Jégkorong

23 feliratkozó

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 619 — Dolphins fan
Kétszer ua. a szitut szépen megette a Flyers.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
Az első két harmad nagyon sima volt, az utolsóban voltak hibák, de összességében megérdemelt magabiztos győzelem. Szép volt Fiúk!
Jó kezdés, első meccs a házigazdák ellen, a szlovén bukta meglepetés, a sógorok behúzták nyögvenyelősen.
Holnap az ukránok ellen ennél sokkal több kell, főleg hátul és kevesebb buta kiállítás.
Kiesési gondjaink nem lesznek vélhetően a körbeverések miatt, de a lényegi dolgok úgyis a két ex-A csoportos elleni meccsek után fog eldőlni.

Ja és le a kalappal a kinti magyar szurkolók előtt, nem semmi hangulatot teremtettek Húsvétvasárnap. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 860
Szép volt, de a meccs végéért kár, kicsit össze kell kapni magukat.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Huhuú de máker gól, de megvan, ezaz

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 544 — Ajmo Vatreni
ez a meccs végi hozzáállás borzalmas
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
a picsába már, nehogy innen elbasszuk

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nagyon tré a védekezésünk. Engem nem zavar Gyulai, ellentétben a sárgákkal. Mondjuk én roppant mód nem szívlelem őket.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 16 074 — a new hope (again)
Max helyzetkihasználásban... spiller meg nagyon hiányzik 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Miért nem Spiller közvetít?LanceVance
Nem tudom, de ez így rettenetes, ezek a random kiabálásai kiakasztanak. Még jó, hogy a fiúk játéka kárpótol. 😊 (Bár azért az 5-1 szerintem nem tükrözi a játék képét, de hát be kell lőni a helyzeteket.)Schleck
Sokkal jobbak vagyunk szerencsére, így tovább!!!

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Miért nem Spiller közvetít?LanceVance
Nem tudom, de ez így rettenetes, ezek a random kiabálásai kiakasztanak. Még jó, hogy a fiúk játéka kárpótol. 😊 (Bár azért az 5-1 szerintem nem tükrözi a játék képét, de hát be kell lőni a helyzeteket.)

több mint 12 éve
Miért nem Spiller közvetít?

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hogy a Sport TV Gyulait miért erőlteti, azt mondjuk ne nagyon értem.

több mint 12 éve
Eddig jó, így tovább!!!

több mint 12 éve
5-3-nál megijedtem, hogy nem sikerült gólt lőni, de utána megnyugtattak a fiúk. 😍

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem úgy mintha ismerném a koreai hokisokat, de a koreai mezen én abszolút nem tudom kivenni a számokat. Mondjuk lehet, hogy ez a helyszínen nem ennyire zavaró, de azért egy nagy pacsi a meztervezőnek...
több mint 12 éve
12:30-kor kezdenek a fiúk Dél-Koreában a hazai csapat ellen.

Eddig egy meglepetés van:
Ausztria - Ukrajna 3:2
Japán - Szlovénia 2:1Gabesz92
Az szép. Mit csináltak a szlovének? Mondjuk Kopitar eleve hiányzik, de szerintem Jeglic és Kovacevic hiánya is problémát okozhatott.

Na de : Hajrá magyarok!

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 490
12:30-kor kezdenek a fiúk Dél-Koreában a hazai csapat ellen.

Eddig egy meglepetés van:
Ausztria - Ukrajna 3:2
Japán - Szlovénia 2:1

több mint 12 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Ott is van, egalizált a Columbus! (Y)

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 757 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chicago-Stl meccs durva 6 másodperccel a vége előtt egalizált a Stl jöhet a hosszabbítás 😀

Meg is van, ez most valahogy hamarabb ment 😛 némileg bajban a címvédő 2-0 a Stl-nak.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 757 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az alapszakasz után nem nagyon bíztam benne, hogy akár esélyünk is lehet a Tampa ellen. Hála istennek nem így van. A két hazaiból legalább egyet, lehetőleg az elsőt be kéne húznik és akkor talán meg lehet. Így tovább aztán már mindegy ki jön verni kell. Látom A Bostonban megint volt valaki, akinek paraszt vezír Charát sikerül követnie. Miért lepődök meg.... ja nem.
Go Habs 😀
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 062 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Igazi PO hockey volt, így tovább
MAGICIAN

Ez pedig 😀
Habi
Remélem rövid úton kiverik a bocsokat.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Igazi PO hockey volt, így tovább
MAGICIAN

Ez pedig 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 29 700 — nabege2@yahoo.com
Hoppá: | a Montreal behúzta a másodikat is idegenben. Price most tényleg jól védett. | danyly
Dupla Hoppá, hogy | az ingyom-bingyom Detroit nyert Bostonban |
több mint 12 éve
Hoppá: | a Montreal behúzta a másodikat is idegenben. Price most tényleg jól védett. |

több mint 12 éve
Ja amúgy ha minden igaz megint a Tampa-Montreal meccset adják hihetetlen 😀 remélem ezzel nem lövik el az egész PO-ra a tévés szereplésünket itthon. 😛 Detroit és Boston fanoktól pedig elnézést 😀

Persze, hogy korán örültem kösz NSO. A Detroit Boston meccset adják 😀