NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Huhh azután a szerencsétlenkedés után amit az utolsó másfél hónapban leműveltünk még van esélyünk rá, hogy megnyerjük a csoportot csoda. Már csak az a kérdés az Ottawával járunk e jobban vagy a Torontóval, akik a tegnapi meccset leszámítva végig szívattak minket. Mindegy csak azt sajnálom az Islander-l már nem kerülhetünk össze mert a 8-ból egyedül sztem náluk vagyunk erősebbek, főleg ha Price nem szedi gyorsan össze magát. Remélem azért egy kört megyünk, így is nagy az előrelépés tavalyhoz képest:

Go Habs gyerünk Montreal!
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Csóri Columbus... de szar lehet így nem bejutni PO-ba, azonos pontszámmal.. nem lennék a szurkolóik helyében.
nade, GO KINGS!

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
22 in a row 😊 Kacsavadászatra fel!gdavid
Z és Dats rendesen odateszik magukat mostanság... 😊 nem mondom, hogy Mi lennénk az esélyesebbek, de azért javultak az esélyek. Nagy széria lesz

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én nem örülök. Utálom a Detroitot. Mindig beszopatnak minket.Shawn84
Az rég volt, amikor a rájátszásban szopatták a Duckst. '97-ben és '99-ben söpréssel ők mentek tovább, eddig igazad is van.
Aztán '03-ban a Ducks söpörte a Wingst (később döntőzött), '07-ben 4-2-re verte a konfdöntőben (később bajnok lett).
Majd '09-ben 4-3-mal ment tovább a Wings úgy, hogy 3 perccel a meccs vége előtt ütötte a győztes gólt Cleary...
Szóval a '90-es évekre igaz amit mondasz, a 2000-es évekre már abszolút nem, sőőt!Mikey
Nekem az nagyon megmaradt 😀 De idén ettől függetlenül továbbjutást várok persze, de simán el tudom képzelni hogy 7 meccses lesz a széria
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Én nem örülök. Utálom a Detroitot. Mindig beszopatnak minket.Shawn84
Az rég volt, amikor a rájátszásban szopatták a Duckst. '97-ben és '99-ben söpréssel ők mentek tovább, eddig igazad is van.
Aztán '03-ban a Ducks söpörte a Wingst (később döntőzött), '07-ben 4-2-re verte a konfdöntőben (később bajnok lett).
Majd '09-ben 4-3-mal ment tovább a Wings úgy, hogy 3 perccel a meccs vége előtt ütötte a győztes gólt Cleary...
Szóval a '90-es évekre igaz amit mondasz, a 2000-es évekre már abszolút nem, sőőt!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Örülnék, ha bejutna a DET és utoljára játszana egy szériát egymással a Ducks és a Red Wings a Nyugati Konf. rájátszásában.Mikey
Minden kívánságom így teljesüljön.
Megjósolhatatlan mi lesz, csak az biztos, hogy kiváló széria lesz.Mikey
Én nem örülök. Utálom a Detroitot. Mindig beszopatnak minket.
több mint 12 éve
Örülnék, ha bejutna a DET és utoljára játszana egy szériát egymással a Ducks és a Red Wings a Nyugati Konf. rájátszásában.Mikey
Minden kívánságom így teljesüljön.
Megjósolhatatlan mi lesz, csak az biztos, hogy kiváló széria lesz.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Olyan formában van a csapat, hogy nem vagyunk esélytelenek. Jobb mint ha a Chicago ellen kellene menni.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Na fajin hogy mégis sikerült bejutni és nem is utolsó helyen 😊
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
22 in a row 😊 Kacsavadászatra fel!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
 www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_4597

ez igen

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
ha bejut a Wings, akkor Chicago-Detroit, és noha a rájátszás más játszótér, ez nem jelent túl sok jót a Wingsnek.
mennyit is tudtak OT-ra vinni a Hawks ellen a négy meccsből, talán egyet?slowmotion
Nagyon rosszul emlékszel, mert két SO L, egy OT L volt. Persze az 1-7-es bukta is ott volt. De nem vitatom, hogy esélyünk egy fikarcnyi sem lenne.gdavid
a fikarcnyi sem az azért túlzás, de egy-két százaléknál több talán tényleg nem.
mondjuk az vicces lenne, hogy a szezonban csak szopó volt Kane-éktől, aztán az első két meccset meg hozná a csapat. tudom, a Hawks komoly csapat, de nem megyek jobban vissza egy évnél, Canucks (1) vs Kings (8) 1:4.
sokat segíthet, hogy a Minnesota-Columbus-Detroit-Dallas négyesnek a rájátszás lényegében már úgy négy-öt meccse tart, egyszerűen nem tudnak bealudni a playoffra, maximum elfáradni.
több mint 12 éve
ha bejut a Wings, akkor Chicago-Detroit, és noha a rájátszás más játszótér, ez nem jelent túl sok jót a Wingsnek.
mennyit is tudtak OT-ra vinni a Hawks ellen a négy meccsből, talán egyet?slowmotion
Nagyon rosszul emlékszel, mert két SO L, egy OT L volt. Persze az 1-7-es bukta is ott volt. De nem vitatom, hogy esélyünk egy fikarcnyi sem lenne.

több mint 12 éve
zsír, Sharks a PO-ban kicsit döcögősen de megcsinálták. ha így tudnak korizni a rájátszásban ahogy ma, szép év menet lesz.
Torressnek megbocsátva minden, kellett ő ide nagyon.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Vajon megszakad e a Red Wings nagy sorozata a PO-ba jutás tekintetében?

21 szezon óta mindig bejutottak a rájátszásba, viszont most nagyon borotvaélen táncolnak viszont egy mérkőzéssel több van még nekik hátra, mint a Columbus-nak, de már nem fér bele botlás (ezt az LA ellen nehéz lesz szvsz teljesíteni, bár az LA már bejutott, de akkor is)Bruce
Örülnék, ha bejutna a DET és utoljára játszana egy szériát egymással a Ducks és a Red Wings a Nyugati Konf. rájátszásában.
Mindenképp sajnálom hogy átkerül keletre a szent csapat, mert ezután csak a nagydöntőben kerülhetnek össze...Mikey
mennyit is tudtak OT-ra vinni a Hawks ellen a négy meccsből, talán egyet?
több mint 12 éve

21 szezon óta mindig bejutottak a rájátszásba, viszont most nagyon borotvaélen táncolnak viszont egy mérkőzéssel több van még nekik hátra, mint a Columbus-nak, de már nem fér bele botlás (ezt az LA ellen nehéz lesz szvsz teljesíteni, bár az LA már bejutott, de akkor is)Bruce
Örülnék, ha bejutna a DET és utoljára játszana egy szériát egymással a Ducks és a Red Wings a Nyugati Konf. rájátszásában.
Mindenképp sajnálom hogy átkerül keletre a szent csapat, mert ezután csak a nagydöntőben kerülhetnek össze...

több mint 12 éve

A szezon kezdete óta pengeélen táncolunk, mert gyenge a csapat nagyon. A fő gond a védelem ponterőssége, illetve egész pontosan annak hiánya 😕 Szombaton Dallasban remélem még úgy léphetünk jégre, hogy van esélyünk.

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Rajnához ma Godó ennyit tett még hozzá: "Azt sajnálom csak a Korea elleni meccsben, hogy Rajna Mikit szarban hagytuk."

Ennyi történt, na, szépeket fogtt egyébként szerintem, egyik gólt sem írnám a számljára, bár tökéletes nyilván nem volt

több mint 12 éve
Nekem bizonytalannak tunt Rajna a Korea meccsen, csomo midnen kijott rola, ha egy Szuper van ott, akkor megnyerjuk azt is szerintem, de ez csak megerzes. Nyilvan nem vedhetett ott persze o, hiszen kell a pihenes. Azt az extra teljesitmenyt nem latom egyik kapusban sem, amit Levi hozza tudott adni mar nagyon sokszor. A 17 evesnel is erre gondoltam, hogy gyakorlatilag egyedul nyerte meg a Fradinak azt a meccset a sokkal erosebb Ujvaros ellen, ha jol remlik. A mostani kapusaink kozul senkiben nem latom ezt 22 evesen sem, pedig anelkul nem fog menni sose az A csoport, foleg hogy a vedelem is egyre gyengulni fog valszeg.zavi27
Az az Újváros kb. a jelenlegi UTE szintje, egész más a szitu. Hete az SM-liigában hozott bravúrmeccseket tavaly, a szurkolók máig imádják. Rajnát amúgy nemtom milyen, mert nem néztem EBYSLt, de a vb-n elég fasza volt, Szuper sem lett volna sokkal jobb Korea ellen sztem. Bálizs is hozott már extrát bőséggel, bár ő kétségtelenül kiegyensúlyozatlan.

Az A csoport pedig simán mehet anélkül, hogy valaki 98%-al védjen. Most is volt esélyünk az olaszok ellen enélkül. A védelem talán romlik, de a csatárok javulása talán ezt kompenzálja. Amúgy meg az átmeneti időszakban Levi még simán lehet, ha a Docler Bp. elindul jövőre.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto

21 szezon óta mindig bejutottak a rájátszásba, viszont most nagyon borotvaélen táncolnak viszont egy mérkőzéssel több van még nekik hátra, mint a Columbus-nak, de már nem fér bele botlás (ezt az LA ellen nehéz lesz szvsz teljesíteni, bár az LA már bejutott, de akkor is)
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Hat nemtudom, Szuper 17 evesen galazott mar a kapuban. Barki mas ved a kazah-olasz ellen, siman kapunk 3-4-5 golt szerintem, en egyikukben sem latom, ezt a fajta bravurhalmozast, hogy egy meccset ok tudnanak hozni.nezzuk meg mi volt 2 eve az olasz meccsen is. 10 perc utan 0-2, csere aztan hosszabitas. Szerintem kapusposzton es vdelemben is komoly gondjaink lesznek az elkovetkezendo idokben, ezen a majdnem A-csoportos szinten.zavi27
Szuper kb. 22 évesen volt élete formájában, sokat mondjuk nem esett vissza, de ez azért nem normális. A mostani fiatalok valszeg javulni fognak.

Rajnával nemtom mi a bajod, Japán ellen SO, Korea ellen is fasza volt, talán sok korong jött ki róla, de azért a védők igazán takaríthattak volna a kapu előtt. És még egyszer, tavaly Szuper (és Hetényi) nélkül vertük Japánt és Ukrajnát összesen két kapott góllal.

Ma Balu is bejelentette a távozást a válogatottól, Orbán nagyon fog kelleni kapu előtti keménykedésekhez ezután. Rá kell állni a védőnevelésre keményen.Rajna
Nekem bizonytalannak tunt Rajna a Korea meccsen, csomo midnen kijott rola, ha egy Szuper van ott, akkor megnyerjuk azt is szerintem, de ez csak megerzes. Nyilvan nem vedhetett ott persze o, hiszen kell a pihenes. Azt az extra teljesitmenyt nem latom egyik kapusban sem, amit Levi hozza tudott adni mar nagyon sokszor. A 17 evesnel is erre gondoltam, hogy gyakorlatilag egyedul nyerte meg a Fradinak azt a meccset a sokkal erosebb Ujvaros ellen, ha jol remlik. A mostani kapusaink kozul senkiben nem latom ezt 22 evesen sem, pedig anelkul nem fog menni sose az A csoport, foleg hogy a vedelem is egyre gyengulni fog valszeg.
több mint 12 éve
Hat nemtudom, Szuper 17 evesen galazott mar a kapuban. Barki mas ved a kazah-olasz ellen, siman kapunk 3-4-5 golt szerintem, en egyikukben sem latom, ezt a fajta bravurhalmozast, hogy egy meccset ok tudnanak hozni.nezzuk meg mi volt 2 eve az olasz meccsen is. 10 perc utan 0-2, csere aztan hosszabitas. Szerintem kapusposzton es vdelemben is komoly gondjaink lesznek az elkovetkezendo idokben, ezen a majdnem A-csoportos szinten.zavi27
Szuper kb. 22 évesen volt élete formájában, sokat mondjuk nem esett vissza, de ez azért nem normális. A mostani fiatalok valszeg javulni fognak.

Rajnával nemtom mi a bajod, Japán ellen SO, Korea ellen is fasza volt, talán sok korong jött ki róla, de azért a védők igazán takaríthattak volna a kapu előtt. És még egyszer, tavaly Szuper (és Hetényi) nélkül vertük Japánt és Ukrajnát összesen két kapott góllal.

Ma Balu is bejelentette a távozást a válogatottól, Orbán nagyon fog kelleni kapu előtti keménykedésekhez ezután. Rá kell állni a védőnevelésre keményen.

több mint 12 éve
Én csak attól félek ,hogy Szuper után nem lesz ilyen kapusunk, de ne legyen igazam és Hetényiben talán van remény.Toca
Szerintem sem, engem Rajna sem gyozott meg, hiaba volt egy SO.zavi27
ahogy Rajna írta, nem kell befosni hogy nincs kapusunk. fiatalok, ennyi a "hibájuk". a felsoroltakból Bálizst érzem a legelőrébb, EBEL miatt. persze neki gyengéje a kötény, amit túl könnyen felad, de 22 éves, és korrigálható. Hetényi, hát nem tudom, nála mindig azért kell fohászkodni hogy ne zuhanjon meg fejben, mert ott vége a dalnak, ezen kívül a kapu mögötti mozgása sem jó. engem a hideg rázott amikor kikorizott korongért. a többiek csak edződjenek.

Csatárokban elkarcolgatunk, egy Sofi is ott van az "öregek" mögött. 😊 itt nincsenek gonjaink szerintem.
védőkben, hát oda kell a friss vér. Szélig visszavonul, Balu és Toki bántóan kilóg EBELben, noha Toki élete formáját nyomta most a vb-n. Orbánt hiányoltam, de Gőz, Kis Hete, Láda, Szirányi, Vas Marci(hihetetlen mennyire jól nyomta, mondjuk volt bekk), Kiss Dani, Pozsgai, Varga Arnold.
muszáj rálépni a fiatalítás útjára, 1 év múlva megint megpróbáljuk. remélem marad Chernomaz a HC.petey
Hat nemtudom, Szuper 17 evesen galazott mar a kapuban. Barki mas ved a kazah-olasz ellen, siman kapunk 3-4-5 golt szerintem, en egyikukben sem latom, ezt a fajta bravurhalmozast, hogy egy meccset ok tudnanak hozni.nezzuk meg mi volt 2 eve az olasz meccsen is. 10 perc utan 0-2, csere aztan hosszabitas. Szerintem kapusposzton es vdelemben is komoly gondjaink lesznek az elkovetkezendo idokben, ezen a majdnem A-csoportos szinten.
több mint 12 éve
Én csak attól félek ,hogy Szuper után nem lesz ilyen kapusunk, de ne legyen igazam és Hetényiben talán van remény.Toca
Szerintem sem, engem Rajna sem gyozott meg, hiaba volt egy SO.zavi27
ahogy Rajna írta, nem kell befosni hogy nincs kapusunk. fiatalok, ennyi a "hibájuk". a felsoroltakból Bálizst érzem a legelőrébb, EBEL miatt. persze neki gyengéje a kötény, amit túl könnyen felad, de 22 éves, és korrigálható. Hetényi, hát nem tudom, nála mindig azért kell fohászkodni hogy ne zuhanjon meg fejben, mert ott vége a dalnak, ezen kívül a kapu mögötti mozgása sem jó. engem a hideg rázott amikor kikorizott korongért. a többiek csak edződjenek.

Csatárokban elkarcolgatunk, egy Sofi is ott van az "öregek" mögött. 😊 itt nincsenek gonjaink szerintem.
védőkben, hát oda kell a friss vér. Szélig visszavonul, Balu és Toki bántóan kilóg EBELben, noha Toki élete formáját nyomta most a vb-n. Orbánt hiányoltam, de Gőz, Kis Hete, Láda, Szirányi, Vas Marci(hihetetlen mennyire jól nyomta, mondjuk volt bekk), Kiss Dani, Pozsgai, Varga Arnold.
muszáj rálépni a fiatalítás útjára, 1 év múlva megint megpróbáljuk. remélem marad Chernomaz a HC.

több mint 12 éve
Szerintem sem, engem Rajna sem gyozott meg, hiaba volt egy SO.