Kerékpár
23 feliratkozó
1 napja
Hivatalos: Május 12-án Gyuláról, az irodalmi Nobel-díjas Krasznahorkai László szülővárosából rajtol a 2026-os Tour de Hongrie. 🇭🇺
Poloska vagyok.
7 napja
🏴 Geraint Thomas lett az Ineos versenyigazgatója"Ez a csapat az első naptól fogva az otthonom volt. Természetesnek tartom, hogy betöltöm ezt a szerepet, annyit tanultam a körülöttem lévő emberektől, a többi versenyzőtől és a stábtól, és most a múltbeli sikereinkre alapozva tovább szeretném építeni a jövőt" - mondta a 39 éves walesi ex-bringás, aki 2018-ban nyerte meg a Tourt.
Az Ineos a 2021-es Giro megnyerése óta nem szerzett újabb háromhetes-győzelmet, és most Thomas kinevezésével bíznak abban, hogy ez a sorozat megszakad.
"Geraint megtestesíti, mit jelent grenadiersosnak lenni. Pályafutása során az elit teljesítmény éltette. Mindig nagyon ambiciózus célokat tűzött ki maga elé, és mindig el is érte azokat" - mondta Dave Brailsford csapatfőnök. "Tudja, miként kell fejlődni, hogy lehet kezelni az élsport hullámhegyeit és -völgyeit, mostantól pedig megosztja ezeket a tapasztalatokat másokkal."
(MTI)
Poloska vagyok.
11 napja
Jó, a TUSfürdő az eddigi leginnovatívabb cucc, amit kerékpáros csapat kitalált xdd
Poloska vagyok.
1 hónapja
Guess we have an answer to why Oier Lazkano deleted his social media, and hasn't raced for Red Bull-BORA since Paris-Roubaix."Oier Lazkano Lopez has been provisionally suspended due to unexplained abnormalities in his Athlete Biological Passport in 2022, 2023 and 2024."
Poloska vagyok.
1 hónapja
Dinának szerintem jót fog tenni, hogy félig-meddig magyar csapatban fog tekerni.Peákot viszont nem nagyon értem, hogy mit keres proconti szinten. Ő az elmúlt években elég gyenge szintet hozott ct-ben is.
Takács Zsombinak meg lehet szurkolni, ritka technikás, intelligens, szerintem nagyon szerethető versenyző.
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Az Arkea megszűnése és a Lotto-Intermarche merge is hivatalos
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez a Wiggins interjú nagyon kemény…És már megint valaki, akinek Lance segített.
www.eurosport.hu/kerekpar/bradley-wiggins-szexualis-bantalmazas-drog-team-sky-nyilatkozat_sto23231408/story.shtml?fbclid=IwdGRjcANeCfRleHRuA2FlbQIxMQABHr8F70DN1jpM97Vg63k3cghjxynTDp8S4DgT9x9g-QcBz9HeX6NgplBNsPL__aem_F1ZUOMtM_tqeXNafUqfVTg
somoskovig
1 hónapja
Ez a Wiggins interjú nagyon kemény…Az..mennyi ilyen ragadózó lehetett a régi időkben, biztos most is van, de olvasni is rossz volt....Sky-s vádat nem értem, csak nem Froomet akarja bedobni a busz alá?
www.eurosport.hu/kerekpar/bradley-wiggins-szexualis-bantalmazas-drog-team-sky-nyilatkozat_sto23231408/story.shtml?fbclid=IwdGRjcANeCfRleHRuA2FlbQIxMQABHr8F70DN1jpM97Vg63k3cghjxynTDp8S4DgT9x9g-QcBz9HeX6NgplBNsPL__aem_F1ZUOMtM_tqeXNafUqfVTg
somoskovig
1 hónapja
Most hogy amúgy az utolsó monument is megtörtént, gondoltam feldobom, szerintetek mikor lesz a Strade Bianche hivatalosan az? Esetleg másik egynapos csatlakozhat az ötöshöz?Túl rövid hozzá. Illetve a hagyományok miatt szerintem nem nyúlnak hozzá a Monumentekhez.
Heisman nádor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
📊 Since the start of 2023 Tadej Pogacar has won
— Jonas Creteur (@jonas_creteur) October 11, 2025
62 out of his 166 races (GC's included)
Victory 🏆 percentage = 37,35% 😲 https://t.co/L6s3vBDPIE
Poloska vagyok.
1 hónapja
Paul Seixas is the youngest rider in 45 years to finish top ten in a Monument.
— CafeRoubaix (@CafeRoubaix) October 11, 2025
Poloska vagyok.
1 hónapja
Most hogy amúgy az utolsó monument is megtörtént, gondoltam feldobom, szerintetek mikor lesz a Strade Bianche hivatalosan az? Esetleg másik egynapos csatlakozhat az ötöshöz?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Ég kék
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Red bullnak megint csodálatos taktikája volt. Mi a tosznak mentek szinte végig? A végén a top20-ban sem végzett emberük.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Jó hogy történelmet látunk, de remélem nem lesz még egy ilyen idénye Poginak, nincs kedvem leülni nézni a versenyt ha elindul.
2 hónapja
De jó hogy horvát kört kell nézni, amikor megy az eb...éppen pogi megnyeri
2 hónapja
Alexander Kristoff bukás miatt feladta a Langkawit, az utolsó profi versenyét, így zárta le a pályafutását😢🗨️ „Nem így szerettem volna befejezni a pályafutásomat, de úgy lehorzsoltam mindkét kezemet, hogy nem tudtam megfogni a kormányt. A kerékpársport ilyen, néha nagyon kegyetlen tud lenni.”
Nem lett meg neki a 100. 98 győzelemmel zár egy elképesztő karriert. Köszi mindent Alex.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Wow:Pedig mekkora balhé volt, hogy a Vismához mehessen. (Azért komoly elvándorlás van a hollandoktól)
Cian Uijtdebroeks 2029 végéig aláírt a Movistarhoz.
Szerintem ő és Ayuso össze lett cserélve, mehetne az 1/1 trade, és hozzájuk jobban illő csapatban lenne mindkettő.
zacknorb
2 hónapja
Wow:Cian Uijtdebroeks 2029 végéig aláírt a Movistarhoz.
Szerintem ő és Ayuso össze lett cserélve, mehetne az 1/1 trade, és hozzájuk jobban illő csapatban lenne mindkettő.
Poloska vagyok.
2 hónapja
A vasárnapi menet és a hosszú hazaút (Etiópia-Marseille-Valence) után a mai EB-n is tükörsimán nyert Evenepoel. A két olimpia miatt még mindig tartom hogy Cancellara az all time TT top1, de Remco idővel tuti beelőzi. Lassan rápróbálhat az egy órás WR-ra.
2 hónapja
The 2026 UEC Road European Championships will take place in Ljubljana, Slovenia 🇸🇮, from 3 to 7 October 2026.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nem szó szerint, de: "A magyar versenyzők felkészületlenül mentek ki a vb-re. Itt nincsenek csodák. Akkor miért mész ki? Ez a kifogások könyve. Zebrát, zsiráfot, oroszlánt az állatkertben is lehet nézni." Lengyel Tomi, ES Bringa podcast.