Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
áh ha ezt Boyle belövi a meccs gólja 😉 hajrá srácok, beat Detroit!nem is játszunk szinte even-ben 😀
habi, elég dirty módon toljátokpetey
nem tudom amúgy, idegesek vagyunk/túlpörögtünk
de ez így nem lesz jó, annyi biztos
ohh faszom Helm
edit megemlíti, hogy ahhoz képest, hogy mocskos sok kiállítás van, még így is pár penalty nincs befújva
JT Daniels fan
több mint 13 éve
áh ha ezt Boyle belövi a meccs gólja 😉 hajrá srácok, beat Detroit!habi, elég dirty módon toljátok
több mint 13 éve
végre megkapjuk az emberelőnyöket és csak kapuvas...már most több időt játszottunk előnyben mint az első meccsen...élni kellene ezekkel a lehetőségekkel mert így nehéz lesz nagyon
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hát őszintén szólva sem áll jól a Philly (3-6) de azért 5 perccel a vége előtt csak nem kellene még elszállingóznia a nézőknek. Ennyi idő alatt is lehet egyenlíteni. Persze nem könnyű, de nem lehetetlen. Mondjuk ha ilyen botorságokat csinálnak mint itt a 6. bostoni gólnál a védők, akkor érthető.Én tuti kihúztam volna 3-6nál, katasztrofális volt a játék, ezt minek bámulni? De egy emccs az csak egy meccs.
Én meg örülnék ha egy NHL meccsen akár a leghátsó sorból is követhetném a meccset. Persze ők biztos minden meccsen kinn vannak. Ők ott, én itt. 😕danyly
A preds epdig beszarás. Az egyenlítő góljukon hatalmasat röhögtem, tipikus Canucks lúzerség 😀
több mint 13 éve
Te atyaúristen mekkorákat véd Rinne..2.OT eddigna Halischuk bevarrta, 1-1
több mint 13 éve
Hát őszintén szólva sem áll jól a Philly (3-6) de azért 5 perccel a vége előtt csak nem kellene még elszállingóznia a nézőknek. Ennyi idő alatt is lehet egyenlíteni. Persze nem könnyű, de nem lehetetlen. Mondjuk ha ilyen botorságokat csinálnak mint itt a 6. bostoni gólnál a védők, akkor érthető.Én meg örülnék ha egy NHL meccsen akár a leghátsó sorból is követhetném a meccset. Persze ők biztos minden meccsen kinn vannak. Ők ott, én itt. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
valahonnan szedd le, érdemes. kb a meccs 3/4 részében a Wings nyomozta a korongot, de nagyon szépen játszottak és a védelmük is rendben volt. Nem tudom mi volt a baj a zebrákkal, jogos volt mindegyik kiállítás. Ha Howard nem így véd csúnya vége lett volna. Néha nem hittem a szememnek olyanokat fogott. Azért a 46-25 SOG elég árulkodó.na akkor 1-0 ide, Wingset Howard tartotta életben. Kis hisztis banda 😂peteynem bírtam már fennmaradni a 2 napos virrasztásom mellett, hogy lássam a meccset, de nagyon osztják fórumokon a bírókat. Nem tudom, lehet "csak" a szokásos, de nem akarom látatlanból megítélni a ténykedést. Túl sok volt a kapura lövés, ha ezen finomítunk akkor lehozzuk a 2.meccsetHabi
több mint 13 éve
na akkor 1-0 ide, Wingset Howard tartotta életben. Kis hisztis banda 😂peteynem bírtam már fennmaradni a 2 napos virrasztásom mellett, hogy lássam a meccset, de nagyon osztják fórumokon a bírókat. Nem tudom, lehet "csak" a szokásos, de nem akarom látatlanból megítélni a ténykedést. Túl sok volt a kapura lövés, ha ezen finomítunk akkor lehozzuk a 2.meccset
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Idegenbe nem fáj annyira a vereség, bár azért jó lett volna győzni, mivel szoros volt a meccs és hát ugye az első meccsen meg lehetett volna alapozni a dolgokat 😊De ami jobban bánt, az a kurva Orosz vereség 😕 Mit csinálnak ezek, így nem lesz világbajnoki cím 😮 😀
több mint 13 éve
na akkor 1-0 ide, Wingset Howard tartotta életben. Kis hisztis banda 😂
több mint 13 éve
Én félek ettől a Rinne gyerektől. Szerintem az alapszakasz legjobb kapusa volt ill. a legjobb formában lévő kapus.Most is csak egy szerencsétlen gólt tudtunk bevágni.
