Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát van benne fantázia az már bizonyos😊😊😊Nálam Pelczéder egy hajszállal Lukács előtt van. A dilemma 😊))Csinos az biztos.Hát megmondom őszintén matekoznék egy darabig ,hogy melyiket is vigasztaltam volna meg a tegnapi mérkőzés után 😃☝
tüsi91
instagram.com/lukacsviki?utm_source=ig_profile_share&igshid=1wq6zv3627a9n
instagram.com/hafranoni?utm_source=ig_profile_share&igshid=afc0px2mm8k3
De szerintem a Vikit!!!!! (De nehéz döntés annyi szent )
Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)
petey
több mint 5 éve
Nálam Pelczéder egy hajszállal Lukács előtt van. A dilemma 😊))Csinos az biztos.Hát megmondom őszintén matekoznék egy darabig ,hogy melyiket is vigasztaltam volna meg a tegnapi mérkőzés után 😃☝
tüsi91
Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csinos az biztos.Hát megmondom őszintén matekoznék egy darabig ,hogy melyiket is vigasztaltam volna meg a tegnapi mérkőzés után 😃☝
tüsi91
több mint 5 éve
tüsi91
11 023
Csinos az biztos.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha megnézzük a csapatot van két korrekt kapus, két korrekt szélső, egy jó irányító, meg egy potenciális szupersztár (aki mellesleg nagyon jó csaj), oszt kb ennyi.Tetszik a kisasszony ???😃
Ez nem sok.
tüsi91
több mint 5 éve
tüsi91
11 023
Ha megnézzük a csapatot van két korrekt kapus, két korrekt szélső, egy jó irányító, meg egy potenciális szupersztár (aki mellesleg nagyon jó csaj), oszt kb ennyi.Ez nem sok.
több mint 5 éve
esetleges 5. hely helyett kinéz így a max 9!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezek a Norvégok még nem a mi szintünk sajnos..........
több mint 5 éve
Sajnos úgy néz ki bejott amitől tartani lehetett...
több mint 5 éve
Úgy látom a csajok "megoldják", hogy ne kelljen számolgatni...Huhh közben nézem a Digi-n Sugár Timi picit meghízott 😊
több mint 5 éve
Csak éppen a holland bukta miatt kéne a körbeverés a román, holland, magyaronJó persze egy 5. hely is jó eredmény, de merjünk nagyot álmodni 😊
Ilyen szempontból a pólóban jó, hogy van 2-3 helyezettek között csata és az első játszik a győztesekkel.
Mert a román-hollandon egy meglepő döntetlen kb el is döntene mindent...
Szerkesztette: NB2
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De különben simán kijöhet a lépés !Most nagyon úgy tűnik ,hogy egyben vannak a lányok!
Ha fejben elhiszik szerintem simán el lehet kapni a Norvégokat most !
Utána pedig bármi lehet !
Az bíztos ,hogy óriási potenciál van ebben a Magyar csapatban !!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mondtam már csak a románokat !!(Bocskoros cigány népség!)
A többi nem érdekel !!!!!😃😉
(Na jó egye fene a Norvégokat is !)
több mint 5 éve
A spanyolokkal úgy néz ki a németek is feltörlik a padlót, érdekes...Ebben benne van ez a lebonyolitasi rendszer is.. Tudják hogy elszalltak és el is engedik a dolgot! Igazából nem is éri meg nagyon küzdeni nekik tényleg.. Keresztbe jatszasos rendszer sokkal izgalmasabb szerintem...
gabokocka
több mint 5 éve
A spanyolokkal úgy néz ki a németek is feltörlik a padlót, érdekes...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Jó meccs után szokott jönni egy betli +egyszer már a norvegoknak is ki fog jönni a lépés...szóval Benne van egy rosszabb meccs ma de remélem inkább tovább javulunk 🙂
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Norvégok kemény nulla ponttal jönnek a középdöntőbe 😀Csak a román bocskorosokat!! A többi nem számít !!!!!!!
Ha a németek megverjük és meg lesz a 4. hely a csoportban én roppant elégedett leszek... Aztán remélem ismét rám cáfolnak a csajok pozitív értelemben.
gabokocka
több mint 5 éve
Norvégok kemény nulla ponttal jönnek a középdöntőbe 😀Ha a németek megverjük és meg lesz a 4. hely a csoportban én roppant elégedett leszek... Aztán remélem ismét rám cáfolnak a csajok pozitív értelemben.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem nagyon látom, miként vernénk meg a spanyolokat...Hát szerencsére ezt nagyon benézted!!!!!!!
gabokocka
több mint 5 éve
Pedig a Junior VB győztes csapatunk zseniálisan játszott, minden meccset megnyert a VB-n, Norvégiát kétszer is legyőzte. Háfra ott mutatta meg igazán magát, pedig az is idén volt.Nem nagyon nézek kézit, bocsánat, de ezt most elkaptam. Fenomenális.OMG, Háfra még csak 20 éves.... hihetetlen.... nem találok szavakat a játékára.Akkor nem nézted a junior vb-t. Szegény Lakatosnak a foga bánta a győzelmet.
#JC6
petey
#JC6
Mondjuk én élőben néztem a VB döntőt, elfogult vagyok, mert imádom azokat a fiatalokat abból a csapatból. Nagyon sok jó fiatal van szerencsére 😊
Remélem többen is bekerülnek idővel.
A csapat remekül játszott ma, a Norvégok ellen nehezebb lesz.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csodálatos volt !!! Már mint az egész tornán nyújtott teljesitményünk mint a lelátón(ott voltam mind a 2 Dán mérkőzésen) és a pályán is !!!OMG, Háfra még csak 20 éves.... hihetetlen.... nem találok szavakat a játékára.Akkor nem nézted a junior vb-t. Szegény Lakatosnak a foga bánta a győzelmet.
#JC6
petey
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Kiràly csapatunk van. És fiatalokNem most, hanem a következő vilàgversenyeken fog ez kicsúcsosodni.
Lesz ebben egy-két aranyérem. Meglàssàtok.😀
Főleg, hogy rendkívűl jó az utànpótlàs.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem nagyon nézek kézit, bocsánat, de ezt most elkaptam. Fenomenális.OMG, Háfra még csak 20 éves.... hihetetlen.... nem találok szavakat a játékára.Akkor nem nézted a junior vb-t. Szegény Lakatosnak a foga bánta a győzelmet.
#JC6
petey
több mint 5 éve
OMG, Háfra még csak 20 éves.... hihetetlen.... nem találok szavakat a játékára.Akkor nem nézted a junior vb-t. Szegény Lakatosnak a foga bánta a győzelmet.
#JC6
több mint 5 éve
Ja, még jó, hogy ők látták 😁Nem nagyon látom, miként vernénk meg a spanyolokat...Remélem most látod, gabo 😁 bár egy half még van, de embertelen amit a csajok leraknak Évikétől Háfráig.
gabokocka
petey