Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen és? Ez azt bizonyítja hogy jó edző. De hogy világszinten olyan húdejó lenne azt max az eredmények bizonyíthatnák. És azért azok szépek/szépek ,meg persze nem a legjobb csapata volt soha, de elmaradnak egy olyan edzőtől akit világszinten klasszisnak hívnék.Mai napig rendszeresen keresik Bundesliga-csapatok h menjen ki edzőnek.empty taxiMocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.RajnaAzt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Toca
Szerintem és ezt visszhangokból raktam össze , valami emberileg hiányzik belőle szerintem.
több mint 12 éve
Mai napig rendszeresen keresik Bundesliga-csapatok h menjen ki edzőnek.Mocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.RajnaAzt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Toca
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.RajnaAzt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Mondjuk nem azt mondtam hogy küldjük el, csupán megtudom érteni Tomit valószínűleg nagyot csalódott Mocsaiban és volt még a háttérbe valami ezért most lemondta. Szerintem lesz ő még válogatott
több mint 12 éve
Mocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Ez pontosan így van, kb az egész csapat utálaja Mocsait.Veszprémben is rühelte már mindenki, azért kellet mennie.Azert maradjunk annyiba hogy Mocsait nem veleltelnul utaljak tobbet mint mondjuk Nagy Lacit . Allitolag rohadtul nem korrekt senkivel. Amint elkerul a padrol szerintem Ivancsik is visszajon. Lehet hamarabb is.TocaMit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.Schleckén se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
remek, Gulyás egyedül sovány lesz... 😕Divat
több mint 12 éve
Azert maradjunk annyiba hogy Mocsait nem veleltelnul utaljak tobbet mint mondjuk Nagy Lacit . Allitolag rohadtul nem korrekt senkivel. Amint elkerul a padrol szerintem Ivancsik is visszajon. Lehet hamarabb is.Mit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.Schleckén se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
több mint 12 éve
Azert maradjunk annyiba hogy Mocsait nem veleltelnul utaljak tobbet mint mondjuk Nagy Lacit . Allitolag rohadtul nem korrekt senkivel. Amint elkerul a padrol szerintem Ivancsik is visszajon. Lehet hamarabb is.Mit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.Schleckén se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
több mint 12 éve
Jaja! Gergő barátom nem volt rossz 😊Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotHarsányi? Azért megoldottuk mi azt a posztot Tomi nélkül is idén.Rajna
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
nem kellett volna hitegetnie, minden esetre az olimpiai pihenő jót tett a Tökinek!Mit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.Schleckén se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
|
több mint 12 éve
Mit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.én se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
több mint 12 éve
én se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
|
több mint 12 éve
Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.
több mint 12 éve
Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotHarsányi? Azért megoldottuk mi azt a posztot Tomi nélkül is idén.
több mint 12 éve
Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotremek, Gulyás egyedül sovány lesz... 😕
|
több mint 12 éve
és tegyük hozzá, h eléggé szar volt a játékvezetés...ezek után idegenbe mire számítsunk ellenük??Fradi-Larvik 28-24!!! SZÉP VOLT CSAJOK! alig várom jövő hetet, Dabas on tour!!!DivatAmikor feljött a Larvik, akkor szépen összeszedte magát a csapat, így a csoportelsőségre is van sansz. Jó látni, hogy tényleg van tartalék a magyar csajkéziben (sajna jóval több, mint a fiúknál).Rajna
|
több mint 12 éve
Hihetelen örömteli amit a kézilabdacsapataink művelnek!
több mint 12 éve
Fradi-Larvik 28-24!!! SZÉP VOLT CSAJOK! alig várom jövő hetet, Dabas on tour!!!DivatAmikor feljött a Larvik, akkor szépen összeszedte magát a csapat, így a csoportelsőségre is van sansz. Jó látni, hogy tényleg van tartalék a magyar csajkéziben (sajna jóval több, mint a fiúknál).
több mint 12 éve
Fradi-Larvik 28-24!!! SZÉP VOLT CSAJOK! alig várom jövő hetet, Dabas on tour!!!
|
több mint 12 éve
Az, de legalább találtam pozitívumot benne. 😊Ez a Dinca nevű román csaj nagyon bejön. 😊SchleckCserébe nézhetetlen a meccs, annyi hiba van mindkét oldalon, hogy nehéz elhinni, hogy ez a legrangosabb liga 😊Rajna
több mint 12 éve
Ez a Dinca nevű román csaj nagyon bejön. 😊SchleckCserébe nézhetetlen a meccs, annyi hiba van mindkét oldalon, hogy nehéz elhinni, hogy ez a legrangosabb liga 😊
több mint 12 éve
én arra gondolok hogy amikor a rendszerváltozás után az állami csapok bezáródtak a pesti csapatoknál nem maradt anyagi forrás míg+ Hogy tegnap pl 20 gyöngyösi szurkoló leszurkolta lazán az otthon lévő FTC-Pler "szurkolókat", értem én hogy kint van a töcsbe a Sportkastély, de ha én hazajövetel előtt kitudtam buszozni 21 megállót akkor úgyérzem hogy pár budapesti arc is megtudná tenni ha már Budapest néven fut a csapat, és nem is rossz méghozzá...
az önkormányzatok vidéken sokkal jobban segítik az egyesületeket ( pénzbeli támogatás, csarnok biztosítása pl. Fehérváron nagyon baráti összegért edz a hoki csapat, míg Pesten giga bérleti pénzeket kérnek a csarnokért!) és ezen az alapon életben tudtak maradni, majd újra szerveződni a klubok..
+ néző nélkül szponzor sincs , már pedig vidéken jobban megbecsült egy-egy kézi, kosár egyéb csapat ami van a városnak mint volt Budapesten...
yooker
több mint 12 éve
én arra gondolok hogy amikor a rendszerváltozás után az állami csapok bezáródtak a pesti csapatoknál nem maradt anyagi forrás mígLefelé haverommal azt dumáltuk hogy milyen röhejes az, hogy ha nemzetközi színvonalat akarsz látni bármilyen sportban , akkor vidékre kell menni... ( talán a Fradi női kézit kivéve...)persze ismerünk okokat , de azért mégis!Mik az okok?Szokol
yooker
az önkormányzatok vidéken sokkal jobban segítik az egyesületeket ( pénzbeli támogatás, csarnok biztosítása pl. Fehérváron nagyon baráti összegért edz a hoki csapat, míg Pesten giga bérleti pénzeket kérnek a csarnokért!) és ezen az alapon életben tudtak maradni, majd újra szerveződni a klubok..
+ néző nélkül szponzor sincs , már pedig vidéken jobban megbecsült egy-egy kézi, kosár egyéb csapat ami van a városnak mint volt Budapesten...
több mint 12 éve
Lefelé haverommal azt dumáltuk hogy milyen röhejes az, hogy ha nemzetközi színvonalat akarsz látni bármilyen sportban , akkor vidékre kell menni... ( talán a Fradi női kézit kivéve...)persze ismerünk okokat , de azért mégis!Mik az okok?
yooker