Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Amúgy másoknak is feltűnt a larvik stadionjában a Fideszreklám? 😀 Volt egy tábla, ami olyanokat írt ki, hogy Heia Viktor! meg Viktor stabil! meg ilyesmiket 😀

több mint 13 éve
Larvik meg sajnos behúzta, elfáradtunk, szerencsénk se volt(buzi leganger fogott mint a ződ festék) és továbbra is utálom a bírókat! sorsolásnál meg tuti rábaszunk, mint ahogy eddig szinte mindig. azért SZÉP VOLT CSAJOK, így is pár percen múlt csak!Divat
A bírók sztem szimplán meghülyültek, nem fújtak egyik csapatnak se, de a végén a Fradinak jött ki rosszabbul a dolog. Alapvetően nincs ezzel gáz, jobb a Larvik, mégis meccsben volt a Fradi Zácsik nélkül is.

Kis szerencsével összejöhet egy Győr-Zvenyigorod-Fradi-Hypo csoport, abból lehetne két magyar továbbjutó, akár úgyis, hogy lebiziniszelnek egy meccset egymásközt.

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Larvik meg sajnos behúzta, elfáradtunk, szerencsénk se volt(buzi leganger fogott mint a ződ festék) és továbbra is utálom a bírókat! sorsolásnál meg tuti rábaszunk, mint ahogy eddig szinte mindig. azért SZÉP VOLT CSAJOK, így is pár percen múlt csak!

|
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én általában nem szoktam bántani őket, mert miért lenne baj, hogy egy sportágban a magyar csapat a legpénzesebb kivételesen, de ez a mai hihetetlenül arcoskodó játék azért tényleg ellenszenves.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vori lehet jön Veszprémbe (hatosfal)Habi
Voriról biztos, hogy pont a hatosfal a megbízható forrás? 😀

(Tudom, szar volt. 😀 )

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Vori lehet jön Veszprémbe (hatosfal)

JT Daniels fan
több mint 13 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Annyira nem szerethető ez a Győr...
(nekem)Bazzani
Dehogynem...
(nekem)
😀
több mint 13 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 657
Nem csak neked...

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
(nekem)Bazzani
nekem sose volt az...mondjuk Katrinét szeretném szeretni! 😊

|
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
(nekem)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csak a sportklub adja? 😕
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 581 — Poloska confirmed
nándi lemondta a válogatottságot 😕

roló time!peach
Keresgettem, és nem találtam róla értelmes highlight videót... 😕 bár lehet hogy kicsit korán néztem, ez az egyetlen.. de ezt is kb 2 órája tehették fel.
 www.youtube.com/watch?v=joq8Xopa43kIgor
Nem pont Nándival kapcsolatban de azt már én is tapasztaltam hogy a neten iszonyatosan szegényes a kézilabda videók kínálata...
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 596 — No 1 Lijiao Gong fan

roló time!peach
Keresgettem, és nem találtam róla értelmes highlight videót... 😕 bár lehet hogy kicsit korán néztem, ez az egyetlen.. de ezt is kb 2 órája tehették fel.
 www.youtube.com/watch?v=joq8Xopa43k

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Azért ez a szegedi drapi nem minden idők legjobban átgondolt alkotása, még ha a mondanivalójával egyet is értek:

:/
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)

roló time!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 581 — Poloska confirmed
a Veszprémnek szurkoltam, de így is tetszett a meccs, felesleges a közönséget izélni, fordított helyzetben ugyanez lett volna.
Mikler meg god mode-ban tolta, válogatott szempontból sem utolsó 😊 apropó válogatott, mikor és hol játszunk legközelebb tétmeccset? ki kéne menni, mert a környéken esélytelen klubcsapatok meccsen normális színvonalat találni... kristof
Okt 31, Gyöngyös, magyar-lett. Simának ígérkezik 😊Rajna
Már csak állójegy van úgy készülj 😀
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Amit ma a szeged kapura lőtt az bement, ennyi.Több ilyen napjuk nem lesz, és ez csak az alapszakasz. Rájátszásban nem fogják megverni a Veszprémet.LanceVance
Én nem értem mért nem lehet elismerni annyival hogy a Szeged most jobb volt ennél az inkább BLre koncentráló Veszprémnél.
Imádom, ezeket a több ilyen napjuk nem lesz, meg majd oda vissza lesznek verve. Honnan tudod ? Nem ők az esélyesek viszont egy ilyen teljesítmény bármikor kijöhet és akkor izgi lesz a meccs.Toca
Lehet, hogy lesz még ilyen, de arra nagyon kicsi az esély, hogy a Szeged meccsben legyen a bajnoki címért, ez tény.Rajna
Nem is kérdőjeleztem meg, de ha legyőzik a csapatom(én is veszprém drukker vagyok inkább), akkor elismerem hogy most jobbak voltak és nem nekiállok a másiknak hogy nyertetek mert minden beeset soha többé nem lesz ilyen, hanem elismerem hogy jobbak voltak,viszont azért még mindig mi vagyunk az esélyesek ennyi.
több mint 13 éve
Amit ma a szeged kapura lőtt az bement, ennyi.Több ilyen napjuk nem lesz, és ez csak az alapszakasz. Rájátszásban nem fogják megverni a Veszprémet.LanceVance
Én nem értem mért nem lehet elismerni annyival hogy a Szeged most jobb volt ennél az inkább BLre koncentráló Veszprémnél.
Imádom, ezeket a több ilyen napjuk nem lesz, meg majd oda vissza lesznek verve. Honnan tudod ? Nem ők az esélyesek viszont egy ilyen teljesítmény bármikor kijöhet és akkor izgi lesz a meccs.Toca
Lehet, hogy lesz még ilyen, de arra nagyon kicsi az esély, hogy a Szeged meccsben legyen a bajnoki címért, ez tény.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Imádom, ezeket a több ilyen napjuk nem lesz, meg majd oda vissza lesznek verve. Honnan tudod ? Nem ők az esélyesek viszont egy ilyen teljesítmény bármikor kijöhet és akkor izgi lesz a meccs.
több mint 13 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 657
Amit ma a szeged kapura lőtt az bement, ennyi.Több ilyen napjuk nem lesz, és ez csak az alapszakasz. Rájátszásban nem fogják megverni a Veszprémet.

több mint 13 éve
a Veszprémnek szurkoltam, de így is tetszett a meccs, felesleges a közönséget izélni, fordított helyzetben ugyanez lett volna.
Mikler meg god mode-ban tolta, válogatott szempontból sem utolsó 😊 apropó válogatott, mikor és hol játszunk legközelebb tétmeccset? ki kéne menni, mert a környéken esélytelen klubcsapatok meccsen normális színvonalat találni... kristof
Okt 31, Gyöngyös, magyar-lett. Simának ígérkezik 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mikler meg god mode-ban tolta, válogatott szempontból sem utolsó 😊 apropó válogatott, mikor és hol játszunk legközelebb tétmeccset? ki kéne menni, mert a környéken esélytelen klubcsapatok meccsen normális színvonalat találni...
több mint 13 éve
"ELKÚRTAD! ELKÚRTAD! ELKÚRTAD! ELKÚRTAD!"

Gratulálok a szegedi közönségnek, csodálatos erkölcsi bizonyítvány ez róluk. shawnka
Jaj most ezzel jönni 😊 jobb ma a Szeged védekezésben + Mikler. De ez jó a magyar kézinek, azért a Veszprém ígyis-úgyis megnyeri a bajnokságot, a BL-re koncentrálnak amúgy láthatóan, helyesen.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley

Gratulálok a szegedi közönségnek, csodálatos erkölcsi bizonyítvány ez róluk. shawnka
Ezt ordibálják mindenhol.
Nem szegedi találmány.

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek

Gratulálok a szegedi közönségnek, csodálatos erkölcsi bizonyítvány ez róluk.