Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Regisztráció nélkül oltanak bárkit aki akarja, és kivárja kortól függetlenül.
 telex.hu/koronavirus/2021/03/28/szerbia-oltas-kulfoldieknek-sor-a-hataron
ozibozi
elkezdtek passzolni lefele az AZ-t amivel tudjuk h semmi problema...
kc3
Az vele a probléma, hogy sokan gondolják a szerbek közül azt, amit te, és nem kell nekik.
Nem baj, utaznak elegen, akiknek kell.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155

ozibozi
elkezdtek passzolni lefele az AZ-t amivel tudjuk h semmi problema...
több mint 4 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 680 — Víí aaaar dö cseempjönsz.

ozibozi
Balkáni állapotok, még jó, hogy Magyarországon nem így csinálják 😉
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 926

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
 24.hu/kulfold/2021/03/28/florida-lazan-kezelte-covid19-jarvany-republikanus-ron-desantis-gazdasag/
a nyuggerek allama jobban birja ezt a covid dolgot zaras nelkul is
több mint 4 éve
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 265
Egy konditerembejáró gondolatai: tavaly tavasszal bezárták a termeket, el is kezdtem szabadtéri kondiparkokban edzeni, meg is szerettem, az edzéseim része maradt, kevesebbet jártam terembe azután is hogy kinyitottak. Novemberben ismét bezárás, semmi gond, ismét kint full time. Persze ha szép az idő azért sokszor kerülgetni kell a gyerekekkel a kondiparkban maszókázó szülőket, akik örülnek hogy szabadtéri "sportolás" közben nem kell maszk, néhányan rá is gyújtanak, és ha szóváteszem hogy van 500 méteres körben vagy 3 játszótér ahol talán a füst sem zavarja a többi maszk nélküli szülőt, akkor én vagyok a bunkó gyúrós kopaszgeci. Mindeközben a munkahelyemen az irodában maszktól fulladó így azt nem viselő, vagy minimum nyakon hordó, közben mindenfelé mászkáló, és ez amúgy is csak influenza emberekkel vagyok körülvéve. Szerencsére én vagyok az az ember az irodában akinek a termelésbe is rendszeresen ki kell járnia, ahol szintén hagy némi kívánnivalót a maszkhasználat és a higiénia. Egy szép napon egyik területi képviselőnkről kiderült hogy koronás. Utólag az is kiderült, hogy ez nem annyira meglepő, miután előző héten meglátogatta már igazoltan pozitív rokonait, amely látogatás után bejött azért az irodába maszk nélkül úgy, hogy egyébként lófasz dolga nem volt ott. Na én itt elengedtem a dolgot, ha már az elmúlt 5-6 évben folyamatosan igazolt sportoló voltam/vagyok van sportorvosim is, akkor kihasználom és annak teljes tudatában járok le terembe, hogy ez ebben a helyzetben felelőtlenség és felesleges kockázat. Az edzést abbahagyni nem fogom, szerintem a tespedéssel is csak rontanám az esélyeimet egy megbetegedésnél, az hogy hol teszem, a fentebb leírtak miatt kb mindegy, sajnos a szabadtéri helyek általában jóval kisebbek és néha zsúfoltabbak tudnak lenni egy teremnél. És amíg egyébként is a napjaim nagy részében felelőtlen balfaszokkal vagyok körülvéve kurvára feleslegesnek érzem hogy még ebben is korlátozzam magam, ha már a maradék pár rokonommal ezek miatt több mint egy éve nem is találkoztam.
Nem a saját vagy más terembe járók mentegetésére szántam ezt, inkább csak arra, hogy a sok nagyonhülye miatt a kevésbé hülyék is lehet hogy elengednek sokmindent a picsába más téren is, aztán ebből van az, hogy baszik mindenki mindenre és szívunk mint a torkosborz amíg vezetőink képtelenek népszerűtlen döntéseket hozni.
Henderson
Mi beszereztünk mindenféle kötelet, rácsot és bilincset, amit hozzáhegesztettünk a direkt erre a célra a szoba közepére beépített vascsőhöz. Hogy ha úgy éreznénk, hogy a sok nagyon hülye kivonzana minket és a tudatunk nem jelezné, hogy basszus ne menj, mert ezzel nem csak magadnak ártasz, hanem mindenkinek. Ráadásul tovább is lesznek a korlátozások emiatt majd. Na akkor lekössük, leláncoljuk, odabilincseljük magunkat, mert nyilván valami hajthatatlan tudatvesztést okozó vágy vezérli ilyenkor a birkákat. Lehet ez a covid árnyékában érkezett és szépen megtámadta a gyanútlan embereket, de jelentem mi egyelőre megúsztuk.

