Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen ezt mondta bár akkor is nyerni kellett volna igaz az orosz ellen mindihg úggy vagyok jó ha szorossan megússzuk de azért most jó lett volnanyerni.Mocsai tényleg azt mondta az időkérésnél, hogy "jó a döntetlen is" vagy valami ilyesmit?JJÉn úgy hallottam, hogy nem hozza le Miklert, mert fontosabb, hogy ne kapjunk ki. De lehet csak a szívem mondja ezt.Schleck
Off de itt a stream a vizilabdához nagyon ütjük az olaszokat 😀
http://www.len.eu/cms?events+championships+eindhoven2012+webcast=127
több mint 12 éve
Mocsai tényleg azt mondta az időkérésnél, hogy "jó a döntetlen is" vagy valami ilyesmit?JJÉn úgy hallottam, hogy nem hozza le Miklert, mert fontosabb, hogy ne kapjunk ki. De lehet csak a szívem mondja ezt.
több mint 12 éve
így igazságos, a szerbek megakarták nyeretni velünk, gyökerek voltunk hozzá, ezt az X-et érdemeltük ma este...ha a védekezésünk nem áll össze túl sok jóra nem kell számítani a spanyolok és a franciák ellen...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
na a magyaros első meccses x... áááá egyszer húznánk be
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mocsai tényleg azt mondta az időkérésnél, hogy "jó a döntetlen is" vagy valami ilyesmit?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez csak nekem fura, hogy nem volt semmi figura kitalálva itt a végére? :/SchleckMocsai szerint jó az x..
több mint 12 éve
Ez csak nekem fura, hogy nem volt semmi figura kitalálva itt a végére? :/
több mint 12 éve
Mióta eaglesmcnabb leszólta a sporikat azóta egy rossz szavunk nem lehet rájuk. Sőőőt. 😀Hajrá most a végére! 😊
több mint 12 éve
nem baj legalább az elején játszottunk is 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
hol vannak az emberek? 😂 😂 😂
több mint 12 éve
eltört I. Tomi lába? :o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ez most kellett.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
azért a magyar szurkolók egy kicsit elhallgattak, sajnos akkor amikor a legjobban kénedavemayerÉn nekem van egy ilyen elméletem, hogy bizonyos szurkolói létszám fölött már enyhül a szurkolás. Bár ez lehet nagy faszság, mert a jégkorong vb-n is leszóltatok érte. 😀
több mint 12 éve
azért a magyar szurkolók egy kicsit elhallgattak, sajnos akkor amikor a legjobban kéne
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nem jó ez h ennyire megszórják őket 2 perccel, mert előbb-utóbb kompenzálva lesz... :/
több mint 12 éve
elszállt az ihlet... 😂peachDe miért nem Gergő lövi a heteseket? Az első félidőben hagyott már ki?
több mint 12 éve
elszállt az ihlet... 😂
több mint 12 éve
román, olasz, brazil... ezek mind más kategória 😀Látszik, hogy nem hallottál még román kommentátort....valaki2nemtom mit akar az mtv... addig ok h minden jelentősebb sport eseményt ők közvetítenek, de ehhez kellene a megfelelő emberanyag is... ez a balf*sz a kézi EB-n, mezei a forma 1-en... mi jöhet még? :/peachPedig kézilabdát nem olyan nagy nehézség közvetíteni. Legalábbis a sporttv-n is jó szokott lenni mind a két kommentátor, meg Hajdú B sem volt rossza a viasatos BL meccseken. De ez minden szempontból szörnyű. Jobban szurkol mint, ahogy kellene, hülye helyzetekben ordít feleslegesen és a kézilabdához sem nagyon ért, ahogy látom.Schleck
szerk.: de azért Roli is!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Látszik, hogy nem hallottál még román kommentátort....Pedig kézilabdát nem olyan nagy nehézség közvetíteni. Legalábbis a sporttv-n is jó szokott lenni mind a két kommentátor, meg Hajdú B sem volt rossza a viasatos BL meccseken. De ez minden szempontból szörnyű. Jobban szurkol mint, ahogy kellene, hülye helyzetekben ordít feleslegesen és a kézilabdához sem nagyon ért, ahogy látom.SchleckMiért ez a kretén közvetít? :/nemtom mit akar az mtv... addig ok h minden jelentősebb sport eseményt ők közvetítenek, de ehhez kellene a megfelelő emberanyag is... ez a balf*sz a kézi EB-n, mezei a forma 1-en... mi jöhet még? :/peach
A csapat viszont nagyon jól kezd! 😊Schleck
több mint 12 éve
nem a nándi tehet róla, könnyű gólókat dobnak sajna a ruszkik, csak az a pár bravúr hiányzik tőle h néhány ziccer elakadjon benne...peachAzt én sem mondom, hogy ő tehet róla, de ha egyszerűen semmi nem akad el benne akkor próbáljuk meg Miklert
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
nem a nándi tehet róla, könnyű gólókat dobnak sajna a ruszkik, csak az a pár bravúr hiányzik tőle h néhány ziccer elakadjon benne...
több mint 12 éve
Kommentátor borzalmas. Mikler tényleg megérne egy próbát, ennél rosszabb nem igazán lehet, félreértés ne essék, Nándit nagyon bírom. Amúgy nem rossz ez, Iváncsik meg természetesen állat 😀
http://insidehandoff.com/