Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
jézusom. botrányosan szarul kezdtünk.
több mint 13 éve
Mocsai nyert pár dolgot a bundesligában is...
több mint 13 éve
Na azért nehogy mar lenezzuk a Veszprém keretét. Azért nagyon jó és erős csapat volt az elmúlt idényekben. És igen többre tartom azt aki nyer a csapataval mint aki nem. Ha Mocsai jobb edzo lenne akkor ot vittek volna oda . Mondjk nagyon nem szeret kimozdulni itthonrol valamert. De most kb azon vitatkozunk hogy szerinted top 5-os vilagszinten szerintem meg kb top10-15-ös.Mondjuk a Veszprém kerete 8-10. helyen volt a BL mezőnyében, tulajdonképpen a mindenkori kezdőkapust és Vujint és esetleg Iváncsik Gergőt leszámítva senki sem lett volna fontos ember egy Bundesliga vagy Asobal-élcsapatban. Tehát mondjuk a Kielbe vagy a Barcába ők hárman férnének be bárminek. Jól látszott ez, mikor Ilyés a Bundesligába ment, az erős középcsapat Lemgóba, és ott csak védekezésben használták. Márpedig a Lemgo mérföldekre van a BL-től. Elég nehéz így Final Fourba jutni, nem is sikerült. Az egyetlen valós kudarc, amikor Mocsai gyengébb csapattól kapott ki az elmúlt több mint tíz év során (mióta követem a kézilabdát), az a tavalyi Leon elleni bukta volt. Bravúr ellenben volt, persze főleg a válogatottal. Tényleg nem látom, hogy Wilbeken kívül ki egyértelműen jobb nála világszinten ebben a műfajban. Onestát meg Dusebajevet elég nehéz értékelni, azokkal a keretekkel nekem sem esne nehezemre nagy eredményeket elérni. Az, hogy ma a német kézilabda ott tart, ahol, nagyban köszönhető amúgy Mocsai Lemgójának.
Valamiért megsem nyert a 82-es BEK ota tul sok mindent. Eb es EHF kupa ami osszejott.
De nem leszólni akarom kurva jo edzo csak emberileg nem tartom nagyra es erosnek tartom a hypeot amit kap. Itthon messze a legjobb edzo persze es szurkolok neki.
Toca
Emberileg ettől még lehet egy fasz, tippem nincs mert nem ismerem, az is lehet, hogy a kéziseink pöcsök és ő a normális vagy mindenki idióta, nemtom, nem is lényeges itt.
több mint 13 éve
Na azért nehogy mar lenezzuk a Veszprém keretét. Azért nagyon jó és erős csapat volt az elmúlt idényekben. És igen többre tartom azt aki nyer a csapataval mint aki nem. Ha Mocsai jobb edzo lenne akkor ot vittek volna oda . Mondjk nagyon nem szeret kimozdulni itthonrol valamert. De most kb azon vitatkozunk hogy szerinted top 5-os vilagszinten szerintem meg kb top10-15-ös.Jah értem többet ér egy olyan coach aki a Föld legjobb keretével simán nyer ezt-azt, mint aki standard élvonalba kormányozza a csapatát, közben az játékerőben annyira nem jó.empty taxiIgen és? Ez azt bizonyítja hogy jó edző. De hogy világszinten olyan húdejó lenne azt max az eredmények bizonyíthatnák. És azért azok szépek/szépek ,meg persze nem a legjobb csapata volt soha, de elmaradnak egy olyan edzőtől akit világszinten klasszisnak hívnék.Mai napig rendszeresen keresik Bundesliga-csapatok h menjen ki edzőnek.empty taxiMocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.RajnaAzt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Toca
Szerintem és ezt visszhangokból raktam össze , valami emberileg hiányzik belőle szerintem.Toca
Valamiért megsem nyert a 82-es BEK ota tul sok mindent. Eb es EHF kupa ami osszejott.
De nem leszólni akarom kurva jo edzo csak emberileg nem tartom nagyra es erosnek tartom a hypeot amit kap. Itthon messze a legjobb edzo persze es szurkolok neki.
több mint 13 éve
Jah értem többet ér egy olyan coach aki a Föld legjobb keretével simán nyer ezt-azt, mint aki standard élvonalba kormányozza a csapatát, közben az játékerőben annyira nem jó.Igen és? Ez azt bizonyítja hogy jó edző. De hogy világszinten olyan húdejó lenne azt max az eredmények bizonyíthatnák. És azért azok szépek/szépek ,meg persze nem a legjobb csapata volt soha, de elmaradnak egy olyan edzőtől akit világszinten klasszisnak hívnék.Mai napig rendszeresen keresik Bundesliga-csapatok h menjen ki edzőnek.empty taxiMocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.RajnaAzt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Toca
Szerintem és ezt visszhangokból raktam össze , valami emberileg hiányzik belőle szerintem.Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Igen és? Ez azt bizonyítja hogy jó edző. De hogy világszinten olyan húdejó lenne azt max az eredmények bizonyíthatnák. És azért azok szépek/szépek ,meg persze nem a legjobb csapata volt soha, de elmaradnak egy olyan edzőtől akit világszinten klasszisnak hívnék.Mai napig rendszeresen keresik Bundesliga-csapatok h menjen ki edzőnek.empty taxiMocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.RajnaAzt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Toca
Szerintem és ezt visszhangokból raktam össze , valami emberileg hiányzik belőle szerintem.
több mint 13 éve
Mai napig rendszeresen keresik Bundesliga-csapatok h menjen ki edzőnek.Mocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.RajnaAzt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Mocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.RajnaAzt nem vitatom hogy jó statréga. Mondjuk azért kicsit túlhypolt. Magyar szinten legjobb,világ szinten azért korántsem olyan jó már.