Lelkiismeretünk tiszta, nem fertőztünk meg senkit, covidos ellátásunkkal eddig nem terheltük a rendszert, másokat is arra biztatunk cselekedjen felelősen, ha kell kölcsön adjuk a szettet, ami a birkamódra kapcsolásnál ott tart a lakásban, és várjuk hogy végre mehessünk majd amerre akarunk, vagy oltást kapjunk. Nem rettegünk, nem félünk. Egyszerűen csalódottan nézünk ki a fejünkből, hogy a birkák bégetve tobzódnak, miközben miattuk tart tovább minden zárlat és ők küldik egymást a kórházakba többnyire.

És ez a "kis" lemondás is túlélhető, tiszta lelkiismerettel. Akinek meg ilyen nincs, vagy csak képtelen felfogni valamit, annak úgyis hiába mondja bárki.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210327/itt-a-hivatalos-kormanyrendelet-aprilis-19-en-ujranyitnak-az-iskolak-476090#
warr_b
Ennek semmi, de semmi értelme.
Kevesebb ennél kártékonyabb döntést lehet hozni.
Toca
Dehát megmondták, hogy csak olyan intézkedéseket lehet hozni, amiket az állampolgárok be is tartanak, mert a többinek semmi értelme. Na most én napi szinten hallom a gyerekes anyukákat munkahelyen, hogy "jaj mikor mehetnek már vissza a gyerekek a suliba, csak a baj van velük otthon, az agyamra mennek."

- - -

Pénteki Orbán rádióbeszéd, kolléganőim szépen körbeültek, meghallgatni mit mond Viktor. Amikor elkezdett brüsszelezni, én mondtam hogy "na én addig zenét hallgatok, mert nem akarom hallgatni ezt a faszt" és majd szóljanak ha vége. Erre az egyikük elkezdi flegmán hogy "jóvan, persze, téged ez úgyse érint." Ezt azóta sem értem, és egy másik is mondta utána hogy miért kellett ezt most nekem. 😀😀😀 Aztán amikor mondtam neki hogy a brüsszelezés nem érdekel, a lényeget meg öt percben el tudom olvasni később is (meg munkahelyen amúgy is mit kezdjek bármit is mond) akkor megint én voltam a bunkó. 😀 Kész vannak teljesen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 130 — Chiefs GM
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/cselgancs-vk-12-pozitiv-koronavirusteszt-a-tbiliszi-grand-slamen-2817735

Ugye a múltkori budapesti vívó VK is "jól" sikerült, úgy látszik, hiába gondolják ezek a keleti nagyvezírek, hogy majd ők okosabbak, mit a vírus, sajnos nem ígazán.

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Nem a saját vagy más terembe járók mentegetésére szántam ezt, inkább csak arra, hogy a sok nagyonhülye miatt a kevésbé hülyék is lehet hogy elengednek sokmindent a picsába más téren is, aztán ebből van az, hogy baszik mindenki mindenre és szívunk mint a torkosborz amíg vezetőink képtelenek népszerűtlen döntéseket hozni.
Henderson
Ilyenkor bennem azért fel szokott merülni a kérdés, hogy: a kevésbé hülyék tényleg kevésbé hülyék a nagyonhülyéknél, ha ilyet csinálnak, vagy pontosan ugyanolyan nagyonhülyék mint a nagyonhülyék?

