Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Azt meg nem is értem, hogy itt 2 ember miatt akik állítolag a sok csúnya divatszurker miatt (akik mint én már tavaly év vége előtt megvették a bérletet 80%ban elfogyotak a jegyek, biztos mert akkor divatdrukkerek vagyunk, ls nem azért mert imádjuk a hokit, és a magyar válogatottat)) nem kaptak jegyet mi ez a nyavajgás állandóan, meg fikázás, meg köcsögözés magyar emberekre, jó ég...zavi27Helyszínen minden meccsen nagy hangulat van. TV-n keresztül láttam az utóbbi jó pár év meccseit, a /*Sapporoi közvetítéstől még mindig borsódzik a hátam*/ Szlovéniában sokkal nagyobb hangulat jött át a magyar tábortól számomra. Biztos túl távol volt a B-közép.
Azt viszont nagyon nem vágom, h ki divatdrukkerezett le titeket itt a fórumon, biztos elkerülte a figyelmemet...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Hát ez van gratula a srácoknak de az átalakítás miatt ha jól sejtem, a részletekre most nem emlékszem, az A csoport ilyen módon ahogy van igen messzire kerül tőlünk ezért lett volna jó most feljutni. A kapura lövések száma mindkét oldalon durva volt összesen majdnem száz lövés... 😛 Ahhoz képest a hét gól nem sok. Remélem ez a kudarc nem veti vissza a sportágat hanem inkább előre sarkalja. Gyorsaságban és fizikailag kell nagyon sokat fejlődnünk, így tovább szép volt fiúk!dandehát ha átalakítják a csoportosítás akkor a feljutás nehezebb lesz sokkal, de több kemény meccs is lesz a fiúknak minden évben, ami a sportágnak jó.
több mint 13 éve
Hát ez van gratula a srácoknak de az átalakítás miatt ha jól sejtem, a részletekre most nem emlékszem, az A csoport ilyen módon ahogy van igen messzire kerül tőlünk ezért lett volna jó most feljutni. A kapura lövések száma mindkét oldalon durva volt összesen majdnem száz lövés... 😛 Ahhoz képest a hét gól nem sok. Remélem ez a kudarc nem veti vissza a sportágat hanem inkább előre sarkalja. Gyorsaságban és fizikailag kell nagyon sokat fejlődnünk, így tovább szép volt fiúk!
több mint 13 éve
Drámai meccsen, végigi fantasztikus hangulatban nem sikerült sajnos a bravúr. 😕 😕 A meccs 2/3át kb. végig állva szurkolta végig a meccset a közönség, ennél többet nem kaphat egy csapat szeretetben, szurkolásban. Szakmailag sajnos a védekezésünk gyenge, sok hiba, eladott korong bizonytalanság volt a védelem részéről végig, nem értem miért Hetényi kezdett, egyértelműen a rutinosabb, olaszokat ismerő Szupernek kellett volna kezdeni, aki véggi brillirozott utána. De a 3. harmad végig a mienk volt nyomtuk őket, sajna jött az a (jogos!!) kiállítás, amikor szinténa védelem bakizott, 3 ember nem tudta megakadályozni a kiugást. Szóval nem a bírón múlt, mert sokan csalóztak hazafele. A meccs közben picit az olaszoknak fújt néha de nem volt meccsbefolyásoló egyik sem. Mindenesetre továbbra is lehet nagyon szeretni ezeket a csupaszív srácokat, midnen meccs teltházas volt, csodás hangulatban, egy nagyon profin szervezett tornán, le a kalappal. Azt meg nem is értem, hogy itt 2 ember miatt akik állítolag a sok csúnya divatszurker miatt (akik mint én már tavaly év vége előtt megvették a bérletet 80%ban elfogyotak a jegyek, biztos mert akkor divatdrukkerek vagyunk, ls nem azért mert imádjuk a hokit, és a magyar válogatottat)) nem kaptak jegyet mi ez a nyavajgás állandóan, meg fikázás, meg köcsögözés magyar emberekre, jó ég...
