Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Szegedbe kéne tolni a lóvét, ennyi 😀állami pénz több is érkezik a Szegedbe
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ezt mondjuk ha nem latom nem hiszem el...
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
+9-ről elkúrni szép teljesítmény! 😊
több mint 9 éve
Szegedbe kéne tolni a lóvét, ennyi 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Hát ennél nagyobb sansza nem lesz a Veszprémnek BL-t nyerni.Ennyire elkúrni eddig csak lányokat láttam. Talán plusz 9-nél lehetett volna cserélni, Lékait behozni, hogy a belsők pihenjenek...
De dühös vagyok most!!!
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 393
azért ez nagyon nagy szopó.
több mint 9 éve
Retardált faszok.
több mint 9 éve
Nem vagyok otthon a kézilabdában, miért hozták le a kapust a lengyelek döntetlennél?mert emberhátrányba voltak asszem.
Kampman
több mint 9 éve
Nem vagyok otthon a kézilabdában, miért hozták le a kapust a lengyelek döntetlennél?
több mint 9 éve
Rofl, itt meg mi van? 10el ment a veszprém, volt egy kis dolgom, most érek vussza és 30-30 a hosszabbításban...wtf?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Lassan nem csak a női szakág nézését fejezem be, hanem ezt is.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 393
Tényleg maguknak köszönhetik. 9 gólról..mindig kézinél van ilyen, miért?😀
több mint 9 éve
nem nézem, de tényleg ennyire felborult a pálya, hogy kétszer annyi kiállítást kap a Veszprém, vagy csak a vízilabdából megszokott módon megpróbálják izgalmassá tenni a végét a sporik?Nincs panasz a sporikra. Csak magának köszönheti a Veszprém, hogy elkezdett majomkodni, és átadta a MOMENTUMot : D
slowmotion
több mint 9 éve
Gyerünk srácok!
több mint 9 éve
nem nézem, de tényleg ennyire felborult a pálya, hogy kétszer annyi kiállítást kap a Veszprém, vagy csak a vízilabdából megszokott módon megpróbálják izgalmassá tenni a végét a sporik?
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 393
azért ez durva.....
több mint 9 éve
jó lenne most észnél lenni
több mint 9 éve
Benne van a chokerség a levegőben keményen.
több mint 9 éve
jobban ki lehetett volna használni a megilletődöttségüket
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 393
A BL lebonyolítása tényleg foss.Kezdhetnék pénteken és akkor lenne egy üres napja mindenkivel, max beraknak egy meccset szombatra.
több mint 9 éve
A lengyel brigád odatette magát. Kem€ny döntő lesz az egyszer biztos (bár akkor is az lett volna ha PSG).K und K döntő? 😕nem, hosszabbításban hozta az Építők.
danyly
de a Kielcét nagyon összerakta régi jó ismerősünk.
slowmotion
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
K und K döntő? 😕nem, hosszabbításban hozta az Építők.
danyly
de a Kielcét nagyon összerakta régi jó ismerősünk.
több mint 9 éve
K und K döntő? 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.