Mert ha valóban kevésbé lenne hülye, akkor nem engedne el sokmindent a picsába csak azért, mert a nagyonhülyék megteszik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 067 — Слава Україні! Героям слава!
220 halott vasarnapra. Ez alapjan durva szamokra keszulhetunk kedd kornyeken. Na meg kirajzott a magyar, az eddigi meredek gorbe majd meg meredekebb lesz, de szuk 3 het es nyitunk. #hajoskapitany #iranytűmvan #atlatomahelyzetet #prüsszelazanyad

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210327/itt-a-hivatalos-kormanyrendelet-aprilis-19-en-ujranyitnak-az-iskolak-476090#
warr_b
Toca
Biztos azt mérték, hogy az emberek többsége ezt szeretné.. Idióták.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 284 — Így remélem megfelelek nektek.....
warr_b
Toca
Még változhat...remélem...illetve pradoxon ez, mert ha változik, azt is jelentheti még mindig rossz vagy rosszabb helyzet, azt viszont nem szeretném.

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 263 — Vikings fan
warr_b
több mint 4 éve
 mandiner.hu/cikk/20210326_belfold_koronavirus_adatok_halalozas_elemzes?utm_source=nso&utm_medium=ottboxcikk&utm_campaign=ott
YoungZeeZee
Akkor minden rendben van, megnyugodtam. Én hülye meg azt hittem, hogy az hogy csak a mi utcánkban már 3 halálesetről tudok azt mutatja, hogy kurva nagy a gond, de így akkor tudom, hogy ők mind meghaltak volna így is úgy is, hiszen ketten is cukorbetegek és túlsúlyosak voltak.
Szesze
Ez a szokásos kormányzati narratíva, ami az első hullám adatait is beleszámolja, ami nalunk nem volt.
somoskovig
 mandiner.hu/cikk/20210326_belfold_koronavirus_adatok_halalozas_elemzes?utm_source=nso&utm_medium=ottboxcikk&utm_campaign=ott
YoungZeeZee
Akkor minden rendben van, megnyugodtam. Én hülye meg azt hittem, hogy az hogy csak a mi utcánkban már 3 halálesetről tudok azt mutatja, hogy kurva nagy a gond, de így akkor tudom, hogy ők mind meghaltak volna így is úgy is, hiszen ketten is cukorbetegek és túlsúlyosak voltak.
Szesze
Ez a szokásos kormányzati narratíva, ami az első hullám adatait is beleszámolja, ami nalunk nem volt.
somoskovig
Tudom. Csak ezzel pont azt érik el az idióták, hogy a harmadik hullám az eddigi gigafosnál is szarabb legyen.
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 130 — Chiefs GM
YoungZeeZee
Szesze

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 248 — Invisible man
Alapvetően én se vagyok rajongója, de ebben igaza van. És ezt tamogatja a holnap/jövőhéten/mindjárt minden kinyitunk nincs itt semmi látnivaló kormány hozzáállás is. Én meg azon gondolkozok, hogy ha ki is nyitnak az ovik lehet hogy nem visszük a gyereket.
 index.hu/belfold/2021/03/27/zacher-gabor-koronavirus-magyarorszagon-egeszsegugy-covid-19-fiatalok-fertozottek-hatvan-budapest/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
warr_b
Gratulálok a döntéshozó💋‍nak.!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 987 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 926
Milyen cégekben vannak érdekeltségei a koronavírus-járvány arcainak?

mfor.hu/cikkek/makro/szlavik-janos-veszteseges-cege-is-antigen-gyorstesztet-kezdett-arulni.html
 azonnali.hu/cikk/20210327_milyen-cegekben-vannak-erdekeltsegei-a-koronavirus-jarvany-arcainak?fbclid=IwAR3zhDvuNyltqXYItPTmtOK4-VxSzoDaEJf9Ex9Rh_DUqrBosZgAPvJGbNI