Kevés helyzete volt a Predatorsnak, és a legtöbb lövést is egy védő eresztette meg. Ez is sok mindent elárul.
Szép kezdés, csak így tovább.
Az A-csoportos VB is szép eseményekkel kezdődik : a franciák eltévednek, az oroszok meg szopnak az egyszer kiesett, mégis bennmaradó (házigazdák voltak ; mák) németektől, a szlovákok meg nehézkes kezdés után csak legyűrték a szlovéneket.
De igazi csata csak a kieséses szakaszban (esetleg a középdöntőben) alakulnak ki.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Bruins-Philly megint második körben, a tavalyi szériával kiegyeznék 😊 nem lesz könnyű sajna, 50-50 esélyeket látok, viszont sztem a győztes hozza Keletet is.RajnaTámogatom, bár felőlem hozhatjuk 4-0 arányban is. Viszont erre elég kicsi a valószínűség. Tény, hogy jobb játék kell, mint amit mutattunk a Buffalo ellen. Szerintem képes rá a csapat, ha a kapus dolgok megoldódnak és végre bízni fogunk Boucher-ban, akkor rendben lesz ez is. :rolleyes:
több mint 13 éve
NA akkor a San Jose ellen játszunk. Ami nem túl jó, mivel 4 szer játszottunk idén és 3-szor ők nyertek. Jó lenne az első meccset megnyerni idegenben, aztán itthon meg hozni kell a kötelezőt és akkor nem lesz baj, de most azért a Sharks az esélyesebb, igaz 2 meccsel többet játszottak, de annyira nem számít sztem mert volt 3 jó napjuk pihenni és amúgy sem kellett sokat utazgatniuk, most sokkal többet kell a Red Wingsnek menni, mint amennyit összesen kellett a Sharksnak az LA ellen. Ez is számíthat. Na de majd meglátjuk!Jó derbik lesznek, az Avalanche azért valljuk be nem volt az a nagy falat nektek. Kicsit be is rozsdásodtatok, az első meccsen fel kell venni a ritmust. Én örülök hogy a Wings-el játszunk, mivel valahogy kiszámíthatóbbak, tudjuk mit tudnak. És nem mellesleg a szezonban már 3x nyertünk. Go Sharks Go!
GO WINGSBruce
több mint 13 éve
Bruins-Philly megint második körben, a tavalyi szériával kiegyeznék 😊 nem lesz könnyű sajna, 50-50 esélyeket látok, viszont sztem a győztes hozza Keletet is.RajnaNe is álmodj! 😀
több mint 13 éve
Bruins-Philly megint második körben, a tavalyi szériával kiegyeznék 😊 nem lesz könnyű sajna, 50-50 esélyeket látok, viszont sztem a győztes hozza Keletet is.
több mint 13 éve
Canadiens kipipálva. Iszonyat jó meccs volt. Go Bruins! http://www.youtube.com/watch?v=HUZ0wlS9aI4
több mint 13 éve
NA akkor a San Jose ellen játszunk. Ami nem túl jó, mivel 4 szer játszottunk idén és 3-szor ők nyertek. Jó lenne az első meccset megnyerni idegenben, aztán itthon meg hozni kell a kötelezőt és akkor nem lesz baj, de most azért a Sharks az esélyesebb, igaz 2 meccsel többet játszottak, de annyira nem számít sztem mert volt 3 jó napjuk pihenni és amúgy sem kellett sokat utazgatniuk, most sokkal többet kell a Red Wingsnek menni, mint amennyit összesen kellett a Sharksnak az LA ellen. Ez is számíthat. Na de majd meglátjuk!GO WINGS
több mint 13 éve
Igen gyilkosak lesznek a 2. körös PO meccsek bárki is kerül a másik elé. Itt már nincs gyenge csapat, a kiemelés mit sem számít.Itt már a továbbiakban PO tapasztalat, jó emberanyag, kevés sérült és jó kapus kell. Ez playoff, bármi borulhat.