több mint 13 éve
Hátul bizony non-stop toltuk. Ez aztán minden volt, csak NHL-hangulat nem. 😊
több mint 13 éve
Pedig mi a kapu mögött szünet nélkül nyomtuk... de a tévén csak akkor jön át igazán a hangulat ha oldalt lévők is becsatlakoznak...Érdekes módon még tán az első harmadban lehetett a legtöbbet hallani.. legalábbis a TV-ben.Persze, csak nem vagyok még teljesen ép állapotban.Szurkolni képtelen? Olyan hangulat volt, hogy elképesztő, hangom nem sok maradt. Tv-ből fogalmam sincs, mennyi jött át, de élőben k. jó volt.Bálesz
Remélem TTT/Rajna vagy akárki akik kint van szétcsapja az összes szurkolni képtelen köcsögöt...Schleck
De csak időnként jött át, voltak hosszú csöndes időszakok.Igor
Viszont hazafelé siralmas volt a hangulat, a csarnok előtt és a metrón is...
több mint 13 éve
Érdekes módon még tán az első harmadban lehetett a legtöbbet hallani.. legalábbis a TV-ben.Persze, csak nem vagyok még teljesen ép állapotban.Szurkolni képtelen? Olyan hangulat volt, hogy elképesztő, hangom nem sok maradt. Tv-ből fogalmam sincs, mennyi jött át, de élőben k. jó volt.Bálesz
Remélem TTT/Rajna vagy akárki akik kint van szétcsapja az összes szurkolni képtelen köcsögöt...Schleck
De csak időnként jött át, voltak hosszú csöndes időszakok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Kapu mögött legalább úgy nyomtuk mint az előző meccseken, oldalt nem tudom hogy hogyan szurkoltak... Kár ezért, nagyon kár, az átalakítások után nem tudom hogy lesz e ilyen sanszunk, ráadásul hazai pályán, ááá inkább nem is folytatom . 😕 De azért szép volt fiúk!!!
több mint 13 éve
Persze, csak nem vagyok még teljesen ép állapotban.Szurkolni képtelen? Olyan hangulat volt, hogy elképesztő, hangom nem sok maradt. Tv-ből fogalmam sincs, mennyi jött át, de élőben k. jó volt.
több mint 13 éve
Utolsó pillanatban nincs, de elővételben lehetett kapni pár hónappal ezelött.
több mint 13 éve
Remélem TTT/Rajna vagy akárki akik kint van szétcsapja az összes szurkolni képtelen köcsögöt...SchleckAkik meg ugye mennének 4 dobbal, megafonnal, és kürtökkel azoknak nincs jegy 😕
több mint 13 éve
Sajnálatos, de bekkek nélkül nem lehet, ennek ellenére a harmadik harmadban volt több lehetőség is a 4. gólra, de azt meg elimpotenskedtük. Nagy kár.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Kár érte. De nagyon jó teljesítményt nyújtottak a fiúk ismét. Minden évben küzdenek becsülettel. Köszönjük nekik! 😊
több mint 13 éve
Persze, csak nem vagyok még teljesen ép állapotban.Huh, hát kiestünk. De így nem ciki. Szépet küzdöttünk!SchleckHova estünk? Csak elírtad, nem?
Südtirol kapja be... az nem Olaszország 😛😕
Most bezzeg tud énekelni a publikum...Igor
Remélem TTT/Rajna vagy akárki akik kint van szétcsapja az összes szurkolni képtelen köcsögöt...
több mint 13 éve
Egyébként Szlovéniában jobb hangulat volt...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Huh, hát kiestünk. De így nem ciki. Szépet küzdöttünk!SchleckHova estünk? Csak elírtad, nem?
Südtirol kapja be... az nem Olaszország 😛 😕
Most bezzeg tud énekelni a publikum...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Ennyi volt. 😕 Így is jár a hatalmas gratuláció a csapatnak. Azon kevés dolog egyikét nyújtják ami miatt jó Magyarnak lenni. Majd jövőre...
több mint 13 éve
Basszameg!!!!
több mint 13 éve
>1 perc 4:3-ban az nagyon kemény lesz...