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 474 — The Mathematician
Egy konditerembejáró gondolatai: tavaly tavasszal bezárták a termeket, el is kezdtem szabadtéri kondiparkokban edzeni, meg is szerettem, az edzéseim része maradt, kevesebbet jártam terembe azután is hogy kinyitottak. Novemberben ismét bezárás, semmi gond, ismét kint full time. Persze ha szép az idő azért sokszor kerülgetni kell a gyerekekkel a kondiparkban maszókázó szülőket, akik örülnek hogy szabadtéri "sportolás" közben nem kell maszk, néhányan rá is gyújtanak, és ha szóváteszem hogy van 500 méteres körben vagy 3 játszótér ahol talán a füst sem zavarja a többi maszk nélküli szülőt, akkor én vagyok a bunkó gyúrós kopaszgeci. Mindeközben a munkahelyemen az irodában maszktól fulladó így azt nem viselő, vagy minimum nyakon hordó, közben mindenfelé mászkáló, és ez amúgy is csak influenza emberekkel vagyok körülvéve. Szerencsére én vagyok az az ember az irodában akinek a termelésbe is rendszeresen ki kell járnia, ahol szintén hagy némi kívánnivalót a maszkhasználat és a higiénia. Egy szép napon egyik területi képviselőnkről kiderült hogy koronás. Utólag az is kiderült, hogy ez nem annyira meglepő, miután előző héten meglátogatta már igazoltan pozitív rokonait, amely látogatás után bejött azért az irodába maszk nélkül úgy, hogy egyébként lófasz dolga nem volt ott. Na én itt elengedtem a dolgot, ha már az elmúlt 5-6 évben folyamatosan igazolt sportoló voltam/vagyok van sportorvosim is, akkor kihasználom és annak teljes tudatában járok le terembe, hogy ez ebben a helyzetben felelőtlenség és felesleges kockázat. Az edzést abbahagyni nem fogom, szerintem a tespedéssel is csak rontanám az esélyeimet egy megbetegedésnél, az hogy hol teszem, a fentebb leírtak miatt kb mindegy, sajnos a szabadtéri helyek általában jóval kisebbek és néha zsúfoltabbak tudnak lenni egy teremnél. És amíg egyébként is a napjaim nagy részében felelőtlen balfaszokkal vagyok körülvéve kurvára feleslegesnek érzem hogy még ebben is korlátozzam magam, ha már a maradék pár rokonommal ezek miatt több mint egy éve nem is találkoztam.
Henderson
az a baj hogy a ha ő megteheti akkor én is
vagy ha úgyis mind1 akkor minek csináljam egy öngerjesztő folyamat

és látjuk is az eredményét

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Henderson New York Giants 1 077

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 4 éve
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 505
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 317 — Titans fan
És mi van azokkal, akik valóban igazolt sportolók? Elvileg miattuk lett bevezetve ez a lehetőség, csak sokan kijátsszák.
Én olyan rendeletet hoznék, hogy azok mehetnek akik legalább X éve igazolt sportolók.
bcsarli
Ez csakis a szolgáltatón múlik, hogy ne engedjen be olyat, aki nem jogosult. Pláne ne állítson ki engedélyre jogosító okmányt.
topin
De az Ő érdeke azt diktálja hogy menjenek minél többen, és elő is segíti ezt. Azzal amit írtam, ki lehetne zárni ezt a fajta manipulációt.
bcsarli
1 év is elég, hogy kizárja a manipulációt.
bcsarli
Te is tudod és mindenki tudja, hogy kurva egyszerű kijátszani és rohadt egyszerű ezt meg akadályozni.
De ha látszat intézkedést hekkelik mindenki leszarja.
Toca
A szakszövetségektől be kell kérni hogy ki volt igazolt sportoló 1 évvel ezelőtt. Az egészet össze lehetne hozni egy excel-ben. Aki nincs a listán az nem lehet ott. Mehetnek a razziák. Ennyi.
bcsarli
Szerinted a rendőrök ráérnek többezres excel táblázatokat nézegetni?

Tegnapelőtt bezártak egy illegálisan nyitva tartó szhelyi edzőtermet, 48-an edzettek 70 nm-en.

A hely kap majd egy kb 3 milliós bírságot, a tulaj Mercijét lefoglalták, biztos, ami biztos. A jelenlévők fejenként kaptak egy-egy 100ezres csekket, a visszaesők pedig 300-at. Ha nem fizetnek, megy a NAV, ők szeretnek behajtani.
Willie Parker
Melyik hely ez? Szombathelyi vagyok, de erről még nem hallottam.

Music City Miracle