Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
+6-tal megyünk Norvégiába. Ez már félsiker, Laci játéka meg olyan volt, mintha az elmúlt 3 évet is itt játszotta volna, ebben a csapatban.Hát azért azt kell mondanom, hogy Naggyal kiegészülve ez a válogatott simán meglepetést okozhat.StezMármint? Kijuthatnak a vébére?szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
Hát azért azt kell mondanom, hogy Naggyal kiegészülve ez a válogatott simán meglepetést okozhat.StezMármint? Kijuthatnak a vébére?
több mint 12 éve
Stez, így teljesüljön minden álmod 😀
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Hát azért azt kell mondanom, hogy Naggyal kiegészülve ez a válogatott simán meglepetést okozhat.Stezmilyen latinos góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól felkiáltás volt itt az utolsó büntetőnél 😀
több mint 12 éve
jó volt a válogatott, sajnos amikor Perez a pályán volt akkor nagyon elrontotta a játékunkat, remélem hogy ez csak erre a meccsre volt igaz :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hát azért azt kell mondanom, hogy Naggyal kiegészülve ez a válogatott simán meglepetést okozhat.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
"Ez a plusz 4 sem rossz. De lehetett volna plusz 6 is. De lehet még plusz 5 is. A plusz 5 sem lenne rossz."Nincs az az előny amit el ne tudnánk baszni egy visszavágón. Ez egy örök magyar igazság.
HöhStez
több mint 12 éve
"Ez a plusz 4 sem rossz. De lehetett volna plusz 6 is. De lehet még plusz 5 is. A plusz 5 sem lenne rossz."Höh
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A Digi Sport egyébként nem tudom miért közellenség. Persze sokmindent megkapnak, és nem országos csatorna, nem akkora a lefedettsége mint egy Sport TV-nek, de legalább minőségi közvetítéseket csinálnak. Én az Eurosportra haragszok a Bundásliga miatt. Sajnos nálunk meg Euro 2 nincs. De legalább van stream mindenhez.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
tényleg: az NFL meddig a Sport Tv-é? hány évig biztos a közvetítés? lassan lejár a szerződés nem?GeyzaSzerintem tavaly újították meg, de nem 100 %
több mint 12 éve
Nem tudom így hirtelen.De mivel Kovács Sanyiék jelen vannak a fórumon, így meg tudod kérdezni a megfelelő topikban.
No off vége. 😊
több mint 12 éve
tényleg: az NFL meddig a Sport Tv-é? hány évig biztos a közvetítés? lassan lejár a szerződés nem?
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Most az M1 és a SportTV nincs valami jóban az utóbbi időkben.kissé elszakadtam ebben a témában, én még ott tartok, hogy a digi sport (remélem jól írom) halászik el minden szerződést, irreális árakat ajánlva. nem ő a főellenség? mára változott a helyzet?Geyzaképzeld majd az olimpiát, ahol ezer kommentátor kell egyidőben.... 😀GeyzaAzért azt eddig is meg tudták oldani emlékeim szerint, hogy még így a kevésbé szarok menjenek legalább.
De hát ez most nevetséges, csak hát ugye most azért azt tudni kell, hogy nagy az ellenségeskedés mindenhol, ugyanis szinte minden sportra most adták be a pályázatokat, illetve manapság döntik el a közvetítési jogokat, hogy kik kapják. Szóval emiatt például gondolom szóba sem kerül sehol sem, hogy esetleg elhívják a Sportosokat segítségül.Stez
És most járt le a legtöbb sportág/bajnokság közvetítési joga, aztán beadhatják a TV-k, ki melyikre mennyit perkálna, melyiket közvetítené, stb, aztán hamarosan eldöntik a nagykutyák, hogy ezúttal ki melyik jogokat kapja meg. Gondolom a Digi megint megkapja a legtöbb dolgot, mivel sok a pénz és mindig perkálnak is rendesen, de még én sem hallottam arról, hogy kihirdették-e már a mostani pályázatok győzteseit, illetve ha igen, ki mit nyert.
több mint 12 éve
apám, Mikler védése... :cool:
több mint 12 éve
kissé elszakadtam ebben a témában, én még ott tartok, hogy a digi sport (remélem jól írom) halászik el minden szerződést, irreális árakat ajánlva. nem ő a főellenség? mára változott a helyzet?Azért azt eddig is meg tudták oldani emlékeim szerint, hogy még így a kevésbé szarok menjenek legalább.Engem nem zavar, hogy a fószeren hallani, hogy igenis komolyan szurkol. Mi magyarok játszunk, hát hadd örüljön, azért ez kurva fontos meccs is. Ez még oké. Na Léderer, nekem az nem oké már. Meg ugye a másik véglet, amit Deák-Horváth vagy az M1-es csóka tol. De az M1-esen kb. azt hallom, hogy beültették ide, emrt nem volt senki sem szabad, de még életében nem közvetített.Stezképzeld majd az olimpiát, ahol ezer kommentátor kell egyidőben.... 😀Geyza
De hát ez most nevetséges, csak hát ugye most azért azt tudni kell, hogy nagy az ellenségeskedés mindenhol, ugyanis szinte minden sportra most adták be a pályázatokat, illetve manapság döntik el a közvetítési jogokat, hogy kik kapják. Szóval emiatt például gondolom szóba sem kerül sehol sem, hogy esetleg elhívják a Sportosokat segítségül.Stez
több mint 12 éve
szaba
10 547
Engem nem zavar, hogy a fószeren hallani, hogy igenis komolyan szurkol. Mi magyarok játszunk, hát hadd örüljön, azért ez kurva fontos meccs is. Ez még oké. Na Léderer, nekem az nem oké már. Meg ugye a másik véglet, amit Deák-Horváth vagy az M1-es csóka tol. De az M1-esen kb. azt hallom, hogy beültették ide, emrt nem volt senki sem szabad, de még életében nem közvetített.StezSztem ez a tag egy az egyben Léderer stílusban tolja...
több mint 12 éve
Azért azt eddig is meg tudták oldani emlékeim szerint, hogy még így a kevésbé szarok menjenek legalább.Engem nem zavar, hogy a fószeren hallani, hogy igenis komolyan szurkol. Mi magyarok játszunk, hát hadd örüljön, azért ez kurva fontos meccs is. Ez még oké. Na Léderer, nekem az nem oké már. Meg ugye a másik véglet, amit Deák-Horváth vagy az M1-es csóka tol. De az M1-esen kb. azt hallom, hogy beültették ide, emrt nem volt senki sem szabad, de még életében nem közvetített.Stezképzeld majd az olimpiát, ahol ezer kommentátor kell egyidőben.... 😀Geyza
De hát ez most nevetséges, csak hát ugye most azért azt tudni kell, hogy nagy az ellenségeskedés mindenhol, ugyanis szinte minden sportra most adták be a pályázatokat, illetve manapság döntik el a közvetítési jogokat, hogy kik kapják. Szóval emiatt például gondolom szóba sem kerül sehol sem, hogy esetleg elhívják a Sportosokat segítségül.
több mint 12 éve
Engem nem zavar, hogy a fószeren hallani, hogy igenis komolyan szurkol. Mi magyarok játszunk, hát hadd örüljön, azért ez kurva fontos meccs is. Ez még oké. Na Léderer, nekem az nem oké már. Meg ugye a másik véglet, amit Deák-Horváth vagy az M1-es csóka tol. De az M1-esen kb. azt hallom, hogy beültették ide, emrt nem volt senki sem szabad, de még életében nem közvetített.Stezképzeld majd az olimpiát, ahol ezer kommentátor kell egyidőben.... 😀
több mint 12 éve
Engem nem zavar, hogy a fószeren hallani, hogy igenis komolyan szurkol. Mi magyarok játszunk, hát hadd örüljön, azért ez kurva fontos meccs is. Ez még oké. Na Léderer, nekem az nem oké már. Meg ugye a másik véglet, amit Deák-Horváth vagy az M1-es csóka tol. De az M1-esen kb. azt hallom, hogy beültették ide, emrt nem volt senki sem szabad, de még életében nem közvetített.
több mint 12 éve
inkább ilyen legyen egy közvetítés nem? 😊 mint elaludj a széken, miközben gól dobunk... :/Mondjuk az meg már a ló túloldala, de most az szebb oldal. 😀szabaA Sport Klubon jobb, kapcsoljatok át, ha van,ott legalább lelkes a csávó.Pocs+1
nem is tudtam, hogy az m1 is adja, én az elejétől SportKlubos közvetítést nézem. az egészen kiváló.shawnka
több mint 12 éve
szaba
10 547
Mondjuk az meg már a ló túloldala, de most az szebb oldal. 😀+1Nem tudom, hogy hol sikerül ilyen hombárokat összegyűjtenie az mtv-nek, de ezúton is gratulálok nekik. Ez mindennek a legalja alatt van már.szabaA Sport Klubon jobb, kapcsoljatok át, ha van,ott legalább lelkes a csávó.Pocs
nem is tudtam, hogy az m1 is adja, én az elejétől SportKlubos közvetítést nézem. az egészen kiváló.shawnka
több mint 12 éve
+1A Sport Klubon jobb, kapcsoljatok át, ha van,ott legalább lelkes a csávó.PocsDe előtte lőjjön fejbe valaki mert ha nem én fogom megtenni ezt a "kommentátort" hallgatván...HanniNem tudom, hogy hol sikerül ilyen hombárokat összegyűjtenie az mtv-nek, de ezúton is gratulálok nekik. Ez mindennek a legalja alatt van már.szaba
nem is tudtam, hogy az m1 is adja, én az elejétől SportKlubos közvetítést nézem. az egészen kiváló.
több mint 12 éve
A Sport Klubon jobb, kapcsoljatok át, ha van,ott legalább lelkes a csávó.De előtte lőjjön fejbe valaki mert ha nem én fogom megtenni ezt a "kommentátort" hallgatván...HanniNem tudom, hogy hol sikerül ilyen hombárokat összegyűjtenie az mtv-nek, de ezúton is gratulálok nekik. Ez mindennek a legalja alatt van már.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
Mondjuk annyira nem baj, úgyse hallottam még sporteseményt narrálva. Dokumentum film stílusbanKezd az az érzésem lenni, hogy lassan már ez úgy megy, hogy az is kommentátor lehet, aki besétál a stúdióba és azt mondja, hogy na akkor most Ő fog közvetíteni.StezDe előtte lőjjön fejbe valaki mert ha nem én fogom megtenni ezt a "kommentátort" hallgatván...HanniNem tudom, hogy hol sikerül ilyen hombárokat összegyűjtenie az mtv-nek, de ezúton is gratulálok nekik. Ez mindennek a legalja alatt van már.szaba
több mint 12 éve
Kezd az az érzésem lenni, hogy lassan már ez úgy megy, hogy az is kommentátor lehet, aki besétál a stúdióba és azt mondja, hogy na akkor most Ő fog közvetíteni.De előtte lőjjön fejbe valaki mert ha nem én fogom megtenni ezt a "kommentátort" hallgatván...HanniNem tudom, hogy hol sikerül ilyen hombárokat összegyűjtenie az mtv-nek, de ezúton is gratulálok nekik. Ez mindennek a legalja alatt van már.szaba