Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 9 éve
na. aztán most nehogy az legyen, mint a női FF-ban, hogy a legesélytelenebbnek tartott csapat viszi a serleget...
több mint 9 éve
Kapus poszt teljesen 0 volt...tegnap is,ma is..leginkább ezen ment el!vajon Kiss Évát vajon miért nem lehetett behozni?
több mint 9 éve
Szánalom a köbön. Ami durva statisztika s ez döntött többek közt: védési hatékonyság nálunk 23% 42%odaát. Csoda hogy így is vezettünk végig. Gólokkal kellett volna nyerni, de ez tipikusan így alakult....
több mint 9 éve
Amúgy nem értem egy ilyen durva sportban, miért kell 2 nap alatt lejátszani a meccseket? Kosárlabdában is van egy pihenő nap! Persze tudás is kellett a románoknak, de azért ha a Vardar is olyan kemény küzdelemre készteti őket mint a Buducnost a Győrt, valszeg itt ma nem nyernek.De ahogy írtam, vazze 15 mp alatt egy női csapat ne kapjon már gólt. Mikor látom, hogy lőni fog, olyan szépen ki lehetett volna rá lépni és megfogni! A németek megmutatták az EB-n...
több mint 9 éve
Amorim katasztrófa volt szinte az egész meccsen, nagyon idegesített. De az a két norvég hetes tőlünk?! Szörnyű.az egyik holland, de nevörmájnd. a rendes vége előtt kellett volna kilépni és ledózerolni Torstenssont. megérdemelten nyertek a bocskorosok sajnos.
Ezt a meccset a második félidő legvégén szorosan de lehetett volna hozni egy minimális koncentrációval, feledtetve az egész meccsen nyújtott hektikus játékot.
danyly
Rasmussen pedig durván outcoachingolta Martint.
több mint 9 éve
Amorim katasztrófa volt szinte az egész meccsen, nagyon idegesített. De az a két norvég hetes tőlünk?! Szörnyű.Ezt a meccset a második félidő legvégén szorosan de lehetett volna hozni egy minimális koncentrációval, feledtetve az egész meccsen nyújtott hektikus játékot.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Több norvég volt a pályán mint magyar, ergo nyerni kellett volna, de hogy szegény Löke hol akarta bedobni a hetest, azt ő se tudja, Pessoa elugrani nem tudott volna.Rasmussen ha szövkap lesz legalább nem tud kibaszni velünk, az utóbbi években rommá szopat minket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
női sport magyar csapattal

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
idióta Győr, 15 mp-cel a vége előtt a lövőt lekapom a levegőből nem pedig végig nézem hogy lövi elekkora esélyük nem tudom mikor lesz
több mint 9 éve
Akkor nézzük a hosszabítást. Kár érte, de sok volt a hiba. De hogy a románok 19 (!) turnoverrel így partiban vannak?!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
húbazz, viccek topic esélyes anyag:A döntőben tehát románok jönnek 17.45-től. Őket egyébként itthon 28-22-re, idegenben 24-22-re verték a mieink, de a román csapat folyamatos fejlődésben van, az orosz Rosztovot kettős győzelemmel búcsúztatta például a nyolc között. Pedig az oroszok addig a két meccsig nem kaptak ki.Ághassi Attila, Indexnem ártott volna észrevenni, hogy az A-B csoportos ág csapatai, illetve a belőlük összeálló 1. középdöntős csoport (amelyet 15-1-0-ra hozott a Rosztov) mit értek el a C-D-2. ággal szemben.
a nyolc negyeddöntős meccsen egyedül a Larvik nem kettős vereséggel esett ki - és ők is csak azért, mert a hazai visszavágót -14-ről kezdték, a második félidőt -16-ról.
ennyit arról, hogy a Rosztovot oda-vissza.
a CSM fejlődése nem ezen mérhető le, hanem hogy úgy verték meg a Vardart hat góllal, hogy a középdöntőben oda-vissza kikaptak tőlük.
több mint 9 éve
Veszprém-Kielha odafigyelnek, nyerhetnek, mondjuk utána a döntőben a PSG már nem lesz olyan egyszerű
de előbb verjük a germánokat😊
több mint 9 éve
az nincs, de világsztár zenészeket már vízionált is a csarnokba a polgármester Úr... 😄😄😄nem baj, majd kiadják koncertekre is. hokicsapat nincs, hogy kettős hasznosítású legyen? 😀A politikus legjobb barátja a beton...a problémám ezzel csak annyi, hogy én kicsit másként képzelem el a beton-politikus barátságot.
Sobri Jóska
na mindegy. jól fog mutatni a hatezres csarnokban a 600 néző.
Mikey
slowmotion
de ez itt már off. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Igen. Egy dolog a képzelet és egy másik a valóság...A politikus legjobb barátja a beton...a problémám ezzel csak annyi, hogy én kicsit másként képzelem el a beton-politikus barátságot.
Sobri Jóska
Mikey
több mint 9 éve
nem baj, majd kiadják koncertekre is. hokicsapat nincs, hogy kettős hasznosítású legyen? 😀A politikus legjobb barátja a beton...a problémám ezzel csak annyi, hogy én kicsit másként képzelem el a beton-politikus barátságot.
Sobri Jóska
Mikey
több mint 9 éve
6.000 férőhelyes csarnokot akar a polgármester Tatabányán. Viktor király mondta neki hogy döntse el a város, hogy 3 vagy 6 ezres csarnokot akarnak, és lesz rá pénz.A régit lebontják, ha másik épül? Meccsen sosem voltam benne, de ásványbörzére pakoltam ott párszor...
3.000 lakos állítólag aláírt valami papírt, hogy ők támogatják a hat ezreset.
Én pedig tatabányaiként gondolkodom azon, hogy ez most miafasz.
Ennek a szemétdombnak is pont erre van most legjobban szüksége...
Mikey
több mint 9 éve
A politikus legjobb barátja a beton...a problémám ezzel csak annyi, hogy én kicsit másként képzelem el a beton-politikus barátságot.
Sobri Jóska
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
6.000 férőhelyes csarnokot akar a polgármester Tatabányán. Viktor király mondta neki hogy döntse el a város, hogy 3 vagy 6 ezres csarnokot akarnak, és lesz rá pénz. 3.000 lakos állítólag aláírt valami papírt, hogy ők támogatják a hat ezreset.
Én pedig tatabányaiként gondolkodom azon, hogy ez most miafasz.
Ennek a szemétdombnak is pont erre van most legjobban szüksége...
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
már most komikus a Győr-Fradi. szól a kurva gyenge, meg a 2 tábor kb 10 mp-s késéssel énekli a Himnuszt 😀
több mint 9 éve
Denis Buntic jövőre Szegeden, remélem ez nem azt jelenti h Ancsin lép, elég hasonló stílusúak jobbátlövők.pedig Ancsin irány Veszprém...
empty taxi
elég komoly átalakulás lesz Szegeden, erről itt egy nem olyan régi cikk:
www.origo.hu/sport/kezilabda/20160317-mol-pick-szeged-mvm-veszprem-jatekosok-atigazolas-szponzor.html
amúgy most vasárnap, valami szegedi szórakozóhelyen nem szomjasan ," letoltam" Zubai Szabit a kiesésért...szánta bánta szegény (bár ugye nem igazán tehetett róla, de mondtam hogy bemehetett volna hetest lőni inkább ő...) 😊
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Denis Buntic jövőre Szegeden, remélem ez nem azt jelenti h Ancsin lép, elég hasonló stílusúak jobbátlövők.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Magyar női válogatott szindróma. 3 ziccer+2 hetes maradt ki az uccsó tíz percben. Pedig misu amit művelt annál jobbat nem lehet egy végjátékban.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
de rohadt kár ezért...😕