Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nálunk a munkahelyen a héten osztják. 5db/fő...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
inkabb szervezetfuggo,mint ahogy a korona isAz sem múlik el 1 nap alatt influenzánál, több nap kurva magas lázzal jár.itt csak a magas lazrol volt szo.Nincs olyan akinél az influenza 1 nap alatt elmúlik, amiről te beszélsz az max valami gyengébb szezonális vírus, sokan keverik a kettőt, de aki volt már influenzás az tudja mi a különbség..miert ne lenne mellekhatas? eros immunvalaszt ad az az elavult vakcina. en 1x vettem fel az influenza ellenit, ra par napra tobb napon at 38-39 fokos laz boldogitott. normal esetben meg 1 nap utan elmullik nalam.Mármint, hogy az oltás mellékhatása lenne? Kötve hiszem. A munkahelyén viszont 18 pozitív embert regisztráltak 1 hét alatt, így valószínűsítem, hogy még nem alakult ki neki a védettség, vagy kellett volna a 2. is hogy sikeres legyen. Persze még nincs meg a hivatalos teszt, hogy covid, akár nátha is lehetne, de valószínűbb, hogy nem.Apám ma, hogy 8 napja kapta meg az első oltását (62 éves) A Sinopharmot, anyám hívott, hogy 38.8 a láza. 'Nagyon örülök.'Kiváncsiságból kérdem, mivel nekem is kapott pár távolabbi rokonom kínait pár napja, hogy szerinted bizonyos, hogy a 8 napja kapott oltástól van? Más nem lehet? Kizárt?
VanillaSky
Sobri Jóska
VanillaSky
de kizart hogy a kinajinal eloforduljon(inkabb oruljon, ha csak annyi lesz.bar azt mar ugyse fogja tudni..)😀
way3
Szesze
way3
Szesze
több mint 4 éve
Aztán ad vki nekem FFP2-es maszkot, vagy mi a terv?Vehetsz....nem olcsó...kínából 68ft-ért lehet venni, de mire ideér vége a zárásnak
Beki
több mint 4 éve
Aztán ad vki nekem FFP2-es maszkot, vagy mi a terv?Az ellenzéki önkormányzatok feladata lesz gondoskodni a beszerzésről és a szétosztásról, a kormány 15 százalékos forráselvonással járul hozzá a védekezéshez.
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Aztán ad vki nekem FFP2-es maszkot, vagy mi a terv?
több mint 4 éve
Az sem múlik el 1 nap alatt influenzánál, több nap kurva magas lázzal jár.itt csak a magas lazrol volt szo.Nincs olyan akinél az influenza 1 nap alatt elmúlik, amiről te beszélsz az max valami gyengébb szezonális vírus, sokan keverik a kettőt, de aki volt már influenzás az tudja mi a különbség..miert ne lenne mellekhatas? eros immunvalaszt ad az az elavult vakcina. en 1x vettem fel az influenza ellenit, ra par napra tobb napon at 38-39 fokos laz boldogitott. normal esetben meg 1 nap utan elmullik nalam.Mármint, hogy az oltás mellékhatása lenne? Kötve hiszem. A munkahelyén viszont 18 pozitív embert regisztráltak 1 hét alatt, így valószínűsítem, hogy még nem alakult ki neki a védettség, vagy kellett volna a 2. is hogy sikeres legyen. Persze még nincs meg a hivatalos teszt, hogy covid, akár nátha is lehetne, de valószínűbb, hogy nem.Apám ma, hogy 8 napja kapta meg az első oltását (62 éves) A Sinopharmot, anyám hívott, hogy 38.8 a láza. 'Nagyon örülök.'Kiváncsiságból kérdem, mivel nekem is kapott pár távolabbi rokonom kínait pár napja, hogy szerinted bizonyos, hogy a 8 napja kapott oltástól van? Más nem lehet? Kizárt?
VanillaSky
Sobri Jóska
VanillaSky
de kizart hogy a kinajinal eloforduljon(inkabb oruljon, ha csak annyi lesz.bar azt mar ugyse fogja tudni..)😀
way3
Szesze
way3
több mint 4 éve
itt csak a magas lazrol volt szo.Nincs olyan akinél az influenza 1 nap alatt elmúlik, amiről te beszélsz az max valami gyengébb szezonális vírus, sokan keverik a kettőt, de aki volt már influenzás az tudja mi a különbség..miert ne lenne mellekhatas? eros immunvalaszt ad az az elavult vakcina. en 1x vettem fel az influenza ellenit, ra par napra tobb napon at 38-39 fokos laz boldogitott. normal esetben meg 1 nap utan elmullik nalam.Mármint, hogy az oltás mellékhatása lenne? Kötve hiszem. A munkahelyén viszont 18 pozitív embert regisztráltak 1 hét alatt, így valószínűsítem, hogy még nem alakult ki neki a védettség, vagy kellett volna a 2. is hogy sikeres legyen. Persze még nincs meg a hivatalos teszt, hogy covid, akár nátha is lehetne, de valószínűbb, hogy nem.Apám ma, hogy 8 napja kapta meg az első oltását (62 éves) A Sinopharmot, anyám hívott, hogy 38.8 a láza. 'Nagyon örülök.'Kiváncsiságból kérdem, mivel nekem is kapott pár távolabbi rokonom kínait pár napja, hogy szerinted bizonyos, hogy a 8 napja kapott oltástól van? Más nem lehet? Kizárt?
VanillaSky
Sobri Jóska
VanillaSky
way3
Szesze
több mint 4 éve
Nincs olyan akinél az influenza 1 nap alatt elmúlik, amiről te beszélsz az max valami gyengébb szezonális vírus, sokan keverik a kettőt, de aki volt már influenzás az tudja mi a különbség..miert ne lenne mellekhatas? eros immunvalaszt ad az az elavult vakcina. en 1x vettem fel az influenza ellenit, ra par napra tobb napon at 38-39 fokos laz boldogitott. normal esetben meg 1 nap utan elmullik nalam.Mármint, hogy az oltás mellékhatása lenne? Kötve hiszem. A munkahelyén viszont 18 pozitív embert regisztráltak 1 hét alatt, így valószínűsítem, hogy még nem alakult ki neki a védettség, vagy kellett volna a 2. is hogy sikeres legyen. Persze még nincs meg a hivatalos teszt, hogy covid, akár nátha is lehetne, de valószínűbb, hogy nem.Apám ma, hogy 8 napja kapta meg az első oltását (62 éves) A Sinopharmot, anyám hívott, hogy 38.8 a láza. 'Nagyon örülök.'Kiváncsiságból kérdem, mivel nekem is kapott pár távolabbi rokonom kínait pár napja, hogy szerinted bizonyos, hogy a 8 napja kapott oltástól van? Más nem lehet? Kizárt?
VanillaSky
Sobri Jóska
VanillaSky
way3
több mint 4 éve
egyrészt az influenza nem terjed ennyire hatékonyanTe biztos hordtad a maszkot eddig is minden influenza szezon idején.Gondolom akkor Gődény tüntetésén is voltál, meg az oltással megchippelnek, és a föld lapos?Mondom, hordjátok otthon is! Lehetőleg valami komolyabb, szűrőbetétest az jobban hasonlít egy szájkosárra.Szabály sertésnek hívják.el kéne kezdeni bírságolni a maszkok miatt ...Levegőadó gyanánt? Javaslom aludj is abban.
Negritis
🤘gaben🤘
Segítek levegőt tudsz azon át is venni. Nem bonyolult. First step, lélegezz! Kész!
Ugye hogy nem volt bonyolult?
Toca
Tényleg, miért nem kötelező a gázállarc? Biztos azon is jól lehetne keresni.
🤘gaben🤘
kapitnono
🤘gaben🤘
másrészt akkor sem lenne hülyeség ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Te biztos hordtad a maszkot eddig is minden influenza szezon idején.Gondolom akkor Gődény tüntetésén is voltál, meg az oltással megchippelnek, és a föld lapos?Mondom, hordjátok otthon is! Lehetőleg valami komolyabb, szűrőbetétest az jobban hasonlít egy szájkosárra.Szabály sertésnek hívják.el kéne kezdeni bírságolni a maszkok miatt ...Levegőadó gyanánt? Javaslom aludj is abban.
Negritis
🤘gaben🤘
Segítek levegőt tudsz azon át is venni. Nem bonyolult. First step, lélegezz! Kész!
Toca
🤘gaben🤘
kapitnono
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
most jött el az idő, hogy kibasszuk az egészségügyi dolgozókat a kórházakból. Pont jókor.Gondolom szép lassan a közegészségügyet is magánkézbe akarják játszani.
Vrij6
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
az a baj h az FFP2 maszkok nincsenek ott mindenkinél, szóval hacsak nem küldenek ki 20 milliót a lakosságnak nehezen lesz az tarthatóindex.hu/belfold/2021/03/04/koronavirus-magyarorszagon-jarvany-korlatozasok-zarlat-pandemia-covid-19-uzletek-iskola-ovoda/?fbclid=IwAR35obd5sXTClCm-0D_WdaECYOJjwYRkHOv-XB84kY_sbSW4X-pbafOB1qAAz FFp maszkok kivételével egyetértek. Ez megint a túlzás kategória. Ahol bevezették, ők ténylegesen használt?
Vrij6
csi77
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Gondolom akkor Gődény tüntetésén is voltál, meg az oltással megchippelnek, és a föld lapos?Mondom, hordjátok otthon is! Lehetőleg valami komolyabb, szűrőbetétest az jobban hasonlít egy szájkosárra.Szabály sertésnek hívják.el kéne kezdeni bírságolni a maszkok miatt ...Levegőadó gyanánt? Javaslom aludj is abban.
Negritis
🤘gaben🤘
Toca
🤘gaben🤘

több mint 4 éve
a sok hülye megint felvásárolja a boltokat
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/03/04/koronavirus-magyarorszagon-jarvany-korlatozasok-zarlat-pandemia-covid-19-uzletek-iskola-ovoda/?fbclid=IwAR35obd5sXTClCm-0D_WdaECYOJjwYRkHOv-XB84kY_sbSW4X-pbafOB1qAAz FFp maszkok kivételével egyetértek. Ez megint a túlzás kategória. Ahol bevezették, ők ténylegesen használt?
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/03/04/koronavirus-magyarorszagon-jarvany-korlatozasok-zarlat-pandemia-covid-19-uzletek-iskola-ovoda/?fbclid=IwAR35obd5sXTClCm-0D_WdaECYOJjwYRkHOv-XB84kY_sbSW4X-pbafOB1qA
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
most jött el az idő, hogy kibasszuk az egészségügyi dolgozókat a kórházakból. Pont jókor.Ők nem maguktól mentek? 😊
Vrij6
több mint 4 éve
most jött el az idő, hogy kibasszuk az egészségügyi dolgozókat a kórházakból. Pont jókor.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Azért írtam. 😉Na hát akkor megágyaztak a szigorításoknak: 6 ezer felett a fertőzöttek száma, 150 felett a halottak száma. 😕Lesz is ma Kormányinfó 11től... 😀
Vrij6
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na hát akkor megágyaztak a szigorításoknak: 6 ezer felett a fertőzöttek száma, 150 felett a halottak száma. 😕Lesz is ma Kormányinfó 11től... 😀
Vrij6
több mint 4 éve
Na hát akkor megágyaztak a szigorításoknak: 6 ezer felett a fertőzöttek száma, 150 felett a halottak száma. 😕
több mint 4 éve
miert ne lenne mellekhatas? eros immunvalaszt ad az az elavult vakcina. en 1x vettem fel az influenza ellenit, ra par napra tobb napon at 38-39 fokos laz boldogitott. normal esetben meg 1 nap utan elmullik nalam.Mármint, hogy az oltás mellékhatása lenne? Kötve hiszem. A munkahelyén viszont 18 pozitív embert regisztráltak 1 hét alatt, így valószínűsítem, hogy még nem alakult ki neki a védettség, vagy kellett volna a 2. is hogy sikeres legyen. Persze még nincs meg a hivatalos teszt, hogy covid, akár nátha is lehetne, de valószínűbb, hogy nem.Apám ma, hogy 8 napja kapta meg az első oltását (62 éves) A Sinopharmot, anyám hívott, hogy 38.8 a láza. 'Nagyon örülök.'Kiváncsiságból kérdem, mivel nekem is kapott pár távolabbi rokonom kínait pár napja, hogy szerinted bizonyos, hogy a 8 napja kapott oltástól van? Más nem lehet? Kizárt?
VanillaSky
Sobri Jóska
VanillaSky
de kizart hogy a kinajinal eloforduljon(
több mint 4 éve
dawyd728
4 115
24.hu/belfold/2021/03/04/lantos-gabriella-interju-koronavirus-jarvanykezeles-egy-eve/Persze, h az ilyen emberek pártjának (UVNP) támogatása mérhetetlen ebben az országban. 😕
több mint 4 éve
Amúgy arról van bármi infó, hogy vércsoportok szerint hogy alakulnak a súlyos esetek, elhalálozások? Mert mintha hallottam volna olyan, hogy pl a nullás vércsoportúakat nem vágja annyira haza a vírus, vagy kisebb eséllyel halnak bele. Volt esetleg valahol valamilyen erre vonatkozó kutatás, statisztika?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kész, azt hiszem, én feladtam, hogy megértsem, mi folyik...A csehek ősz óta valamit rohadtul benéznek. Nem követem annyira, hogy mi folyik ott, de innen nézve az egyik legrosszabb produktumot adják elő az EU országok közül.
"Milos Zeman cseh államfő kérésére Kína koronavírus elleni Sinopharm vakcinát szállít Csehországnak − közölte a cseh elnöki szóvivő a Twitteren. Szerinte az államfőt Andrej Babis miniszterelnök kérte meg, hogy forduljon Kínához a Sinopharm vakcina ügyében.
A bejegyzésből nem derül ki, hogy mennyi oltóanyagról van szó, ahol nagyon súlyos a járványhelyzet, és az egészségügy vakcinahiánnyal küzd. Eközben a cseh egészségügyi minisztérium elutasította az Egyesült Arab Emírségek ajánlatát egymillió AstraZeneca vakcína szállítására."
index.hu/kulfold/2021/03/03/csehorszag-praga-oltoanyag-koronavirus-kina-sinopharm/
nagylaza
Az a furcsa, hogy már egy ideje amúgy komoly, szigorú lock van náluk is, és így is. Nem veszi komolyan a lakosság? Nem tudom, de valami nem egyenes ott.
(Az emírségek ajánlatát egyébként lehet, hogy azért utasították el, mert el kellett. Az EU tagállamok megegyeztek, hogy azokból a vakcinákból, amiket közös beszerzéssel intéznek, a tagállamok egyenként nem rendelhetnek, és az Astra ilyen. Gondolom valami bilaterális bizniszről lett volna itt szó. Adtak valamit a csehek az araboknak - tudomisén autópályát építhetnek, vagy vehetnek egy cseh bankot, akármit , amiért cserébe az arabok így "hálálták" volna meg. Csak így nem lehet. De csak tippelek.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)