Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Szeretem a pálinkát, de inkább megiszok egy whiskyt vagy egy gintonicot mint egy pálinkát.Pálinka illik ilyenkor, nem?Én egy Gin-es üveget fogok megbontani!Húsvétra nyithatunk egy doboz sört.Ez így pontos.
warr_b
empty taxi
Toca
warr_b
Nincs is jó itthon meg amúgy is.
Shame
Nyilván sokat számít, hogy a nép még hisz a hatalomnak (nálunk nem kérdés, hogy ezt a bizalmat már eljátszották), de Európában nem lehet találni olyan nemzetet akinek azt mondják, hogy 3 hétig maradj a seggeden, akkor azt szó nélkül elfogadja és ott marad.Szerinted itt nálunk a nép nem hisz a hatalomnak? Mert ha ez így van, hogy van a Fidesz meg mindig hatalmon?
NB2
több mint 4 éve
Nyilván sokat számít, hogy a nép még hisz a hatalomnak (nálunk nem kérdés, hogy ezt a bizalmat már eljátszották), de Európában nem lehet találni olyan nemzetet akinek azt mondják, hogy 3 hétig maradj a seggeden, akkor azt szó nélkül elfogadja és ott marad.Skandinávoknak sztem lehet
NB2
sőt a németeknek is lehetett amíg 3 hét volt
csak ugye már 1 évnél tartunk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nyilván sokat számít, hogy a nép még hisz a hatalomnak (nálunk nem kérdés, hogy ezt a bizalmat már eljátszották), de Európában nem lehet találni olyan nemzetet akinek azt mondják, hogy 3 hétig maradj a seggeden, akkor azt szó nélkül elfogadja és ott marad.
több mint 4 éve
Akit esetleg érint valamikor: most hívtak a hivatalból minket és fixre mondták, hogy azokra (így rám is) akik átestek a betegségen/megkapták az igazoló kártyát annak lejártáig nem vonatkoznak a karantén szabályai.Köszi, egyelőre nem vészes a helyzet, lányomnak 38 körüli láza van, de ezen kívül nincs gáz vele per pill. Ami gond, hogy úgy néz ki most az asszony se ússza meg, ő is köhög meg náthás (köhögés mondjuk már régóta megvan neki), holnap valószínű őt is tesztelik. (a tesztelés amúgy meglepően gyorsan zajlik manapság a korábbi tapasztalataimhoz képest). Fiam mai gyorstesztje egyelőre negatív lett, pcr eredmény holnap lesz, de sztem ő egyelőre még megúszta. Most kiderül, hogy nálam tart-e még a védettség vagy dobhatom a kukába a ma kézhez kapott kártyámat 😊A körülményekhez képest: jól vagytok?Azta mit kaptam: védettséget igazoló kártyát 6. hó 15 ig érvényes. 😛 juhé 😀Én is most kaptam meg.. közvetlenül az után, hogy a lányomról kiderült, hogy elkapta ezt a szart. Nemtom velem ilyenkor mi a helyzet, karantén vagy sem.
dande
Szesze
nagylaza
Szesze
több mint 4 éve
Texas zseniális számai mind hazugság, helyiek szerint isteljes mértékben aláírom. nem is vitatom. viszont ott a másik oldal: demokráciában nincs hazudozás, információk elferdítése, tolvajlás?vietnam és a védekezés. nem buziskodtak: nem volt este 20 órától reggel 5-ig kijárási tilalom, mikor amúgy is az emberek többsége otthon van.😀😀😀DDD mármint egy kommunista diktatúrában? Nyilván az őszinte bizalom és sokszínű véleménnyilvánítási lehetőség mondatja ezt velük. Ja nem:
index.hu/kulfold/2021/03/17/vietnam-covid-19-vedekezes-alacsony-koltsegek-magas-hatekonysag-/
azonban figyelemfelkeltő kijelentés:
"Ha az emberek megbíznak a kormányban, akkor betartják a kormány utasításait."
- állapította meg Malhotra a businessinsider.com cikkében.
Ventura
MC12
szerény, kicsiny államunkban a lánchíd rekonstrukció 5 milliárd pisztolyorrú mátyással többe kerül - s még el sem kezdődött. a liget projekt 25-30 milliárd között volt szerződve. hamarosan 40 milliárdnál jár és csúszik a befejezése. a lánchidat sem fogjuk látni elkészülni a megadott időben. a járvánnyal kapcsolatos kommunikáció, cselekedetek meg már inkább komikus formát öltenek. lélegeztetőgépek? vakcinák? ide gyűljetek!
Ventura
just sayin
ahogy New York államban is ez volt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
teljes mértékben aláírom. nem is vitatom. viszont ott a másik oldal: demokráciában nincs hazudozás, információk elferdítése, tolvajlás?vietnam és a védekezés. nem buziskodtak: nem volt este 20 órától reggel 5-ig kijárási tilalom, mikor amúgy is az emberek többsége otthon van.😀😀😀DDD mármint egy kommunista diktatúrában? Nyilván az őszinte bizalom és sokszínű véleménnyilvánítási lehetőség mondatja ezt velük. Ja nem:
index.hu/kulfold/2021/03/17/vietnam-covid-19-vedekezes-alacsony-koltsegek-magas-hatekonysag-/
Ventura
MC12
szerény, kicsiny államunkban a lánchíd rekonstrukció 5 milliárd pisztolyorrú mátyással többe kerül - s még el sem kezdődött. a liget projekt 25-30 milliárd között volt szerződve. hamarosan 40 milliárdnál jár és csúszik a befejezése. a lánchidat sem fogjuk látni elkészülni a megadott időben. a járvánnyal kapcsolatos kommunikáció, cselekedetek meg már inkább komikus formát öltenek. lélegeztetőgépek? vakcinák? ide gyűljetek!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
vaj' hova tart harrison ford az elnök különgépével? globe.adsbexchange.com/?icao=4401d7
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 4 éve
vietnam és a védekezés. nem buziskodtak: nem volt este 20 órától reggel 5-ig kijárási tilalom, mikor amúgy is az emberek többsége otthon van.😀😀😀DDD mármint egy kommunista diktatúrában? Nyilván az őszinte bizalom és sokszínű véleménnyilvánítási lehetőség mondatja ezt velük. Ja nem:
Ventura
"Annak ellenére, hogy az emberi jogok helyzete javult az évek során, még ma is súlyos jogsértések történnek. Az alapvető emberi és állampolgári jogokat a kormány nem tartja tiszteletben, az alkotmányt és a törvényi előírásokat rendre megszegi. Emberjogi szervezetek szerint Vietnam ma is egyike a legkeményebb rendőrállamoknak, ahol a sajtó vagy a civil közösségek képviselőit nagyon könnyen börtönbe zárják, eltüntetik. Az aktivistákat, bloggereket súlyos büntetésekkel sújtják, akárcsak a politikai ellenfeleket."
Ez is csak a kínai megoldás, semmi köze a bizalomhoz. A félelemhez van köze, vagy betartom ami az állam mond, vagy elvisznek a faszba egy munkatáborba. Én nem mondom, hogy ez nem lehet egy adekvát megoldás, csak ne öntsük már le cukormázzal, hogy a bizalomnak ehhez bármi köze van.
Ugyanebben a cikkben van ez is:
"Vietnámot azonban a nyugati világ szkeptikusan szemléli, mivel kommunista kormány, illetve a Kommunista Párt irányítja az országot. Emiatt élnek a gyanúperrel, hogy a hatóságok kozmetikázzák a statisztikát. Malhotra szerint azonban ez nincs így.
Az adatokat valós időben közlik, nincs lehetőség a manipulálásra."
Jaaaaa, ha nincs lehetőség az más 😊 Nevetséges.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
fixedPálinka illikÉn egy Gin-es üveget fogok megbontani!Húsvétra nyithatunk egy doboz sört.Ez így pontos.
warr_b
empty taxi
Tocailyenkormindig, nem?
warr_b
több mint 4 éve
Pálinka illik ilyenkor, nem?Én egy Gin-es üveget fogok megbontani!Húsvétra nyithatunk egy doboz sört.Ez így pontos.
warr_b
empty taxi
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A magyar valóság tökéletes példája...egy sor ismerős oldotta meg okosban, ahogy OVi is szokta mondani...Mint írtam, a NER bennünk él.
444.hu/2021/03/17/posztban-magyarazza-a-39-eves-egeszseges-magyar-edzo-hogy-miert-hasznalta-ki-a-kiskaput-es-oltatta-be-magat-soron-kivul
Klaci79
több mint 4 éve
Akkor, ha már Szent Patrik napja van, igyunk zöld sört.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
A magyar valóság tökéletes példája...egy sor ismerős oldotta meg okosban, ahogy OVi is szokta mondani...444.hu/2021/03/17/posztban-magyarazza-a-39-eves-egeszseges-magyar-edzo-hogy-miert-hasznalta-ki-a-kiskaput-es-oltatta-be-magat-soron-kivul
több mint 4 éve
Én egy Gin-es üveget fogok megbontani!Húsvétra nyithatunk egy doboz sört.Ez így pontos.
warr_b
empty taxi
több mint 4 éve
Húsvétra nyithatunk egy doboz sört.Ez így pontos.
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
vietnam és a védekezés. nem buziskodtak: nem volt este 20 órától reggel 5-ig kijárási tilalom, mikor amúgy is az emberek többsége otthon van. index.hu/kulfold/2021/03/17/vietnam-covid-19-vedekezes-alacsony-koltsegek-magas-hatekonysag-/
Szerkesztette: Ventura
több mint 4 éve
Kréta újítás. Senki nem tud belépni. Az értekezlet jelszavát ugyanis senki nem tudja......se rendszergazda, se kolléga, se krétások. Napról napra jobb. pic.twitter.com/eKSKY00m3f
— Bozzay Zoltán (@Donnie__) March 17, 2021
több mint 4 éve
444.hu/2021/03/17/nem-konnyu-ugy-bemutatni-a-belgiumban-tombolo-jarvanyt-hogy-egy-szo-sem-hangzik-el-a-sokkal-rosszabb-magyar-adatokrolsírok baszod
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
195 halott, 100-an kerültek gépre 1 nap alatt...És 440-en kórházba.Húsvétra nyithatunk.
pfúúbazdmeg. :/
Vrij6
| Ja, nem... |

több mint 4 éve
195 halott, 100-an kerültek gépre 1 nap alatt...És 440-en kórházba.pfúúbazdmeg. :/
több mint 4 éve
Közel 1 év után gondol valaki még rájuk?A gond melegágya a gondolat, szóval abból csak a baj lenne 😊
vk.com/video207753182_456239885
bcsarli
több mint 4 éve
nekem volt, ritka erdekes volt a felepules. akkor meg boven aktiv sportolo voltam, versenyszeruen toltam a polot ennek ellenere, kifejezetten rosszul ereztem magam meg 1 hettel a mutet utan is attol, ha kimentem az utcara es setaltam kb 250 metert. mondta a doki elore, hogy ez lesz, es tenyleg igy volt. elso este nagyon szar volt, de utana tudtam aludni. viszont ez a 2 hetes otthoni pihenes kell, lakason kivul semmit sem tud csinalni az ember.Tökéletesen szürreális érzés ez a szaglásvesztés, az embernek nem is hiányzik addig amíg el nem tűnik. Annak kifejezetten tudok örülni, hogy az oltást nem bírtam beszerezni 1 héttel előbb, így még pont eltrafált.Nekem 8-10 éve orrpolip miatt 0 szaglásom van. Komolyan, ha egy tál ecet fölé hajolok sem érzek semmit. Simán hozzá lehet szokni. Hétfőn nem hiányzik a villamoson (amíg jártam), vasárnap kicsit jobban hiányzik a húsleves mellett. A legrosszabb, hogy ennyi idő után az ízlelésre is hatással van.
VanillaSky
Ki kéne műttetni, pfejj,
Tactful Cactus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/03/16/parlament-kasler-miklos-azonnali-kerdesek-oraja

több mint 4 éve
Köszi, egyelőre nem vészes a helyzet, lányomnak 38 körüli láza van, de ezen kívül nincs gáz vele per pill. Ami gond, hogy úgy néz ki most az asszony se ússza meg, ő is köhög meg náthás (köhögés mondjuk már régóta megvan neki), holnap valószínű őt is tesztelik. (a tesztelés amúgy meglepően gyorsan zajlik manapság a korábbi tapasztalataimhoz képest). Fiam mai gyorstesztje egyelőre negatív lett, pcr eredmény holnap lesz, de sztem ő egyelőre még megúszta. Most kiderül, hogy nálam tart-e még a védettség vagy dobhatom a kukába a ma kézhez kapott kártyámat 😊A körülményekhez képest: jól vagytok?Azta mit kaptam: védettséget igazoló kártyát 6. hó 15 ig érvényes. 😛 juhé 😀Én is most kaptam meg.. közvetlenül az után, hogy a lányomról kiderült, hogy elkapta ezt a szart. Nemtom velem ilyenkor mi a helyzet, karantén vagy sem.
dande
Szesze
nagylaza
több mint 4 éve
Foci- és darts-vb mintájára kéne egy rögzített fejléc, hogy ki milyen védőoltást kapott Covid ellen. Csak itt nem húznánk ki senkit. Remélem.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!