Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Jah, meg ha Chara meg Hartnell aprítaná, és nem az ilyen farmemberkék 😛
több mint 13 éve
Jaromir Jagr, erre az emberre nincsenek szavak. 😊 Zseni, bár ennél sokkal több. Ma éppen nyomott egy mesterhármast az USA elleni negyeddöntőben. 😊És ha ez igaz lenne: http://www.foxnews.com/sports/2011/05/10/reports-penguins-want-renew-ties-jagr/
Wháááá! De szeretném, hogy hazatérjen. Plekaneccel is jól megy neki a vb-n, de ha Malkin dolgozna alá, meg Sid... Imádom. Áááá! Most teljesen belelkesedtem, hogy esetleg hazatér, s bár nem vagyok egy fantáziálgatós típus, de eljátszottam a gondolottal, hogy kb 1-2. NHL-évében Stanley Kupával kezdődött a karrierje (akkor korszak 2 legendájával, mint Lemieux és Francis) és esetleg most utolsó 2 évében még 2 Stanleyvel zárulhatna 😊 - ezúttal Malkinnal és Crosbyval.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem igaz hogy elszarnank 3-0rol a Detroit ellen!!?? :/ Olyan unalmasak mar, huzzuk be gyerekek!!!
több mint 13 éve
hát jó, akkor ha így akarják hogy otthon nyerjük meg....😀Én úgy emlékszem, hogy az első három meccs végén mindenki lekorcsolyázott békében. Az utolsó három végén pedig mindig volt dulakodás Jimmy kapujánál. A mostaninál ketten akartak nekikorcsolyázni, kiállítás is lett a vége. 8 sec-cel a vége előtt, 1-3-as állásnál. De ezt már megszoktam, a Kacsák rosszabbak.
grat, én gondoltam hogy nem lesz egyszerű 3-0-nál sem, ez a PO ennyi. éreztem hogy 7 meccs lesz és a hetediket behúzzuk.
csütörtökön kiderül.
ki parasztkodott és miért? nem láttam hogy az első 2 meccs alatt szóvá tetted volna a saját csapatodnak ugyanezt, dávid...petey
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
hát jó, akkor ha így akarják hogy otthon nyerjük meg....😀grat, én gondoltam hogy nem lesz egyszerű 3-0-nál sem, ez a PO ennyi. éreztem hogy 7 meccs lesz és a hetediket behúzzuk.
csütörtökön kiderül.
ki parasztkodott és miért? nem láttam hogy az első 2 meccs alatt szóvá tetted volna a saját csapatodnak ugyanezt, dávid...
több mint 13 éve
Hát ez kemény volt b+, de megvan!!!!!!!!!!!!!Folyt. köv. csütörtökön 😀
u.i.: ezeknek a tengerpartiaknak miért kell mindig parasztkodniuk a végén, ha kikapnak? "Igazi sportemberek", emelt fővel viselik".
több mint 13 éve
hát lassan lemerülhetne már Niemi akkuja...van másik ilyen kiba szerencsés csapat a ligában még?...hihetetlen
OTTTTTVANNNN!!!!!!!!!!!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLL 2-1
3-1!!!! ZBERG!!!!!!!!!!!
jöhet a 7.meccs
és berakják a Narancsvidék zenéjét 😀 California, here we come!
JT Daniels fan
több mint 13 éve
ma véget ér.peteya san josé előnye ja 😛
több mint 13 éve
Ti meg itt már feladtátok. :rolleyes: Sosem szabad. Én már sokszor megtanultam, de úgy látszik idén is kijut a jóból nekünk is. 😀
Keleten pihennek, nyugaton szenvednek. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
azért Niemi sem kutya 😊mondtam én hogy nincs lefutva ez. Most Howard védett verhetetlen módban.peteyKedden folyt. köv. 😊gdaviden egyszeruen nem tudtam kikelni az agyambol hogy kommentaljam. oooriasi volt. dats 3a
meg visszajovunk californiaba!Habi
de várom már a kövi meccset
több mint 13 éve
mondtam én hogy nincs lefutva ez. Most Howard védett verhetetlen módban.Kedden folyt. köv. 😊gdaviden egyszeruen nem tudtam kikelni az agyambol hogy kommentaljam. oooriasi volt. dats 3a
meg visszajovunk californiaba!Habi
több mint 13 éve
Kedden folyt. köv. 😊gdaviden egyszeruen nem tudtam kikelni az agyambol hogy kommentaljam. oooriasi volt. dats 3a
meg visszajovunk californiaba!
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Kedden folyt. köv. 😊
több mint 13 éve
Asszem itt van a golfbérlet ideje 😕szerk.: ütöttünk egyet, 3-2. Hátha.
szerk. 2: alakul a dolog, 3-3.
több mint 13 éve
Szóval akkor kiesett mindkét EBEL-csapat. Nehéz lesz ellenük is, de azért még mindig jobb, mint a lett-fehérorosz páros. Ha nincs átszervezés, az osztrákokkal leszünk egy csoportban.
több mint 13 éve
Engem azért sem zavar annyira, mert a Bruins a legjobb csapat keleten, szóval ők végülis megérdemlik, ha nyernek.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Igazából én sem vagyok annyira elkeseredett a kiesés miatt, igazából ezt vártam. Tudtam, hogy idén nem lehet megcsinálni azt a comeback-et amit tavaly sikerült. Kapus gondok vannak, jövőre talán nem lesznek és tovább fogunk jutni, mint idén tettük. Ettől függetlenül egy nagyon jó kis alapszakasz volt. :cool:
több mint 13 éve
Mi kizúgtunk de nem baj. Majd jövőre, ha szerzünk egy kapust vagy Bob egész évben normális tud maradni.Ami lényegesebb az a vb-n az alsóházi kavarodás, mivel most mindenkinek három pontja van az utolsó nap előtt, mondtam hogy idiótaság kikiáltani a bennmaradókat az első kör után. így valsz bejön a papírforma és lett-fehérorosz bennmaradás lesz, de ki tudja.
több mint 13 éve
reméljük, hogy a mák már nem virágzik tovább Kalifornia környékén 😛jó, átmehetünk oviba 😊 Lidström levegőből beütött gólja meg gondolom zseniális volt. szintén az utolsó gól, Rafalski lövése visszapattan hozzá a kör tetejére(!), becenterezi és kész. Ilyen a jégkorong, meg a sport. fogadd el 😊pedig már készült a cirokseprű 😛 grat, de otthon behúzzuk a 4-et.helyzetetek nem volt erre egy fostalischka semmilyen lövés valahogy épphogy átment JimmynJoci
lol ez mi 😀 nem érdemelték meg a gólt,de mindegy a gól az gól.
Ti meg meg is érdemeltétek volna elbukni 0-3-ról 😂petey
várható volt hogy 3-0-nál azért nyom egy rusht a Wings, nincs ebben semmi kivetnivaló. Spliteltünk idegenben, hozni kell a hazaiakat, ennyi részünkről.petey
remélem Nick még játszik idén a Joe-ban.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
én elfogadom,de akkor is igazságtalan volt,tudom,ilyen a sport de azért bátorkodtam megjegyezni 😊jó, átmehetünk oviba 😊 Lidström levegőből beütött gólja meg gondolom zseniális volt. szintén az utolsó gól, Rafalski lövése visszapattan hozzá a kör tetejére(!), becenterezi és kész. Ilyen a jégkorong, meg a sport. fogadd el 😊pedig már készült a cirokseprű 😛 grat, de otthon behúzzuk a 4-et.helyzetetek nem volt erre egy fostalischka semmilyen lövés valahogy épphogy átment JimmynJoci
várható volt hogy 3-0-nál azért nyom egy rusht a Wings, nincs ebben semmi kivetnivaló. Spliteltünk idegenben, hozni kell a hazaiakat, ennyi részünkről.petey
azt pedig most látom hogy kiszoptak a tótok a csehektől :cool:
több mint 13 éve
jó, átmehetünk oviba 😊 Lidström levegőből beütött gólja meg gondolom zseniális volt. szintén az utolsó gól, Rafalski lövése visszapattan hozzá a kör tetejére(!), becenterezi és kész. Ilyen a jégkorong, meg a sport. fogadd el 😊pedig már készült a cirokseprű 😛 grat, de otthon behúzzuk a 4-et.helyzetetek nem volt erre egy fostalischka semmilyen lövés valahogy épphogy átment JimmynJoci
várható volt hogy 3-0-nál azért nyom egy rusht a Wings, nincs ebben semmi kivetnivaló. Spliteltünk idegenben, hozni kell a hazaiakat, ennyi részünkről.
több mint 13 éve
pedig már készült a cirokseprű 😛 grat, de otthon behúzzuk a 4-et.helyzetetek nem volt erre egy fostalischka semmilyen lövés valahogy épphogy átment Jimmyn
több mint 13 éve
pedig már készült a cirokseprű 😛 grat, de otthon behúzzuk a 4-et.lol ez mi 😀 nem érdemelték meg a gólt,de mindegy a gól az gól.
Ti meg meg is érdemeltétek volna elbukni 0-3-ról 😂