Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 10 éve
azért iksz körüli meccsen verték azokat a szlovénokat, akiket a legfontosabb játékosa nélküli magyar válogatott 110 percen keresztül oktatott. persze, vehetnek még embereket, de 100 százaléknák több honosítottjuk akkor sem lesz, most pedig már ennyin állnak. esetleg a tunéziaiak meg az egyiptomiak helyett vesznek még néhány dánt is...egész jónak tűnnek a házigazdák ! akik az útba kerültek azokat végül is elkatarították...és VB döntőt játszanak 😀találós kérdés:Mind katari? 😀peach
Markovic, Roiné, Capote, Saric, Memisevic, Stojanovic, Vidal, Damjanovic
mi bennük a közös?slowmotion
a kézilabda csúcsa. teljesen vicc ez a sportágbraxa88
igaz hogy elég könnyű csapatokat sodort oda az élet!
mondjuk az érdekes hogy mi lesz a jövőben ezzel a csapattal mert ha marad ez a stratégia akkor kaptunk a nyakunkba mi magyarok is hipp-hopp egy újabb erős válogatottat a vb-kre a jövőben (ha éppen ott leszünk)
amúgy azért a foci is túlélte valahogy a japán-koreai vb-t....yooker
több mint 10 éve
"Az Alabama egyetemet is csak alabamaiak, vagy a Stanford egyetemet is csak kaliforniaiak képviselhetik?"Mint látod, Katarban a válogatott technikailag egy klubcsapat.
WHAAAAT?! Hadd ne kelljen már elmagyaráznom a klubcsapat és a válogatott közötti különbséget, meg hogy mennyiben más, mikor valaki itt él (akár gyerekkora óta) és beszéli az ország nyelvét, vagy hogy Spanyolországban játszó bosnyák-szerbként "meggyőzik" őt szép summával, hogy attól a naptól fogva katari lesz. Ez megint csak a te egydimenziós trollvilágodban ugyanaz.baggio
De ez irreleváns, hisz azt írtad, hogy szempont az, hogy ki hol született. WHYYYYYYYY???!
Akiket írtam, és akikből lehetne sorolni százával, azok bizony felnőtt, sikeres sportolóként váltottak válogatottat anyagi vagy egyéb ösztönzés hatására.
Azt nem értem, hogy ebben ugyan mi a rossz, vagy mi az, ami kritikára ad okot?
több mint 10 éve
"Az Alabama egyetemet is csak alabamaiak, vagy a Stanford egyetemet is csak kaliforniaiak képviselhetik?"WHAAAAT?! Hadd ne kelljen már elmagyaráznom a klubcsapat és a válogatott közötti különbséget, meg hogy mennyiben más, mikor valaki itt él (akár gyerekkora óta) és beszéli az ország nyelvét, vagy hogy Spanyolországban játszó bosnyák-szerbként "meggyőzik" őt szép summával, hogy attól a naptól fogva katari lesz. Ez megint csak a te egydimenziós trollvilágodban ugyanaz.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Komolyan az számít egy ország képviseletében, hogy ki hol született?!?!Az Alabama egyetemet is csak alabamaiak, vagy a Stanford egyetemet is csak kaliforniaiak képviselhetik?
Valamint ha Katarnak megfelel, hogy ne Katarban születettek képviseljék, akkor nekünk kell ezügyben helyettük ítélkezni?
Nekem megfelelt, hogy a nem Magyarországon született Janics Natasa, a nem Magyarországon született Carlos Perez, a nem Magyarországon született Miklós Edit, a nem Magyarországon született Hoang Thanh Trang képviselt különböző világversenyeken.
Sajnálom, ha szerinted csak a vérszittya, kutyabőrösnemes őskatari a katari.
több mint 10 éve
Teljesen felesleges kritikusnak lenni egy olyan válogatottal szemben, amelynek egyik tagja sem abban az országban született, amelyet képvisel 😊 Értem. A honosítást meg úgy kezeled, mintha minden sportban ugyanazok a szabályok élnének, míg labdarúgásban u21-en felül csak egyetlen válogatottban léphetsz pályára, míg itt pl. úgy működik, hogy a katari hercegnek elegendő valakinek rámutatnia, ő 2 évig nem játszhat máshol, majd övé az útlevél.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Minden sportban, a sakktól az atlétikán, kézilabdán át a labdarúgásig régóta dívik a honosítás. Európában is.Hogy ezt a katariak kimaxolták, csak a hatékonyságukat dícséri.
Felesleges
több mint 10 éve
persze, azóta ha a cipődet vágod a bíróhoz se hőköl meg senki

---
több mint 10 éve
egész jónak tűnnek a házigazdák ! akik az útba kerültek azokat végül is elkatarították...és VB döntőt játszanak 😀találós kérdés:Mind katari? 😀peach
a kézilabda csúcsa. teljesen vicc ez a sportágbraxa88
igaz hogy elég könnyű csapatokat sodort oda az élet!
mondjuk az érdekes hogy mi lesz a jövőben ezzel a csapattal mert ha marad ez a stratégia akkor kaptunk a nyakunkba mi magyarok is hipp-hopp egy újabb erős válogatottat a vb-kre a jövőben (ha éppen ott leszünk)
amúgy azért a foci is túlélte valahogy a japán-koreai vb-t....
több mint 10 éve
Igazán eltörölhetnék azt a szabályt, hogy csak hármat lehet lépni labdával a kézben, úgyis mindenki ötöt lép minimum. 😀
több mint 10 éve
Én Katarnak drukkoltam, ahogy fogom azt tenni a döntőnél is (amit nyilván ugyanúgy nem nézek majd meg), sőt remélem a '22-es soccer vb-t is behúzzák majd 😊baggiojó, hát a sznobságnak is vannak fokozatai 😉
több mint 10 éve
Én Katarnak drukkoltam, ahogy fogom azt tenni a döntőnél is (amit nyilván ugyanúgy nem nézek majd meg), sőt remélem a '22-es soccer vb-t is behúzzák majd 😊

---
több mint 10 éve
És Katar vb döntőt játszik 😊)))igaz a fransziák fossá verik őket
több mint 10 éve
és VB döntőt játszanak 😀találós kérdés:Mind katari? 😀peach
a kézilabda csúcsa. teljesen vicc ez a sportág
több mint 10 éve
Nem tudom mitől múlt el. Sőt, azt se, hogy mitől lettem egy rövid időre izlandivá.Az a katari, aki annak érzi magát!nem ízlett a zuzmófőzelék?slowmotion
És ha Roin€, Capot€, $aric, M€mi$€vic, $tojanovic úgy érzi, akkor ők katariak.
Én egyszer izlandinak éreztem magam. De elmúlt.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Az a katari, aki annak érzi magát!nem ízlett a zuzmófőzelék?
És ha Roin€, Capot€, $aric, M€mi$€vic, $tojanovic úgy érzi, akkor ők katariak.
Én egyszer izlandinak éreztem magam. De elmúlt.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Az a katari, aki annak érzi magát!És ha Roin€, Capot€, $aric, M€mi$€vic, $tojanovic úgy érzi, akkor ők katariak.
Én egyszer izlandinak éreztem magam. De elmúlt.
több mint 10 éve
Egyenlítői Guinea messze a legjobb ebben a témában:Dehogy a labdarúgó kultúrájuk mégjobb,kivi vagyok melyik afrikai v dél amerikai u21et veszik meg a vb előtt. Vagy elérünk a fifás világválogatottak szintjére, annyi különbsggel h csak olyan kölkök fogjákalkotni akik akkor még nem szerepeltek a felnőtt nemzeti 11ben.peachÍgy könnyű.ja. én is néztem egyet.találós kérdés:Mind katari? 😀peach
kicsit olyan, mint az azeri futsal-válogatott, ahol mindenkinek ilyen neve van kb, hogy Santos, Souza, Eduardo meg ilyenek...slowmotion
Gusztustalan ez a világ.danyly
"Egyenlítői-Guinea meglehetősen kétes állampolgárságú futballistákkal tölti fel a válogatottat: mióta az olajkincsből származó pénzt a futballba is befektető ország jókora összegeket tud fizetni, sorra jönnek a honosítottak. A férfi és a női válogatottat is figyelembe véve eddig harmincnyolc brazil, huszonhárom kameruni, tíz kolumbiai (!), öt nigériai, öt szenegáli, négy Burkina Fasó-i, három elefántcsontparti, no meg egy-egy kongói, libériai és mali játékos öltötte magára a „nemzeti” mezt."
"Azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy az egész karrierjét Latin-Amerikában töltő Jimmy Bermúdez, Carlos Bejarano, César Augusto Rivas vagy Johnnier González milyen egyenlítői-guineai felmenőkkel rendelkezik (állítólag meccsenként háromezer amerikai dollárért vállalták, hogy válogatottak lesznek az afrikai országban). Azt szintén, hogy mennyire felel meg ez a FIFA előírásainak… A szabálykönyv szerint semennyire, de a CAF finoman fogalmazva is lazán kezelte az ellenőrzéseket, így fordulhatott elő, hogy egy elveszített selejtező mérkőzést követően a visszavágón hirtelen felbukkant kilenc brazil Egyenlítői-Guinea kezdőjében."
több mint 10 éve
Dehogy a labdarúgó kultúrájuk mégjobb,kivi vagyok melyik afrikai v dél amerikai u21et veszik meg a vb előtt. Vagy elérünk a fifás világválogatottak szintjére, annyi különbsggel h csak olyan kölkök fogjákalkotni akik akkor még nem szerepeltek a felnőtt nemzeti 11ben.Így könnyű.ja. én is néztem egyet.találós kérdés:Mind katari? 😀peach
kicsit olyan, mint az azeri futsal-válogatott, ahol mindenkinek ilyen neve van kb, hogy Santos, Souza, Eduardo meg ilyenek...slowmotion
Gusztustalan ez a világ.danyly
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Így könnyű.ja. én is néztem egyet.találós kérdés:Mind katari? 😀peach
Gusztustalan ez a világ.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
ja. én is néztem egyet.találós kérdés:Mind katari? 😀peach
kicsit olyan, mint az azeri futsal-válogatott, ahol mindenkinek ilyen neve van kb, hogy Santos, Souza, Eduardo meg ilyenek...
több mint 10 éve
találós kérdés:Mind katari? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
találós kérdés:Markovic, Roiné, Capote, Saric, Memisevic, Stojanovic, Vidal, Damjanovic
mi bennük a közös?
több mint 10 éve
Némethet Fradi drukkerként nagyon szerettem, anno nagyon jó volt, azok a sikerei elvitathatatlanok, de ez kb 5 inkább 10 éve, sajnos elszállt felette az idő.Reméljük találunk alkalmasabb embert erre a posztra.
több mint 10 éve
Tóth Timi (stúdióban), kedvenc átlövő játékosom volt. Nagyon jól néz ki most is. 😕) Ez a helyezés ezzel a csapattal (és ilyen edzővel; ez hatványozottan igaz) szerintem is realitás.
Németh meg nem ide való. Nagyon sajnálom, hogy Karl Erik Bøhn eltávozott az élők sorából. Ő ránca tudta volna szedni ezt a társaságot.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nagyon buták ezek a lányok...De a legbutább az edző...