Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mocsai tényleg azt mondta az időkérésnél, hogy "jó a döntetlen is" vagy valami ilyesmit?JJ
Én úgy hallottam, hogy nem hozza le Miklert, mert fontosabb, hogy ne kapjunk ki. De lehet csak a szívem mondja ezt.Schleck
Igen ezt mondta bár akkor is nyerni kellett volna igaz az orosz ellen mindihg úggy vagyok jó ha szorossan megússzuk de azért most jó lett volnanyerni.

Off de itt a stream a vizilabdához nagyon ütjük az olaszokat 😀

http://www.len.eu/cms?events+championships+eindhoven2012+webcast=127
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mocsai tényleg azt mondta az időkérésnél, hogy "jó a döntetlen is" vagy valami ilyesmit?JJ
Én úgy hallottam, hogy nem hozza le Miklert, mert fontosabb, hogy ne kapjunk ki. De lehet csak a szívem mondja ezt.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
így igazságos, a szerbek megakarták nyeretni velünk, gyökerek voltunk hozzá, ezt az X-et érdemeltük ma este...
ha a védekezésünk nem áll össze túl sok jóra nem kell számítani a spanyolok és a franciák ellen...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
na a magyaros első meccses x... áááá egyszer húznánk be

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 429 — no es importante
Mocsai tényleg azt mondta az időkérésnél, hogy "jó a döntetlen is" vagy valami ilyesmit?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Ez csak nekem fura, hogy nem volt semmi figura kitalálva itt a végére? :/Schleck
Mocsai szerint jó az x..

több mint 12 éve
Ez csak nekem fura, hogy nem volt semmi figura kitalálva itt a végére? :/

több mint 12 éve
Mióta eaglesmcnabb leszólta a sporikat azóta egy rossz szavunk nem lehet rájuk. Sőőőt. 😀
Hajrá most a végére! 😊

több mint 12 éve
nem baj legalább az elején játszottunk is 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tyíííí az ungarise betyárok 😀petey
Schuch magyar.

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
tyíííí az ungarise betyárok 😀

több mint 12 éve
Vazzeg Laluska milyen idióta módon védekezik néha.

több mint 12 éve
hol vannak az emberek? 😂 😂 😂

több mint 12 éve
eltört I. Tomi lába? :o

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
ez most kellett.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
azért a magyar szurkolók egy kicsit elhallgattak, sajnos akkor amikor a legjobban kénedavemayer
Én nekem van egy ilyen elméletem, hogy bizonyos szurkolói létszám fölött már enyhül a szurkolás. Bár ez lehet nagy faszság, mert a jégkorong vb-n is leszóltatok érte. 😀

több mint 12 éve
azért a magyar szurkolók egy kicsit elhallgattak, sajnos akkor amikor a legjobban kéne

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nem jó ez h ennyire megszórják őket 2 perccel, mert előbb-utóbb kompenzálva lesz... :/

több mint 12 éve
elszállt az ihlet... 😂peach
De miért nem Gergő lövi a heteseket? Az első félidőben hagyott már ki?

több mint 12 éve
elszállt az ihlet... 😂

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nemtom mit akar az mtv... addig ok h minden jelentősebb sport eseményt ők közvetítenek, de ehhez kellene a megfelelő emberanyag is... ez a balf*sz a kézi EB-n, mezei a forma 1-en... mi jöhet még? :/peach
Pedig kézilabdát nem olyan nagy nehézség közvetíteni. Legalábbis a sporttv-n is jó szokott lenni mind a két kommentátor, meg Hajdú B sem volt rossza a viasatos BL meccseken. De ez minden szempontból szörnyű. Jobban szurkol mint, ahogy kellene, hülye helyzetekben ordít feleslegesen és a kézilabdához sem nagyon ért, ahogy látom.Schleck
Látszik, hogy nem hallottál még román kommentátort....valaki2
román, olasz, brazil... ezek mind más kategória 😀

szerk.: de azért Roli is!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
valaki2 453 — Saints fan
Miért ez a kretén közvetít? :/
A csapat viszont nagyon jól kezd! 😊Schleck
nemtom mit akar az mtv... addig ok h minden jelentősebb sport eseményt ők közvetítenek, de ehhez kellene a megfelelő emberanyag is... ez a balf*sz a kézi EB-n, mezei a forma 1-en... mi jöhet még? :/peach
Pedig kézilabdát nem olyan nagy nehézség közvetíteni. Legalábbis a sporttv-n is jó szokott lenni mind a két kommentátor, meg Hajdú B sem volt rossza a viasatos BL meccseken. De ez minden szempontból szörnyű. Jobban szurkol mint, ahogy kellene, hülye helyzetekben ordít feleslegesen és a kézilabdához sem nagyon ért, ahogy látom.Schleck
Látszik, hogy nem hallottál még román kommentátort....

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
nem a nándi tehet róla, könnyű gólókat dobnak sajna a ruszkik, csak az a pár bravúr hiányzik tőle h néhány ziccer elakadjon benne...peach
Azt én sem mondom, hogy ő tehet róla, de ha egyszerűen semmi nem akad el benne akkor próbáljuk meg Miklert

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
nem a nándi tehet róla, könnyű gólókat dobnak sajna a ruszkik, csak az a pár bravúr hiányzik tőle h néhány ziccer elakadjon benne...

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Kommentátor borzalmas. Mikler tényleg megérne egy próbát, ennél rosszabb nem igazán lehet, félreértés ne essék, Nándit nagyon bírom. Amúgy nem rossz ez, Iváncsik meg természetesen állat 😀

http://insidehandoff.com/