A Philly-nél az volt a baj, hogy keresték a jó kapust. Ugye 3 embert is kipróbáltak, de úgy látszik Boucher be fog válni. Bob tapasztalatlan, Leighton nincs jó passzban, tehát maradt Boucher akinek messze a legtöbb PO múltja van a másik 2 játékoshoz képest.
Tehát a továbbiakban fontos pont lesz a kapusteljesítmény kérdése a Philly-nél.
Meg persze Pronger is kapja össze magát, ne az ellenfelet hajkurássza, piszkálja fölöslegesen.
több mint 13 éve
Ennél több nem kell mezőnyben, a Buffalonak tényleg köze nem volt a szériához. Csak amíg nálunk vagy a kapusok bénáztak (2., 5., 6. meccs - ebből két győzelem), vagy Miller védett mindent (1., 4. meccs). Sokkal nehezebb lesz nyilván a Boston vagy a Pittsburgh vagy a Tampa ellen, de azért mindegyik kapus gyengébb Millernél, bár sajna nem rosszak ők sem. Ha Boosh hozza magát, amit eddig azért megcsinált az ötödik meccset leszámítva, akkor hozzuk szvsz a következő kört is, de erre semmi garancia nincs sajna. Pronger visszatérhetne rendesen és akkor még jobbak lehetünk.
több mint 13 éve
Több napi szenvedés után ez a jelenet mindenért kárpótol :http://www.youtube.com/watch?v=R_Ky6g_1yz8
Valami iszonyt módon eltalálta és hozzá kell tenni, hogy a korong az élén gurult. Így még nagyobbá teszi ezt a gólt.
Mint ahogy mondtam nem néztem a meccset, csak reggel felkelve néztem meg az eredményt. Mindjárt jól kezdődött a napom. 😀
A Philly-Sabres meccset néztem a 2. gólig, de már akkor látszott, hogy ki is itt a jobb csapat. A Buffalo még emberelőnyből sem tudott felállni, lövést alig eresztett meg.
Ezen a meccsen kimutatkozott a különbség, én csak azt nem értem ezt miért nem sikerült többször?
Persze mindenki kiemeli Miller teljesítményét ami tényleg fantasztikus, de azért előbb is ke lehetett volna ejteni őket. Nem akarok megsérteni senkit de ennél több kell a továbbiakban. Mintha kicsit el is fáradtak volna a buffalo-iak.
több mint 13 éve
Kiesett a Monsters azok után, hogy 3-1-re vezettünk a párharcban. 😕 Nyilván nem hiszi el nekem senki, de az utolsó három meccsen mi voltunk a jobbak, két alkalommal vezettünk is, ezek a seggmajmok csak kontrákból szerezték a gólokat, simán befejezhettük volna akár már öt meccsen, semmit nem szólhattak volna. Az volt a baj, hogy képtelenek voltunk kihasználni több helyzetet, és a hajrákat nem bírtuk. Rutintalan csapat, és így is nagyon jó szezont futottunk, a clevelandi közönség pedig nagyszerű, de nagyon sajnálom, hogy már másfél hét után véget ért ez az őrület.
több mint 13 éve
Na ez a meccs kiválóan modellezi a szériát, csak Miller eddig tovább bírta illetve mi nem kapunk potyákat. Kb. ez kellett volna legyen a vége összesítésben is...
több mint 13 éve
Mákos gól, de ez a harmad több volt, mint egykapuzás. Kb. mint a magyar-spanyol, ha nem voltunk hátrányban... csak Miller jobb, mint Alcaine 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 729
Elég szomorú.
több mint 13 éve
Nem, de meghatározza a róluk kialakult képet.Az utóbbi 3 évben rendre az élmezőnyben vannak fights-ban, hits-ben.danylyMég szerencse, hogy a sok ütközésnek és bunyónak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy egy csapat mennyire paraszt.Mikey