Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Gondolom nem árulták el hany eves volt a fiatalabb nő.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Már a szőröstalpúaknál is teljes kijárási tilalom van!OFF!
M4 20.00 Ausztria-Magyaroszág 2016-os EB
több mint 5 éve
Nem gondolom, mert ugyan a fekete gumi felemelkedik de ott az az átlátszó műanyag borítás rajta. Azon csapódik minden. Vagy max a maszk külső felén. De hogy nem megy 1 méterre se az biztos.Ahha. Akkor ha turházol egyet, az simán átjön. Értem. Kösz.Akinél van ilyen ffp3-as maszk, ahhoz lenne egy kérdésem: van benne egyirányú pillangószelep? Vagyis befelé szűr, kifelé meg enged?Igen. Nekem ilyen van:
Lecsó
Matthew99
Lecsó

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
én citromlével 😀gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊
csebi
somoskovig
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=MPGw5Ucmwk8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A kinin (INN: quinine) egy természetes kristályos alkaloid, melynek láz- és fájdalomcsillapító, valamint gyulladáscsökkentő hatásai vannak.én a tonikot gyűlölöm, a bitter lemon elmegy. amúgy erről lecsúsztam, miért kell ilyet iszogatni nagyon? mire jó a kinin?asszem Doki írta hogy vanAbban is van kinin? Mert az amúgy nem tonik hanem üccsién a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
Negritis
peach
edit: van
bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/products/2004120306125
Összetevők
Víz, Cukor, Sűrítményből előállított citromlé (3,5%), Szén-dioxid, Étkezési sav: citromsav, Természetes aromák, Édesítőszerek: aszpartám, k-aceszulfám, Módosított keményítő: E 1450, Tartósítószer: kálium-szorbát, Antioxidáns: aszkorbinsav, Stabilizátorok: E 445, E444, Aroma: kinin, Kinint tartalmaz., Fenil-alanin forrást tartalmaz.
gondolom ettől olyan kurva keserű 😀
Negritis
shawnka
| Hosszas alkalmazása esetén részleges, vagy teljes süketséget, halláskárosodást okozhat. 😀 nyilvan ez csak nagy dozisra igaz, intravenasan... |
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
én a tonikot gyűlölöm, a bitter lemon elmegy. amúgy erről lecsúsztam, miért kell ilyet iszogatni nagyon? mire jó a kinin?asszem Doki írta hogy vanAbban is van kinin? Mert az amúgy nem tonik hanem üccsién a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
Negritis
peach
Összetevők
Víz, Cukor, Sűrítményből előállított citromlé (3,5%), Szén-dioxid, Étkezési sav: citromsav, Természetes aromák, Édesítőszerek: aszpartám, k-aceszulfám, Módosított keményítő: E 1450, Tartósítószer: kálium-szorbát, Antioxidáns: aszkorbinsav, Stabilizátorok: E 445, E444, Aroma: kinin, Kinint tartalmaz., Fenil-alanin forrást tartalmaz.
Negritis
több mint 5 éve
asszem Doki írta hogy vanAbban is van kinin? Mert az amúgy nem tonik hanem üccsién a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
Negritis
peach
Összetevők
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Abban is van kinin? Mert az amúgy nem tonik hanem üccsién a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Tanquerayből a Rangpur nagy kedvencem, de a Gin Mare is nagyon jó. Ha repülök valahonnan haza, mindig veszek magamnak duty freebe valami szuvenír gint... mostanában erre sem lesz alkalmam.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Bombay Sapphire az alap, ha igazán jót akarsz inni, akkor Tanqueray 10 vagy Hendricks (vagy ezer másik ezeknél sokkal drágább kézműves gin 😊).
somoskovig
több mint 5 éve
én a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
több mint 5 éve
Ahha. Akkor ha turházol egyet, az simán átjön. Értem. Kösz.Akinél van ilyen ffp3-as maszk, ahhoz lenne egy kérdésem: van benne egyirányú pillangószelep? Vagyis befelé szűr, kifelé meg enged?Igen. Nekem ilyen van:
Lecsó
Matthew99
több mint 5 éve
húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
Akinél van ilyen ffp3-as maszk, ahhoz lenne egy kérdésem: van benne egyirányú pillangószelep? Vagyis befelé szűr, kifelé meg enged?Van benne
Lecsó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ja sorry 😅🤣mármint Máltára 😊idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Bombay Sapphire az alap, ha igazán jót akarsz inni, akkor Tanqueray 10 vagy Hendricks (vagy ezer másik ezeknél sokkal drágább kézműves gin 😊).
somoskovig
@betyár úr köszi de az idrinks nem hiszem h kiszállít 😊
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
csebi
Ja sorrymármint Máltára 😊idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
csebi
több mint 5 éve
Akinél van ilyen ffp3-as maszk, ahhoz lenne egy kérdésem: van benne egyirányú pillangószelep? Vagyis befelé szűr, kifelé meg enged?Igen. Nekem ilyen van:
Lecsó

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
mármint Máltára 😊idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Máltára kellene csebinek. 😊idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
plusz egy ezekre, a Bombay szerencsére könnyen és viszonylag olcsón beszerezhető, szóval általában nálunk is az van itthon (többek között), illetve én a japán gineket eléggé kedvelem, abból a Roku még kifejezetten olcsó és itthon is kapható.gordons dry gin az jó?Ne, lécci. 😊
csebi
somoskovig
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
több mint 5 éve
ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Itt tudsz vállogatni kedvedre 😊😉gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
idrinks.hu/szeszesital/gin#
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/03/24/tabori_agyakkal_boritottak_be_a_hungexpo_egyik_pavilonjat/azért ez a hungexpo történet elég szarul festcontext?
Amadeus
Negritis
több mint 5 éve
Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi