Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 10 éve
6.000 férőhelyes csarnokot akar a polgármester Tatabányán. Viktor király mondta neki hogy döntse el a város, hogy 3 vagy 6 ezres csarnokot akarnak, és lesz rá pénz.A régit lebontják, ha másik épül? Meccsen sosem voltam benne, de ásványbörzére pakoltam ott párszor...
3.000 lakos állítólag aláírt valami papírt, hogy ők támogatják a hat ezreset.
Én pedig tatabányaiként gondolkodom azon, hogy ez most miafasz.
Ennek a szemétdombnak is pont erre van most legjobban szüksége...
Mikey
több mint 10 éve
A politikus legjobb barátja a beton...a problémám ezzel csak annyi, hogy én kicsit másként képzelem el a beton-politikus barátságot.
Sobri Jóska
na mindegy. jól fog mutatni a hatezres csarnokban a 600 néző.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
6.000 férőhelyes csarnokot akar a polgármester Tatabányán. Viktor király mondta neki hogy döntse el a város, hogy 3 vagy 6 ezres csarnokot akarnak, és lesz rá pénz. 3.000 lakos állítólag aláírt valami papírt, hogy ők támogatják a hat ezreset.
Én pedig tatabányaiként gondolkodom azon, hogy ez most miafasz.
Ennek a szemétdombnak is pont erre van most legjobban szüksége...
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
már most komikus a Győr-Fradi. szól a kurva gyenge, meg a 2 tábor kb 10 mp-s késéssel énekli a Himnuszt 😀
több mint 10 éve
Denis Buntic jövőre Szegeden, remélem ez nem azt jelenti h Ancsin lép, elég hasonló stílusúak jobbátlövők.pedig Ancsin irány Veszprém...
empty taxi
elég komoly átalakulás lesz Szegeden, erről itt egy nem olyan régi cikk:
www.origo.hu/sport/kezilabda/20160317-mol-pick-szeged-mvm-veszprem-jatekosok-atigazolas-szponzor.html
amúgy most vasárnap, valami szegedi szórakozóhelyen nem szomjasan ," letoltam" Zubai Szabit a kiesésért...szánta bánta szegény (bár ugye nem igazán tehetett róla, de mondtam hogy bemehetett volna hetest lőni inkább ő...) 😊
Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
Denis Buntic jövőre Szegeden, remélem ez nem azt jelenti h Ancsin lép, elég hasonló stílusúak jobbátlövők.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Magyar női válogatott szindróma. 3 ziccer+2 hetes maradt ki az uccsó tíz percben. Pedig misu amit művelt annál jobbat nem lehet egy végjátékban.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
de rohadt kár ezért...😕
több mint 10 éve
De tudtam, hogy ez kell nekem egy nyugodalmas szerda estére...
több mint 10 éve
Kár, hogy épp a magyar férfi kézilabda halálát készítik elő, ahogy hallom a háttérben.
több mint 10 éve
hosszabbitas.hu/csapat/kezilabda/uj-szabalyok-a-kezilabdaban

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ahh, köszi. Már majd szétb*szott az ideg 😀Szucsánszky most szült gyereket szőlősinek tudtammal, szóval ez hogy?Zácsik Szani a felesége Szöllösi Szabinak. Kevered a kettőt. Zizi meg már évek óta Elekkel él együtt.
peach
Zolika
több mint 10 éve
Szucsánszky most szült gyereket szőlősinek tudtammal, szóval ez hogy?Zácsik Szani a felesége Szöllösi Szabinak. Kevered a kettőt. Zizi meg már évek óta Elekkel él együtt.
peach
több mint 10 éve
Nem vagyok otthon a búlvárban, lehet lemaradtam vmiről...majd vki okos mondja mán mög, hogy akkor kivel dug szucsánszki?! 😀Szucsánszky most szült gyereket szőlősinek tudtammal, szóval ez hogy?www.origo.hu/sport/kezilabda/20160301-kovacsics-aniko-kezilabda-gyori-audi-eto-ferencvaros.html
peach
ebben van szó Szucsánszkiról is...
yooker
több mint 10 éve
Szucsánszky most szült gyereket szőlősinek tudtammal, szóval ez hogy?www.origo.hu/sport/kezilabda/20160301-kovacsics-aniko-kezilabda-gyori-audi-eto-ferencvaros.html
peach
ebben van szó Szucsánszkiról is...
több mint 10 éve
Szucsánszky most szült gyereket szőlősinek tudtammal, szóval ez hogy?
több mint 10 éve
érdekes új hírek (legalábbis számomra...)Kovacsics Anikó --> Fradi
Szucsányszki meg az Elek Gábor barátnője... ez igen!tud valamit a Mester! 😊
több mint 10 éve
Jah sokan távoznak, viszont úgy tűnik hogy törekednek a minőségi pótlásra, ugye szó volt róla a 7végi közvetítésben, hogy jövőre Gorbok is Szegeden folytatja, szvsz ő jobb játékos, mint a teljes jelenlegi átlövősor együttvéve.Zsír.többen menni is fognak nagy valószínűséggel pl. Bombac is, tehát elkél az erősítés!
24.hu/sport/2016/02/29/valogatott-jatekossal-erositett-a-szeged/
empty taxi
jó esetben maradhat majd az idei színvonalon a Szeged...
yooker

Madden hates me.
több mint 10 éve
Zsír.többen menni is fognak nagy valószínűséggel pl. Bombac is, tehát elkél az erősítés!
24.hu/sport/2016/02/29/valogatott-jatekossal-erositett-a-szeged/
empty taxi
jó esetben maradhat majd az idei színvonalon a Szeged...
több mint 10 éve
zsír, kár hogy nyert a vardar a hétvégén 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Zsír.24.hu/sport/2016/02/29/valogatott-jatekossal-erositett-a-szeged/

Madden hates me.
több mint 10 éve
player.hu/sport-3/gyor-2016-prevencios-regeneracios-szakember/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
nekem ott kezd hiteltelenné válni az egész, hogy még most is mosdatni kellett a szlovénokkal szembeni kiesés. ilyen nem tudom, hogy képzelhető el. túl kellene azon lépni. sztem Talant nagyon rossz kommunikácót tolt, túlképzelte a játékosok képességeit, ami azért is lehetett, mert nem igazán tudta őket megfigyelni, a segítők pedig vakvágányra vitték. kíváncsi leszek, hogy ki jön, azonban tényleg elgondolkoztató, hogy mind2 csapat először lemarad az olimpiáról, kriminális szereplés a világversenyen mind2 válogatottól, és csupán az edzők a hibásak, senki más.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Még így is többet, mint kellett volna.Talant Dujshebaev-et menesztették.Sok időt nem adtak neki.
Nőknél meg az Elek Gábor, Ambros Martin, Siti Bea trió fogja vezetni egyelőre a válogatottat.
Gabesz92
alatriste