Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
kicsit gáz de én ezen a meccsen tuti nem adnék bele mindent, inkább 80% és kapjunk ki 4-5 góllal és ne legyen újabb sérült. Aztán a középdöntőben meg robbantani :cool:Az a baj ezzel az elmélettel, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy 80%-kal nem 4-5 góllal kapnánk ki. 😉
valaki elhiszi hogy a spanyolok kikapnak az oroszoktól? nem sok esélyt látok rá, belefutnak a késbe, megcibáltuk eléggé az oroszlán bajszát szerdán 😀davemayer
több mint 12 éve
kicsit gáz de én ezen a meccsen tuti nem adnék bele mindent, inkább 80% és kapjunk ki 4-5 góllal és ne legyen újabb sérült. Aztán a középdöntőben meg robbantani :cool: valaki elhiszi hogy a spanyolok kikapnak az oroszoktól? nem sok esélyt látok rá, belefutnak a késbe, megcibáltuk eléggé az oroszlán bajszát szerdán 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Engem nagyon meglepett a spanyol meccs !3- 4 gólos vereséget vártam...Ma este nagyon kíváncsi vagyok hogy kitart-e ez a mentális erő , mert leginkább az hozta nekünk ezt az eredményt! Nem szabad hogy az elején megtörjenek minket , ha kitartunk akkor a végén megint bármi lehet!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
örültem hogy Skaliczky legalább a stúdióból szakkomentált a sporttv-n meccsen is ő vanFocihoz viszonyitva ő is meg a Borsos Attila is rengeteget tesz hozzá szakkomentátorként. Lehet h túlzás meg erőltettet de a foci szakkomentátorok szinvonala ami nagy nulla tükrözi a magyar edzői kar felkészültségét
zseniális a pasi! amúgy is nagy kedvencem (meg a Pick is! )
simán megmondta valamelyik meccsen hová lövik majd a hetest pl.... :rolleyes:
amúgy ezzel a hajjal , bajusszal(bár most már nincs) , arany karlánccal igazi taxisofőr alkat! 😀yooker
több mint 12 éve
örültem hogy Skaliczky legalább a stúdióból szakkomentált a sporttv-n meccsen is ő vanzseniális a pasi! amúgy is nagy kedvencem (meg a Pick is! )
simán megmondta valamelyik meccsen hová lövik majd a hetest pl.... :rolleyes:
amúgy ezzel a hajjal , bajusszal(bár most már nincs) , arany karlánccal igazi taxisofőr alkat! 😀
több mint 12 éve
Kivel lesz a következő meccs?respectvv4laci"csak" a címvédő franciák jönnek , nagyon eros a csapat barmelyik masik csoportbol szerintem tovabb mennenk hatha innen is
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kivel lesz a következő meccs?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ahányszor már anyáztam erre a Mocsaira régebben , és erre a vb-n legutóbb meg most isTök ugyanaz , az 1etlen játékos akibe benne van h megveri az emberét vagy váratlant huz esetleg meg Csaszi.
kurva jó ! ezt nem gondoltam volna ! jót tesz neki nagyon hogy kezdő és nincs Nagy Laci !yooker
Ja Nagy Laci meg bekaphatja a 12centisemet a kutyának se hiányzik!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
GYerekek aki nem látta volna ezt a meccset hátul Mikler Illyés Feci, Laluska , elöl pedig Mocsai Totó és Illyés Feci nyerte meg.Oriási sportélmény volt ez gyerekek.
több mint 12 éve
Óriási döntetlen lett! 😀 Mikler parádés volt és jó volt látni külön öröm volt számomra a szintén somogyi csurgói Szöllősi gólját látnom 😀
Azért ez az EB eddig a Császáré, rég nem láttam ilyen jól a válogatott színeiben szerepelni.
Bár csak a 2. félidő második felét láttam, de nagyon nagy lelki erő, hogy a végén mínuszról visszajöttünk és egál lett!
Szép volt Fiúk!
Most már tovább kell jutni és viszünk is majd 1 pontot!
Hajrá Magyarok!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
nagy laci leszophatja magát! geci jó a CSAPAT!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Csodálkozunk, hogy bírózós nemzet vagyunk amikor a kommentátor az eddigi másfél meccsből minden percben legalább egyszer foglalkozott a bírókkal?...majdnem megőrültem, hogy minden egyes kontaktnál közölte, hogy és szabálytalankodnak xy-nal szemben.
nem kicsit idegesítőzolika26
közönség nem volt rossz, bár amikor a csapatnak nem ment, akkor ők sem segítettek
több mint 12 éve
Voltak baromságaik a sporiknak bőven mind2 oldalra, szerintem kár szidni őket.Gábor a CSÁSZÁR 😀 :cool:
több mint 12 éve
megérte 😀 😀 😀 😀Szép volt srácok!!!!Ezért nem szoktam kézilabdát (főleg nőit!) nézni... de most kivételt tettem. 😊zemanla
Azt hittem "magyarosra" sikerül a végjáték, de rámcáfoltak.s.gergo
kár hogy a sporik másik meccset néztek........
több mint 12 éve
Szép volt srácok!!!!Ezért nem szoktam kézilabdát (főleg nőit!) nézni... de most kivételt tettem. 😊
Azt hittem "magyarosra" sikerül a végjáték, de rámcáfoltak.s.gergo
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Szép volt srácok!!!!Azt hittem "magyarosra" sikerül a végjáték, de rámcáfoltak.
több mint 12 éve
Győzelemmel felérő döntetlen! Szép volt!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEa franciákat kötve hiszem hogy megverjük de bányja kánya előzőekhez képest mínusz -25-s gólkülönbséggel számolva a csoportkör végén ez zseniális a -5 is jó lesz 😛 😛
több mint 12 éve
mekkora különbség volt a mai x és a hétfői között te jó ég :cool: jók vagyunk az az igazság, ha soccer lenne azt mondanám Mikler bekerült pár noteszbe a mai teljesítménye után 😀
MAGYAROK!!!!!
És most a közönség is nagyon jó volt, így kell ezt 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez hipermegagigajó végjáték volt, megérdemelt 1 pont
több mint 12 éve
yoooooooooooooo :cool:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Fúúúú baszod, a lelkem mélyén annyira féltem, hogy kihagyjuk.Húúúúúúúú, mekkora meccs volt, megérdemeltük az egy pontot, rászolgáltunk! 😊
több mint 12 éve
Ott b@ssssszaaaaaaaaaa meg 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: