Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Mondjuk az is vicc hogy itt Pesten nincs egy hely kb. ahova el lehetne menni kosárra dobálgatni. Nyilván most vírushelyzet van, és otthon kéne ülnöm a picsámon, le is van zárva a szabad pályák fele (kettőből 1, nyilván az az egy mindig tömve van )de ez átlagisztánban is vicc, mert kb. tényleg nincs ahol sportolni annak aki unalmasnak találja a szimpla futást. Mellettük 10 méterre a "kondiparkok" full tele vannak, szóval az hogy a másik pályát lezárják pont szart sem ér.Ujpesten lakasomtol 5 perc gyalog van egy kisse leharcolt palya, celnak megfelel. 😊 Illetve a Dozsa es a Lehel metromegallo kozott is van feluton, tavaly nyaron is odajartam kollegaval neha munka utan dobalni, az jobb allapotban is van.
Szóval a ennek a fosnak valamikor vége lesz díjaznám ha nem a stadionok épülnének ész nélkül hanem ténylegesen támogatva lenne a tömegsport.
eaglesmcnabb
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Mondjuk az is vicc hogy itt Pesten nincs egy hely kb. ahova el lehetne menni kosárra dobálgatni. Nyilván most vírushelyzet van, és otthon kéne ülnöm a picsámon, le is van zárva a szabad pályák fele (kettőből 1, nyilván az az egy mindig tömve van )de ez átlagisztánban is vicc, mert kb. tényleg nincs ahol sportolni annak aki unalmasnak találja a szimpla futást. Mellettük 10 méterre a "kondiparkok" full tele vannak, szóval az hogy a másik pályát lezárják pont szart sem ér.hát de nem erre vannak a stadionok? 😀
Szóval a ennek a fosnak valamikor vége lesz díjaznám ha nem a stadionok épülnének ész nélkül hanem ténylegesen támogatva lenne a tömegsport.
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szerinted ki mondaná ezekkel a feltételekkel, hogy nem? És ki ellenőrizné?Nem értem a vásárlást mire érted.Szépen hangzik. És mennyiért lehetett volna ilyen kártyát venni?A normális 1 éve szív és alkalmazkodik a retardáltak miatt folyamatosan mozgatott határokhoz és helyzetekhez. Egyszerűbb lett volna az elején egy hiszek a covidban kártya, amit ha kivaltasz betartod a karantén szabályokat és ellátnak a kórházban, plussz automatikusan kapsz oltást egy valamilyen szinten randomizált sorrend alapján.Tele minden, maszk nélkül a retardáltja egymás hegyén hátán. Ennek így semmi értelme, el kell engedni az egészet.Él itt azért néhány millió normális is. Velük mi lesz? Hulljanak a retardáltakkal? Vagy zárkózzanak be évekre?
Svéd modell + a hazai hitvány egészségügy + mindenben kamuzó politika + alja ferdítő média, nem értem mi baj lehetne ebből. Nem 50e ember hal bele hanem 100e, további 200e-nek lesz maradandó károsodása, de a zélet és a rajoskodás a tesókkal megy tovább.
FLZOLI
peterk2005
Ha nincs ilyen kártyád éled az életed ahogy akarod, csinálsz amit akarsz, de ha kórházba kellene menj covid fertozessel ajtót mutatnak és mehetsz árkot ásni magadnak ahová akarsz.
FLZOLI
Matthew99
Ez egy egyszerű nyilatkozat, hogy te be akarod tartani a jatekszabalyokat vagy sem. Nyilván nem egy balkani újnáci társadalomban fog ez megtortenni vagy hatékonyan működni, de szerintem több értelme lett volna mint ennek a látszat valaminek ami igazából semmi "védekezésnek" mint ami most megy
FLZOLI

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
De az nincs.Nézzük akkor a teremtulajok szemszögéből: több mint 4 hónapja nem nyithatnak ki, és nem hiszem hogy az államtól túl sok kompenzációt kapnának. Persze hogy ők kereseik meg azokat akik valaha jártak hozzájuk, hogy "jöhetsz, ha akarsz, és holnaptól sportlövő vagy"Én hat évig testedzettem tinédzser koromban úgy, hogy sose voltam edzőteremben. Ebből egy évet katonaként, kettőt kollégista egyetemistaként (akkor is voltak már edzőtermek). És kilenc évig kézliabdáztam úgy, hogy abból 2 évig edzettünk teremben, a többit szabad téren, mert nem volt terem. Including télen, hóban is.November 10-től zárva vannak a termek. Az azért nem pár hét.Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
De miért csodálkozunk azon, hogy ha ezt meg lehet tenni akkor meg is teszik?
Addig amíg a "nagyjaink" dubajozgatnak, bulizgatnak, hazudoznak addig miért várunk el mást a nép egyszerű gyermekeitől?
Bazzani
r.baggio
Értem én, hogy ez a nép válasza dubajra, de ez nem teszi egyiket se helyessé.
peterk2005
bcsarli
Szándék kérdése. Ha meg akarod oldani, meg tudod. Aki élsportolói igazolványt csináltat, hogy eljárhasson, az nem is akarja megoldani. Illetve így akarja.
peterk2005
És innentől kormányzati felelősség elsősorban, mert full zárás kell, és normális kompenzáció.
bcsarli
Se rendes zárás, se kompenzáció.
Es ebben az esetben mi marad, mint vírusvédekezés?
Hogy mindenki magától viselkedik felelősen, nem "parancsra".
De ahhoz kis ész kellene.
Hát ez sincs.
több mint 4 éve
Mondjuk az is vicc hogy itt Pesten nincs egy hely kb. ahova el lehetne menni kosárra dobálgatni. Nyilván most vírushelyzet van, és otthon kéne ülnöm a picsámon, le is van zárva a szabad pályák fele (kettőből 1, nyilván az az egy mindig tömve van )de ez átlagisztánban is vicc, mert kb. tényleg nincs ahol sportolni annak aki unalmasnak találja a szimpla futást. Mellettük 10 méterre a "kondiparkok" full tele vannak, szóval az hogy a másik pályát lezárják pont szart sem ér. Szóval a ennek a fosnak valamikor vége lesz díjaznám ha nem a stadionok épülnének ész nélkül hanem ténylegesen támogatva lenne a tömegsport.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nem értem a vásárlást mire érted.Szépen hangzik. És mennyiért lehetett volna ilyen kártyát venni?A normális 1 éve szív és alkalmazkodik a retardáltak miatt folyamatosan mozgatott határokhoz és helyzetekhez. Egyszerűbb lett volna az elején egy hiszek a covidban kártya, amit ha kivaltasz betartod a karantén szabályokat és ellátnak a kórházban, plussz automatikusan kapsz oltást egy valamilyen szinten randomizált sorrend alapján.Tele minden, maszk nélkül a retardáltja egymás hegyén hátán. Ennek így semmi értelme, el kell engedni az egészet.Él itt azért néhány millió normális is. Velük mi lesz? Hulljanak a retardáltakkal? Vagy zárkózzanak be évekre?
Svéd modell + a hazai hitvány egészségügy + mindenben kamuzó politika + alja ferdítő média, nem értem mi baj lehetne ebből. Nem 50e ember hal bele hanem 100e, további 200e-nek lesz maradandó károsodása, de a zélet és a rajoskodás a tesókkal megy tovább.
FLZOLI
peterk2005
Ha nincs ilyen kártyád éled az életed ahogy akarod, csinálsz amit akarsz, de ha kórházba kellene menj covid fertozessel ajtót mutatnak és mehetsz árkot ásni magadnak ahová akarsz.
FLZOLI
Matthew99
Ez egy egyszerű nyilatkozat, hogy te be akarod tartani a jatekszabalyokat vagy sem. Nyilván nem egy balkani újnáci társadalomban fog ez megtortenni vagy hatékonyan működni, de szerintem több értelme lett volna mint ennek a látszat valaminek ami igazából semmi "védekezésnek" mint ami most megy
több mint 4 éve
Szerintem ha szabalyba ütközik a tevékenység amit folytat, tök mindegy hogy az a szabály tegnapi és ideiglenes, akkor nem értem miért kellene kompenzáció.Szerintem ha arra kötelezel valakit, hogy szüneteltesse azt a tevékenységet amiből bevétele van, azt kompenzálni illene.Kompenzálni a mit? Hova van megírva, hogy az állam mindenki hóna alá kell nyúljon és könyékig túrjon bele a kapitalista piaci viszonyokba? Ha nem az államtól bérled a helyed mégis mi a francot kéne elengedjenek és milyen alapon? Vicc az egész, hogy szemet hunyunk a suttyóságnak csak mert hát muszáj volt.Nézzük akkor a teremtulajok szemszögéből: több mint 4 hónapja nem nyithatnak ki, és nem hiszem hogy az államtól túl sok kompenzációt kapnának. Persze hogy ők kereseik meg azokat akik valaha jártak hozzájuk, hogy "jöhetsz, ha akarsz, és holnaptól sportlövő vagy"Én hat évig testedzettem tinédzser koromban úgy, hogy sose voltam edzőteremben. Ebből egy évet katonaként, kettőt kollégista egyetemistaként (akkor is voltak már edzőtermek). És kilenc évig kézliabdáztam úgy, hogy abból 2 évig edzettünk teremben, a többit szabad téren, mert nem volt terem. Including télen, hóban is.November 10-től zárva vannak a termek. Az azért nem pár hét.Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
Addig amíg a "nagyjaink" dubajozgatnak, bulizgatnak, hazudoznak addig miért várunk el mást a nép egyszerű gyermekeitől?
