Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
megint Olvasom ezt a korona kifejezést, hogy azért hívják koronának a vírust, mert korona alakja van a kinövésnek rajta...de valaki világosítani már fel, hogy mi a köze a corona angol szónak, a magyar korona alakhoz, mert kezdem azt hinni ezek hülyének néznek itt tényleg.
Nálam a korona a crown lenne, de lehet valami extra fordítás ez?
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
sárpilis 21.
aszongya
 clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04308668

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
egri borok savasabbak pöttyet
ozibozi
Előjöttek az emlékek. Egri nyaralásunk előtt (feleségemmel mentünk) megkérdeztem helyi ismerősömet, hol érdemes vöröset venni, ha a Szépasszony-völgyében járunk. Hallottam ugyanis, hogy szeretik átverni a turisztokat. Mondta, hogy az „állami gazdaság” pincészeténél. Úgy is lett. Állt előttünk egy férfi, jól bevásárolt. Aztán elnéztünk egy pincébe, ugyanaz a férfi kínálta a „saját borát”, amit pár perce, kb. 50 méterre vett. Csak éppen több mint kétszer annyiba került. Megismert minket, bocsánatkérően mosolygott.
Aztán: ismerősöm ajánlott egy éttermet + egy borászt is, ahol jó a fehér, nem túl messze az egri uszodától. Kánikula volt, nem jutottunk el a borászhoz, de az étterembe igen. Isteni olaszrizlinget ittunk „kimért borként”, kérdeztem, honnan való. Kiderült, hogy attól a borásztól, ahova nem sikerült eljutnunk. Hazajöttünk, felhívtam (a borászt), kérdeztem, hogy Bp-re szállítanak-e valahova. Mondott két boltot. Az egyikbe elmentem, vettem két litert. Köszönő viszonyban nem volt azzal, amit Egerben kóstoltunk. Kizárólag a nagy önuralmunknak köszönhető, hogy nem öntöttük ki a klotyóba.
több mint 5 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
 www.origo.hu/tudomany/20200404-amerikai-immunologus-megvan-a-virus-kezelesenek-lehetseges-ellenszere.html

Egy sor szuperhatékony antitestet fejlesztettünk ki, amely blokkolja a vírus felületén lévő tüskéket, így a vírus elveszíti fertőzőképességét... az új antitest-kezelést már a nyáron ki lehet próbálni embereken is.
Az orvos-mérnök Glanville augusztus végére ígérte a terápia forgalomba hozatalát.

Aztán vagy igaz, vagy nem.
Sobri Jóska
A link címe meglehetősen rossz színben tünteti fel az amcsi tudósokat.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 046 — #NoStress
 www.origo.hu/tudomany/20200404-amerikai-immunologus-megvan-a-virus-kezelesenek-lehetseges-ellenszere.html

Egy sor szuperhatékony antitestet fejlesztettünk ki, amely blokkolja a vírus felületén lévő tüskéket, így a vírus elveszíti fertőzőképességét... az új antitest-kezelést már a nyáron ki lehet próbálni embereken is.
Az orvos-mérnök Glanville augusztus végére ígérte a terápia forgalomba hozatalát.

Aztán vagy igaz, vagy nem.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 906
egri borok savasabbak pöttyet
több mint 5 éve
Onnan tudom hogy 8 óra hogy tapsolnak. Jobb mint a harang 😀
Heisman Trophy
Én pedig kitöltöttem egy kis villányi vörös küvét, abból baj nem lehet. Egészségetekre!
nagylaza
Jó ötlet, mondjuk mifelénk a villányi borokat hordómosásra használják, de sebaj....😊

| nem ám, tiszteljük őket 😊 |
csi77
Nálam vörösből a villányi az első, de utána rögtön Szekszárd következik. Harmadik: Eger.
nagylaza
Nálam is ez a sorrend, bár a minap ittam egy egri vöröset, ami valami elképesztő volt. Simán kenterbe vert volna bármelyik francia vöröset is. Aztán láttam, hogy 1 palack 8000.-
Hát nem fogok rákattanni 😊
Klaci79
Előbb iszol, és utána nézed meg, mennyibe kerül? Irigyellek!😊
több mint 5 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Nálam is ez a sorrend, bár a minap ittam egy egri vöröset, ami valami elképesztő volt. Simán kenterbe vert volna bármelyik francia vöröset is. Aztán láttam, hogy 1 palack 8000.-
Klaci79
Miért nem? Egyszer élünk!

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Heisman Trophy
Én pedig kitöltöttem egy kis villányi vörös küvét, abból baj nem lehet. Egészségetekre!
nagylaza
Jó ötlet, mondjuk mifelénk a villányi borokat hordómosásra használják, de sebaj....😊

csi77
Nálam vörösből a villányi az első, de utána rögtön Szekszárd következik. Harmadik: Eger.
nagylaza
több mint 5 éve
Heisman Trophy
nagylaza

csi77
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Heisman Trophy
nagylaza

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 761 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Most tudatosult bennem, hanyadika van:
 www.youtube.com/watch?v=F2Vl_PUzegw
nagylaza
én inkább arra emlékezek, amikor is Damjanichék kipicsázták a császáriakat, bicskénél.
gamerkr
Nem Tápióbicskét akartál mondani?
nagylaza
dede, a szomszédból származom. Szóval nekünk csak bicske 😊

több mint 5 éve
nagylaza
én inkább arra emlékezek, amikor is Damjanichék kipicsázták a császáriakat, bicskénél.
gamerkr
Nem Tápióbicskét akartál mondani?
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=TIRGKLoKxhU
Nomac
Döbbenetes. Nem akarom elhinni, hogy nem egy katasztrófafilmet látok.
nagylaza
mondjuk ha rákeresel a nevére nem igen dobja fel mint orvost, nekünk még a körzeti is kijön...
ozibozi
Lehet, hogy ismerem az apját. Holnap felhívom.
nagylaza
Azért nagyon remélem, hogy a Partizán nem nyomat kamu nyilatkozót.
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 761 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nagylaza

több mint 5 éve
Nomac
nagylaza
mondjuk ha rákeresel a nevére nem igen dobja fel mint orvost, nekünk még a körzeti is kijön...
ozibozi
Lehet, hogy ismerem az apját. Holnap felhívom.
több mint 5 éve
Nomac
nagylaza
Öööö... te mit néztél az elmúlt hetekben?
Sobri Jóska
Török sorozatokat.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 046 — #NoStress
Nomac
nagylaza
Öööö... te mit néztél az elmúlt hetekben?

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 906
Nomac
nagylaza

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Nomac
több mint 5 éve
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
több mint 5 éve
Heisman Trophy
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 951 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Heisman Trophy
Nálunk már Szózat is megy mellé.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Most mit mondjak? Nincs igaza az ellenzéknek?
„Igazságtalan, mert ugyan helyes, ha a prosperáló multik és bankok részt vállalnak a válság terheiből, de a felsorolásból feltűnően kimaradtak azok a gazdasági szereplők, akik az elmúlt években szinte kizárólag állami és uniós forrásból tettek szert hatalmas vagyonokra. Kimaradt a kormány által Budapesten megvalósítani kívánt, zömében sportcélú látványberuházások átgondolása is.”
 nepszava.hu/3073479_a-kormany-egy-igazsagtalan-megszorito-csomaggal-kezdte-a-valsagkezeles-masodik-utemet--tizennegy-budapesti-polgarmester-tiltakozik