Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Csak kétszer találkoztunk a montenegróiakkal, de abból sokat nem lehet levonni. Délszláv stílus, igazi erőjáték. Majd meglátjuk.danyly
Ha láttad az ETO elleni döntőket, akkor az "erőjáték" szóval keveset mondtál + az a két cseh bíró vezeti a meccset, aki a horvátok ellen igen "barátságos" volt velünk.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 559 — Dolphins fan
Remélem azért a legjobb formánkat holnap fogjuk nyújtania montenegróiak ellen és akkor már fél lábbal a legjobb négyben vagyunk.
Sajnos nem tudom mennyire jók a montenegróiak, de ismerve a délszláv mentalitást, még ha jobbak is vagyunk akkor is nagyon nehéz meccs lesz ez. Ha Herr jó napot fog ki, akkor talán sikerülhet a győzelem vagy az X. De jó is lenne!Bruce
Az olimpián másodikok lettek, úgyhogy nem mondanám, hogy rosszak. Én azért bízom a csapatban, nagyon nehéz meccs lesz valóban, jó lenne győzni. 😊Gabesz92
Azért ez a montenegrói csapat nem az ami az olimpián második lett. Nem mondom, hogy simán verhetők, mert nagyon sokat fejlődtek, és a férfi vízilabda mellett ez a másik sikersportáguk. Bojana Popovics és Maja Szavics ugyan visszavonult az olimpiai csapatból, de ott van Katarina Bulatovics. Két nagy név és jó játékos kiesett náluk, de maradt még egy. Egyaránt 22-22 gólt szerzett Tomori is és Bulatovics is. De Tomori (csoda!), jobb dobószázalékkal lő. Valamint Knezevic-re és Radicevic-re is oda kell figyelni. Sajnos Görbicz nem játszik, ez mindig rossz ómen. Pirinek meg többet kellene vállalnia, több bejátszás kell. Herr-nek is sokat kell javulnia, össz. átlagban a 30 %-ot (!) sem éri el a teljesítménye.
Csak kétszer találkoztunk a montenegróiakkal, de abból sokat nem lehet levonni. Délszláv stílus, igazi erőjáték. Majd meglátjuk.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
többi mai pedig:

KÖZÉPDÖNTŐ, II. CSOPORT – A MAI PROGRAM
Spanyolország–Románia (Tv: Sport2)
16.15
Magyarország–Montenegró (Tv: m2)
18.15
Németország–Oroszország (Tv: Sport2)
20.15

|
több mint 13 éve
Hánykor van ma a meccs?
M2 adja? Mert a port.hu nem írja.Bazzani
m2 18:15

|
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Hánykor van ma a meccs?
M2 adja? Mert a port.hu nem írja.

több mint 13 éve
anita nem játszik ma, mert beteg...biztos Ottó nem takarta be! 😊

|
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Remélem azért a legjobb formánkat holnap fogjuk nyújtania montenegróiak ellen és akkor már fél lábbal a legjobb négyben vagyunk.
Sajnos nem tudom mennyire jók a montenegróiak, de ismerve a délszláv mentalitást, még ha jobbak is vagyunk akkor is nagyon nehéz meccs lesz ez. Ha Herr jó napot fog ki, akkor talán sikerülhet a győzelem vagy az X. De jó is lenne!Bruce
Az olimpián másodikok lettek, úgyhogy nem mondanám, hogy rosszak. Én azért bízom a csapatban, nagyon nehéz meccs lesz valóban, jó lenne győzni. 😊

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Sajnos nem tudom mennyire jók a montenegróiak, de ismerve a délszláv mentalitást, még ha jobbak is vagyunk akkor is nagyon nehéz meccs lesz ez. Ha Herr jó napot fog ki, akkor talán sikerülhet a győzelem vagy az X. De jó is lenne!
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
tegnap azért jobb hangulatban (meg jobb időben) jöttünk haza mint a múltkor! 😊
sokat alakultunk a horvát meccs óta, de kapus poszt nagyon gyenge ez a középdöntőben már sokba kerülhet , nem mindig tudunk többet lőni mint amennyit kapunk.. Herr-be sajnos csak max. belelövik a labdát! nagyon lassú
szélről szinte semmi!

megnéztük a német meccset is (nem tudom Tv adta-e) , elég kevés gól volt alacsony színvonal, Schülkének köszönhetjük a pontokat fantasztikus volt amit a kapuban művelt! ( volt olyan védése amikor kézzel leért a bal alsóra ) a végén 1 gólos német előnynél ellőtték és indultak a horvátok ziccerben a továbbjutásért kb 8 mp volt hátra és fogta! le a kalappal!

ezzel az ággal talán jobban jártunk mint ha a francia,dánt kaptuk volna! 4 pont nagyon jó ki kell használni!
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
A horvátok elleni meccs végén azt mondtam, hogy nyerünk kettőt, és négy ponttal megyünk tovább, úgyhogy nem is baj, hogy megvolt a szar meccsünk, a többi fontosabb lesz
Még a végén igazam lesz 😀Wyatt
Ezt én mondtam, bár a 4 pontban nem voltam biztos, viszont legalább beírtam ide, mikor mindenki jajveszékelt 😛

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ez a Tomori egy állat, most télleg átszakította azta bizonyos vasajtót...laurencz arcát azért megnézném ilyenkor!Divat
Úgy látszik egész jó ómenné válik az, hogyha valakit kiutál Laci bácsi a válogatottból. 😀

több mint 13 éve
ez a Tomori egy állat, most télleg átszakította azta bizonyos vasajtót...laurencz arcát azért megnézném ilyenkor!

|
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Na nem számít semmit a németeknek az utolsó mp-ben lőtt gól 😊
Nagyon profin lehoztuk a végét, férfi mezőnyben is bravúros végjáték lett volna, hát még a nők közt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A horvátok elleni meccs végén azt mondtam, hogy nyerünk kettőt, és négy ponttal megyünk tovább, úgyhogy nem is baj, hogy megvolt a szar meccsünk, a többi fontosabb lesz
Még a végén igazam lesz 😀

több mint 13 éve
Azért nagy respect ennek az embernek, a cím persze megint hülye szenzációhajhász módon van feltüntetve:

www.origo.hu/sport/kezilabda/20121206-karl-erik-bohn-szvoetslgi-kapitany-nem-ismeri-a-magyar-kezilabdaz.html
dande
hát ez azért elég durva!
messze a meccs vége előtt haza készül + nem ismeri a csapatot ! na ne már!
akkor menjen haza tényleg és vegye át Siti a csapatot!
mondjuk a horvát meccs nagy részében keresztbe tett lábbal üldögélt a padon tényleg...
több mint 13 éve
fontos W volt a tegnapi, lehet megint utazni.. 😊
az viszont érdekes hogy Ti megvoltatok elégedve Sz. Zita horvátok elleni teljesítményével...yooker
Védekezésben már jó volt, talán támadásban is feljavul...
több mint 13 éve
jaja, sajnos az öngól volt...dehát anitától mit is várjunk. 😀
Piri megint szarul kezdett, de végére belejött, Zizi "megint" szétesetten játszott mi? 😀
Tomorival viszont nem tudom mi volt, igaz sokat nem is játszott.Divat
Tomori fáradt; meg amúgy is általában egy sima egy fordítottat szokott játszani támadásban 😊
több mint 13 éve
A szerb edző meg visszarángatta Sullandot meccs közben:
 www.youtube.com/watch?v=-7VYg-IHxpQ
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért nagy respect ennek az embernek, a cím persze megint hülye szenzációhajhász módon van feltüntetve:

www.origo.hu/sport/kezilabda/20121206-karl-erik-bohn-szvoetslgi-kapitany-nem-ismeri-a-magyar-kezilabdaz.html
több mint 13 éve
fontos W volt a tegnapi, lehet megint utazni.. 😊
az viszont érdekes hogy Ti megvoltatok elégedve Sz. Zita horvátok elleni teljesítményével...
több mint 13 éve
jaja, sajnos az öngól volt...dehát anitától mit is várjunk. 😀
Piri megint szarul kezdett, de végére belejött, Zizi "megint" szétesetten játszott mi? 😀
Tomorival viszont nem tudom mi volt, igaz sokat nem is játszott.

|
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 429 — Panthers fan
Mondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.Rajna
Lehetetlen megmondani, mi lesz azon a meccsen.ender1112
Az fix, de ha kettővel nyerünk, az egygólos német W jó lett volna nekünk és a fritzeknek, így most nem az, ezért kár volt ellőni.Rajna
Szerintem a te általad írt esetben így nézne ki a mini-tabella:
HUN +1
CRO 0
GER -1

Úgyhogy lényegtelen volt az utolsó gól ebből a szempontból.(ha jól számolok)Pálca
Azért nem lényegtelen, mert nekünk az az érdekünk, hogy a németek jussanak tovább, ne a horvátok.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
Mondjuk az utolsó gól nagy baromság volt, a két gólos siker lett volna az ideális. Most a horvátoknak jó az egy gólos zakó is.Rajna
Az fix, de ha kettővel nyerünk, az egygólos német W jó lett volna nekünk és a fritzeknek, így most nem az, ezért kár volt ellőni.Rajna
Szerintem a te általad írt esetben így nézne ki a mini-tabella:
HUN +1
CRO 0
GER -1

Úgyhogy lényegtelen volt az utolsó gól ebből a szempontból.(ha jól számolok)
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Az fix, de ha kettővel nyerünk, az egygólos német W jó lett volna nekünk és a fritzeknek, így most nem az, ezért kár volt ellőni.

több mint 13 éve
Lehetetlen megmondani, mi lesz azon a meccsen.