Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Hát igen a 4. meccs utáni sajtótájékoztatón nem nagyon záporoztak a kérdések McLellan felé. Csak balra-jobbra ingatta a fejét hátha kérdeznek valamit.
Ezt nagyon elbaszta a SJ, már bocsánat a kifejezésért. Megint idióta kiállítások (pedig Eager és Nichol nem is játszott), amit persze a Vancouver könyörtelenül kihasznált. Az SJ párharc előtt hadilábon álltunk az emberelőny kihasználással (Nashville ellen inkább mi kaptunk), de most ez a mutató is jobban mutat. A Sedinek zseniálisak.
Most már igazi bombaformában hokiznak. Kesler kicsit leeresztett (inkább kiállíttatja magát parasztságokért), de helyette jön Burrows, Bieksa. Jól kavarja a kártyákat Vigneault, eddig bejönnek a húzásai. A védők is remekelnek, a bunyósak is szerznek értékes pontokat és ez itt a plussz értékmérő. Nem csak kemények és verekednek, hanem szereznek pontokat is. A 3. sor is kiváló. És vannak jó csereemberek, akiket kicsit pihentet a mester és tessék Salo 2+1. Így kell ezt csinálni.
Na ha innen nem jutunk be a nagydöntőbe akkor sehonnan. Most már tényleg olyan csapat benyomását kelti a Canucks aki megérdemli a Stanley Cup-ot. Nem hazabeszélek, de tényleg jó kis csapattá álltak össze idén.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
"In a surprise if not shocking move sources tell Sportsnet the #RedWings will announce retirement of D Brian Rafalski as early as this week."
na azért ezt így ne...nenenene :mad:
térd problémák 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
Uramisten...tiszta edzőbuktató meccs

erre ütünk egyet. tipikus Sharks hoki, a végén vesztünk úgyis 1-el :cool:

Grat, a Nucksnak, 3 súlyos fegyelmezetlenség eldöntötte a mérkőzést.

több mint 13 éve
óriási nagy poén a 2.harmad közepe...5on3 all the time 😀Habi
ja, kva nagy. Nem mutatott a Nucks semmit, mi meg pláne, erre három ilyen láma büntetéssel tuti hogy beverik. Nem is értem mit akarnak, nyaralni vagy döntőzni.petey
én nem is értem...3 ennyire hülye kiállítást. Mondjuk a too many man-t nagyon Sedinre hegyezte ki a kommentátor, hogy látta hogy túl sokan vannak a jégen és arra tette ahol jött a "túl sokadik" ember, így utólag van benne vmi
de az első 5 pp-ből be kellett volna lőni 2őt és akkor még mindig lenne esély...így nem sok

JT Daniels fan
több mint 13 éve
óriási nagy poén a 2.harmad közepe...5on3 all the time 😀Habi
ja, kva nagy. Nem mutatott a Nucks semmit, mi meg pláne, erre három ilyen láma büntetéssel tuti hogy beverik. Nem is értem mit akarnak, nyaralni vagy döntőzni.

több mint 13 éve
óriási nagy poén a 2.harmad közepe...5on3 all the time 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
mekkora szánalom bazmeg amit előad a Sharks

több mint 13 éve
na ez az, így is lehet játszani srácok. kár a 2 peches gólért, de mi is lőttünk már ilyeneket. előre a 2-2-ért. Idegenből elhozzuk és otthon ünnepeljük a döntőbe jutást 😛

VÉgre nem adtuk el középen a korongot, és leütközük őket, ennyi kell hogy Sedinéknek a kedvét elvegyük.

több mint 13 éve
http://dai.ly/mIE2PEdanyly
hát akkor Eagert nem bírom hibáztatni hogy ennyiszer állíttatta ki magát 😀

több mint 13 éve
http://dai.ly/mIE2PE

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Én nem akartam ennyire keményen fogalmazni Eager-el kapcsolatban, de azért elég bicskanyitogató módon viselkedett. Mi meg köszöntük szépen, bevágtuk az emberelőnyöket. Azért 5 kisbünti+egy 10 perces a főcsoportdöntőben. Enyhén felelőtlenség v. csak szimplán hülye. Nem azért mert a Canucks-nál is simán ki lehetett volna állítani két embert bottal csapásért (és mindkettő fejre, arca ment). Ugye Setoguci és J. Thornton esetében (mindkettő vérzett). Sokszor sok mindent nem láttak a bírók. Amikor meg véletlenül beleér a pakkba, az meg kirepül a nézőtérre játékkésleltetés 2 perc (ez nem most és itt volt, csak egy pl.). Szóval néha röhej a játékvezetés v. a szabályok ismerete általuk. Nem igaz, hogy annyi zebrából valamelyik nem látja.
Ne haragudjanak a SJ hívők: de a 6. gól az tényleg megalázó volt. Így eldugni a korongot, nem sűrűn látni PO-ban. Persze már akkor is tetemes volt az előny és meglehetett tenni, de semmi odaütés, keménykedés, küzdés. Így könnyebben el tudták dugni a pakkot.
Ez nem az a SJ amelyik a Detroit ellen küzdött, hajtott. Remélem felpörögnek és láthatunk sokkal izgalmasabb meccseket.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát ez a hoki megcsúfolása volt amit ma előadott a SJ. 3 játékos volt aki akart. Thornton, Niemi, Murray. A többeik elmehetnek a sunyiba. Eager meg egy büdös paraszt, mit emberkedik.petey
Bennem is pontosan ez fogalmazódott meg...
több mint 13 éve
Hát ez a hoki megcsúfolása volt amit ma előadott a SJ. 3 játékos volt aki akart. Thornton, Niemi, Murray. A többeik elmehetnek a sunyiba. Eager meg egy büdös paraszt, mit emberkedik. 4 PP gólt kaptunk. Én nem tudom hogy mi történt de otthon hozni kell kettőt különben az lesz mint tavaly.

Természetesen gratulálok a Canucks fanbéznek, jobbak voltak.

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Magyarország-Rangers meccs jó lenne 😊Joci
Bizony, mondjuk így első olvasásra elég durva jegyárak lennének... :o Bár ki tudja még ezt? 😊

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Magyarország-Rangers meccs jó lenne 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Na megnéztem a nyugati döntő első meccsét. Király volt. Kicsit sótlan meccs volt, nem sok izgalommal. Persze Luongo csinált izgalmat. 😕 De szerencséjére be lett húzva a meccs. 😊 Még nem volt sosem hátrányban a Canucks PO-ban. Most sem lesz. Erős védelem, okos gólok (a harmadik mesteri volt H. Sedin-től). Bár hiányoltam a kis flikk-flakkokat. Inkább őserőre mentek, tüzelni ezerrel kanadai módra. Végül bejött. Lehet ez kell a SJ ellen.
Jó kis csapat de a 3. harmadra elfogynak. Ezt ki kell használni.danyly
szerény meg én vagyok 😂

az csöppet se zavarjon hogy a SJ egy 7 meccses 1 gólos győzelmekkel tarkított meccseken van túl, szinte 0 pihenővel. Úgy nem nehéz "elfogyni". Látszott hogy lépni nem bírtak. Most lesz pár nap plusz pihenő és meglátjuk mennyire lesz erős a védelem, meg mire lesz elég az őserő.

:cool:petey
Én csak a tényeket írtam le. Sosem néztem le egyetlen ellenfelünket sem. A San Jose-t sem. Igen jó kis csapat, ők is megérdemelték a főcsoportdöntőt. Engem nem zavar az, hogy nektek nem volt pihenőtök, sőt kifejezetten örülök, hogy könnyebben elverjünk titeket. 😊 Persze ez csak vicc, itt már akkor is megy előre az ember ha hulla fáradt. Az első meccsen sem sokon múlt, hogy a San Jose nyerjen, de ugye az a tipikus 3. harmad.
Majd a második meccs után lehet tárgyalni a további lehetőségekről a két csapat esetében. De ugye itt egy 3-0 előny sem biztos, hogy ér valamit.

több mint 13 éve
volt szesz a finnek gépén 😛
http://www.youtube.com/watch?v=LrGZR5LRxLk&feature=player_embedded#at=37

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Na megnéztem a nyugati döntő első meccsét. Király volt. Kicsit sótlan meccs volt, nem sok izgalommal. Persze Luongo csinált izgalmat. 😕 De szerencséjére be lett húzva a meccs. 😊 Még nem volt sosem hátrányban a Canucks PO-ban. Most sem lesz. Erős védelem, okos gólok (a harmadik mesteri volt H. Sedin-től). Bár hiányoltam a kis flikk-flakkokat. Inkább őserőre mentek, tüzelni ezerrel kanadai módra. Végül bejött. Lehet ez kell a SJ ellen.
Jó kis csapat de a 3. harmadra elfogynak. Ezt ki kell használni.danyly
szerény meg én vagyok 😂

az csöppet se zavarjon hogy a SJ egy 7 meccses 1 gólos győzelmekkel tarkított meccseken van túl, szinte 0 pihenővel. Úgy nem nehéz "elfogyni". Látszott hogy lépni nem bírtak. Most lesz pár nap plusz pihenő és meglátjuk mennyire lesz erős a védelem, meg mire lesz elég az őserő.

:cool:

több mint 13 éve
Jó kis csapat de a 3. harmadra elfogynak. Ezt ki kell használni.

több mint 13 éve
Én nagyon örülök, hogy végre ismét nyertek a finnek VB-t. 😀 Amikor elkezdtem nézni a VB-et nem nagyon adtak a döntőn kívül más meccset a magyar adók. Akkor ugye Kanada-szovjet (egyszer; amit láttam és emlékszem rá nagyon halványan '89) v. Svédország-szovjet döntők (bár ezek már kimaradtak). Már akkor is utáltam az oroszokat+ utána a cseheket. Nekem nem nagyon jön be ez a szláv vonal.
Az első számú kedvenc természetesen Kanada, de a finnek a másodikok.
Hála Istennek bejött a tippem, hogy svéd-finn döntő lesz. Persze ha fogadok rá biztos nem jön be. 😊
Én előzetesen picit erősebbnek véltem a svédeket, hiába károgták itt, hogy fiatalok, tapasztalatlanok stb. Hát a finnekre se mondanám, hogy hajde öregek lettek volna. Kapásból a kommentátor is kettőt tudott mondani. Na mindegy nem is az a lényeg, hanem azt, hogy végre élő adásban először láthattam, hogy nyernek a finnek. A kanadaiakat már sokszor láttam győzni.

A Canucks-al kapcsolatban annyi (nem láttam még a meccset, ma nézem meg felvételről), hogy nekem most már minden meccs öröm. Ha kikap, ha nyer a főcsoportdöntőben. '94 óta sikerült idáig eljutni (akkor még csak a SC döntőt láttam tőlük összefoglalókban; akkor szerettem meg őket), ez már magában nagy fegyvertény. Mindig elbuktunk az utóbbi években az 1. v. 2. körben a PO-ban. Gratula a srácoknak.
Ja és mélyen sértett, hogy a vancouveri svédeket kihagyta a hiányzók listájából való felsorolásból a kedves kommentátor Úr, mikor a VB-s svéd csapat összeállítását taglalta (csak a detroiti svédeket említette). :/ Ez azért nem volt szép.

több mint 13 éve
nah, a Canucks nagy nehezen behúzta a hullafáradt Sharks ellen 1 góllal :cool:

szerdán lezúzzuk őket, biztos más lesz a teljesítmény

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Tenyleg fantasztikus mecsek voltak, nagyon jo kis VB volt. En cseh drukker vagyok amiota nezek A VB-ket, buszke voltam a csapatra, a finneknek meg nagyon orultem, annyi pech utan pont az osi rivalis ellen nyertek alomjatekkal megint!
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Suomi maailmanmestari
Volt egy ilyen pólóm a 95-ös után, most is kéne 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
Elképesztő nagyot játszottak a finnek, ez a harmadik harmad pedig talán megismételhetetlen 😊

Szimpatikus csapat (hozzáteszem: a svéd is), jó helyre került a trófea.

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 642 — Invisible man
G. Zoltán biztos tombol. Most a finnek nagyon pörögnek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.