Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Éleessszzzztttőőőőő!ált. isk. holnap van még?nem mondták konkrétan, hogy holnap van vagy nincs, de a logika szerint ez hétfői zárás....
Teabee
Na megyek veszek pár tekercs WC papírt 😀
Klaci79
több mint 4 éve
de mondták sztem. hétfőtől április 7ig.ált. isk. holnap van még?nem mondták konkrétan, hogy holnap van vagy nincs, de a logika szerint ez hétfői zárás....
Teabee
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Bár így lehet h FFP2őt is kitalálják addig... 😀
több mint 4 éve
Eszméletlen, 2020 akkor tényleg meg se történt, kezdünk akkor előröl mindent a határzártól a hazudozásig, már az se probléma, ha már életben van a szabályozás vagy épp ugyanazt mondták már egyszera számok világosak."Én is minden reggel úgy kezdem a napot, hogy megnézem a számokat és azt kell mondanom, hogy lesz ez még magasabb is. Amire azonban figyelni kell, az nem a megbetegedések száma, hanem a halálesetek száma, mivel sikerülhet azt alacsonyan tartani – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, az M1 köztelevíziónak szombat este adott interjújában."
csebi
www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/orban-viktor-nem-a-betegek-szamara-kell-figyelni-3070268/
Elfelejtettem: ez csak politikai kommunikáció. Nincs jelentősége.
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hnap reggelre lesznek meg a részletek, így sztem minden hétfőtől jön.
több mint 4 éve
Mi lesz, ha a jó ütemérzékkel meghirdetett "nemzeti konzultáció" nyitást akar? Vissza az egész?
több mint 4 éve
Miért is?Óvoda és alt suli ápr 7ig offideje volt
Beki
csebi
Jó lenne ha hagynának végre élni és dönteni!
És mivel egyik tábor se kíváncsi a másik véleményére; javaslom, hogy aki fél, az tartsa be az intézkedéseket, korlátozásokat, aki pedig nem, azt meg menjen amerre akar.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Szerintem fodrász meg társaira gondol. De majd közlönyben kiderülUgyanebben az intervallumban minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügy.Hnap lesznek majd részletek.
ezt magyarázzátok már el mi lehet?
NB2
Beki

több mint 4 éve
ált. isk. holnap van még?nem mondták konkrétan, hogy holnap van vagy nincs, de a logika szerint ez hétfői zárás....
Teabee
több mint 4 éve
ált. isk. holnap van még?Igen, ezt odabiggyeszthették volna még, hogy 5-től vagy 8-tól.....
Teabee
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
ált. isk. holnap van még?sztem minden hétfőtől
Teabee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ált. isk. holnap van még?
több mint 4 éve
Az EPP-n kívül is van élet....volt némi áthallásom az EU-n kívül is van életre...nemsokára már az jöhet...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Röviden: suli meg pár bolt bezár, de napközben lődöröghetünk akármerre kb.
több mint 4 éve
többet pofáz a migránsozásról mint ami a bejelntés volt...jah és a néppárt is ballibsi lett
több mint 4 éve
Ugyanebben az intervallumban minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügy.Mehetsz a Medicoverbe fizetős szolgáltatásokat igénybe venni (PCR teszt, stb.)
NB2
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ugyanebben az intervallumban minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügy.Hnap lesznek majd részletek.
NB2
több mint 4 éve
Az mit jelent, hogy bezárnak az üzletek?Valószínűleg mint tavaly tavasszal, elrendelik a közlönyben, hogy nem nyithatnak ki üzletek kivéve....és itt a felsorolás.
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ugyanebben az intervallumban minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügy.ezt magyarázzátok már el mi lehet?
több mint 4 éve
Plázák
több mint 4 éve
Az mit jelent, hogy bezárnak az üzletek?
több mint 4 éve
vannak fenntartásaim hogy 96% aláírta-e az eü szerződéstÉn több emberrel beszéltem....sokan azért írták alá, mert azt hiszik nincs más út....sajnos ilyen a magyar néplélek
Negritis
több mint 4 éve
miért cserélték le a mutogatós nénit?
több mint 4 éve
vannak fenntartásaim hogy 96% aláírta-e az eü szerződést
több mint 4 éve
Köszönöm