Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 14 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Kapu mögött meg a metrón a meccs után nem gyengét szurkoltunk! 😊 Az utolsó tízpercben meg már két oldalt is nyomták rendesen. Az olaszok ellen még pokolibb hangulatot kell varázsolnunk! Aki akar szurkolni normálisan az jöhet a kapu mögé, mert nem nézték hova szól a jegy, hely meg van a lépcsőn...
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 431 — Amerikai sportok rajongója
Uh, azért pillanatra megállt a szívem most. A védekezést mindenképpen össze kéne szedni szerintem, vagy legalább nem hibázni ennyit.Schleck
Hát jaja, szakmailag le kell vonni a tanulságokat, a hibákat kijavítani azért, mert a meccs második felében elég roszul játszottunk. Mindenesetre kíváncsi leszek azért holnap az olas-korea meccsre mert ma láttam az olaszokat is kinn, és ha ennyit tudnak kb. akkor sián lehet meglepetés azon a meccsen, a hollandok is majdnem jók voltak egy x-re. Ja és a Hokimúzeum szenzációs kiállítás a stadion mellett, akit kicsit is érdekel a hoki mindenképp nézze meg. Ingyenes, lehet fotózni, és tele van régi és új, nhles és magyar ereklyékkel, fótókkal stb. Le a kalappal a szervezők előtt! A hatalmas vezina trophy óriási, még a neveket is elolvastam rajta kik kapták eddig.
több mint 14 éve
Elkèpesztö hangulat ès teljes csarnokos Szurkolàs àtsegítette a csapatot az igen nehèz szitun fantssztikus èlmèny volt! Kivàncsian vàrom a fikàzòk modt mit szövegelnek majd! 😂 😛
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Uh, azért pillanatra megállt a szívem most. A védekezést mindenképpen össze kéne szedni szerintem, vagy legalább nem hibázni ennyit.

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 078 — Invisible man
Eddig a mai meccs is jól alakul, de nagyon figyelni kell a kis koreaiakra. Az olaszok megszenvedtek a hollandokkal. Remélem nem a végére tartogatják az erejüket.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
sok divatszurker fasz. legalja. ha nem jön össze az olaszok ellen akkor csak miattuk lesz...
botrány volt. Bezzeg a stadion előtt mindnek nagy hangja van, de bent csöndben ül mintha NHL meccset nézne. Broáfharomt
Pontosan így van. Ezért nem is megyek a BS-ba már vagy 15 éves korom óta, akkor még annyira nem érdekelt, azóta már idegesít a sok díszfasz, a 90 %-uk még a szabályokkal sincs tisztában, csak villogni megy ki. Olyan, mint egy hazai Lakers-meccs kicsiben. 😀

Mellesleg buzi Manitoba. A rendes játékidő utolsó percében egyenlítettek, aztán meg egy korcsolyával rúgott góllal nyertek hosszabbításban. 1-1 a series, a következő három meccs idegenben lesz. :/

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
nem isztok eleget basszatok meg. akkor nem lenne ennyire jozan az arcotok pont lefosnatok h mennyi nyomorult ul a szeken. a sajat szorakozasotokra koltitek el a jegy arat nem arra h legyen mire nyavogni.Fake
Én tökéletesen szórakoztam a két Zürichben edződött haverommal és az öt fehérvárivalm ögöttünk, ettől még zavarhat az, hogy a többiek nem voltak benne semmiben a szektorból (mondjuk így legalább volt egy halovány esély, hogy a bekiabálásainkat meghallották a játékosok 😀 ).

több mint 14 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Tegnap nem tudtam menni meccsre, mert Nyíregyházán volt jelenésünk, de ma már ott leszek. 😊 Nekem a kapu mögé szól a bérletem, örülök hogy ezek szerint jó helyre vettem.
több mint 14 éve
sok divatszurker fasz. legalja. ha nem jön össze az olaszok ellen akkor csak miattuk lesz...
botrány volt. Bezzeg a stadion előtt mindnek nagy hangja van, de bent csöndben ül mintha NHL meccset nézne. Broáfharomt
most nem azert de ez mar elegge modortibi style. direkt neztem a tvben h mi a musor
es azert ez elegge adta sztem. eloszor van sztem az arenaban rendes tabor
es ami kapu mogott ment azt sztem egy khl donto is megirigyelne. nyilvan nem egy 9 ezres lengyel mobrol van szo stadion szinten de hoki meccsen mar ez is dicseretes szurkolas.
a digok ellen meglatjuk mi lesz mert ott fel fog higulni a mezony de azert ennyire hozongeni a kb semmire sztem nem tulzottan szimpi. vagy ha tenyleg akkora bajod van veluk akkor szurkolj helyettuk is. en azt szoktam csinalni 😀Fake
bazmeg frankón lenéztek mert próbáltam kiabálni. a kapu mögött nyomták rendesen, de onnan tökéletes semmi. OK hogy ezek csak a hollandok voltak és hamar eldőlt,de ez ott kinn hatalmas semmi volt.
vigyék a VB-t Fehérvárra meg Újvárosba...haromt
Szerintem is eros tulzas ez! kinn voltam nagy hangulat volt, sokmidnenbe sikerult a tabornak belevonni a teljes kozonseget szinte (hullamzas, szurkolas, vegen egy emberkent ugralas. Mit vartal? 8000 ezer orjongo fanatikus, amikor nagyon sok gyerek, csalad, no is vann kinn tenyleg mert egyre nepszerubb a hoki szerencsere!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem isztok eleget basszatok meg. akkor nem lenne ennyire jozan az arcotok pont lefosnatok h mennyi nyomorult ul a szeken. a sajat szorakozasotokra koltitek el a jegy arat nem arra h legyen mire nyavogni.
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Tibinek lájk. Egyik kapu környékén okés a cucc de a félpályától ez borzalom, szektoronként öt ember ha van az már korrekt... holnap átlógok a kapu mögé mert én nem bírom ezt a buzulást.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most nem azert de ez mar elegge modortibi style. direkt neztem a tvben h mi a musor
es ami kapu mogott ment azt sztem egy khl donto is megirigyelne. nyilvan nem egy 9 ezres lengyel mobrol van szo stadion szinten de hoki meccsen mar ez is dicseretes szurkolas.
a digok ellen meglatjuk mi lesz mert ott fel fog higulni a mezony de azert ennyire hozongeni a kb semmire sztem nem tulzottan szimpi. vagy ha tenyleg akkora bajod van veluk akkor szurkolj helyettuk is. en azt szoktam csinalni 😀Fake
bazmeg frankón lenéztek mert próbáltam kiabálni. a kapu mögött nyomták rendesen, de onnan tökéletes semmi. OK hogy ezek csak a hollandok voltak és hamar eldőlt,de ez ott kinn hatalmas semmi volt.
vigyék a VB-t Fehérvárra meg Újvárosba...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a digok ellen meglatjuk mi lesz mert ott fel fog higulni a mezony de azert ennyire hozongeni a kb semmire sztem nem tulzottan szimpi. vagy ha tenyleg akkora bajod van veluk akkor szurkolj helyettuk is. en azt szoktam csinalni 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
botrány volt. Bezzeg a stadion előtt mindnek nagy hangja van, de bent csöndben ül mintha NHL meccset nézne. Broáf
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 109 — Illegális gyakorló
Amit láttam az olaszokból, az nem nyűgözött le, remélem a tulipánosok holnapra felszívják magukat 😊

Mi pedig magabiztosabban nyertünk, mint vártam, de ez legyen a legnagyobb gond ezen a VB-n 😊 Azt a pár rövidzárlatot kell kijavítani és nem lesz ez rossz.

De hogy egy k..va kábeldob miatt hogy lehet ilyen sérülést összeszedni bemelegítő foci közben, egészen elképesztő. Mehet a leghülyébb sérülések közé ez is.

több mint 14 éve
Gála.Matthew99
Az. 😊
Csak nehogy elkezdjenek a hollandok fát vágni. 4-0. 😊 😀

több mint 14 éve
Gála.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Sikorcin Laciii! 😀

több mint 14 éve
Ott az elsőőő...

több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
sport tv. a mai meccs eloben a sportmen lesz koszonhetoen a csodalatos spanyol bajnokinak :rolleyes:Fake
Köszi. Na azt pont nem tudom fogni. Úgy gondolom ez a meccs (meg a vb) megérdemelne egy általánosan fogható adót! Ez az egész vb-re vonatkozik (mármint a sport m)?diverdoc
nem ez csak a mai bajnoki miatt van. hnap mar a sport2n lesz eloben is. penteken es szombaton pedig sport1.
+ ma amint vege a meccsnek 22 oratol ismetli a sport2.Fake
Köszönöm 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A vb-t közvetiti vmelyik adó? (az unibet tv kivételével)diverdoc
sport tv. a mai meccs eloben a sportmen lesz koszonhetoen a csodalatos spanyol bajnokinak :rolleyes:Fake
Köszi. Na azt pont nem tudom fogni. Úgy gondolom ez a meccs (meg a vb) megérdemelne egy általánosan fogható adót! Ez az egész vb-re vonatkozik (mármint a sport m)?diverdoc
nem ez csak a mai bajnoki miatt van. hnap mar a sport2n lesz eloben is. penteken es szombaton pedig sport1.
+ ma amint vege a meccsnek 22 oratol ismetli a sport2.
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Köszi. Na azt pont nem tudom fogni. Úgy gondolom ez a meccs (meg a vb) megérdemelne egy általánosan fogható adót! Ez az egész vb-re vonatkozik (mármint a sport m)?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
neten fellelhető lesz valamilyen stream a mai meccsre? vérlázító, hogy már van vagy nyolc sportcsatorna, és mégis sikerül olyara rakni, ami alig fogható :mad:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sport tv. a mai meccs eloben a sportmen lesz koszonhetoen a csodalatos spanyol bajnokinak :rolleyes:
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A kingz a legmocskosabb csapat a ligában, nekem elhihetitek... 😂

Hozta a Monsters tegnap az első meccset a playoff-ban. Rendkívül kellemes érzéssel tölt el a tudat, hogy a mainstream ellenesség zászlóvívőjeként AHL playoff-ot hallgatok rádión, amíg a sznobok VB-znek meg NHL playoffoznak. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring