Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
anita nem játszik ma, mert beteg...biztos Ottó nem takarta be! 😊

|
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Remélem azért a legjobb formánkat holnap fogjuk nyújtania montenegróiak ellen és akkor már fél lábbal a legjobb négyben vagyunk.
Sajnos nem tudom mennyire jók a montenegróiak, de ismerve a délszláv mentalitást, még ha jobbak is vagyunk akkor is nagyon nehéz meccs lesz ez. Ha Herr jó napot fog ki, akkor talán sikerülhet a győzelem vagy az X. De jó is lenne!Bruce
Az olimpián másodikok lettek, úgyhogy nem mondanám, hogy rosszak. Én azért bízom a csapatban, nagyon nehéz meccs lesz valóban, jó lenne győzni. 😊

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Remélem azért a legjobb formánkat holnap fogjuk nyújtania montenegróiak ellen és akkor már fél lábbal a legjobb négyben vagyunk.
Sajnos nem tudom mennyire jók a montenegróiak, de ismerve a délszláv mentalitást, még ha jobbak is vagyunk akkor is nagyon nehéz meccs lesz ez. Ha Herr jó napot fog ki, akkor talán sikerülhet a győzelem vagy az X. De jó is lenne!
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
tegnap azért jobb hangulatban (meg jobb időben) jöttünk haza mint a múltkor! 😊
sokat alakultunk a horvát meccs óta, de kapus poszt nagyon gyenge ez a középdöntőben már sokba kerülhet , nem mindig tudunk többet lőni mint amennyit kapunk.. Herr-be sajnos csak max. belelövik a labdát! nagyon lassú
szélről szinte semmi!

megnéztük a német meccset is (nem tudom Tv adta-e) , elég kevés gól volt alacsony színvonal, Schülkének köszönhetjük a pontokat fantasztikus volt amit a kapuban művelt! ( volt olyan védése amikor kézzel leért a bal alsóra ) a végén 1 gólos német előnynél ellőtték és indultak a horvátok ziccerben a továbbjutásért kb 8 mp volt hátra és fogta! le a kalappal!

ezzel az ággal talán jobban jártunk mint ha a francia,dánt kaptuk volna! 4 pont nagyon jó ki kell használni!
több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
A horvátok elleni meccs végén azt mondtam, hogy nyerünk kettőt, és négy ponttal megyünk tovább, úgyhogy nem is baj, hogy megvolt a szar meccsünk, a többi fontosabb lesz
Még a végén igazam lesz 😀Wyatt
Ezt én mondtam, bár a 4 pontban nem voltam biztos, viszont legalább beírtam ide, mikor mindenki jajveszékelt 😛

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ez a Tomori egy állat, most télleg átszakította azta bizonyos vasajtót...laurencz arcát azért megnézném ilyenkor!Divat
Úgy látszik egész jó ómenné válik az, hogyha valakit kiutál Laci bácsi a válogatottból. 😀

több mint 11 éve
ez a Tomori egy állat, most télleg átszakította azta bizonyos vasajtót...laurencz arcát azért megnézném ilyenkor!

|
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Na nem számít semmit a németeknek az utolsó mp-ben lőtt gól 😊
Nagyon profin lehoztuk a végét, férfi mezőnyben is bravúros végjáték lett volna, hát még a nők közt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A horvátok elleni meccs végén azt mondtam, hogy nyerünk kettőt, és négy ponttal megyünk tovább, úgyhogy nem is baj, hogy megvolt a szar meccsünk, a többi fontosabb lesz
Még a végén igazam lesz 😀

több mint 11 éve
Azért nagy respect ennek az embernek, a cím persze megint hülye szenzációhajhász módon van feltüntetve:

www.origo.hu/sport/kezilabda/20121206-karl-erik-bohn-szvoetslgi-kapitany-nem-ismeri-a-magyar-kezilabdaz.html
dande
hát ez azért elég durva!
messze a meccs vége előtt haza készül + nem ismeri a csapatot ! na ne már!
akkor menjen haza tényleg és vegye át Siti a csapatot!
mondjuk a horvát meccs nagy részében keresztbe tett lábbal üldögélt a padon tényleg...
több mint 11 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 316 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
fontos W volt a tegnapi, lehet megint utazni.. 😊
az viszont érdekes hogy Ti megvoltatok elégedve Sz. Zita horvátok elleni teljesítményével...yooker
Védekezésben már jó volt, talán támadásban is feljavul...
több mint 11 éve
jaja, sajnos az öngól volt...dehát anitától mit is várjunk. 😀
Piri megint szarul kezdett, de végére belejött, Zizi "megint" szétesetten játszott mi? 😀
Tomorival viszont nem tudom mi volt, igaz sokat nem is játszott.Divat
Tomori fáradt; meg amúgy is általában egy sima egy fordítottat szokott játszani támadásban 😊
több mint 11 éve
A szerb edző meg visszarángatta Sullandot meccs közben:
 www.youtube.com/watch?v=-7VYg-IHxpQ
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért nagy respect ennek az embernek, a cím persze megint hülye szenzációhajhász módon van feltüntetve:

www.origo.hu/sport/kezilabda/20121206-karl-erik-bohn-szvoetslgi-kapitany-nem-ismeri-a-magyar-kezilabdaz.html
több mint 11 éve
fontos W volt a tegnapi, lehet megint utazni.. 😊
az viszont érdekes hogy Ti megvoltatok elégedve Sz. Zita horvátok elleni teljesítményével...
több mint 11 éve
jaja, sajnos az öngól volt...dehát anitától mit is várjunk. 😀
Piri megint szarul kezdett, de végére belejött, Zizi "megint" szétesetten játszott mi? 😀
Tomorival viszont nem tudom mi volt, igaz sokat nem is játszott.

|
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Mondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.Rajna
Lehetetlen megmondani, mi lesz azon a meccsen.ender1112
Az fix, de ha kettővel nyerünk, az egygólos német W jó lett volna nekünk és a fritzeknek, így most nem az, ezért kár volt ellőni.Rajna
Szerintem a te általad írt esetben így nézne ki a mini-tabella:
HUN +1
CRO 0
GER -1

Úgyhogy lényegtelen volt az utolsó gól ebből a szempontból.(ha jól számolok)Pálca
Azért nem lényegtelen, mert nekünk az az érdekünk, hogy a németek jussanak tovább, ne a horvátok.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
Mondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.Rajna
Az fix, de ha kettővel nyerünk, az egygólos német W jó lett volna nekünk és a fritzeknek, így most nem az, ezért kár volt ellőni.Rajna
Szerintem a te általad írt esetben így nézne ki a mini-tabella:
HUN +1
CRO 0
GER -1

Úgyhogy lényegtelen volt az utolsó gól ebből a szempontból.(ha jól számolok)
több mint 11 éve
Az fix, de ha kettővel nyerünk, az egygólos német W jó lett volna nekünk és a fritzeknek, így most nem az, ezért kár volt ellőni.

több mint 11 éve
Lehetetlen megmondani, mi lesz azon a meccsen.
több mint 11 éve
Mondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.

több mint 11 éve
Na mondtam, hogy jó volt az a tegnapi meccs, túl voltunk a nagyon gázon, ha a németek verik a horvátokat, semmit nem fog számítani. Továbbjutás pedig megvan.Rajna
Sima volt, egy percig sem izgultam 😀
több mint 11 éve
Na mondtam, hogy jó volt az a tegnapi meccs, túl voltunk a nagyon gázon, ha a németek verik a horvátokat, semmit nem fog számítani. Továbbjutás pedig megvan.

több mint 11 éve
amin totál kiakadtam hogy a végjátékban egálnál miért kell a teljesen szétesetten játszó Sz. Zitával hetest lövetni?? tuti biztos volt hogy ki fogja hagyni...
yooker
Hát ez azért, így, ebben a formában 😉
több mint 11 éve
Szerintem alapvetően a meccs jó jel volt, azért a horvát csapat nem a szemétdomb kategória, még ha gyengék is, mégis alig kaptunk ki tőlük egy katasztrofális meccsel. Nyilvánvaló, hogy ilyen meccs női kéziben lesz, kérdés, hogy lesz-e még, mert ha nem, jók lehetünk még.Rajna
Alapvetően nem gyenge ez a horvát csapat, de van vagy 10 sérültjük, így azért illett volna nyerni szvsz.empty taxi
A spanyolok ellen is jól bírták.