de éjszaka visszatér.Bazzani
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.Schleck
De most vagy a vatta a fülbe módszer, vagy az algoflex helyre hozott kicsit, legalább nem minden pillanatba a fogfájásra gondolok. Cserébe belázasodtam egy kicsit, plusz ráz a hideg, mint az atom. Szóval nagyon faszául érzem magam.
több mint 12 éve
Phlogosolba áztatott vattàra ràharapni plussze dupla nurofen azt alvàs, ennél tovàbb csak a jégeres fogínymasszàzs mutat.Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:SchleckMár minden praktikámat bevetettem.
több mint 12 éve
Ezt a vattás módszert kipróbáltam és tompította valamelyest a fájdalmat, szóval köszi!Már minden praktikámat bevetettem.A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
Nem sokat aludtam. :mad:Bazzani
Viszont a fogmosás nálam nem működik, mert reggel még egész tűrhető volt, majd miután megmostam, azóta fáj iszonyúan.
több mint 12 éve
Fogfájás veszélyes dolog: http://velvet.hu/sztori/2012/02/19/fogfajasa_miatt_lett_ongyilkos_az_egykori_modell/DenyInkább kihúzattam volna az összes fogam,minthogy öngyilkos legyek miatta.
több mint 12 éve
Fogfájás veszélyes dolog: http://velvet.hu/sztori/2012/02/19/fogfajasa_miatt_lett_ongyilkos_az_egykori_modell/
több mint 12 éve
Jól néztem volna ki ha éjfél körül elkezdek otthon "istenesen berúgni" 😀nekem múltkor begyulladt a tömött a fogamUgyanez nálam is. Kurva szar. :mad:SchleckMár minden praktikámat bevetettem.
az fáj rendesen, de este nem törődve semmivel, istenesen berúgtam és tökéletesen jót aludtam. Remek fájdalomcsillapító a pálinka 😀 Másnap reggel pedig tudtam menni fogorvoshoz 😀Habi
több mint 12 éve
nekem múltkor begyulladt a tömött a fogamMár minden praktikámat bevetettem.A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
az fáj rendesen, de este nem törődve semmivel, istenesen berúgtam és tökéletesen jót aludtam. Remek fájdalomcsillapító a pálinka 😀 Másnap reggel pedig tudtam menni fogorvoshoz 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Már minden praktikámat bevetettem.A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:Schleck
Most jó,de éjszaka visszatér.
több mint 12 éve
A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Ugyanez nálam is. Kurva szar. :mad:
több mint 12 éve
Alattunk lakik egy rohadék cigány család. Egy k.rva a két fattyával és ribanc tisztelt élettársa bebaszta a lépcsőház ablakát!Te most azt állítod,hogy azért verte be az ablakot mert cigány?
Tehetetlen vagyok, mert több kárt tud okozni nekem, mint én neki! A javíttatás gondolom természetesen közös költségből fog menni!
Szétkúr az ideg!catattack
😀
több mint 12 éve
lesz ez még így se... 😀nem tudom mi, de tegnap/ma nem volt kegyelmes.Hall Of GreenAz alkohol a barátod!catattackAz alkohol egy ribanc!Cowboykarcsi
|
több mint 12 éve
lokálrasszista 😊 nem vagy rasszista, csak ha konfrontálódsz 😊rasszista vagy...DivatIgen.
Amúgy nem.catattack
több mint 12 éve
A fogfájás mindig éjszaka (és általában hétvégén amikor nincs fogorvos) támad.Nem sokat aludtam. :mad:
több mint 12 éve
nem tudom mi, de tegnap/ma nem volt kegyelmes.Az alkohol egy ribanc!Cowboykarcsiaz a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/Hall Of GreenAz alkohol a barátod!catattack
több mint 12 éve
Az alkohol egy ribanc!az a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/Hall Of GreenAz alkohol a barátod!catattack
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
catattack
3 520
az a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/Hall Of GreenAz alkohol a barátod!
több mint 12 éve
az a rohadt alkohol...előre látom a következémyenit... :/