Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 www.handball-planet.com/vote-for-the-best-2012-female-player-and-coach/

szavazzon mindenki Tomorira!eaglesmcnabb
Error establishing a database connection

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
 www.handball-planet.com/vote-for-the-best-2012-female-player-and-coach/

szavazzon mindenki Tomorira!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 523 — Keep pounding
Böhn vmi elképesztő figura, picit olyan mint Mourinho és mégis más. A nyilatkozataival, minden megnyilvánulásával arra törekszik hogy elterelje a figyelmet a csapatról levegye a lányokról a terhet, és úgy tünik ez beválik. Másként teszi mint a portugál, de sztem a lényege ugyanaz. Hiába vannak edzők, akik taktikailag képzettebbek, de ha nem tudják ezt átültetni a csapatra semmire nem mennek vele. Ő pedig elhiteti velük hogy jók (nyilván azok is, különben nem lennénk harmadikok), és ki is tudják hozni magukból, ami bennük van. Az összes olyan meccsünket megnyertük, ami fontos volt és volt rá reális esélyünk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Böhm lehet taktikailag nem a legjobb a norvég edzők között se és itthon is van esetleg kívülről jobbnak tűnő, de ami lelki pluszt hozzá tud tenni az pótolhatatlan. További sok sikert reméljük lesz még feljebb!
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Természetesen hatalmas grat a lányoknak, a norvégokat meg sajnálom.danyly
már ne haragudj , de
hogy lehet egy norvég csapatot sajnálni?? 😊

yooker
Értem én. 😊 Egyébként ha nem ellenünk játszanak (bármiben) akkor nekik szurkolok. Dolgoztam is kinn, éltem is kinn, megszerettem azt az országot és az embereket. És remélem már ott kezdem a következő év elejét. De ez már legyem az én problémám. 😊danyly
hát én csak egy dolgot tudok a "mentségükre" felhozni, hogy
mindig tele van bomba csajokkal a csapatuk! 😊
yooker
Az sem egy hátrány az biztos. 😊 Fura de én ott kinn (mondjuk én inkább vidéken mozogtam), nem sok szépséget láttam.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Én is mindenben a Norvégoknak drukkolok, főleg téli sportágak, de mostha Montenegró vagy Norvégia akkor nem nehéz a döntés 😀
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
már ne haragudj , de

yooker
Értem én. 😊 Egyébként ha nem ellenünk játszanak (bármiben) akkor nekik szurkolok. Dolgoztam is kinn, éltem is kinn, megszerettem azt az országot és az embereket. És remélem már ott kezdem a következő év elejét. De ez már legyem az én problémám. 😊danyly
hát én csak egy dolgot tudok a "mentségükre" felhozni, hogy
mindig tele van bomba csajokkal a csapatuk! 😊
több mint 13 éve
már ne haragudj , de

yooker
Értem én. 😊 Egyébként ha nem ellenünk játszanak (bármiben) akkor nekik szurkolok. Dolgoztam is kinn, éltem is kinn, megszerettem azt az országot és az embereket. És remélem már ott kezdem a következő év elejét. De ez már legyem az én problémám. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
már ne haragudj , de
több mint 13 éve
Természetesen hatalmas grat a lányoknak, a norvégokat meg sajnálom.

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Hát vmit nagyon tud Böhn, mert elképesztően összerakta ezt a csapatot mentálisan, ami nőknél nagy szó. Sztem sokkál inkább a lelkekre hat, mint a fejekre, ez lehet a kulcs. Az is jelezte, mennyire odavan érte a csapat, ahogy odarohantak hozzá a bronzmeccs végeztével. Lehet női kéziben fontosabb pszichológusnak lenni, mint zseniális taktikát kidolgozni.gabokocka
És közben egy nyeretlen kétéves a nyilatkozatai és az időkérései alapján, számomra totál érthetetlen.

több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 523 — Keep pounding
Hát vmit nagyon tud Böhn, mert elképesztően összerakta ezt a csapatot mentálisan, ami nőknél nagy szó. Sztem sokkál inkább a lelkekre hat, mint a fejekre, ez lehet a kulcs. Az is jelezte, mennyire odavan érte a csapat, ahogy odarohantak hozzá a bronzmeccs végeztével. Lehet női kéziben fontosabb pszichológusnak lenni, mint zseniális taktikát kidolgozni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elég durva meccs ez is, kár, hogy nem lesz vége az NFL kezdésére
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Nah a döntő is hsosszabításba torkollik, miután 5 secel a vége előtt egyenlítettek a norvégok
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
bizony

(tapasztalat)

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Na ezt majdnem megkönnyeztem, a fene se tudja miért.
Ahogy öregszek úgy érzékenyülök el?

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Grat csajok!

több mint 13 éve
lucy liu Arizona Cardinals 314
jó, hogy a végén kiegyenlítettek, így a hosszabbítás megváltoztathatta a világról kialakult képemet 😊

Átlőni lassan senki sem tud a nemzetközi mezőnyben, ha ezen azt érted, hogy felugrik 9-10 méterről és besuvasztja a kapuba. Tomori ezt tudja nálunk, ilyen még Bulatovic a montenegróiaknál, Sulland a norvégoknál és Amorim a braziloknál, sokkal több nincs (biztos kihagytam valakiket). A lényeg, hogy középről gólképes játékosaink vannak, legyenek azok irányítók vagy átlövők, felállt védelem ellen pedig ez kéne, hogy számítson, ha van épkézláb taktika és chemistry.Rajna
Filipovicsot is idevenném sajnos én a mai meccs után.
Schleck
vannak még ilyen stílusú játékosok, de a szűk krémben nem sok, filipovics sem elit. nálam penezics, posztnova, torstenson méltó még a felsoroltakhoz
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Szép volt lányok! 😊

És a bírók is maximálisan korrektek voltak, sőt, inkább fújtak nekünk itt a végén, de nem zavar. 😀

több mint 13 éve
Átlőni lassan senki sem tud a nemzetközi mezőnyben, ha ezen azt érted, hogy felugrik 9-10 méterről és besuvasztja a kapuba. Tomori ezt tudja nálunk, ilyen még Bulatovic a montenegróiaknál, Sulland a norvégoknál és Amorim a braziloknál, sokkal több nincs (biztos kihagytam valakiket). A lényeg, hogy középről gólképes játékosaink vannak, legyenek azok irányítók vagy átlövők, felállt védelem ellen pedig ez kéne, hogy számítson, ha van épkézláb taktika és chemistry.Rajna
Filipovicsot is idevenném sajnos én a mai meccs után.

több mint 13 éve
Szucsánszky most hol jár éppen? Ne basszuk már el!

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Na képesek leszünk-e elchokerkedni.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Amúgy a Larvik-Fradit anno azért hoztam még fel, mert JC szerint a norvégoknak 6-7 kulcsjátékosuk van, pedig látszik, hogy ha a beállósukat és a kapusukat kiveszed, akkor már sehol sincsenek. Rajna
Akármikor lecserélném azért a komplett szélső állományunkat az egyik kezdő szélsőjükre meg annak a nagymamájára, utcahosszal lennénk előrébb. 😊somoskovig
😊 ha lenne a 6-7 kulcsemberük, 2 elvesztése nem okozhatna különösebb gondot. Amúgy szerintem Löke nélkül elkaristolnának a Blanco-Frafjord duóval, Haraldsen az igazán fontos láncszem.

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
Amúgy a Larvik-Fradit anno azért hoztam még fel, mert JC szerint a norvégoknak 6-7 kulcsjátékosuk van, pedig látszik, hogy ha a beállósukat és a kapusukat kiveszed, akkor már sehol sincsenek. Rajna
Akármikor lecserélném azért a komplett szélső állományunkat az egyik kezdő szélsőjükre meg annak a nagymamájára, utcahosszal lennénk előrébb. 😊