Mondjuk nem azt mondtam hogy küldjük el, csupán megtudom érteni Tomit valószínűleg nagyot csalódott Mocsaiban és volt még a háttérbe valami ezért most lemondta. Szerintem lesz ő még válogatott
több mint 13 éve
Mocsait lehet utálni, de azt kár tagadni, hogy világszinten kevés nagyobb stratéga van nála. Kudarcot sztem még sosem vallott, kivétel a Veszprém tavalyi szezonjának második fele, de ilyen hosszú idő alatt ez belefér.
több mint 13 éve
Ez pontosan így van, kb az egész csapat utálaja Mocsait.Veszprémben is rühelte már mindenki, azért kellet mennie.Azert maradjunk annyiba hogy Mocsait nem veleltelnul utaljak tobbet mint mondjuk Nagy Lacit . Allitolag rohadtul nem korrekt senkivel. Amint elkerul a padrol szerintem Ivancsik is visszajon. Lehet hamarabb is.TocaMit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.Schleckén se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
remek, Gulyás egyedül sovány lesz... 😕Divat
több mint 13 éve
Azert maradjunk annyiba hogy Mocsait nem veleltelnul utaljak tobbet mint mondjuk Nagy Lacit . Allitolag rohadtul nem korrekt senkivel. Amint elkerul a padrol szerintem Ivancsik is visszajon. Lehet hamarabb is.Mit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.Schleckén se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
több mint 13 éve
Azert maradjunk annyiba hogy Mocsait nem veleltelnul utaljak tobbet mint mondjuk Nagy Lacit . Allitolag rohadtul nem korrekt senkivel. Amint elkerul a padrol szerintem Ivancsik is visszajon. Lehet hamarabb is.Mit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.Schleckén se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
több mint 13 éve
Jaja! Gergő barátom nem volt rossz 😊Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotHarsányi? Azért megoldottuk mi azt a posztot Tomi nélkül is idén.Rajna
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
nem kellett volna hitegetnie, minden esetre az olimpiai pihenő jót tett a Tökinek!Mit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.Schleckén se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
|
több mint 13 éve
Mit tett Mocsai? Úgy gondolta, hogy van két másik olyan jobb szélsőnk, aki abban a pillanatban többet tud hozzátenni a csapat játékához. Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne.én se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...DivatIváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
több mint 13 éve
én se értem a hisztijét, de azért mocsai is tett érte, most meg eljátssza az is a hattyú halálát...Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.Schleck
|
több mint 13 éve
Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotPff, végre elfogadhat formában játszik és rögtön le is mondja a válogatottságot. Eddig sem nagyon bírtam Tomikát, mostantól még annyira sem fogom.
több mint 13 éve
Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotHarsányi? Azért megoldottuk mi azt a posztot Tomi nélkül is idén.
több mint 13 éve
Iváncsik Tamás lemondta a válogatottságotremek, Gulyás egyedül sovány lesz... 😕
|
több mint 13 éve
és tegyük hozzá, h eléggé szar volt a játékvezetés...ezek után idegenbe mire számítsunk ellenük??Fradi-Larvik 28-24!!! SZÉP VOLT CSAJOK! alig várom jövő hetet, Dabas on tour!!!DivatAmikor feljött a Larvik, akkor szépen összeszedte magát a csapat, így a csoportelsőségre is van sansz. Jó látni, hogy tényleg van tartalék a magyar csajkéziben (sajna jóval több, mint a fiúknál).Rajna
|
több mint 13 éve
Hihetelen örömteli amit a kézilabdacsapataink művelnek!
több mint 13 éve
Fradi-Larvik 28-24!!! SZÉP VOLT CSAJOK! alig várom jövő hetet, Dabas on tour!!!DivatAmikor feljött a Larvik, akkor szépen összeszedte magát a csapat, így a csoportelsőségre is van sansz. Jó látni, hogy tényleg van tartalék a magyar csajkéziben (sajna jóval több, mint a fiúknál).
több mint 13 éve
Fradi-Larvik 28-24!!! SZÉP VOLT CSAJOK! alig várom jövő hetet, Dabas on tour!!!
|
több mint 13 éve
Az, de legalább találtam pozitívumot benne. 😊Ez a Dinca nevű román csaj nagyon bejön. 😊SchleckCserébe nézhetetlen a meccs, annyi hiba van mindkét oldalon, hogy nehéz elhinni, hogy ez a legrangosabb liga 😊Rajna
több mint 13 éve
Ez a Dinca nevű román csaj nagyon bejön. 😊SchleckCserébe nézhetetlen a meccs, annyi hiba van mindkét oldalon, hogy nehéz elhinni, hogy ez a legrangosabb liga 😊