Bazzani
r.baggio
peterk2005
bcsarli
Szándék kérdése. Ha meg akarod oldani, meg tudod. Aki élsportolói igazolványt csináltat, hogy eljárhasson, az nem is akarja megoldani. Illetve így akarja.
peterk2005
És innentől kormányzati felelősség elsősorban, mert full zárás kell, és normális kompenzáció.
bcsarli
Legyen akkor amerikai modell és mindenki fejenként kap 300e FT-ot mint járvány kompenzáció és oszd be ahogy akarod.
FLZOLI
bcsarli
Az hogy egy fejlett jóléti állam próbál a bajban alá nyúlni az embereknek hálóval egy dolog, de rohadtul nem evidens és kötelezően elvárandó.
több mint 4 éve
Szépen hangzik. És mennyiért lehetett volna ilyen kártyát venni?A normális 1 éve szív és alkalmazkodik a retardáltak miatt folyamatosan mozgatott határokhoz és helyzetekhez. Egyszerűbb lett volna az elején egy hiszek a covidban kártya, amit ha kivaltasz betartod a karantén szabályokat és ellátnak a kórházban, plussz automatikusan kapsz oltást egy valamilyen szinten randomizált sorrend alapján.Tele minden, maszk nélkül a retardáltja egymás hegyén hátán. Ennek így semmi értelme, el kell engedni az egészet.Él itt azért néhány millió normális is. Velük mi lesz? Hulljanak a retardáltakkal? Vagy zárkózzanak be évekre?
FLZOLI
peterk2005
FLZOLI

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A normális 1 éve szív és alkalmazkodik a retardáltak miatt folyamatosan mozgatott határokhoz és helyzetekhez. Egyszerűbb lett volna az elején egy hiszek a covidban kártya, amit ha kivaltasz betartod a karantén szabályokat és ellátnak a kórházban, plussz automatikusan kapsz oltást egy valamilyen szinten randomizált sorrend alapján.Tele minden, maszk nélkül a retardáltja egymás hegyén hátán. Ennek így semmi értelme, el kell engedni az egészet.Él itt azért néhány millió normális is. Velük mi lesz? Hulljanak a retardáltakkal? Vagy zárkózzanak be évekre?
FLZOLI
peterk2005
több mint 4 éve
Szerintem ha arra kötelezel valakit, hogy szüneteltesse azt a tevékenységet amiből bevétele van, azt kompenzálni illene.Kompenzálni a mit? Hova van megírva, hogy az állam mindenki hóna alá kell nyúljon és könyékig túrjon bele a kapitalista piaci viszonyokba? Ha nem az államtól bérled a helyed mégis mi a francot kéne elengedjenek és milyen alapon? Vicc az egész, hogy szemet hunyunk a suttyóságnak csak mert hát muszáj volt.Nézzük akkor a teremtulajok szemszögéből: több mint 4 hónapja nem nyithatnak ki, és nem hiszem hogy az államtól túl sok kompenzációt kapnának. Persze hogy ők kereseik meg azokat akik valaha jártak hozzájuk, hogy "jöhetsz, ha akarsz, és holnaptól sportlövő vagy"Én hat évig testedzettem tinédzser koromban úgy, hogy sose voltam edzőteremben. Ebből egy évet katonaként, kettőt kollégista egyetemistaként (akkor is voltak már edzőtermek). És kilenc évig kézliabdáztam úgy, hogy abból 2 évig edzettünk teremben, a többit szabad téren, mert nem volt terem. Including télen, hóban is.November 10-től zárva vannak a termek. Az azért nem pár hét.Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
Bazzani
r.baggio
peterk2005
bcsarli
peterk2005
bcsarli
Legyen akkor amerikai modell és mindenki fejenként kap 300e FT-ot mint járvány kompenzáció és oszd be ahogy akarod.
FLZOLI
több mint 4 éve
Kompenzálni a mit? Hova van megírva, hogy az állam mindenki hóna alá kell nyúljon és könyékig túrjon bele a kapitalista piaci viszonyokba? Ha nem az államtól bérled a helyed mégis mi a francot kéne elengedjenek és milyen alapon? Vicc az egész, hogy szemet hunyunk a suttyóságnak csak mert hát muszáj volt.Nézzük akkor a teremtulajok szemszögéből: több mint 4 hónapja nem nyithatnak ki, és nem hiszem hogy az államtól túl sok kompenzációt kapnának. Persze hogy ők kereseik meg azokat akik valaha jártak hozzájuk, hogy "jöhetsz, ha akarsz, és holnaptól sportlövő vagy"Én hat évig testedzettem tinédzser koromban úgy, hogy sose voltam edzőteremben. Ebből egy évet katonaként, kettőt kollégista egyetemistaként (akkor is voltak már edzőtermek). És kilenc évig kézliabdáztam úgy, hogy abból 2 évig edzettünk teremben, a többit szabad téren, mert nem volt terem. Including télen, hóban is.November 10-től zárva vannak a termek. Az azért nem pár hét.Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
Bazzani
r.baggio
peterk2005
bcsarli
peterk2005
bcsarli
több mint 4 éve
Tele minden, maszk nélkül a retardáltja egymás hegyén hátán. Ennek így semmi értelme, el kell engedni az egészet.Él itt azért néhány millió normális is. Velük mi lesz? Hulljanak a retardáltakkal? Vagy zárkózzanak be évekre?
FLZOLI

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Tele minden, maszk nélkül a retardáltja egymás hegyén hátán. Ennek így semmi értelme, el kell engedni az egészet. Svéd modell + a hazai hitvány egészségügy + mindenben kamuzó politika + alja ferdítő média, nem értem mi baj lehetne ebből. Nem 50e ember hal bele hanem 100e, további 200e-nek lesz maradandó károsodása, de a zélet és a rajoskodás a tesókkal megy tovább.
több mint 4 éve
Nézzük akkor a teremtulajok szemszögéből: több mint 4 hónapja nem nyithatnak ki, és nem hiszem hogy az államtól túl sok kompenzációt kapnának. Persze hogy ők kereseik meg azokat akik valaha jártak hozzájuk, hogy "jöhetsz, ha akarsz, és holnaptól sportlövő vagy"Én hat évig testedzettem tinédzser koromban úgy, hogy sose voltam edzőteremben. Ebből egy évet katonaként, kettőt kollégista egyetemistaként (akkor is voltak már edzőtermek). És kilenc évig kézliabdáztam úgy, hogy abból 2 évig edzettünk teremben, a többit szabad téren, mert nem volt terem. Including télen, hóban is.November 10-től zárva vannak a termek. Az azért nem pár hét.Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
Bazzani
r.baggio
peterk2005
bcsarli
peterk2005
több mint 4 éve
Én hat évig testedzettem tinédzser koromban úgy, hogy sose voltam edzőteremben. Ebből egy évet katonaként, kettőt kollégista egyetemistaként (akkor is voltak már edzőtermek). És kilenc évig kézliabdáztam úgy, hogy abból 2 évig edzettünk teremben, a többit szabad téren, mert nem volt terem. Including télen, hóban is.November 10-től zárva vannak a termek. Az azért nem pár hét.Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
Bazzani
r.baggio
peterk2005
bcsarli

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
November 10-től zárva vannak a termek. Az azért nem pár hét.Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
Bazzani
r.baggio
peterk2005
több mint 4 éve
napfény szétbassza az instafiltereketAz nem divat.Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
Bazzani
r.baggio
peterk2005
Mikey
több mint 4 éve
Az nem divat.Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
Bazzani
r.baggio
peterk2005
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 505
A 10 millio igazolt sportolok orszaga!Az igazolt sportolók országa lettünk, nem tudtátok?! 😊Siman. Aprilisban vagy majusban mar en is igazolt sportoló leszek.Hogy mennyire hat ki magyar ember életére a politika.Miért lehet nyitva?
"Majd mi azt jobban tudjuk."
telex.hu/koronavirus/2021/03/26/edzoterem-170-ember-igazoltatas-rendorseg-budapest-plaza
"Razziát tartott a rendőrség az egyik budapesti plázában található edzőteremben, ahol összesen 170 embert igazoltattak. Valamennyien igazolást mutattak be arról, hogy jogosultak az edzőterem igénybevételére"
Sobri Jóska
Ha nyitva van miért ne lehetne ott 170 igazolt sportoló?
Hogy lehet bárki 5 perc alatt igazolt sportoló?
Bazzani
Ventura
bcsarli
több mint 4 éve
Az igazolt sportolók országa lettünk, nem tudtátok?! 😊Siman. Aprilisban vagy majusban mar en is igazolt sportoló leszek.Hogy mennyire hat ki magyar ember életére a politika.Miért lehet nyitva?
telex.hu/koronavirus/2021/03/26/edzoterem-170-ember-igazoltatas-rendorseg-budapest-plaza
"Razziát tartott a rendőrség az egyik budapesti plázában található edzőteremben, ahol összesen 170 embert igazoltattak. Valamennyien igazolást mutattak be arról, hogy jogosultak az edzőterem igénybevételére"
Sobri Jóska
Bazzani
Ventura
több mint 4 éve
Miért kell pont egy fedett, zárt edzőterembe menni testedzeni? Nem lehet pár hétig kimenni a szabadba és bicajozni egyet, vagy futni? Vagy fektőtámaszozni, felüléseket csinálni, felhúzódszkodni?Én tudom, hogy bárki 5perc alatt az lehet.Plusz máig minden nap a koronavírusos haláleseteknél odaírják, hogy "többségében idős, krónikus beteg", meg az olimpikonokat oltották be kb elsőként, és akkor te ne menj el edzeni, mert #maradjotthon
Bazzani
r.baggio

több mint 4 éve
jó de te gyöngyösi vagy, úgy könnyű 😀12000 ft és egy nap alatt testépítő vagy papíron, akár sportorvosi nélkül is full online ügyintézve, de egy blasz/megye3-as csapathoz se nagy ördöngősség igazolást szerezni.7 papírért lettem futsalos kérlek.
Vicc.
eaglesmcnabb
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
12000 ft és egy nap alatt testépítő vagy papíron, akár sportorvosi nélkül is full online ügyintézve, de egy blasz/megye3-as csapathoz se nagy ördöngősség igazolást szerezni.7 papírért lettem futsalos kérlek.
Vicc.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Régóta mondom, hogy saját magunkat kellene elkezdeni szapulni. Végül mindig igaz lesz, hogy minden országnak olyan kormánya van, amilyet megérdemel. Járványtól függetlenül. Természetesen mást hibáztatni mindig könnyebb minden miatt IS.Mert balfaszok és gyengék az intézkedések.Hogy mennyire hat ki magyar ember életére a politika.Miért lehet nyitva?
Sobri Jóska
Bazzani
Ott lehet, pont ez a lényeg, hogy ott is van.
Magyarországon könnyedén, látod.
Attól, hogy okosba okosabbak vagyunk az okosaknál, még világjárvány van.
És a vírus leszarja, hogy kinek milyen papírja van.
És ha ennyire ostobák vagyunk, hogy mi meg leszarjuk a vírust, akkor felesleges örökké nyavajogni, a kormányzatot szapulni, felelősöket keresni, mert azok itt vannak a szemünk előtt, láthatjuk minden reggel a tükörben.
Sobri Jóska
- - -
Apám (62 éves, tüdőnagyobbodással, magas vérnyomással) ma kapta meg az első adag Pfizert, mintegy 40 perc sorban állás után, szóval azért a tatabányai kórházban sem megy gördülékenyen a dolog.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
A jegkorongszövetség pl meglepte azt hogy amiota a krolatozasok vannak nem ad ki uj engedelyt ilyen 1x a megoldas....Ezek mind csak felszíni maszatolások, pro és kontra.
Janek
Nincs hatékony állami vírusvédekezés sehol, csak a balfaszkodás megy.
Az emberek a saját életükben, munkájukban, felelősségi körükben most kamatoztathatják azt a tudást,"túlélési potenciált" amire eddigi életükben szert tettek. Mindenki képességei szerint...
Végülis akinél ez kimerül annyiban, hogy a felelőst keresi, az csak magával baszik ki.