Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
A minden szolgáltatás szünetel, kivéve magánegészségügy ugye nem azt jelenti h kajakiszállítás is off? 😀Nálunk a csapat 70% / külföldi kollégák jöttek ezzel a kérdéssel azonnal.... nekem is ez volt az első gondolatom. 😊
Beki
Annyit tudtam mondani a csapatnak, h pongyolán fogalmaztak / valszeg nem gondolták ki a részleteket. 😊 és hogy szerintem food delivery lesz, de bankot/egyebet intézzenek ma/holnap.. és küldöm nekik az infót amint megjön 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Sobri urek orvendhetnek. 🥳
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Az csak akkor ha kitöltik a konzultációt!Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.Cserébe életbe maradnak, vagy a családtagjaik..
Semmi nem lesz nyitva ahol anyagot tudnának venni.
Bazzani
topin
több mint 4 éve
Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.virágboltosok is örülnek ...
Bazzani
több mint 4 éve
Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.Cserébe életbe maradnak, vagy a családtagjaik..
Bazzani
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A minden szolgáltatás szünetel, kivéve magánegészségügy ugye nem azt jelenti h kajakiszállítás is off? 😀
több mint 4 éve
Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.Bauhaus kiszállít 😉
Bazzani
több mint 4 éve
Ezt magyarázd el olyannak aki elvesztette az állását vagy emiatt a felhajtás miatt létminimumon tengődik. Nekem konkrétan két üzletem azért van nyitva, hogy a főállású dolgozók be legyenek jelentve és legyen eü. ellátásuk meg valami bevételük (aki mellékállásban volt nálunk már mindenkit el kellett küldjek); úgy hogy közben bukok szinte minden napon.Miért is?Óvoda és alt suli ápr 7ig offideje volt
Beki
csebi
Jó lenne ha hagynának végre élni és dönteni!
És mivel egyik tábor se kíváncsi a másik véleményére; javaslom, hogy aki fél, az tartsa be az intézkedéseket, korlátozásokat, aki pedig nem, azt meg menjen amerre akar.
🤘gaben🤘Én meg azt javaslom,hogy aki nem képes a szabályokat betartani és felelősen gondolkodni az sírdogáljon csak otthon vagy tüncikézzen,mi meg éljük ezt az életet ameddig kell.Miért is?Óvoda és alt suli ápr 7ig offideje volt
Beki
csebi
És mivel egyik tábor se kíváncsi a másik véleményére; javaslom, hogy aki fél, az tartsa be az intézkedéseket, korlátozásokat, aki pedig nem, azt meg menjen amerre akar.
🤘gaben🤘
JoeyPorter
+ az ismerősök közül aki (elvileg) fertőzött volt, semmi komolyabb tünetet nem produkált
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.Semmi nem lesz nyitva ahol anyagot tudnának venni.
több mint 4 éve
A sulik lezárásának időpontját azért konkretizálhatnák minél előbb..
több mint 4 éve
Ez majd érdekelne engem is, linkeljétek pls a közlönyt válaszként, ha lesz.Szerintem fodrász meg társaira gondol. De majd közlönyben kiderülUgyanebben az intervallumban minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügy.Hnap lesznek majd részletek.
ezt magyarázzátok már el mi lehet?
NB2
Beki
kapitnono
Nagyon jó, hogy bejelentenek egy ilyen, bármiféle konkrét részlet nélkül...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Tőzsde:"A szigorítások bejelentése miatt minden esik Budapesten"
www.napi.hu/tozsdek-piacok/bet-bux-index-budapest-blue-chip.724497.html
több mint 4 éve
hvg.hu/gazdasag/20210304_ffp2_koronavirus_gyogyszertarSok helyen már most kirakták az ajtóra, hogy 890 ft a maszk
Beki

több mint 4 éve
Ez nekem is eszembe jutott 😊na de dohányboltokkal mi lesz?de mondták sztem. hétfőtől április 7ig.ált. isk. holnap van még?nem mondták konkrétan, hogy holnap van vagy nincs, de a logika szerint ez hétfői zárás....
Teabee
Na megyek veszek pár tekercs WC papírt 😀
Klaci79
csebi
briareos
Meg a kaszinókkal?
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
na de dohányboltokkal mi lesz?de mondták sztem. hétfőtől április 7ig.ált. isk. holnap van még?nem mondták konkrétan, hogy holnap van vagy nincs, de a logika szerint ez hétfői zárás....
Teabee
Klaci79
csebi
több mint 4 éve
Egyszerre van 2020 és 2021 március.Eszméletlen, 2020 akkor tényleg meg se történt, kezdünk akkor előröl mindent a határzártól a hazudozásig, már az se probléma, ha már életben van a szabályozás vagy épp ugyanazt mondták már egyszera számok világosak."Én is minden reggel úgy kezdem a napot, hogy megnézem a számokat és azt kell mondanom, hogy lesz ez még magasabb is. Amire azonban figyelni kell, az nem a megbetegedések száma, hanem a halálesetek száma, mivel sikerülhet azt alacsonyan tartani – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, az M1 köztelevíziónak szombat este adott interjújában."
csebi
www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/orban-viktor-nem-a-betegek-szamara-kell-figyelni-3070268/
Elfelejtettem: ez csak politikai kommunikáció. Nincs jelentősége.
nagylaza
r.baggio
több mint 4 éve
Na vajon ő legalább tényleg lemond?index.hu/belfold/2021/03/04/koronavirus-koronavirus-magyarorszagon-szlavik-janos-utazas-dubai/
Egyéni felelősség meg a jó @$&% élet persze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
szlávik kijelenti, hogy ő még a nyárra se venne repülőjegyet, erre a lánya már most dubajozikUndorító senkiházi ez mind...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ezzel az a probléma, hogy aki nem "fél", vagy a te felfogásod szerint bátor/okos, az ugyanúgy megrogyasztja az egészségügyet, meg ugyanúgy össze-vissza fertőz mindenkit. Tehát itt nem félős, meg bátor halmazok vannak. De hiába magyarázza ezt bárki olyannak, aki egy maszkot sem bír felelősen viselni, mert megfullad. Bár ha okos lenne vagy bátor, akkor azért lélegezni csak tudna, vagy vakmerően bevállalná, hogy dacol a fulladásos halállal.Miért is?Óvoda és alt suli ápr 7ig offideje volt
Beki
csebi
🤘gaben🤘
több mint 4 éve
hétfőn indulna a gyógytornám, rohadtul nem örülnék neki ha elmaradnaUgyanebben az intervallumban minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügy.Mehetsz a Medicoverbe fizetős szolgáltatásokat igénybe venni (PCR teszt, stb.)
ezt magyarázzátok már el mi lehet?
NB2
MC12
több mint 4 éve
Miért is?Óvoda és alt suli ápr 7ig offideje volt
Beki
csebi
🤘gaben🤘
Én meg azt javaslom,hogy aki nem képes a szabályokat betartani és felelősen gondolkodni az sírdogáljon csak otthon vagy tüncikézzen,mi meg éljük ezt az életet ameddig kell.Miért is?Óvoda és alt suli ápr 7ig offideje volt
Beki
csebi
🤘gaben🤘
több mint 4 éve
BartókLiszt 😉Éleessszzzztttőőőőő!ált. isk. holnap van még?nem mondták konkrétan, hogy holnap van vagy nincs, de a logika szerint ez hétfői zárás....
Teabee
Klaci79
nagylaza
Beki

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Liszt 😉Éleessszzzztttőőőőő!ált. isk. holnap van még?nem mondták konkrétan, hogy holnap van vagy nincs, de a logika szerint ez hétfői zárás....
Teabee
Klaci79
nagylaza
több mint 4 éve
kifli.hu/Brüsszel egy szar.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil