A funkció használatához be kell lépni!
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 14 éve
Nagy győzelem a Boston ellen, végre back to back win. Quick megint jó volt.Raider89Persze megint olyankor teszek a Boston-ra amikor kikap. De jó meccs volt tény és való. 😊 Várom már a mai/holnapi flyers meccset, nem lesz könnyű, de remélem behúzzuk. 😊

több mint 14 éve
Nagy győzelem a Boston ellen, végre back to back win. Quick megint jó volt.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Én is kicsit óvatosan kezelve írtam róla. De most az első korcsolyázó, és az első teljes edzése után egyre bizakodóbb vagyok, de még mindig nem akarok elkiabálni semmit... 😊Forsberg mától nálunk edz. 😊Ha másra nem is, arra jó, hogy egy kis lelki pluszt adhat a csapatnak.
http://denversports.blog.hu/2011/01/22/forsberg_ujra_denverben_treningezikTheMileHighCity
Meg Duchene tanulhat pár dolgot tőle.
Mondjuk szerintem a visszatérést nem igazán kéne erőltetnie.Mikey
több mint 14 éve
Minek nekik kapus amikor úgyis csak 1/1ért mennek? :cool:persze, hogy az Islanders leszedte waiverről Nabbyt...pedig Holland megint nagyot alkotottHabiJajdebunkók 😛Rajna

JT Daniels fan
több mint 14 éve
zsír, Sharks W4. Mondjuk nem 6L után kellene 😀 így is kapaszkodhatunk a Dallas után.Végre jól használta ki a helyzeteit a Volán, ennyi kell. Ez a játék megvolt már párszor az elmúlt időszakban is csak a befejezések nem ültek.
KAC meccset nézte vki, vagy NHL buzi mindenki 😛petey
Közben pedig domináns játékkal nyertünk a United Centerben. Remélem kiörömködik magukat a Hawksnál a Kupa maitt mert emgint egy fél évszázados kuss lesz ott 😛

több mint 14 éve
zsír, Sharks W4. Mondjuk nem 6L után kellene 😀 így is kapaszkodhatunk a Dallas után.KAC meccset nézte vki, vagy NHL buzi mindenki 😛

több mint 14 éve
persze, hogy az Islanders leszedte waiverről Nabbyt...pedig Holland megint nagyot alkotottHabiJajdebunkók 😛

több mint 14 éve
persze, hogy az Islanders leszedte waiverről Nabbyt...pedig Holland megint nagyot alkotott

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Forsberg mától nálunk edz. 😊Ha másra nem is, arra jó, hogy egy kis lelki pluszt adhat a csapatnak.
http://denversports.blog.hu/2011/01/22/forsberg_ujra_denverben_treningezikTheMileHighCity
Meg Duchene tanulhat pár dolgot tőle.
Mondjuk szerintem a visszatérést nem igazán kéne erőltetnie.
több mint 14 éve
Forsberg mától nálunk edz. 😊Én személy szerint örülnék neki, ha újra tudna játszani a ligában. Aztán, hogy milyen eredményei lennének az már más kérdés, de mindig is nagy kedvencem volt. 😊

több mint 14 éve
Forsberg mától nálunk edz. 😊http://denversports.blog.hu/2011/01/22/forsberg_ujra_denverben_treningezik
több mint 14 éve
eric staal és lidstrom lesz a két CSK az all-staron
több mint 14 éve
http://sports.espn.go.com/oly/olyhockey/news/story?id=5995103😀
a meccset pedig nagyon megérte megnézni,sajnálhatja aki nem látta
több mint 14 éve
Micsoda fogadás volt a ruszkikra tenni 4,4es szorzóval 😊 és még jó, hogy nem nyomtam el a meccsről.RajnaÖsszejött azért egy denveri ezüstérem. 😊
Még egy kis összefoglaló az eseményekről, és a két denveri aranygyerek szerepléséről:
http://denversports.blog.hu/2011/01/06/junior_jegkorong_vb_egy_denveri_ezustermes
több mint 14 éve
Micsoda fogadás volt a ruszkikra tenni 4,4es szorzóval 😊 és még jó, hogy nem nyomtam el a meccsről.

több mint 14 éve
Abba benne lennék simán. Alkohollal mondjuk én sietni akarok mert egésznap ki akarok menni, főleg az olasz-japán fog érdekelni mert az erősen befolyásolja majd a sorsunkat. De ha ott ment az ötfrankos sörökkel a szintentartás déltől éjfélig akkor itt is valahogy megoldjuk 😀 Vettél már rá jegyet?en vagyok ra sztem tolhatjuk az alkoholizalast ala zurich brigadeFakeHa akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.Rajna

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en vagyok ra sztem tolhatjuk az alkoholizalast ala zurich brigadeHa akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.Rajna
több mint 14 éve
Szerintem sokhelyütt nem lehet, a TicketA a hivatalos jegyeladó, a többi forrás max felárral adhat rajta tovább, szóval ott vegyed, két rugós jegy van már csak.Hol érdemes jegyet vásárolni, vagy egy árban van mindenhol? Elsősorban az olaszok elleni meccs érdekelne, még mielőtt elkapkodják.Gabesz92Ha akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.Rajna

több mint 14 éve
Hol érdemes jegyet vásárolni, vagy egy árban van mindenhol? Elsősorban az olaszok elleni meccs érdekelne, még mielőtt elkapkodják.Ha akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.Rajna

több mint 14 éve
Ha akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.s.gergoLehet hát. Én voltam az első még SNF alatt, aki vett 😛 mondjuk a spanyol meccsre még nincs jegyem mert még nem találtam embert rá.

több mint 14 éve
Ha akar valaki még az olaszok elleni vb meccsre jegyet, akkor siessen, ma tettek ki új jegyeket, és szerintem nem kell sok idő neki, hogy elfogyjon. Bérletet akartam venni, de már nem láttam, így külön vettem minden meccsre jegyet, de a lényeg hogy van mind az ötre. 😊 Szerk. : mégis lehet bérletet venni, aki akar.
több mint 14 éve
http://30fps.mocksession.com/OVIEFALLDOWN.gifROTFL
tanítani való.
😀Tibi76
A SWE-CAN juniormeccs tényleg kurva jó volt.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

több mint 14 éve
A Winter Classicok után mindig elhatározom, hogy nézni fogom az NHL-t, mert annyira bejön a hangulata a meccsnek. Hátha most tényleg elkezdem.ChevyÜdv a klubban, reméljük nézell majd NHL-t! Főleg mikor majd jön a playoff akkor milyen hangulat lesz, meg parázs meccsek!
több mint 14 éve
A Winter Classicok után mindig elhatározom, hogy nézni fogom az NHL-t, mert annyira bejön a hangulata a meccsnek. Hátha most tényleg elkezdem.
több mint 14 éve
Jó volt ez a Winter Classic, bár a pittsburghi kötődés miatt jobban örültem volna, ha a Penguins nyer. De így is élveztem. :cool: