Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
A minden szolgáltatás szünetel, kivéve magánegészségügy ugye nem azt jelenti h kajakiszállítás is off? 😀
Beki
Nálunk a csapat 70% / külföldi kollégák jöttek ezzel a kérdéssel azonnal.... nekem is ez volt az első gondolatom. 😊

Annyit tudtam mondani a csapatnak, h pongyolán fogalmaztak / valszeg nem gondolták ki a részleteket. 😊 és hogy szerintem food delivery lesz, de bankot/egyebet intézzenek ma/holnap.. és küldöm nekik az infót amint megjön 😊

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Sobri urek orvendhetnek. 🥳

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.
Semmi nem lesz nyitva ahol anyagot tudnának venni.
Bazzani
Cserébe életbe maradnak, vagy a családtagjaik..
topin
Az csak akkor ha kitöltik a konzultációt!

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 147 — nabege2@yahoo.com
Bazzani
virágboltosok is örülnek ...
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 266
Bazzani
Cserébe életbe maradnak, vagy a családtagjaik..
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A minden szolgáltatás szünetel, kivéve magánegészségügy ugye nem azt jelenti h kajakiszállítás is off? 😀
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Bazzani
Bauhaus kiszállít 😉
több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 911 — Deion Sanders for president!
Óvoda és alt suli ápr 7ig off
Beki
ideje volt
csebi
Miért is?
Jó lenne ha hagynának végre élni és dönteni!
És mivel egyik tábor se kíváncsi a másik véleményére; javaslom, hogy aki fél, az tartsa be az intézkedéseket, korlátozásokat, aki pedig nem, azt meg menjen amerre akar.
🤘gaben🤘
Beki
ideje volt
csebi
Miért is?
És mivel egyik tábor se kíváncsi a másik véleményére; javaslom, hogy aki fél, az tartsa be az intézkedéseket, korlátozásokat, aki pedig nem, azt meg menjen amerre akar.
🤘gaben🤘
Én meg azt javaslom,hogy aki nem képes a szabályokat betartani és felelősen gondolkodni az sírdogáljon csak otthon vagy tüncikézzen,mi meg éljük ezt az életet ameddig kell.
JoeyPorter
Ezt magyarázd el olyannak aki elvesztette az állását vagy emiatt a felhajtás miatt létminimumon tengődik. Nekem konkrétan két üzletem azért van nyitva, hogy a főállású dolgozók be legyenek jelentve és legyen eü. ellátásuk meg valami bevételük (aki mellékállásban volt nálunk már mindenkit el kellett küldjek); úgy hogy közben bukok szinte minden napon.
+ az ismerősök közül aki (elvileg) fertőzött volt, semmi komolyabb tünetet nem produkált

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
A sulik lezárásának időpontját azért konkretizálhatnák minél előbb..
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Ugyanebben az intervallumban minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügy.

ezt magyarázzátok már el mi lehet?
NB2
Hnap lesznek majd részletek.
Beki
Szerintem fodrász meg társaira gondol. De majd közlönyben kiderül
kapitnono
Ez majd érdekelne engem is, linkeljétek pls a közlönyt válaszként, ha lesz.

Nagyon jó, hogy bejelentenek egy ilyen, bármiféle konkrét részlet nélkül...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 300 — beers & Packers
Tőzsde:
"A szigorítások bejelentése miatt minden esik Budapesten"
 www.napi.hu/tozsdek-piacok/bet-bux-index-budapest-blue-chip.724497.html
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
 hvg.hu/gazdasag/20210304_ffp2_koronavirus_gyogyszertar
Beki
Sok helyen már most kirakták az ajtóra, hogy 890 ft a maszk

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
ált. isk. holnap van még?
Teabee
nem mondták konkrétan, hogy holnap van vagy nincs, de a logika szerint ez hétfői zárás....

Na megyek veszek pár tekercs WC papírt 😀
Klaci79
de mondták sztem. hétfőtől április 7ig.
csebi
na de dohányboltokkal mi lesz?
briareos
Ez nekem is eszembe jutott 😊
Meg a kaszinókkal?

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Teabee
nem mondták konkrétan, hogy holnap van vagy nincs, de a logika szerint ez hétfői zárás....

Klaci79
de mondták sztem. hétfőtől április 7ig.
csebi
na de dohányboltokkal mi lesz?

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
a számok világosak.
csebi
"Én is minden reggel úgy kezdem a napot, hogy megnézem a számokat és azt kell mondanom, hogy lesz ez még magasabb is. Amire azonban figyelni kell, az nem a megbetegedések száma, hanem a halálesetek száma, mivel sikerülhet azt alacsonyan tartani – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, az M1 köztelevíziónak szombat este adott interjújában."
 www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/orban-viktor-nem-a-betegek-szamara-kell-figyelni-3070268/
Elfelejtettem: ez csak politikai kommunikáció. Nincs jelentősége.
nagylaza
Eszméletlen, 2020 akkor tényleg meg se történt, kezdünk akkor előröl mindent a határzártól a hazudozásig, már az se probléma, ha már életben van a szabályozás vagy épp ugyanazt mondták már egyszer
r.baggio
Egyszerre van 2020 és 2021 március.
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 823 — no es importante
Na vajon ő legalább tényleg lemond?
 index.hu/belfold/2021/03/04/koronavirus-koronavirus-magyarorszagon-szlavik-janos-utazas-dubai/

Egyéni felelősség meg a jó @$&% élet persze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 hvg.hu/gazdasag/20210304_ffp2_koronavirus_gyogyszertar
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 823 — no es importante
szlávik kijelenti, hogy ő még a nyárra se venne repülőjegyet, erre a lánya már most dubajozik

Undorító senkiházi ez mind...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 266
Beki
ideje volt
csebi
Miért is?
🤘gaben🤘
Ezzel az a probléma, hogy aki nem "fél", vagy a te felfogásod szerint bátor/okos, az ugyanúgy megrogyasztja az egészségügyet, meg ugyanúgy össze-vissza fertőz mindenkit. Tehát itt nem félős, meg bátor halmazok vannak. De hiába magyarázza ezt bárki olyannak, aki egy maszkot sem bír felelősen viselni, mert megfullad. Bár ha okos lenne vagy bátor, akkor azért lélegezni csak tudna, vagy vakmerően bevállalná, hogy dacol a fulladásos halállal.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 147 — nabege2@yahoo.com
Ugyanebben az intervallumban minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügy.

ezt magyarázzátok már el mi lehet?
NB2
Mehetsz a Medicoverbe fizetős szolgáltatásokat igénybe venni (PCR teszt, stb.)
MC12
hétfőn indulna a gyógytornám, rohadtul nem örülnék neki ha elmaradna
több mint 4 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Beki
ideje volt
csebi
Miért is?
🤘gaben🤘
Beki
ideje volt
csebi
Miért is?
🤘gaben🤘
Én meg azt javaslom,hogy aki nem képes a szabályokat betartani és felelősen gondolkodni az sírdogáljon csak otthon vagy tüncikézzen,mi meg éljük ezt az életet ameddig kell.

több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Teabee

Klaci79
Éleessszzzztttőőőőő!
nagylaza
Liszt 😉
Beki
Bartók

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Teabee

Klaci79
Éleessszzzztttőőőőő!
nagylaza
Liszt 😉
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
 kifli.hu/

Brüsszel egy szar.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil