Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 006 — Nega Scott
Azt egyébként lehet tudni, hogy Sopronyit miért nem játszatja a mester? Én úgy látom, hogy nagyon jól játszik, múltkor a franciák ellen is jól teljesített. Nem tudom, hogy van-e valamilyen sérülése, vagy csak a taktika része?Gabesz92
Ez számomra is rejtély. Egyetlen balkezesünk, támadásban simán hasznosabb, mint mondjuk Bulath jobbátlövőben, mégsem játszik, pedig a Debrecenben is elgalább akkora szerepet kap, mint Bulath. Mátéfi összevissza keveri a játékosokat, Temes eddig nem játszott, most meg sokat, fura ez... de tökmindegy. Az ukránok győzelmével rohadt jó sanszunk van az elődöntőre: ha megverjük a svédeket (ami a selejtezőben oda-vissza sikerült), akkor a holland-ukrán duó egyikétől akár ki is kaphatunk...

több mint 15 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Azt egyébként lehet tudni, hogy Sopronyit miért nem játszatja a mester? Én úgy látom, hogy nagyon jól játszik, múltkor a franciák ellen is jól teljesített. Nem tudom, hogy van-e valamilyen sérülése, vagy csak a taktika része?

több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
én kellően felidegesítettem magam az első félidőn
nem igaz hogy nem tudunk mit kezdeni velük
se offense,se defense
ez egy nagy nulla eddig,vizes dupla nulla

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Egyébként - követve a nemzetközi példát - végre nekünk is van egy nagybetűs KÖCSÖG játékosunk Temes személyében. Csak még kicsit gyakorolnia kéne, mert így sok lesz a piros.F.Schleck
Pont ez szűrtem le én is a megmozdulásaiból. De ilyen is elkél a csapatban azért. Mondjuk én is nagyon tudom rühellni ha ziccerben odabasznak, bár én is szoktam. 😛
Ettől függetlenül rommá vernek minket, szétindulnak. Ez ellen pedig szerintem egy csapat sem fog tudni semmit tenni.

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Norvégia a kézilabda Oregonja.F.Schleck
A vicc az, hogy annyira nem is állnak jó játékosokból. Klubjaikban nem olyan durvák ezek a lányok, csak van egy összhang ami női csapatsportban egyenlő a győzelemmel...Rajna
Elhiszem neked, de kb. annyira volt lehengerlő a támadójátékuk az elején, hogy rögtön a kacsákra asszociáltam.

Egyébként - követve a nemzetközi példát - végre nekünk is van egy nagybetűs KÖCSÖG játékosunk Temes személyében. Csak még kicsit gyakorolnia kéne, mert így sok lesz a piros.

több mint 15 éve
Norvégia a kézilabda Oregonja.F.Schleck
A vicc az, hogy annyira nem is állnak jó játékosokból. Klubjaikban nem olyan durvák ezek a lányok, csak van egy összhang ami női csapatsportban egyenlő a győzelemmel...

több mint 15 éve
Norvégia a kézilabda Oregonja.

több mint 15 éve
Jó hát a norvégok rájöttek, hogy ha kétszer olyan gyorsak mint a mezőny többi tagja akkor szarrá nyerik magukat. Hatos fal ellen nem jobbak mint mi.

több mint 15 éve
Remélem Lunde hasonlóan "jó" lesz ellenünk, mint Gross volt. 😊F.Schleck
de így nem...

Lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki szereti Bulathot, de hetest akkor sem vele kéne lövetni..

több mint 15 éve
Talán ha belőnénk a helyzeteket, akkor lehetne esélyünk is. De amíg így értékesítjük őket addig nem sok lesz...

több mint 15 éve
Remélem Lunde hasonlóan "jó" lesz ellenünk, mint Gross volt. 😊

több mint 15 éve
Mára egy sima 5-10 gólos győzelmet szeretnék látni, az már más kérdés, hogy amit fogok az valószínű, hogy nem ez lesz. Mondjuk a franciák elleni meccsnek is így indultam és lám mi lett belőle. 😊

több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
A lányok nyertek a Fradi emg kiverte a Picket MK-ban. Vajon kié lesz így a kupa nem is tudom... 😀
több mint 15 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sztem nyerünk 22-21 időn túlival... 😀Divat
Pálinger elhajlásból kilövi a hosszú felsőt, teljesen egyértelmű! 😉Gabesz92
Vagy így: http://www.youtube.com/watch?v=iXJRXf2f6cM 😊F.Schleck
annyira éreztem, h mi lesz ez a videó...na de Pálinger nem így fogja, hanem háttal 😛 😊

|
több mint 15 éve
norvégok a szlovéneket is jól elpáholták,ezt valahogy nekünk el kéne kerülnünk 😊
esélyt lát rá valaki? 😀Joci
Pálinger elhajlásból kilövi a hosszú felsőt, teljesen egyértelmű! 😉Gabesz92
Vagy így: http://www.youtube.com/watch?v=iXJRXf2f6cM 😊

több mint 15 éve
norvégok a szlovéneket is jól elpáholták,ezt valahogy nekünk el kéne kerülnünk 😊
Pálinger elhajlásból kilövi a hosszú felsőt, teljesen egyértelmű! 😉

több mint 15 éve
sztem nyerünk 22-21 időn túlival... 😀

|
több mint 15 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 303 — Így remélem megfelelek nektek.....
Persze játék nélkül odaadjuk nekik a 2 pontot plusz pihenőnap mindenkinek :cool: Amúgy gratulálok a lányoknak 😊 😊 😊 most az ismétlésen látom majd a meccset legalább nem idegeskedem magam halálra.
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
esélyt lát rá valaki? 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Egyébként Bulath-ot többet nem szidni. 😉 Ma krva nagyot harcolt.

több mint 15 éve
Nah, ezt sem gondoltam volna. Nagyon szép volt!

több mint 15 éve
Megmondom őszintén erre nem számítottam, de nagyon kellemes meglepetés ez a győzelem. Ezek után a Norvégokat simán verjük úgy érzem 😀

több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Istenem, hogy végre láthatom azt hogy a csajoknak helyén van a ... szívük 😀

nagyon értékes győzelem, fejben is vertük ezeket a szerintem nálunk tényleg gyengébb franciákat, pedig mindenki azt mondta hogy simán nyernek 😂

óriási győzelem!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
és oooottttvaannnn....mennyire kellett Herr Orsi hetes védése

SZÉP VOLT CSAJOK!

|
több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
hú de ismerős ami az elmúlt 3-4 percben megy 😕