Kézilabda
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Az a csapat ne is nyerjen amelyik 13 percig nem lő gólt... elképesztő, nem hittem h sydney újra bekövetkezik azt meg pláne nem hogy ilyen jó férfi együttessel... de sajnos megérdemlik a vereséget mert meginogtak annál az esélynél amit ők teremtettek és amelynél profi csapat kivégzi ellenfelét.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
A Veszprém pofára esett, a pick fel sem tud egyenesedni, hogy pofára essen.Szegedbe kéne tolni a lóvét, ennyi 😀egyik szemem sír a másik nevet
peach
mint magyar, szomorú vagyok
mint szegedi geci nagy elégtétel hogy megint pofára estek
Negritis
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Hát ennél nagyobb sansza nem lesz a Veszprémnek BL-t nyerni.Volt benn, el is szúrt két támadást ő is. De az egy dolog, viszont a védekezés szétesése elég érthetetlen, addig pont azzal uralta a meccset a Veszprém. Még csak azt se lehet mondani, hogy magyar betegség. spanyol edző, magyar alig volt a pályán...
Ennyire elkúrni eddig csak lányokat láttam. Talán plusz 9-nél lehetett volna cserélni, Lékait behozni, hogy a belsők pihenjenek...
De dühös vagyok most!!!
NB2
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Lehet baszogatni őket, de nyilván nekik fáj a legjobban. Az ETO is meddig küszködött, mire meglett az első diadal, előbb utóbb Veszprémben is meg fog törni a jég.Így is hatalmas teljesítmény, amit két nap alatt leraktak az asztalra, tíz perc betli elég volt, hogy kicsússzon a kezükből a kupa.
És nem igaz, hogy nem lesz még esély, jövőre is simán odaérhetnek, a keret adott, jön Ancsin, semmivel nem lesznek gyengébbek és a szezont talán nem edzőcserével kezdik.
Baszki a szurkolóknak milyen szar lesz hazajönni, az nem semmi... 😕
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Bravó veszprémi fiúk, feliratkoztatok ti is a legnagyobb lúzerek közé a sydney-i női döntő után. Még egy ilyen esély nem nagyon lesz.
több mint 10 éve
Szegedbe kéne tolni a lóvét, ennyi 😀egyik szemem sír a másik nevet
peach
mint magyar, szomorú vagyok
mint szegedi geci nagy elégtétel hogy megint pofára estek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Szegedbe kéne tolni a lóvét, ennyi 😀állami pénz több is érkezik a Szegedbe
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ezt mondjuk ha nem latom nem hiszem el...
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
+9-ről elkúrni szép teljesítmény! 😊
több mint 10 éve
Szegedbe kéne tolni a lóvét, ennyi 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hát ennél nagyobb sansza nem lesz a Veszprémnek BL-t nyerni.Ennyire elkúrni eddig csak lányokat láttam. Talán plusz 9-nél lehetett volna cserélni, Lékait behozni, hogy a belsők pihenjenek...
De dühös vagyok most!!!
több mint 10 éve
YoungZeeZee
10 038
azért ez nagyon nagy szopó.
több mint 10 éve
Retardált faszok.
több mint 10 éve
Nem vagyok otthon a kézilabdában, miért hozták le a kapust a lengyelek döntetlennél?mert emberhátrányba voltak asszem.
Kampman
több mint 10 éve
Nem vagyok otthon a kézilabdában, miért hozták le a kapust a lengyelek döntetlennél?
több mint 10 éve
Rofl, itt meg mi van? 10el ment a veszprém, volt egy kis dolgom, most érek vussza és 30-30 a hosszabbításban...wtf?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Lassan nem csak a női szakág nézését fejezem be, hanem ezt is.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
10 038
Tényleg maguknak köszönhetik. 9 gólról..mindig kézinél van ilyen, miért?😀
több mint 10 éve
nem nézem, de tényleg ennyire felborult a pálya, hogy kétszer annyi kiállítást kap a Veszprém, vagy csak a vízilabdából megszokott módon megpróbálják izgalmassá tenni a végét a sporik?Nincs panasz a sporikra. Csak magának köszönheti a Veszprém, hogy elkezdett majomkodni, és átadta a MOMENTUMot : D
slowmotion
több mint 10 éve
Gyerünk srácok!
több mint 10 éve
nem nézem, de tényleg ennyire felborult a pálya, hogy kétszer annyi kiállítást kap a Veszprém, vagy csak a vízilabdából megszokott módon megpróbálják izgalmassá tenni a végét a sporik?
több mint 10 éve
YoungZeeZee
10 038
azért ez durva.....